Foorum
2015-07-13 22:21
Ma küll selles asjas plaane ei teeks. Kohe kindlasti mitte. Seksil on imelikud kombed ja võimed ja tagajärjed. Kui Sa armukese peale välja lähed on kohe ka tunded mängus. Teenusepakkujatega vbl lihtsam. Kuid ka nemad on naised... Tegelikult pole ma sellest armukese pidamisest kunagi aru saanud. Ehk siis ma pole hakkama saanud. Ikka need va tunded...
˅ näita rohkem ˅
2015-07-14 10:09
ma ei eakski kellegagi koos kes kooselu kõrvalt sekssuhet ei peaks, korralikest ammu kopp ees juba...
˅ näita rohkem ˅
2015-07-14 13:19
On silmarõõmud ja armukesed. Minu jaoks armuke selline pikk suhe koos reiside ja kõige muuga. Silmarõõm selline heihopsti värk ja neid võiks küll rohkem, kui üks olla
˅ näita rohkem ˅
2015-07-15 23:29
Tõsiselt ei viitsinud kogu teemat läbi sirvida, aga selgeks sai see, et teemaalgataja ajab oma jonni ja ei teadvusta endale, et otsides endale elukaaslase kõrvale seksieesmärgil kedagi teist, võiks kohe oma naise juurde marssida ja rääkida et tal selline plaan on. No tegelikult ka mind isiklikult ajab närvi selliste ennasttäis meeste suhtumine. Kui sul on oma naisega puudujääke, minge lahku ja asi ants. Usu mees, see on kordades hullem, kui see sinu afäär ilmsiks tuleb. Sellist eeskuju oma lapsele tahadki?
Ma vist lööks mehe pea panniga pooleks, kui minu seljataga ta midagi sellist hauks. Keegi kommenteeris, et naine pole loll. Ja ei olegi, sa jääd kiiremini vahele kui seda ennustada oskad.
Mõtle pigem sellest vinklist, kas sulle meeldiks teada, et sinu naine samasuguseid mõtteid haub, sest ta pole sinuga rahul ja ei taha leppida sinu puudujääkidega, soovidega. naise soovidest oled teadlik või oledki ainult sina ja sinu soovid? Mõtle kui hea oleks teada onju, et su oma naine pole sinuga kui mehega rahul ja otsib kõrvalt ja veel parem oleks seda kogemata avastada, et ta seda tegigi. Kujuta vaimusilmas ette ka. Kui see sind ei morjenda, siis minge lahku ja südamevalu ja draamat vähem. Kui morjendab, siis võta julgus kokku ja mine räägi oma naisega, aga siis nii, et kuulad ka Naisega pead rääkima, mitte siin foorumis.

