Foorum
1
2
2018-04-06 00:17
Kusjuures see on üldse mainimata jäänud, et naised on tihti pärast sünnitust oma keha suhtes ebakindlad - venitusarmid, väljaveninud rinnad, ülekaal, lotendav nahk, valusad vahekorrad jne. See mõjutab naist tohutul määral. Võib olla isegi nii, et mitte ta ei taha seksi vaid ei julge oma keha näidata või kui isegi näitab, siis on väga ebakindel ja see ajabki juba isu ära. Pärast sünnitust on naise keha nii ehk naa mõnda aega hoopis teises rütmis. Aga peamine probleem on siin pigem selles, et üksteisega ei räägita lihtsalt. Enne minnakse lahku kui istutakse maha ja arutatakse asjad läbi. Ja muidugi see ka, et kui naine "passib" lapsega kodus ja peab kõik kodutööd ka ära tegema, siis on lootust õhtul veel keppi ka saada? Kindlasti mitte. Laps on ise täiskohaga töö - magamatus, stress, rutiin.
Selle pärast mul lapsi polegi, et ma tean juba mis ees ootab ning sellest juba nii sama eemale ei jaluta. Nii, et ole mees ja võta end kokku!! Ära looda saada asju midagi vastu andmata. Naised armastavad kõrvadega ja sul on suu peas, et asjadest rääkida. Vastasel juhul saad 18 aastat alimente.
˅ näita rohkem ˅
2018-04-15 11:48
Summi, osa sinu kirjast on elementaarne ning täiesti loogiline, nagu raamatus. Siin on üks "aga" ... Jah naine istub kodus nüüdseks laps juba 3-ne.. Lapsel lasteaia koht olemas kuid käib seal harva. Kodu ei ole koristatud ja vanem laps pole õpetatud (ainult mina õpetan) kui õhtul väsinuna töölt tulen.Rääkimatta sellest, et tihti hakkan veel ise sööki valmistama perele. Kas mul on õigus naiselt vähekenegi rohkem paluda, või kellegi arust on töökoormused võrdselt jagatud
˅ näita rohkem ˅
2018-12-24 19:19
Jfjm, mis sa vastad sellele trollile üldse?
Ta elu on internet. Reaalses elus teadagi...
˅ näita rohkem ˅
2018-12-26 14:50
Summi mõnes asjas paned ikka mõõda küll
˅ näita rohkem ˅
2018-12-30 00:47
No paneb pihta küll, nagu õpikust loetud. Ainult ridadevahele panna " aga, või siis ... juhul kui"
˅ näita rohkem ˅
2018-12-30 13:34
Mtlnsex- on küll õigust nõuda, aga ise olete ära hellitanud naise, tehes ta eest kõik ära. Nüüd on sama seis, nagu naistel, kes kurdavad, et mees miskit ei tee, vaid vahib telekat. Naine tuleb aktiivsesse ellu tagasi tõugata, ehk tööle või siis ise mitte tehes koduseid töid.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-05 23:17
Raske juhus
˅ näita rohkem ˅
2019-06-07 10:36
Mul on sama jama, ostsime maja laenuga, saime lapse ja peale seda naine ei soovi enam seksi, kui küsisin, et milles on probleem, hakkasid igasugu põhjendused tulema, et ma ei pese end piisavald jne, nüüd olen pestud, pügatud, tegelen kodutöödega, kuid seksi pean vist kõrvalt otsima?
˅ näita rohkem ˅
2019-06-07 16:40
Kui otsitakse põhjusi mitteseksimiseks, siis järelikult on kirg kadunud, ning seda on väga raske uuesti lõkkelepuhuda. Kindlat retsepti selleks pole ja nõu ei oska keegi anda, ka naine ise mitte. Ole mees ja oska teda üllatada millegi romantilisega. Ja romantika ei tähenda päikseloojangut, küünlavalgust või hotelli sviiti. Romantika see ongi üllatus, mis meeleolu loob ja sellejärel tundub ka puukuur hotelli luksusnumbrina.
˅ näita rohkem ˅
2019-06-15 08:14
Kahju, et eneseusaldus inimestel väike on ja et võõra nõu rohkem usaldatakse kui enda oma.
Kuidas sellised mehed,kes foorumis
pereprobleeme lahendavad, tugevaid poegi kasvatavad? Ja nende pojad omakorda oma poegi?
˅ näita rohkem ˅
2019-06-16 07:41
Ja seda räägid kibestunud lastetu küüm kes nikkus oma vennaga.
˅ näita rohkem ˅
2019-06-16 08:50
Sa oled mis - 40ndates? Või olid sa vanem?
Aastates peaksid juba 50 täis olema, aga aju on kapatsiteedilt 14-15-aastase oma.
Kui sul lapsi on, kas nad on ka uhked sellise isa üle? Oma ema või kaasaga (kui ta muidugi olemas on) suhtled ka sõimeldes? Peksa said tooliga lapsena või on midagi muud viga, et arengupeetus on?
˅ näita rohkem ˅
2019-06-16 08:55
Enne vaata ennast,sa armetu lastetu kliimaksis vanaproua.Erinevalt sinust on mul kõik okei,ma ei tuel siia sellepärast et tatti pritsida ning kibedust välja elama nagu sina.See ei tohiks sind kottida kes või mis ma olen ja mida teen.
˅ näita rohkem ˅
2019-06-29 21:07
Lubricate, pole mõtet enam tõmmelda, Anakhouri tõmbas sulle korralikult juba koti pähe
˅ näita rohkem ˅
2019-07-06 01:52
Suu pole mitte vaid nämmutamiseks, vaid omavahel ka rääkimiseks. Kepp on tähtis suhtes, aga aint kepi najal suhe ei seisa. Pane end teise poole kingadesse ja püüa mõista, miks just nii asjad on... Kerge hukka mõista, püüa mõista.

