Foorum
2025-10-01 12:32
Muredega minnakse üldjuhul arsti juurde. Valdav osa inimestest käib massööri juures lõõgastumas ja end välja lülitamas. Üldjuhul tehakse seda vaimselt või läbi hobide, aga hobid on aktiivne switchoff, massaaž üks neist passiivsetest, füüsilistest switchoffidest.

Ihas figureerivad massöörid pakuvad väljalülitumisele lisaks sammukese fantaasiamaailmale lähemale astumiseks. Jättes erandid kõrvale, siis suurema osa meeste jaoks jääb selline kogemus ilma teenusepakkuja abita kaugeks. Ja kuna tegemist on ju juba oma olemuselt seksuaalse või seksuaalset kirge täis tunniga, siis võib vabalt teatud juhtudel asi seksini jõuda.

Selles pole vaja näha midagi halba ja seda ei pea võtma nii küüniliselt.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-01 12:43
Mul on massöör, keda külastangi nii kord kuus ja harvem, kui minu eesmärk on lihtsalt lõõgastuda.
Nii alustuseks mõnus lõõgastav massaaz. Oskuslik tehnika kütab mind hästi üles. Naiserahvast ennastki erutab mehe keha mudimine ning täiesti loomulik, kui vallalise daamina soovib ka oma osa saada. Nii, et üldjuhul lõpetame tema voodis ning lahkume alati rahulolevatena.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-01 12:58
loomulikult pole suguühtes midagi halba, kui see toimub mõlemapoolsel soovil või eelneval kokkuleppel.
ja ilmselt mõnel massööril vaid mõned kliendid kuus, kui tehakse massaaži nt lisasissetuleku saamiseks. sel juhul võib vast tekkida suurem kiusatus piire ületada.
aga profina tegutsejad, kel peaaegu iga päev mitu kirglikku tundi, reeglina siiski vahekorda ei paku ja külastajad on sellest teadlikud.
paljud muide just naudivadki seda, et saab lihtsalt lebada ja hetkes mõnuleda, ilma et peaks seksima, aktiivne olema, partneri vajaduste peale mõtlema jne.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-01 13:06
Et ehk tunda end kuningana, kohustuseta kedagi emandana tundma panna
˅ näita rohkem ˅
2025-10-01 14:25
just, igaüks vajab vahel neid kohustustevabu, passiivselt olemise hetki. mõne jaoks ongi see ainus võimalus argirutiinist välja saamiseks.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-01 18:29
Ma ei usu, et ainus, aga olles paar korda isegi madratsil ja laual käinud, siis see kogemus on suhteliselt suure ülekattega võrreldes esimese kohtinguga. Värin ja surin enne ja pärast.

Tavaelus peab selleks vaeva nägema, mida alati pole võimalik teha
˅ näita rohkem ˅
2025-10-04 15:08
seda on paljud külalised ise tunnistanud, et elu nii pingeline ja pole mitu aastat korralikult puhanud...ning peale massaaži muuks erutavaks ja lõõgastavaks aega ei jäägi.
võibolla on raske uskuda, kui palju töönarkomaane ja pinges inimesi tegelikult meie ümber on.
loomulikult ongi kõige lihtsam anda end tunnikeseks massööri hoolde, et pärast tunda end nagu uue inimesena. eks need värinad ja surinad tekitavad teatavat sõltuvust ka
˅ näita rohkem ˅
2025-11-08 01:26
Caprichosa, see kõik oleneb massöörist, kõik ei peagi lõppema suguühtega.
Kuid kindlasti on neidki siin leidumas.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-08 13:45
2ZJ....
kui väga veab, võid ehk isegi hambaarsti või juuksuriga suguühteni viiva tutvuseni jõuda. Kindlasti pole see absoluutselt võimatu😛
Aga inimese amet iseenesest ei garanteeri, et ta sulle ILMSELGELT seksi pakuks.
Välja arvatud juhul kui kohtumise eesmärgiks ongi vahekord, eelneval kokkuleppel.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-10 19:48
Naised vis ei hinda eriti õnneliku lõpuga massaaži?