Anna andeks aga nii nõmedat suhtumit annab ikka otsida ka.
˅ näita rohkem ˅
2015-07-16 09:32
Aga, kui on juba naisega räägitud ja ta pole nõus v ei huvita grupisex... mida 2in1 siis soovitab?
˅ näita rohkem ˅
2015-07-16 17:57
Olen ka varem kirjutanud, et sel juhul, kui "ühele ei piisa" on põhimõtteliselt kolm lahendit:
iha alla suruda( pikemas perspektiivis pervostud)
salaja kõrvalt panna(riskid)
leida koos kompromiss(kui koostöö ei õnnestu, st koos seiklemine)
Neljas on ilmselt lahkuminek ent keegi ei garanteeri, et uus suhe saab parem ja vabameelsem.
Elu ei jaga alati häid kaarte, siis tuleb olemasolevatega mängida
˅ näita rohkem ˅
2015-07-16 20:34
Mina jälle ei saa aru, miks võtta selline naine, kes sind ei rahulda? Võiks ju otsida sobiva ja alles siis leivad ühte kappi panna...
˅ näita rohkem ˅
2015-07-16 23:09
Rahuldab väga hästi, aga teinekord vaja natuke vürtsi ka elule lisada..
˅ näita rohkem ˅
2015-07-16 23:17
........ja taaskord pean mõttes kordama üht Soome vanasõna: Ega vesi sellest kulu, kui paadiga peal sõuda!!! ......vaata kumma mätta otsast soovid.
........rohkem vabameelsust ja mõistmist, vähem omanditunnet ja armukadedust!
˅ näita rohkem ˅
2015-07-17 00:43
olehyva, teemaalgatajal ju just see probleem, et naine ei paku seda, mida mees tahab. mees ei otsiks ju siit, kui naine rahuldaks.....
˅ näita rohkem ˅
2015-07-20 00:50
Tagantjäreletarkusest on suht vähe kasu.
Võibolla oleks pidanud tõesti otsima naise, kellega voodis parem klapp, kuid... enam seda võimalust pole. Pereelu ja kõik muu on suurepärane, oma ihade pärast peret lõhkuma ei hakka.
Pigem elan oma ihasid kuskil mujal välja, seda pakkus ju kaasa ise ka välja.
˅ näita rohkem ˅
2015-07-20 02:42
oijahh... kui kaaad midagi sellist välja ka pakuvad, siis- ära usu teda. ta ei mõtle seda tegelikult tõsiselt. vahelejäämise korral on su suhe omadega võsas nii kui nii, hoolimata sellest "soovitusest". nii on.
˅ näita rohkem ˅
2015-07-20 09:26
siin ma nõustun vabakuulajaga - võssa läheb see nagunii....tegelikult ongi juba hakanud võsa poole vedama....
seksuaalne klapp suhtes on ikka ülioluline... väitku mõned vastupidist, kui tahavad, kuid kui üks pooltest pidevalt rahuldamata on, siis sellest head nahka ei tule....
˅ näita rohkem ˅
2015-07-20 11:13
Tegelikult on nii, et üks pool on pidevalt rahuldamata ja siis hakka ka teise poole võimalusi kärpima.
˅ näita rohkem ˅
2015-07-20 13:04
vahet pole, milline reageering on, karile selline suhe tavaliselt jookseb...
˅ näita rohkem ˅
2015-07-20 13:17
Vahe on tavaliselt selles, et see teine pool arvab, et tema on ainuke rahuldamata ja ei saa aru mille eest teda karistatakse, sest ta on ju superkangelane, kelle üks puudutus viib teise õnnetaevasse.
˅ näita rohkem ˅
2015-07-20 15:17
Tead mis, proovi järgi, kepita läbi nii palju naisi kui sa saad...ja siis, olles üksi jäänud, saad valusa tõdemuse osaliseks, et see suur "rahulduseotsimisetung" on mõnel inimesel nagu kinnisidee, mis jõuab tavaliselt kurva tõdemuseni, et OMA naine oli kõige parem.
Aga seda sa enne ei taju, kui oled temast ilma jäänud.


Isiklikult ei usu, et väga heas kooselus kehv seks on. Jotimehe kunagi öeldud sõnadega: seks pannakse klappima
Kui sul just eriti erilisi soove ja nõudmisi pole muidugi.
Vot tak Vasja.
˅ näita rohkem ˅
2015-07-20 16:11
selle klappimapaneku algatuseks tuleb väljauurida, kas naine on rahuldatud või ainult teeb nägu, et on.

Tuli meelde lugu mehest, kes oli hädas naisega, kes midagi kodus ei teinud. Kurdab siis sõbrale, et mida teha. Kodus võib tolmurullide otsa jalad murda, igal õhtul peab vaatama, kas hommikuks puhast särki on, või tuleb mõni ärapesta ja söök tuleb ka endal valmisteha. Naine ainult jutustab telefonis sõbrannadega. Lahutada ei saa, sest enamus asju on naise nimel.
Sõber annab nõu, et aga sa kepi ta surnuks.
Võtabki mees sõbra nõu kuulda, laadib enda õhtul viagrat täis ja asub kurja plaani teostama. Hommikul tööleminnes kuulab, et naine vist ikka hingab veel ja tuleb õhtul uuesti üritada.
Töölt tulles ei tunne mees kodu ära. Toad säravad puhtusest, vannitoa ukse vahelt ei ripugi must pesu välja ja köögist tuleb väga isuäratavat toidulõhna...
˅ näita rohkem ˅
2015-07-20 16:28
Ilus ja õpetlik lugu
Samas, ka vastupidi võib olla. Laisale ja lohakale mehele ei avane "paradiisiväravad" teps mitte nii mõnuga, kui naisest ja kodust hoolivale mehele.
Minu lemmikväljend kõlab : mees "teeb" naise. Ja ka vastupidi.
˅ näita rohkem ˅
2015-07-20 23:36
No mina kindlasti ei arva, et ma esmaklassiline sugutäkk oleks. Ja ma rõhutan veelkord, olen oma kaasaga neist asjadest pikalt ja põhjalikult rääkinud, korduvalt.

