Foorum
2011-09-19 22:45
Teivi. Enne käi seal litsimajas ja tee üks korralik kepp, ning siis mõtle 5 minutit ja usu mind, kirjad tulevad ka palju paremad ja kindlamad. Kui muidugi peale seda 5 minti mõtlemist ikka viitsid veel kirjutada
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 23:14
Ah jaa ja enne kui kirjutad, siis ole hea ja lase silamdega HOATUSTE rubriigist kah üle. Vahest leiad sealt, midagi hingele.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-20 00:04
teivi. Kõik oleneb, mida sa pikas perspektiivis suhte juures oluliseks pead. Kas on oluline, et olete head sõbrad ja sex pole oluline, või on sulle oluline, et oleks voodis hea klapp. Sellest peadki tutvuse juures alutama.
Sõpru, kellega juttu rääkida, võid leida alati. Aga head klappi voodis, millest kumbki paari aastaga ei tüdine. Vot seda tuleb ikka natuke otsida ka. Ja vaevalt sa pikkast kirjavahetusest, kinokülastustest ja kohvikutes istudes aru saad. Paraku, selgub sexuaalne sobivus ainult sihipärases tegevuses.
Kui sex klapib, siis on aega ka iseloomuga tutvuda ja ühiseid huvisid avastada.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-20 15:34
NSM, Sulle vastaks nii,et ega siis kohe ei saa ju voodisse ka ronida, kui inimesega tutvud. Sinu jutust järeldan, et kohe voodisse ja siis kui sex klapib, siis võib hakata ühiseid jooni avastama.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-20 22:51
Et siis pool aastat käime käest kinni ja kiindume, voodis pettume?
Ei ei. Kui sex ei klapi, pole seda käpast kinni kõndimist ka vaja.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-20 23:07
No kui ikka poole aasta jooksul pole aru saada, mis inimesega tegemist, siis ei saada sellest ka voodis aru. Igaühele oma, muidugi, aga suhet nüüd ainult seksile ka ei ehita. Ja mul on ka kergeid kahtlusi selles osas, et seks kõige olulisem on. Kui inimesega ikka midagi rääkida pole, siis püsisuhet temaga ei teki, olgu ta nii särav voodis kui tahes.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-21 00:36
Põhimõtteliselt ma NSM-iga nõus, nagu peaaegu igas teemas
Kui seks ei klapi, siis ei aita ka 3x kinos käimine, see oleks vaid ajaraiskamine. Püsisuhe saab tekkida siis, kui peale seksi veel miskit ühist on või tekib. Samas, kui muidu on tore ja sobiv inimene, siis pole ju mõtet heale sõbrale valetada ja teha nägu, et kõik on super, kui tegelikult ei ole. Seksuaalselt sobimatud paarid lahutavad nagunii varem või hiljem.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-21 07:26
NSM ja foxy, te tõenäoliselt teate, millest räägite. Äkki täiendaksite selles osas, et milles see seksuaalne sobimatus seisneb? St kas teil on isiklikke kogemusi meestega, kes on muidu toredad, aga voodis ei tule midagi välja ja õppida ka ei taha?

Muidugi tekib probleem siis, kui üks osapool tahab näiteks kaks korda päevas, teine aga kaks korda aastas. Tean isegi paari sellist, siin ei ole suurt midagi parandada, samas ei saa seda esimese paari seksiga ka kuidagi tuvastada (seega vahet pole, kas käid enne pool aastat käest kinni või lähed esimesel õhtul linade vahele).
Probleem on ka siis, kui mees on impotentne.

Ülejäänud puhkudel ma olen kahtlev. Kui üks osapool on enesekeskne jobu, siis peaks see selguma juba selle käest-kinni suhtluse all. Kui ei ole ja ta tahab naise heaoluga tegeleda, siis on enam-vähem kõik õpitav. Naise puhul sama asi. Egoist ja lollpea ei ole seda ainult voodis. Passiivne ja mingites tabudes kinniolev ei ole seda ainult voodis. Jne.

