Foorum
2025-03-30 06:21
Naised, kas olete parema positsiooni saamiseks seksinud oma ülemusega?
˅ näita rohkem ˅
2025-03-30 10:47
Tere.
Minu valdkonnas pole seda vaja ega võimalikki. Oskus mõelda on primaarne ja isegi kui seksiks pulga võrra kõrgemale tõusmiseks ei annaks see sisuliselt mitte midagi. Tööl tuleb igapäevaselt hakkama saada ja taaskord jõume mõistuseni. Kui seda pole ei saaks selles valdkonnas ka töötada.
˅ näita rohkem ˅
2025-03-31 01:34
neid valdkondi on väga vähe ...

oled üllatavalt heal arvamisel inimestest
primaarseks võiks ehk nimetada oskust loogikat kasutada
kuigi ka see tundub olevat üllatavalt haruldane oskus

mõtlemisvõimelisi sünnib sajandis ehk paar, Einstein ja mõni ehk veel
enamus on lihtsalt õigel ajal õiges sängis vab kohas
˅ näita rohkem ˅
2025-03-31 01:35
väga ilus järv, kui see saladus pole...
˅ näita rohkem ˅
2025-03-31 05:27
Unistuste vetevoog või midagi taolist...
˅ näita rohkem ˅
2025-03-31 18:08
PeeterFF, kui see postitus oli mõeldud mulle, siis ma mõtlen, et on ilmne liialdus võrrelda tänast inimkonda selliste suurkujudega nagu Pythagoras, Newton, Thales, Platon, Sokrates ka Einstein jne. Meie peaksime siiski maisemalt lähenema mõtlemise tähendusele, mitte niivõrd filosoofiliselt. Teadusuuringutega on selgeks tehtud, et isegi koerte eellased hundid on võimelised kehakeele abil karjas suhtlema ja tõlgendama üksteise näoilmeid. Sellega tahan öelda, et inimest amööbiga võrrelda on ikka liig mis liig. Teadus, tehnika, meditsiin areneb kiiresti. Kasvõi siinsete seksilembeste kodanike õnneks on inimestel aidsi põhjustav HI-viirus nõrgemaks muutnud ja allub küllalt hästi ravile, mis veel 90-ndatel muusikalegendi F. Mercury oma seksuaalse sättumuse pärast hauda viis, seega mõtlemine ja areng teadusharus meditsiin pole küll kuhugi kadunud.
Ma ei tea milliste inimestega teie igapäevaselt kokku puutute, kuid mina võin küll kinnitada, et pole kuulnud küll ühtegi lugu täna, kus keegi veel "sängi" abil enesele kõrgema positsiooni garanteeriks. Siinkohal soovitaks vaadata Ameerika menukit "Babygirl", õpetlik lugu igati, millist jama võib endale kaela tõmmata oma nõrkustele järeleandmine.

Järve asukoht jäägu teadmata siinsele kontingendile. Seda rahvast voorib seal ilma teietagi küll ja veel.
Tänan tähelepanu eest.
H.
˅ näita rohkem ˅
2025-03-31 18:33
Nii ilusti räägid,aga mitte sittagi ei saanud aru!
˅ näita rohkem ˅
2025-03-31 19:34
Pilluhaukka ära muretse tühja asja pärast, sa ei peagi aru saama. Loomulikult võis see osutuda sulle keeruliseks lugemiseks.
Või teine variant, lähen poliitikuks. 😀
˅ näita rohkem ˅
2025-03-31 20:46
vähemalt ühe siin teemas sõna võtnud isendi ajutegevus näib olevat sellisel tasemel, et võrdlust amööbiga tuleks võtta komplimendina.
˅ näita rohkem ˅
2025-03-31 20:52
Muide amööbid ei seksi. Neil see mure vähem.
˅ näita rohkem ˅
2025-03-31 20:52
prostituut arvab,et on kraad kangem kui amööb😀
˅ näita rohkem ˅
2025-03-31 22:00
Kõvad mehed on jälle palju porri vaadanud ja illusioone loonud, et nende magatamine on iga naise unistuste amet.
˅ näita rohkem ˅
2025-03-31 22:04
türaperses arvab,et sellist vaala keegi tahab kohvikusse viia😂
˅ näita rohkem ˅
2025-03-31 22:12
Vaal käib iseseisvalt kohvikus, tähistamas, et ei pea sinusuguse antaabuse seltkonnast fantaseerima.
˅ näita rohkem ˅
2025-03-31 22:20
Tänan väga asise vastuse eest,
ei, see ei olnud mõeldid konkreetselt ja personaalselt ainult Sulle
Lihtsalt ajaviiteks, et pole ainult ühte tõde ühte nägemust
Nende suurkujude ja paljude teiste ees - müts maha, aga tänaste ees, kindlasti mitte
Ma nüüd ainult OMA tutvuste põhjal vast ei arutleks
Ja amööbist, kas ikka on – kumb nüüd kumba solvab,
loodus-tegelased väidavad, et pudulojused, ka amööbid
ei sigatse eriti, eriti inimestega võrreldes, vast ainult kass piinab veidi saaki oma lõbuks
ka need hundid tunduvad jah palju inimlikumad olema, kui need nn kristlikud tegelased
Ukraina teema, meie sõjasangarid ja kasvõi tänased meie ja pariisi kohtuotsused jne
Lõputu teema, kõik, poliitikud, arstid jne on väga targad, mõtlemisvõimelised jne aga tulemus
kas kusagil on midagi hästi, laiemas mõttes,
Babygirl-id ruulivad jah, aga kas see ongi eesmärk
ja kasvõi siinset ajutegevuse pärleid nautides
jah, palju kohvi, konjakid – siis saab asjad paika
˅ näita rohkem ˅