˅ näita rohkem ˅
2025-11-10 19:51
Mõtlen võõralt mehelt.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-13 19:09
Õnneliku lõpuga massaazi oleme naistelt saanud parema
˅ näita rohkem ˅
2025-11-19 13:14
oleneb mehest ja eriti tema oskustest, impala.
ma tean naismassööri, kes maksis suure summa meessoost tantramassöörile, lihtsalt naudingu eest. aga see mees oli loomulikult professionaal.
nii et naised hindavad kvaliteeti.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-19 17:21
Iga masaas mis meeldib oleks nagu õnneliku lõpuga. No õnnetu lõpuga võib ka olla. Kõige hullem oleks vast emotsioonitu masaas. ei õnneliku, ei õnnetut lõppu
˅ näita rohkem ˅
2025-11-20 23:22
oleneb mehest ja eriti tema oskustest
olen kuulnud, vanarahvas rääkis, et see pidi koostöö tulemus olema, isegi massaaz
kui eesti naine mõtleb seeaeg oma voltidele, siis ei aita mingitest ostkustest
˅ näita rohkem ˅
2025-11-20 23:41
Eesti naine võibaolla ise ei mõtlegi nii palju oma voltidele, küll aga leidub alati mehi, kes neid selle eest häbistada püüavad.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-23 12:56
Eile massaaž jalataldadele ja mitte profilt.
See hoopis teine teema, väga hea. Ei tahtnud lõppu ei õnnelikku ega muud.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-23 13:46
kuidas küll õnnestub selliste otsa sattuda,
olen kuulnud, et on ka väga omapäraseid naisi
aga kas peab nendega siis sõbrustama
veel arusaamatum, neile oma volte demonstreerida
ausalt, mitte ei mõista
või et - KÕIK mehed on sead jne
aga ise ju valite siis neid, peeglike
˅ näita rohkem ˅
2026-06-12 01:31
loomulikult on massaaž koostöö.
kuna sai kevadel Bangkokis mitme õnneliku lõpuga massaaž ära proovitud, võin nüüd ka oma kogemuse põhjal öelda, et impala oletus ei pea paika.....
erootiline massaaž, võõra mehe poolt teostatuna, andis naudinguteraapiale lausa uued dimensioonid
soovitan kõigil naistel vähemalt korra elus sellist teenust kogeda.
massööriga muidugi võiks ideaalis vastastikune keemia tekkida. ma tegin virtuaalse pildigalerii põhjal valiku ja ei kahetsenud
˅ näita rohkem ˅
2026-07-21 15:51
Mina olen ka mõlemas paadis nii et olen teinud massaazi kui ka ise käinud väga erinevates massaazides. Ja eks siin neid erinevaid komentaare lugedes võib tõdeda et igal ühel ongi oma kogemused ja oma tõde ja kõigil on oma kogemused ja oma teemad mis teda elus kannavad. Hinnanguid pole mõtet anda.
Minule väga meeldib puudtus ja lähedus ja minu arvan ka et mehena on väga mõnus kui üldkeha massaazile tehakse ka käega väike lõõgastus intiimpiirkonda. See annab minule mõnusa kogemuse ja rahulolu. Muidugi on väga hea oskus seda hästi teha ja nii et klient päriselt jääb rahule. Tihti eesti teenusepakkujad teevad seda vaid raha pärast ja ei oska inimest panna nautima. Ja seda mitte ainult massaazis vaid ka kõikides eluvaldkondades, meie teenindus kultuur on väga kehva.
Mul oli juhus kus ühe masööri juures läks asi kuidagi käest ja lõppes ka sellega et mõlemad tegid teineteisele käega. Ja siis pärast küsiti selline summa lisaks ja hakati ähvardama jne.
Aga nagu soomlased ütlevad -maalla maan tavale siis kahjuks lääne kultuuriruumis suunatakse kehale ja keha teadlikusele väga vähe tähelepanu ja ka ühiskond on käskinud seksuaalenergia maha suruma ja kontrollima. Siis ongi sellised roosade mullidega kohad kus käiakse ennast välja elamas.
Samas hiljuti ühes massaazis ma ka ka erutusin natukene ja sain aru et samamoodi minus on mingi valehäbi sellega seoses et ma kogen erutust. Nii et endaga tuleb tööd teha!
˅ näita rohkem ˅
2026-08-03 07:33
Kaaslane sai 2 massaaži kingiks vms. OK, läksime siis neile järgi SPAsse. Ma sain ajaliselt lühema näomassaaži, läks aga nii et sümpaatne tüdruk tegi üeaaegu kogu keha ja ajaliselt kauem. Vot nüüd ei teagi, kas ma meeldisin talle või mis see oli.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-03 12:15
Elus olen kolm korda käinud erootilises massaažis, seksiks pole kordagi läinud...Ühel korral nautisin, kahel korral ootasin, millal see lõppeb...Tegelikku erootilist massaaži polnud kusagil, labane silitamine, kus väga massööri katsuda ei lubatud...Nautisin siis ,kui oli jutujärgi 22 aastane massöör, ise siis nii 50. Nautisin tema elurõõmu ja optimismi, tegelikult ta keha ei meeldinud... Kaks nädalat olin pilvedes, siis läksin uuesti, lootuses sama piigat nautida...aga kupeldaja torkas ette nii 45 e ,kolme kõhuga vinguva häälega tegelase...tegelikult polnud ta inetu, aga ta olemine...piinlesin...Kolmas kord oli üks tegelane siit, aru ei saanud, mida ta teeb, rohkem selja taga, ainult kiitis ennast...ega ta ilus ka ei olnud...Olen hiljem mõelnud, et milles viga oli...Äkki selles, olen ikka ise ka tahtnud naist alati puudutada, aga ...ei lubatud...Pole hullu, oma naisega oli ikka kõige parem...