Pool aastat on muidugi pikk aeg, mulle endale piisab paaarist nädalast. On juhtunud ka esimesel õhtul, aga üldiselt mingigi tutvus enne seksi on mulle vastuvõetavam. Ma ei lähe ju voodisse mingit suvalist lihakeha tampima, vaid uut huvitavat maailma avastama, mis konkreetses inimeses peitub.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-21 13:06
Sex kas sobib või ei sobi. Õppida pole siin midagi. Inimese loomupärane sexuaalne käitumine pole õpitav.
Õppimine tähendab uus asju juurde õppida aga õppida loomupärast käitumist, seda ei saa. Kui loomupärane käitumine ei sobi, siis kuumade tunnete jahtumisele tekibki see, et pole erilist huvi sexi vastu.
Lõpuks kuuled, kuidas teine pool räägib, et naine ei taha sexi. Tahab aga mitte seda, mida kodus pakutakse. Siin mängivad rolli, sisemised kalduvused, lõhnad, hääled, puudutused, ka pikkused jne ... sada pisiasja, mis ühest teeb sellise ja teisest teistsuguse. Muidugi võib püüd teha seda, mida partner ootab aga kui see pole inimese enda loomupärane käitumine, siis on see poolik.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-21 13:35
Sa väidad seega, et inimese käitumine mingites konkreetsetes olukordades ei ole omandatav, vaid on kaasasündinud? Ja mis veel hullem - Sa väidad, et inimene on kohanenud ainult väga konkreetsele tüübile, kelle kõrval teistsuguseid tüüpe ta oma voodisse ei taha?
Mehe puhul see ilmselt ei kehti , vähemalt mitte kõigil juhtudel (mul suhtest asja saamise või smittesaamise puhul pole seks erilist rolli mänginud, tavaliselt mõjutab miski muu ja sellest muust tulenevalt muutub ka seks vähem tõmbavaks). Aga naise osas on päris huvitav, kui tõesti tõele vastab. Kas keegi naistest saaks seda veel kommenteerida?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-21 13:52
Oled kuulnud ütlust, ta teeb kõike just nii nagu see mulle parim on?
Või veel parem küsimus. Milla sa viimati sexisid ilma mõtlemata, et mida sa teed? Ehk siis ei pidanud mõtlema, kas ikka nii on ok? Täiesti vaba sex, ilma aju kontrolliva osata?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-21 13:59
Jah, NSM, aga see sõltub inimesest, mitte seksist. Ehk siis ka seksimata ma tean, et temaga on hea ja pingevaba olla, ükskõik mida ta ka ei tee. Sama voodis tegemise kohta. Või kui midagi voodis väga valesti/oskamatult teeb, siis seda tehnikat annab õppida.
Vähemalt minu kui mehe jaoks on nii.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-21 14:14
Ei ole väga konkreetset tüüpi, kelle oma voodisse lasen, küll on selliseid, kes sinna mitte kunagi mitte mingit moodi ei saa.
See puudutab ka välimust, kuid rohkem seda, mis inimese peas toimub.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-21 14:16
Ok. Me räägime väga erinevatest asjadest. Saamatus ja loomupärane käitumine on kaks erinevat asja. Kui tuua eriti räiged näited, siis üks tahab pikki silitusi ja teine hoopis piitsa. Mida siin õppida on. Üks õpib silitama ja teien piitsutama?
Kordan, see on väga ekstreemne näide. Samas mõtte peaks välja tooma küll.

Lihtsalt elukogemused näitavad, et mõni mees oleks justkui sündind asju "õigesti" (minu jaoks) tegema ja teine mitte. Oskamatusest pole siin juttugi. Minu jaoks on asja nimi sobivus. Mõnega on kohe õige klapp, teisega jääb midagi puudu.

Aga las olla. On ju neid, kel vahet pole, milline sex on. Peaasi, et saaks korra.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-21 14:31
Ilmselt kusagil läheme üksteisest mööda jah. Aga teema on põnev.
Piitsa puhul ma arvan, et see tuleks selle varem näiteks toodud pooleaastase suhtluse järel välja. Esimesel õhtul võib küll probleem tekkida - siis on tegemist võhivõõraga.

Minu jaoks seks ei ole üldjuhul asi iseeneses, vaid kujuneva intiimse suhtluse üks koostisosa. Oluline osa, aga siiski mitte omaette isoleeritud akt. Sellest tulenevalt ma lähtun seisukohast, et kui mulle meeldib inimene (mis eeldab, et ma saan temaga vabalt suhelda, rääkides ka seksuaalsetest eelistustest), siis meeldib mulle ka temaga seksida. Kui inimene jätab mind külmaks, siis on ka seks temaga "tühjakspumpamine".