Ja enesele olen ma teadvustanud seda varianti, et see suhe ei pruugi olla igavene.. aga sel juhul ju suurt vahet pole, kas ta laguneb minu tegude tõttu või seepärast et lihtsalt voodis kõik ei klapi. Lahku minna jõuab iga kell, enne võiks erinevad lahendusvariandid järgi proovida. Võibolla jooksen sarved maha ja pärast enam ei vahi nii palju metsapoole... või õpin midagi uut, millega oma kallist kaasat üllatada ja käima tõmmata... seda ma ju enne teada ei saa kui proovinud pole.
˅ näita rohkem ˅
2015-07-21 00:04
tegelikult oled sa ju juba kõik selgeks mõelnud ja ära otsustanud, vaid tegudeni pole veel jõudnud....eks see võtabki natuke aega.....
˅ näita rohkem ˅
2015-07-21 00:09
No selle poole aastaga, mis on möödunud selle teema algatamisest, on silmaring kõvasti laienenud. Ja selgeks on saanud, kõik pole sugugi nii lihtne, kui tundus.

Aga jah, mingil tasemel on vist otsus tehtud küll...
˅ näita rohkem ˅
2015-07-21 06:33
Tekkis selline imelik küsimus teemaalgatajale, et kas sa armastad enda elukaaslast?
˅ näita rohkem ˅
2015-07-21 10:07
Jott, sa võtsid mul sõnad st küsimuse suust
˅ näita rohkem ˅
2015-07-21 13:22
Sekundeeriks jotile veel nõnna:
Milleks on teemaalgataja oma kallima kaasa jaoks valmis (hetkel ei küsi milleks kaasa valmis ei ole). Kas truudus on üks neist asjust, mida on paari minnes teisele lubatud, millele võiks kaasa loota?
Valiku kellegagi kokku elama asumiseks tegid sa vist siiski ise.
˅ näita rohkem ˅
2015-07-21 13:55
Öelgu need moodsad inimesed mida tahavad, aga mina leian, et paarisuhtesse astumine pole sama, mis auto kasutusrendile liisimine, kui juba alguses on kindel, et paari aastakese pärast vahetad selle uuema vastu.
Elades suhtes teadmisega, et niikuinii on see varsti läbi, on vaid teise inimese ärakasutamine. Jah nii võib, aga perekonnaks ma seda kepikooslust ei nimetaks.
˅ näita rohkem ˅
2015-07-21 14:33
Tõmbaks nüüd oma hobuseid vähe aeglasemale käigule.

Loomulikult ma armastan oma elukaaslast ja mul ei ole mingit plaani seda suhet lõhkuda. Ma olen lihtsalt arvestanud variandiga, et asjad võivad nii minna, eriti kui me ka pikemas perspektiivis voodis paremat klappi ei saavuta. Ja ma ei plaani hakata hullumeelselt ringi jäärama, pigem otsin ühte partnerit, kellega N korda kohtuda ja saadud kogemustele tuginedes otsustada, kuidas edasi minna.

Olen mina tallegi öelnud (ja mõelnud), et kui ta teisiti ei saa, siis tehku mis tahab, aga nii et ma teada ei saaks.
˅ näita rohkem ˅
2015-07-21 14:34
Õu, poisid, pidage nüüd hoogu. Generaalses plaanis võib teil ju õigus olla, aga ma teemaalgataja siinsete ja privajuttude põhjal ei näe küll vähimatki põhjust talle turja lennata. 2529 on selgelt deklareerinud, et väärtustab oma praegust suhet ja tahab seda parendada, eks.

Inimesed muutuvad ajas, nende suhted muutuvad samamoodi, kunagised lubadused võivad uutes oludes osutuda kohatuteks jpm. Jah, mees teeb naise, aga selleks peab ta ise oskama, ja kuskilt tuleb ju õppida. Kõrvalsuhted pole parim versioon, aga parem ikka kui mitte midagi, kuni mees toimuvat analüüsida suudab, s.t õpib ja kogemusi ka kodus rakendab.
˅ näita rohkem ˅
2015-07-21 16:21
Poiss ma just pole, aga võibolla häiribki enim teemaalgataja kuidagi...väga lihtlabane suhtumine...see kaine ratsionaalne arutelu oleks ju iseenesest hää, kui tegemist poleks inimestega. Huvitav, kuidas mõjuks selle lugemine tema naisele? Tegelikult ei ole huvitav, kurb on.
Kogemused on samuti üldjuhul teretulnud, aga mis on nende hind?
...
Isegi paarid, kes harrastavad kokkuleppelisi "seiklusi", peavad aeg-ajalt tegema n ö ümarlauarutelusid, sest kooselu, kui ta ikka on kooselu parimas tähenduses, ei saa kujuneda räpaseid saladusi pungil täis kotiks. Kui ta reaalselt ei lõhke, siis võib juhtuda, et lõhkeb midagi muud...
Kõike näinud, kõike teinud, aitab küll, oma on parim ja ainus...seda saavad tunnistada vaid väga küpse psüühikaga inimesed.
See puhtisiklik arvamus.
Ja veel, kui enne oli suhe nõrk, siis pärast ringikargamisi on ta praktiliselt läbi.

