Foorum
2025-09-08 00:54
Jah , jällelahus , ikka siin
˅ näita rohkem ˅
2025-09-08 11:44
väga hea, et terve pärnu capile läheneb kus end reklaamib sexs teenusteks
˅ näita rohkem ˅
2025-09-08 12:00
Kas kasutajatingimuste rikkumise eest blokeeritud foorumi risustaja siidikatja/vanat2di uuel ringil oma pumpan kontoga?
Tundub, et mõned keskealised mehed elavad üsna lapsikult välja kibestumust selle üle, et keegi neile läheneda ei taha😛
˅ näita rohkem ˅
2025-09-08 23:48
Sa oled see katku magnet, kellele enam läheneda ei taheta.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-09 01:20
Cap i pärast siis Pärnus parkimise keelud tehtigi ja osa ka tasuliseks muudeti
˅ näita rohkem ˅
2025-09-10 12:45
Igalpool keskkinnas, rannas, mais kell kaasa.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-10 03:38
Lähene aeglaselt ja riieteta. Minu puhul toimib.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-10 20:22
Kullake , sa oled liiga noor et olla keskealine mees
Oota pisut
˅ näita rohkem ˅
2026-04-10 20:46
Kui neljakümnene on liiga noor, olemaks keskealine, millal see vana siis hakkab?
˅ näita rohkem ˅
2026-04-10 22:02
Kas on vahet, millises vanuses mehele läheneda? Ma ei tunne, et ma erineks täna oluliselt sellest ajast, kui ma olin veel 17. Mees jääb ikka meheks ja tänapäeva feministlikus ühiskonnas pole kellelgi selle vastu, kui naine teeb esimese sammu. Sõltumata soost ja vanusest tasub alati sõbralikult läheneda. Kuna ma ise olen üsna häbelik ja tagasihoidlik, siis mulle nooruses väga meeldis, kuidas üks kena Läti milf mulle trammis julgelt ja sihikindlalt perimeetrisse lendas. Mul endal ei jätkuks küll sellist enesekindlust ja püüaks esialgu pilkudemänguga välja selgitada, kas tasub üldse läheneda. Tavaliselt jääb asi selle taha, et ei tule pähe, millest alustada ja kuidas kõnetada. Pole oma elu jooksul veel suutnud seda välja mõelda, kuidas peaks lähenema inimesele, kes sulle meeldib ja koolis ka seda ei õpetata, kuigi võiks - iive oleks kindlasti paremas seisus. Esimeses klassis õpetati vaid seda, et tantsule kutsumiseks tuleb kummardada, mis poleks ka üldsegi halb lähenemine, aga oskaks siis tantsidagi
˅ näita rohkem ˅
2026-04-10 22:07
Tänapäeval on PIN-koodid väga kuum teema. Lähed näiteks ligi ja pakud oma PIN-koode?
˅ näita rohkem ˅
2026-04-10 22:25
robespierre kuskil eespool soovitas, et tuleks enne seksi ühisosa leida, matkagruppdega ühineda jms. see ühine matkamine vast seksuaalset sobivust ei garanteeri. aga sõprade leidmiseks muidugi hea variant.
ja muide, vähegi atraktiivne naine seksi küsima küll ei pea.
seda soovi saab väljendada kümnete erinevate nüansside või õhkõrnade vihjete, naeratuste, pilkude kaudu. nii et seksiobjektiks valitud mees teeb ise kõik, et tutvuse ja seksini jõuda
˅ näita rohkem ˅
2026-04-16 22:15
Tegelikult on äärmiselt suur vahe
Peale 50 eluaastat meestega midagi toimub , ilmselt hormonaalne asi . Keegi tuleb sellega toime , enamus mitte . See teeb suhtlemine võimatuks .
˅ näita rohkem ˅
2026-04-16 22:26
Vot just praegu sain järjekordselt kirja ala tahad suhu võtta ?
Ilmselt autor arvas et ma hakkan rõõmust hüppama
˅ näita rohkem ˅
2026-04-16 23:44
Ei anna edasi sõna-sõnalt, aga mõte oli umbes selline – kui nad on noored, siis ütlevad teineteisele et ma armastan sind, aga siis kui nad vanaks saavad küsivad lihtsalt kas tahad veel küpsist, ehk siis sarjast lapsesuu ei valeta. Äkki peale 50 on juba vaja natuke teisiti läheneda, noh nagu küpsisega või nii.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-18 00:04
Küpsistega ?
Sina lähenes küpsistega ja saad vastu vahtimist
Ma juba loobusin , kellel on vaja see proovib ise läheneda sest meeldivad vaprad ja enesekindlad mehed .
˅ näita rohkem ˅
2026-04-18 13:08
Peale 50a toimub naistega hormonaalne..asi tädi riinale teadmiseks.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-18 14:58
Aga loomulikult , mul on vastav haridus olemas , olen asjaga kursis
Ja siis ?
˅ näita rohkem ˅