Aga väga huvitav oleks leida kedagi, kes võib täiesti pingevabalt magada igaühega ja sellest saadud kogemuse alusel tahta ka teist, kolmandat jne korda. See oleks suhte loomine läbi seksi, otsimine ja eksperimenteerimine, alustades intiimseimatest hetkedest ja liikudes sealtkaudu muude ühiste huvide ja ühise maailmamõistmiseni. Mina nii ei oska. Võibolal ei taha ka, sest ma ei usu sellesse. Aga tore oleks sellist tuttavat omada ja temaga mõtteid vahetada.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-21 14:52
Se on see teema et saad võõraga kokku , lähed voodisse seksid saad rahulduse saab tema ilma et üks peaks teisele ette lugema mida ja kuidas. Ok kõiki teise tundmisi ei tea üks tahab suudlusi teise jaoks on kael kõrvad aut jne seda öeldakse, kui aru saadakse siis ok, kui ei siis on see viimane kord.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-21 15:48
Jah, nii on paraku. See, mis on inimesele loomuomane, ei ole õpitav. Eks loomulikult elu jooksul tegivad kogemused ja iga kogemus õpetab midagi. Aga inimese põhiolemus sellest ju ei muutu. Ma kasutaks sellist väljendit nagu seksuaalenergia. Kui ühel poolel see on nõrk, aga teine pool vajab tugevama energiaga partnerit, siis sellest paraku head nahka ei tule. Mingi harjutamine, õppimine või teineteise soovidega arvestamine siin ei aita. See on see, mida ma nimetaks seksuaalseks sobimatuseks.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-21 16:14
foxy, sexuaalne sobimatus ja sobimine ongi see teema, millest paljud aru ei saa. Üks mu tuttav ütleb hästi. "Uduuurimine. Mis tähendab, et inimestel on erinevad erutused. Mees ikak tahab toru tühjaks saada ja naine tahab kuta kuta tegemist. Seda tead, siis pole mingit sobimatust."
˅ näita rohkem ˅
2011-09-21 16:58
Sobivust ilmselt saabki testida ainult praktikas. Mul on paar kogemust, kus väga mõnus vaimne suhe olnud ja lõpuks voodisse sattununa, ei suuda me teineteisele midagi pakkuda. Kõik oleks nagu olemas ja toimiks, aga ometi ei saa kumbki õiget naudingut. Ühega nendest meestest suhtlen siiani, kuid voodist ka vooditeemadest hoiame kaugele. Teisest on saanud vaid teretuttav, kuigi enne olime sõbrad.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-21 17:21
Neile meestele ka ei pakkunud, veelturul?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-21 17:41
JohnOGaunt, sobivus peaks ikka vastastikune olema. Sellest on vähe kui tegevus ainult ühele osalisele midagi pakub.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-21 17:53
Ilmselt mitte. Nagu ütlesin, et kõik oli justkui olemas, aga õiget naudingut ei tekkinud. Tühi tunne oli. Kui asi oleks ainult minus olnud, siis poleks ilmselt tekkinud tabuteemat ega kaotatud sõprust.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-21 18:34
Siit moraal: ära roni sõbraga voodisse
˅ näita rohkem ˅
2011-09-21 19:25
NSM, selline ilma mõtlemata seks saab toimuda ainult ainult kahel äärmuslikul juhul: 1. partnerid on ja jäävad tundmatuks. 2. partnerid usaldavad teineteist täielikult. See kes soovib teist varianti, peab enne pikalt harjutama.
Ankeedis võiks olla kirjas eelistatav seksi iseloom. Aga ka sina, kes sa otsid siin piitsutavat meest, olles juhuslikult kogenud megaorgasmi silituste läbi, võid hakata edaspidi just seda tagaigatsema. Inimene ei sünni valmis kujul, kogemused on need mis küpsuse annavad.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-21 20:05
Oojaa, foxy, ma olen täiesti nõus, et nauding peaks olema kahepoolne. Ma küsin lihtsalt akadeemilisest huvist - mehena ma pole enda puhul seda täheldanud, et mõni muidu sümpaatne naine seksuaalselt ei sobiks. Ainus, mida ma täheldanud olen, on et naisel võib olla märkimisväärselt erinev (väiksem) vajadus seksi järele kui mul. Seda probleemi olen ka kuulnud väljendatavat nii meeste kui naiste poolt.

Mis puutub sõbraga magamisse, siis kui sõbral on tekkinud juba visioon teist kui paarist, siis sõprusest endisel kujul enam niikuinii ilmselt asja ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-21 20:17
Täienduseks veel, et kui selline pisiasi nagu seks sõpruse lõhub, siis polnud see niikuinii tõeline sõprus ja ei vääri kahetsemist.

Foxy, kas see "sümpaatne meessõber", keda otsid, peab olema seksuaalselt sobiv või piisab lihtsalt usaldusväärsest härrasmehest?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-21 22:27
jfjm. Kordan, see on väga ekstreemne näide. Samas mõtte peaks välja tooma küll.
Aga hetkel tundub, et osade meeste jaoks on sexuaalne sobimatus tõesti müsteerium, mille selgitamisele võib kulutada päevi ja kilomeetreid trükimusta, tulemus ikka see, et asi jääb arusaamatuks.
Toode mõne näite, siis klammerduvad sellesse aga mõtte olemus jääb kaugeks ja arusaamatuks. Kahju muidugi ja eks vist see ole see üks koht, kus mehed ja naised ei hakka kunagi üksteisest aru saama.
Siis jääbki vaid üle loota, et naised leiaks selle õige mehe ja saaks nautida sexi täiel määral. Kurb kuulda, kuidas paljusid naisi peetakse tuimadeks ja vähese sexivajadusega, teadmata milline metsakiisu tegelikult ta kõrval kõnnib, kui vaid oleks õige isasloom kõrval
˅ näita rohkem ˅
2011-09-21 22:51
JohnOfGaunt, ma ei otsi hetkel kedagi, lihtsalt ankeet on jäänud muutmata, nii nagu see kunagi sai hetkeemotsiooni ajendil tehtud Aga häid sõpru pole kunagi liiga palju, kui tahad sõbraks hakata, oled alati teretulnud
˅ näita rohkem ˅
2011-09-21 23:43
Sinu sõber olla, foxy, oleks mulle suur au. Arukaid naisi ei ole internetis üleliia palju.