Me võime aint oletada - peale sünnitust ebakindlus keha osas, rasedusejärgne depressioon... Samas 3a on ka pikk aeg, kuskil ka taluvuspiir.
˅ näita rohkem ˅
2019-07-13 09:30
Mitme lapse ema siinpool, vana teema aga võtan sõna ikkagi äkki avab veel kellegi silmi. Ja kui ei meeldi siis noh, mina pole süüdi et tõde ei kannata


Kui naine varem tahtis palju seksi, aga nüüd enam mitte, tuleb vaadata mida sina kui mees oled naise puhul tähelepanuta jätnud. Kuidas sa käitusid temaga varem, kuidas nüüd.

Kas ta saab öösel korralikult magada? Kas sa paned teda tähele kui NAIST või kui kodumasinat?
Millal sa talle viimati ütlesid (ilma et loodaks pärast seksi) et ta näeb super ilus/seksikas välja. Naised vajavad seda nagu õhku, eriti peale sünnitust sest keha on täiesti muutunud ja nad ei saa sinna midagi teha.
Millal sa tõid talle lilli või ostsid lihtsalt niisama mingi kingituse? Millal sa tema eest kõik asjad ära tegid vaid sellepärast et sa hoolid temast?


Sinu suhtumisest loeb välja et naise põhiülesanne on kodu korras hoida, sulle süüa teha ja seksi ka veel anda.
Kui naine on arvutis siis see on tema AINUKE võimalus üleüldse, ENDA jaoks mingit aega saada ilma kodust välja minemata sest kodust välja ei saa ilma lapseta, aga lapsega välja minek on mega logistika kui pead mõtlema mida kõike kaasa võtta ja kuidas erinevates ootamatutes olukordades toime tulla. Kui mees pole ise lapsega eriti palju tegelenud siis ta ei kujuta ette aga noh, paljud ka ei tahagi ette kujutada... arvavad ainult et neil on õigus puhkeajale aga naisel mitte, kui mees tuleb koju ja istub arvutisse siis see on puhkus peale tööd, naine aga peab oma vabal ajal koristama ja süüa tegema.

Naine tahab tunda ennast inimesena, naisena. Mitte ainult ema ja kodumasinana ja mingi auguna kuhu aegajalt torgatakse.

Sa ei tea ju kui palju ta päeval teeb.
Lasteaias ei käi laps äkki sellepärast et emal lihtsalt ei ole vaimselt jõudu enda kokkuvõtmiseks, et ennast kõigepealt korda teha et kõlbaks välja minna, siis minna välja, siis minna veel lapsele järele (mis on tavaliselt sellisel kellaajal päevast kui mega uni peale tuleb).
Siis veel koristada (ühest otsast alustab teisest otsast ajab laps segamini), mõelda mida süüa teha, kui kõiki asju pole siis vaja veel poodi ronida.


