Foorum
2009-11-15 12:12
on teil olnud erutavaid kogemusi hääletamisega?
˅ näita rohkem ˅
2009-11-16 02:02
jah, minu teekond Tartust Tallinnase kulges toredas meeleolus koos kauni neiuga 7 tundi
˅ näita rohkem ˅
2009-11-20 14:16
Jalgratastega sõitsite?
˅ näita rohkem ˅
2010-06-15 08:02
on kogemus mis sugune Ükskord sõbrannaga hääletasme peolt koju Tallinnast-Rakvere,suvine palav aeg oli selline.Võttis peale selline paksem mees,kes ei läinud üldse Rakvere poole vaid Paide,aga lubas ära koju viia.Me nii tuhinas ka et esialgu ei pand tähelegi et ta alt oli paljas,kuna ta paks ja pikk särkk oli seljas:S mina istusin ees ja sõbranna taga.Mul pole kunagi hääletada meeldind ja veits piinlik oli ja vaatasin aknast välja koguaeg.Mingi aeg nagu hakkasin kuulma mingit imelikku häält(pihkutagumist).Üldse ei julgend vaadata siis nagu keerasin ühekorraga see pani pihku,loomulikult ma läksin jumala kramppi ja ei osand piiksugi teha kuna olin noor ja häbelik.See pani edasi ja vahepela küsis ,miks sa ei vaata,et teistele küll on meeldind vaadata:S ma isegi ei mäleta mida selle lollile vastasin Sõbranna oli taga vait nagu sukk Mingi aeg ütles see jopski,et teeme peatuse ja vahetage kohad ära sõbrannaga ,me loomulikult vahetasimegi.Vahepeal ütles läheks metsa,et mingi plikaga olid käinud väga tore oli olnud......aga jõudsime korralikult sinna kuhu soovisime ,tahtsin auto nr üles kirjutada aga see pani tähele ja kukkus mölisema ja me noored panime kiiresti minema sealt.Mingi aeg kuulsime et taoline perv oli hiljem kinni saadud või räägitud temast.Mul on palju kogemusi hääletamisega aga õnneks enam ei julge enne kõnnin jala.
˅ näita rohkem ˅
2010-06-15 09:28
On ka peaaegu sarnane lugu ja aastaid tagasi.Aga kuna mul ainult 4 km linna äärest oligi ja päevasel ajal ,sain oma koduteeotsas ikkagi maha .Juht tegi suitsu ja kas nimelt ma arvan kukkus tuhk kõhule ja küsis ,et kas ei tahaks seda ära pühkida.Seda teed tavaliselt läbisõitev rahvas ei käi.Aga häälega olen palju liikunud ja siin kohalik rahvas,ikka liigun.
˅ näita rohkem ˅
2010-06-15 19:33
Reeglina ei hääleta ise ega võta peale ka hääletajaid, sest meie ühiskonnas on nad kas vargad, pätid, või litsid. Aga on olnud erandeid, tõesti kus inimene vajab küüti, kas või lühikest ja on seda ka saanud. Ma ei saa aru inimestest, kes ütlevad, et nii põnev on hääletaja peale võtta, et üksi igav sõita. Ma pigem sõidan üksi ja kuulan muusikat ja mõtlen omi asju, kui sõidan mingi võõra (ja kahtlase isikuga ühes sõiduvahendis)

Andke andeks hääletajad
˅ näita rohkem ˅
2010-06-15 20:18
olen küll peale võtnud, sest olen kunagi ise ka tee ääres seisnud ja kätt püsti hoidnud ja mind on peale võetud ja kenasti kohale viidud...seda päris mitu korda...
vaid üks kord tundsin hääletajana autos hirmu, kui autojuht kihutas küllalt ohtlikult mingi kitsa silla suunas mäest alla ja veok tuli just vastu...juuksekarv vast mahtus vahele...ise sõidan korralikult

julgen peale võtta noori ja armsaid inimesi...teen hea meelega kellelegi sellise väikese heateo
˅ näita rohkem ˅
2010-06-16 21:37
Erutavad kogemused hääletamisega puuduvad kahjuks. Kuna kohalikus külanõukogus on valimiskomisjonis ikka ühed ja samad tädid kes pole mind kunagi erutanud. Ka põlvkond vanemad mehed kurdavad, et hääletamine kui selline on suht ajaraisk.

Ma arvan, et ma oleksin aktiivsem hääletaja kui valimispropagandat teeksid üliaktiivsed noored näitsikud...... napis riietuses või üldse ilma (mina kui väga apoliitiline element vajaks lausa füüsilist lähikontakti).

xaron ebaregulaarne hääletaja, ei võta enam peale (täna õhtul).
˅ näita rohkem ˅
2010-06-17 12:04
r22kige muidugi igasugu erutavatest kogemustest, siis juba reedel mingid debiilid ringi s6itmas ja tee22res seisjatele perversseid ettepanekuid tegemas
˅ näita rohkem ˅
2010-06-17 12:54
jan28 - milliseid?
et uuritakse Tallin-Tartu mnt-l, kas on selliseid, kes hääletada tahaks (tundlikumas vanuses naised jt).. peatutakse, et plakatid sinna panna ja hakatakse selle kampaaniaga peale. see tundub jah perversne.
kuid iha.ee ongi see paik, kus fantaasiat parandada. ka pervertidel.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-11 12:42
On olnud erinevaid erutavaid kogemusi.Naistega heas mõttes ja meessoost hääletajatega nuga ribide vahel ei tundunud mulle küll erutav.Ehk erutas see neid tagaistmel istujaid kes selle noa sinna surusid.Peale seda on lihtsam meessoost hääletajaid vältida, kui vaadata kuidas ellu jääda.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-21 12:05
Kirjutan hoopis millestki ebameeldivast.