˅ näita rohkem ˅
2026-08-03 12:34
Mulle meeldib selles mõttes konkreetsus - kui lähen massaaži saama, siis tõesti ainult seda ja erutus oleks pigem häiriv antud juhul. Samamoodi ei usu, et massööri oleks liiga viisakas lähenemiskatsetega ahistada. Need on täiesti erinevad asjad.
Kui ise massaaži teen, siis on tegelikult sama. Keskendun hoopis muudele asjadele, kui seksuaalsus. Jah, olen näinud, kuidas naine väga niiskeks läheb protseduuri ajal, kuid alati ei pea ahvi kombel kallale kargama. Igaks asjaks on oma aeg ja koht. Inimestel on õigus enda seksuaalsele ruumile ja turvalisusele.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-03 13:39
Natuke veel...Esimene kord, kui selle noore piiga juurde läksin, olid ikka lilled ka... Need ikka temale, mitte kupeldajale...Järgmine kord, kui kahe nädala pärast uuesti läksin, siis samad lilled, närtsinuna kurvastasid seal toas...kupeldaja vist ei lubanud kaasa võtta...(vist sellisesse kohta lilli ei tooda)...Ehk sellest need uue massööri kolm kõhtu kohe silma hakkasidki...
˅ näita rohkem ˅
2026-08-03 14:54
esiteks, vaevalt et kupeldajate alluvuses töötavad naised oma tööd suure mõnuga teevad....olgu see massaaž või mis iganes tegevus.
ahvi kombel kallale kargamise suhtes on slavel õigus.
kui erootilise seansi pakkuja ise seda naudib, lubatakse vahel ka kliendil oma massaažioskusi näidata...
mis ei tähenda, et mõttetult rabelev ja näppe igale poole toppiv külaline kuskile oodatud oleks. ei lubata katsuda, siis järelikult poleks see meeldiv. piirid paneb siiski paika massöör.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-03 15:06
"Sitta kah"...mitte Priit Pärna kuulus versioon...vaid punkt sellele odavale ilale...
˅ näita rohkem ˅
2026-08-03 15:14
eks see juba kliendi valik, kas tarbida odavat ja kehvemat või kallimat ning kvaliteetsemat teenust.
aga natuke veider, et inimene ''piinleb'' massaažis ja ootab selle lõppu...
eriti esimesel kohtumisel oleks mõttekas massöörile märku anda kui miski ei meeldi. vähegi oskuslik massöör saab selle järgi siis enda poolt pakutavat kohandada.
minu massöör Bangkokis alustas nt üsna jõulise tai massaažiga, st pepu mudimisega aga ütlesin kohe: stopp!
ja rääkisin, mis mulle meeldiks. isegi läbi telefoniäpi suheldes jõudsime kenasti arusaamiseni....ning sain selle 3 tunni jooksul elu parimat massaaži kogeda
˅ näita rohkem ˅
2026-08-03 15:17
Kui teema on päris massööride kohta, siis ei, ei ole seksiks läinud.
Aastate jooksul on muidugi lollakaid kliente ka ette tulnud. Neid, kes püüavad käsi külge ajada, otse on ka küsitud.
Mõneti saan aru, miks sellised asjad juhtuvad. Massöör läheb inimese sellisesse tsooni, kuhu iga päev ei minda, tavaliselt ju ei puududata selliselt ka. Ka on inimestel läheduse puudus, massöör võtab ju aja ainult ja ainult selle kliendi jaoks.
Pealetükkiva kliendi puhul on ainsaks massööri otsus, kas ja kui kõrgelt ta enda eriala hindab.
Õnneks pole turvatöötaja abi vajanud.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-04 12:21
eks päris massöör ole ka inimene
kui just kompleksides - üle pea ei ole
˅ näita rohkem ˅
2026-08-21 22:33
jah, massöör on inimene. aga pealetükkiva kliendi soovidega mitte nõustumine ei tähenda veel komplekse.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-22 11:18
Massööridel on ka perekonnad ja eraelud. See tähendabki inimeseks olemist. Sugutungi tõttu pea kaotavad ja iga paljama keha peale kõvatavad tegelased on enamasti need, kes internetis pilte vaatavad ja pihku löövad.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 20:55
miks sul cap, sellised kliendid pealetükkivad
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 21:29
Sugutungi tõttu pea kaotada on vahel päris joovastav tunne. Pihku lüüa pole ka mingi häbiasi.
