Foorum
1
2
2025-10-01 12:32
Muredega minnakse üldjuhul arsti juurde. Valdav osa inimestest käib massööri juures lõõgastumas ja end välja lülitamas. Üldjuhul tehakse seda vaimselt või läbi hobide, aga hobid on aktiivne switchoff, massaaž üks neist passiivsetest, füüsilistest switchoffidest.

Ihas figureerivad massöörid pakuvad väljalülitumisele lisaks sammukese fantaasiamaailmale lähemale astumiseks. Jättes erandid kõrvale, siis suurema osa meeste jaoks jääb selline kogemus ilma teenusepakkuja abita kaugeks. Ja kuna tegemist on ju juba oma olemuselt seksuaalse või seksuaalset kirge täis tunniga, siis võib vabalt teatud juhtudel asi seksini jõuda.

Selles pole vaja näha midagi halba ja seda ei pea võtma nii küüniliselt.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-01 12:43
Mul on massöör, keda külastangi nii kord kuus ja harvem, kui minu eesmärk on lihtsalt lõõgastuda.
Nii alustuseks mõnus lõõgastav massaaz. Oskuslik tehnika kütab mind hästi üles. Naiserahvast ennastki erutab mehe keha mudimine ning täiesti loomulik, kui vallalise daamina soovib ka oma osa saada. Nii, et üldjuhul lõpetame tema voodis ning lahkume alati rahulolevatena.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-01 12:58
loomulikult pole suguühtes midagi halba, kui see toimub mõlemapoolsel soovil või eelneval kokkuleppel.
ja ilmselt mõnel massööril vaid mõned kliendid kuus, kui tehakse massaaži nt lisasissetuleku saamiseks. sel juhul võib vast tekkida suurem kiusatus piire ületada.
aga profina tegutsejad, kel peaaegu iga päev mitu kirglikku tundi, reeglina siiski vahekorda ei paku ja külastajad on sellest teadlikud.
paljud muide just naudivadki seda, et saab lihtsalt lebada ja hetkes mõnuleda, ilma et peaks seksima, aktiivne olema, partneri vajaduste peale mõtlema jne.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-01 13:06
Et ehk tunda end kuningana, kohustuseta kedagi emandana tundma panna
˅ näita rohkem ˅
2025-10-01 14:25
just, igaüks vajab vahel neid kohustustevabu, passiivselt olemise hetki. mõne jaoks ongi see ainus võimalus argirutiinist välja saamiseks.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-01 18:29
Ma ei usu, et ainus, aga olles paar korda isegi madratsil ja laual käinud, siis see kogemus on suhteliselt suure ülekattega võrreldes esimese kohtinguga. Värin ja surin enne ja pärast.

Tavaelus peab selleks vaeva nägema, mida alati pole võimalik teha
˅ näita rohkem ˅
2025-10-04 15:08
seda on paljud külalised ise tunnistanud, et elu nii pingeline ja pole mitu aastat korralikult puhanud...ning peale massaaži muuks erutavaks ja lõõgastavaks aega ei jäägi.
võibolla on raske uskuda, kui palju töönarkomaane ja pinges inimesi tegelikult meie ümber on.
loomulikult ongi kõige lihtsam anda end tunnikeseks massööri hoolde, et pärast tunda end nagu uue inimesena. eks need värinad ja surinad tekitavad teatavat sõltuvust ka
˅ näita rohkem ˅
2025-11-08 01:26
Caprichosa, see kõik oleneb massöörist, kõik ei peagi lõppema suguühtega.
Kuid kindlasti on neidki siin leidumas.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-08 13:45
2ZJ....
kui väga veab, võid ehk isegi hambaarsti või juuksuriga suguühteni viiva tutvuseni jõuda. Kindlasti pole see absoluutselt võimatu😛
Aga inimese amet iseenesest ei garanteeri, et ta sulle ILMSELGELT seksi pakuks.
Välja arvatud juhul kui kohtumise eesmärgiks ongi vahekord, eelneval kokkuleppel.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-10 19:48
Naised vis ei hinda eriti õnneliku lõpuga massaaži?
˅ näita rohkem ˅
2025-11-10 19:51
Mõtlen võõralt mehelt.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-13 19:09
Õnneliku lõpuga massaazi oleme naistelt saanud parema
˅ näita rohkem ˅
2025-11-19 13:14
oleneb mehest ja eriti tema oskustest, impala.
ma tean naismassööri, kes maksis suure summa meessoost tantramassöörile, lihtsalt naudingu eest. aga see mees oli loomulikult professionaal.
nii et naised hindavad kvaliteeti.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-19 17:21
Iga masaas mis meeldib oleks nagu õnneliku lõpuga. No õnnetu lõpuga võib ka olla. Kõige hullem oleks vast emotsioonitu masaas. ei õnneliku, ei õnnetut lõppu
˅ näita rohkem ˅
2025-11-20 23:22
oleneb mehest ja eriti tema oskustest
olen kuulnud, vanarahvas rääkis, et see pidi koostöö tulemus olema, isegi massaaz
kui eesti naine mõtleb seeaeg oma voltidele, siis ei aita mingitest ostkustest
˅ näita rohkem ˅
2025-11-20 23:41
Eesti naine võibaolla ise ei mõtlegi nii palju oma voltidele, küll aga leidub alati mehi, kes neid selle eest häbistada püüavad.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-23 12:56
Eile massaaž jalataldadele ja mitte profilt.
See hoopis teine teema, väga hea. Ei tahtnud lõppu ei õnnelikku ega muud.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-23 13:46
kuidas küll õnnestub selliste otsa sattuda,
olen kuulnud, et on ka väga omapäraseid naisi
aga kas peab nendega siis sõbrustama
veel arusaamatum, neile oma volte demonstreerida
ausalt, mitte ei mõista
või et - KÕIK mehed on sead jne
aga ise ju valite siis neid, peeglike
˅ näita rohkem ˅
1
2