Kui sulle tundub et naine ei tee piisavalt siis ole ise kodus lapsega ja proovi tehtud saada kõik need asjad mida sa naiselt nõuad. Tee seda vähemalt nädal aega jutti, siis saad teada kas see ikka tõesti on nii lihtne kui sa ette kujutad. Ja kui saad aru et see pole lihtne siis võtad vähemalt poole enda kanda. JÄÄDAVALT. See on ka sinu kodu, see on ka sinu laps. Mis siis et sa käid tööl, lapse kasvatamine on samasugune töö, ainult et millegipärast kodu korrashoidmine jäetakse 100% naise õlule ja siis vingutakse et naine ei taha enam mitte midagi teha.


Lapse kasvatamine EI ole lihtne. See ei ole puhkus ja kodus istumine. See MENTAL LOAD mis naistel on, on tohutu. Kõik asjad mille peale nad mõtlema peavad, mida kõike vaja teha on ja mis ajal, et kõik oleks õigel ajal tehtud.
Kuna loen et laps on juba kolmene, võib eeldada et kogu see jant on kestnud juba pikemat aega. Naine ei ole ennast pikemat aega tundnud inimesena, rääkimata sellest et naisena, ning on löönud käega. Mees nagu näha näeb ainult tegemata asju nii et naisel on juba üsna ükskõik mis mees arvab ja haarab kinni viimasest asjast mis aitab tal end kuidagimoodigi inimesena tunda. Mis antud naise puhul on arvutis olemine.


Las ta reaalselt puhkab välja ja siis, kui sa ei ole just kõike ära juba hävitanud, hakkad sa alles mõne nädala pärast nägema kas on suhtel veel lootust.
Sest kui ta on väsinud siis ta leiab et tal ongi üksi lihtsam, sest siis vähemalt keegi ei vingu. Ja nii need suhted purunevadki.
˅ näita rohkem ˅
2019-07-13 15:13
Tegelikult normaalsetes peredes kasvatavad last ema ja isa koos.
Miks sa üldse sellisel lasid omale tite teha?
Ok, olid rumal ja armunud ja pime ja blablabla, aga esimese lapsega sa ju nägid, mis toimub. Milleks need järgmised sellise mehega.
˅ näita rohkem ˅
2019-07-13 16:46
Kõik see mida MaryBloo kirjutas on õige, aga ärme unusta, et inimene on siiski osake loodusest. Looduses võtavad nimelt isased enne järglaste sigitamist mõõtu, et emastel oleks võimalik see parim väljavalida ja seda igal innaajal uuesti.
Eks naistel lõpeb samuti lapse sünniga üks tsükkel kus kirg enam ei pimesta ja olukorda hinnatakse uue pilguga. Nüüd on vaja meest, kes kire uuesti lõkkelepuhuks, sest sisseharjunud rutiin ei pruugi enam toimida.
˅ näita rohkem ˅
2019-07-14 09:50
Mister sa vist teed pisut ennatlikke järeldusi kui arvad et kõik mu lapsed sama mehega on esimese lapse isaga ma neid rohkem ei teinudki
˅ näita rohkem ˅
2019-07-14 12:17
iha.ee peaks ümber nimetama perekool2 -ks
˅ näita rohkem ˅
2019-07-14 16:50
Tubli tüdruk
˅ näita rohkem ˅
2019-07-18 11:36
Peab kõrvitsakõhuga MaryBloo konsultatsioonile tulema, ei ole neid perekoole vaja (mida arsti juures üle-eile promoti)

Aga kogemuspõhine jutt kõige õigem. Kahju lihtsalt, et aastad lähevad ja inimesed ei võta tõsiselt pühendumist ning kuigi “armastavad,” on nemad ikka kõige tähtsamad.

Naine võib lasta mingiaeg spagette kõrvadele riputada, aga kui kord tüdineb - iseseisvub ja saadab mehe pikalt. Ja leiab kellegi tähelepanelikuma.
˅ näita rohkem ˅
2020-03-20 13:03
Naisel on ammu kopp ees sinust....kaua võib ühe mehega elada ????
Tänapäeval see ei kesta enam...ja pole mõtet siin rääkida...et äkki prooviks midagi uut....phhh....tuleb eluga edasi minna...
on nii mugav ? harjumus? et ei suuda laiali inimeste moodi minna w???
parem kiire lõpp kui lõpmatu õudus...
˅ näita rohkem ˅
1
2