˅ näita rohkem ˅
2015-07-21 16:40
Sellega olen täiesti nõus, et siia kirja pandu on kõik üsnagi pragmaatilises, kohati küünilises toonis. Kogu inimliku poole lisamine siia kirjalikult nõuaks vast liiga suurt loomingulist pingutust ja muudaks asja sisu veelgi raskemini hoomatavaks.
Aga see ei tähenda, et mul poleks tundeid ja ma ka reaalselt selline küünik oleks. Loomulikult ei taha ma oma elukaaslasele haiget teha, seda üritaks pigem iga hinna eest vältida.

Ja oma suhet praeguses seisus nõrgaks ei nimetaks, pool aastat tagasi kui selle teema tegin, siis küll. Ma ei tea kas ja kui palju siitloetu on seotud või abiks olnud, kuid mu kodune elu on alates selle teema loomisest üsna jõudsalt ülesmäge läinud. Mis ei tähenda kahjuks, et teema ajendiks olnud asjaolud kuidagiviisi muutunud või kadunud oleks.
˅ näita rohkem ˅
2015-07-21 16:52
Armukest otsides leidsid kogemata oma naise üles
˅ näita rohkem ˅
2015-07-23 20:16
Võib nii öelda küll.
Kuid see ei tähenda, et ma päris rahul oleks. Otsin edasi, äkki leian kellegi veel.
˅ näita rohkem ˅
2015-07-23 21:00
Mina ostan iga nädal lotopileti, kuigi tean, et võiduvõimalus on äärmiselt väike ja ega ma loodagi. Ostan lihtsalt selleks, et kui Fortuunal tekib soov mind leida, siis oleks tal see võimalik.
Naistega on sama lugu. Ole nähtaval ja suhtle, kui kellelgi on tõsisemaid soove, küll ta siis sellest märkuannab. Kui aga käid kontolt kontole ja räägid enda soovist, siis poevad ka need peitu, kes muidu ehk huvitatudki oleksid.
˅ näita rohkem ˅
2015-07-23 22:40
Viimasele võib kahe käega alla kirjutada.
˅ näita rohkem ˅
2015-08-16 19:39
Noormehele siis meie poolt teadmiseks, et niipalju, kui see võtab, tuleb aega kulutada oma paarilisele, et oma elu paremaks muuta. Siis teie mõlema elu. Saa lihtsast asjast aru, et kui sul on elu poolik ja rahuldamata, on temal ka. Pole olemas naist, kes ei anna. On väga suur hulk mehi, kes ei püüa või ei viitsi aru saada ja selgeks õppida naise hingeelu niipalju, et tagada harmooniline kooselu. Usu mind, et kui ta ka lõppkokkuvõtteks pole võimeline kõike sinuga koos kaasa tegema laseb ta su vabaks nendes tegemistes. Suurim väärtus selle juures on see, et sa ei pea nagu tuppasittunud kass pärast mõnusat seiklust suurt süüd tundma, vaid võid temaga seda jagada ja koos tagantjärele nautida.
˅ näita rohkem ˅
2015-09-28 14:27
Ma ütleks, et lao oma naisele oma probleem lagedale ja leidke koos lahendus. Seks suhte kõrvalt iseenesest midagi hullu ei ole, kuid see peab olema kokku lepitud oma kallimaga, mis tingimustel seda teha võiks
˅ näita rohkem ˅
2015-09-28 15:05
Ma ei viitsi kogu teemat läbilugeda ja võibolla on vastus juba olemas, aga sellegi poolest küsin, et kas noormees on enda kaasalt uurinud, miks talle need teatud asjad ei meeldi. See paneks ehk naise mõtlema ja võib juhtuda, et saab ise ka aru, et põhjus on naeruväärne.
˅ näita rohkem ˅
2015-09-28 20:03
jfm ära hala,jälle lasti sind üle,paras,lolle peabki tüssama
˅ näita rohkem ˅