Mehelikkus seisneb ilmselt selle kõige kontrolli all hoidmises, inimlikkuse ja viisakuse säilitamises.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-26 15:00
kui minu külaline muutub kasvõi natuke pealetükkivaks, siis edaspidi ta mu juurde enam oodatud pole.
viisakas inimene ei hakka pea kaotamise joovastuses nõmedalt käituma.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-26 15:04
Aga kui cap muutub kliendile pealetükkivaks kas siis raha tagasi?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-26 15:16
paljud pigem ilmselt loodavad salamisi, et ma pealetükkivaks muutuksin
mõni massaaži saanud kodanik on isegi suured laimujutud mööda netti lahti lasknud, kuidas massöör tema riista otsa ronis ja siis peale eest ja tagant suguelu suur pauk näkku lasti jms luulusid ning valesid.
tervitused siinkohal hea fantaasiaga isikutele
˅ näita rohkem ˅
2026-08-27 09:30
Aga kuidas see võimalik on? Teie juurde pääsevad ju ainult valitud härrasmehed. Nemad ju ometi ei laima hilisemalt.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-27 09:58
Härrasmehed prostituute ei külasta. Prostituutide (hoorade) teenust kasutavad mehed, kellel naiste seas lööki ei ole ja tasuta keppi ei saa. Iga nägus normaalne mees saab keppi ka ilma raha maksmata.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-27 10:07
proua politseid siis külastavad ilmselt ainult matsid
igatahes massaažis käivad jätkuvalt härrasmehed, kes valdavalt on abielus või püsisuhtes. ning on piisavat nägusad ning edukad, et leida ka abieluväliseid tasuta sõbrannasid.
mõni kavalam mitte-härrasmees suudab vahel lausa pikemat aega viisakat ja meeldivat inimest teeselda, jallekoos.
kui loodetud lisateenust või suhet ei saa, siis tuleb nende tõeline pale nähtavale....
õnneks selliseid tõrvatilku satub meepotti harva
10 aasta jooksul nii vähe, et piisab ühe käe näppudest arvepidamiseks. see pole veel siiani suutnud kõigutada usku, et inimesed on ilusad ja head
˅ näita rohkem ˅
2026-08-27 10:17
Härrasmehed teevad kingitusi ka niisama jutuvestmise eest ja pärast tänavad ning paluvad luba teinekordki aega raisata
˅ näita rohkem ˅
2026-08-27 15:28
Ehkki Caprichosa jutt tundub ilusam kui reaalsus (ma ei tea, ma lihtsalt tunnen, et mett on kuidagi palju ), siis on sümpaatne, et ta oma kliente ei halvusta. Liiga tihti näeme tagarääkimisi ja solvanguid teenusepakkujate ning klientide suunal. Seda mitte ainult seksitöö puhul, vaid ka tavalises klienditeeninduses.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-27 17:02
Capri, palju sul see tunnike maksab umbes?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-27 18:23
robespierre, milline see reaalsus peaks su meelest olema siis? et kogu aeg halvad kogemused ja nõmedad külalised? sel juhul vaevalt et oleksin need 10 aastat massaažile pühendanud
nagu jallekoos õigesti mainis, siis kogu suhtlus toimub valiku alusel- juba esmatutvusel netis. kes prügikalasid välja ei praagi, eks neil võibolla ongi tõrva potis rohkem kui mett

copy, millest selline huvi?
no ilmselt mitte vähem kui sinu tunnike
˅ näita rohkem ˅
2026-08-27 18:32
Copy tahab massaaži proovida
˅ näita rohkem ˅
2026-08-27 18:40
Võin pakkuda.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-27 19:00
jfjm, sa ei tahagi või? Dragu ulatab lahkelt oma õrna tööka õlise käpa
˅ näita rohkem ˅
2026-08-27 19:04
Mäh nii odav?
150 on natuke mudimist ja seks ka. On 150 sensuaalse mudimise eest ka küsitud, ilma seksita.

Õnnetut lõppu sooviks. Youtube ja "sad end"
˅ näita rohkem ˅
2026-08-27 20:13
No ma teen 99.99.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-27 20:19
Aga Dragu õnnetut lõppu teed?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-27 20:21
Teen, aga seda vaid lisatasu eest.
˅ näita rohkem ˅