Oma 12 aastat tagasi, ühel lõikuskuu hilisel tunnil olin end sättimas Tallinn-Tartu bussile, et koju sõita aga... tardusin, kui bussipileti lunastamiseks taskuid kobades ma oma rahakotti ei leidnudki. Ei leidnud ka telefoni. Üksi võõras linnas.
"Mis seal ikka, proovime siis häälega": püüdsin säilitada kainet mõistust.
Peatujaid oli mitmeid. Paraku ei sõitnud enamus Tartusse välja ning ei soovinud noort tütarlast mõnekümne kilomeetri kaugusele pimedate metsade vahele üksi edasi seiklema jätta.
Lõpuks peatus üks varajases keskeas meesterahvas, kes minu tavapärase küsimuse peale Tartusse sõitmise kohta nõustuvalt noogutas.
Viskasin kiire pilgu nii sohvrile kui autole ning veendudes ohutuses istusin sisse.
Peale üheksandat kilomeetrit, peale pinnapealseid seletusi, miks praegu pöidlaküüdiga sõidan ja miks kedagi endale järgi paluda ei saanud, see jant siis algaski:
Mees teatas mulle, et midagi oli talle meelde tulnud ja et tema reis lükkub hoopis homsele. Veel pakkus ta mulle enda juurde öömajale jääda ning hommikul koos teele asuda. Kirsiks tordile oli :" eks sa ise vali, kas mina või edasi hääletamise korral keegi teine."
Minu jahmatus oli suur. Mul oli küll oma poiss-sõber, aga see suhe oli platooniline. Olin senini meestest puutumatu.
Teatasin talle oma otsuse veel õnne proovida ning palusin luba telefoni kasutada, et teatada vanematele oma asukoht ning kiirelt selgitada antud olukorra tagamaid. Telefonil ei olevat aga levi olnud. Whatever...
5-10 minutit hiljem peatas üks viisakas vanemaealine paar ning ilma viperusteta jõudsin koju.

Korra hiljem olen olnud veel sarnases situatsioonis, et kaotanud telefoni ja kukru. Aga sel korral palusin taksojuhilt usalduskrediiti ning sõitsin koju taksoga.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-21 12:35
Kosmosetutt, miks ebameeldivalt lõppenud lugu, just meeldivalt, et lõpuks tervelt ja süütult koju jõudsid. Oledki selline negatiivne muidu või
˅ näita rohkem ˅
2014-05-21 12:46
Tutt mainib, et ebameeldiv lugu, mitte ebameeldivalt lõppenud. Ja ebameeldiv selline asi kahtlemata ka on.
Mis need küüdipakkujad saavad ka midagi vahel või? Milleks küsida noorelt hirmunud tüdrukult, ega see külla soovi tulla?
˅ näita rohkem ˅
2014-05-21 12:49
Kas klaas on tühi või pooltäis, igaüks vaatab erinevalt.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-21 13:35
Seda "jurajutukest" (nagu PipiLiis ühes teises kolumnis titulleeris) hinnates näeksin klaasi olema pooltäist.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-21 13:51
pooltühi või pooltäis? mis vahet seal on, fakt on see,et klaas on poolik. rõõmustada, et pool on veel alles või kurvastada, et pool on läind, on asjatu. pool on pool on pool.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-21 21:05
Kunagi sai ikka häälega sõidetud küll ja nalja sai ka omajagu. Nilbikuid ei kohanud, kuigi paaril korral keeldusin autosse istuma.
Ühel lörtsisel talvepäeval pidas mu käetõstmise peale üks rekka kinni. Marssisin kabiinini ja ronisin sisse ning esimese hooga ehmusin või õigemini hämmastusin sügavalt- nimelt oli kabiin inimtühi. Selgitus oli tegelikult lihtne. sel ajal kui mina üheltpoolt kabiinini kõndisin läks juht välja tulesid ja kojamehi puhastama
˅ näita rohkem ˅
2014-05-21 23:50
"Kas teil on erutavaid kogemusi hääletamisega?"

Hetkel kangastus silme ette europarlamendi saadikute hääletamine sel nv-l ja sealsed näod Savipäts, Lauristin, ja teised
˅ näita rohkem ˅
2014-05-22 00:12
erutavaid? ei ole.
kogemusi? on. ammuseid.
ebakindel transpordiviis, kindlam on bussipilet osta.
˅ näita rohkem ˅
2021-08-12 12:12
Ma mäletan Brežnevi pakikesi ja seda, kui hääletamise eest sai apelsiine. Olid erutavad ajad. Hääletamata jätmise eest aga tuli pahandusi.
˅ näita rohkem ˅
2021-08-29 21:52
sulle pandi häälega perse
˅ näita rohkem ˅