NSM, Sa tahad väita, et old kindel, et KÕIK naised alluvad Su teooriale ja oleksid õige partneri puhul seksuaalsed olendid? Ma kahtlen selles. Hea küll, ma võin veel leppida arvamusega, et on naisi, keda muidu sümpaatne mees ei köida seksuaalselt, sest mehe maneerid, lõhn, hellitused jms ei samastu naise jaoks selle Hr Õigega (ehkki Hr Õige vastavad omadused on naise alateadvusse jõudnud tõenäoliselt läbi mingite kogemuste, mitte kaasasündinult), kuid ma ei aktsepteeri teooriat, et kõigi naiste jaoks on seks ühtviisi oluline ja paljud ei saa sellest lihtsalt aru, sest mees on vale.
See oleks tohutu teaduslik avastus, kui tõele vastaks!

Kas loom valib partnerit vaid lõhna järgi? Kas emasloom on üldse võimeline seksi nautima või on emastest seks naudinguks ainult inimestele?
Lõpuks me jõuame ikkagi järeldusele, et igaüks saab rääkida vaid iseenda eest.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-21 23:54
Ma arvan siiski, et arukaid naisi on üsna palju, nii internetis kui reaalses elus. Käi ainult lahtiste silmadega ringi ja oska neid näha. Kui see oli kompliment, siis ma muidugi tänan
˅ näita rohkem ˅
2011-09-21 23:59
Ma arvan et see HR/PR. Õige on siiski kaassündinult juba alateadvuses, ei mõtle kindlat isikut, pigem kujundit ja see on vägagi alateadlik, mis siis projitseeritakse alati teadvustamatult isikule üle, mis on üheks kirgliku külgetõmbe või eemaletõukavuse peamiseks põhjuseks..iseasi kas oleme sellest teadlikud ja teadvustame endale seda..
˅ näita rohkem ˅
2011-09-22 08:50
Aina paremaks läheb. Nüüd juba on naine loom ja tagatippu äkki ei naudigi sexi. Halloo ja tule taevas appi. Nagu härra peaminister ütleb. Mehehakatised võiks ikka tõesti vahel oma arust kõrgelt hinnatud aju kasutada ka. Muidu jääb tõesti mulje, et see nn loogika ja aju on vaid sõnakõlks, millega oma soolisust rõhutada.

JohnOfGaunt, ma küsisin sinu käest ennist. Millal sa kogesid kellegiga ennastunustavat sexi? Mitte ühe korra. Vaid jätkuvalt. Mõtle see punkt läbi enda jaoks. Kas su elus on naine, kellega sa seda koged pidevalt.
Kui pole, siis ma räägingi sulle hiinakeelt ja sa ei saagi aru mida ma öelda tahan. Ongi raske aru saada asjadest, mida kogetud ise pole.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-22 15:45
Jah sündides võib ju olla see härra või proua õige meie alateadvusse kirjutatud olla, aga siis kui valikuid tuleb teha, ei anna meie arenenud teadvus talle tihti mingitki võimalust. Kas pole tal esindusliku välimust või pole ta piisavalt edukas või tundub lihtsalt jobu olevat. Ja see mis ikka ja jälle tema poole vaatama paneb on ilmselt vastikustunne.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-22 16:40
Ma kõigepealt ütleksin selle ära, et jään seisukohale, et kindel sobiv Hr või Pr Õige ei ole kaasasündinud. Ma arvan, et seksuaalsed eelistused kujunevad välja murdeeas. Vastasel juhul oleks mõningaid fetiÅ¡eid väga raske seletada.

NSM, ma ei tea. Seks on mulle küll tähtis, aga inimene ise kindlasti tähtsam. Ma arvan, et ma ei "unusta ennast", ükskõik kui hea mul ka ei ole.
Juhul, kui Sa oled kogenud pidevat ennastunustavat seksi mingi partneriga, siis ma eeldan, et Sa oled temaga praegu püsisuhtes. Kahtlemata on see tore, kui Sa oma suhtega nii rahul oled, aga selle kogemuse üldistamine kogu naissoole on võibolla natuke ennatlik?
Kui Sa aga ei ole selle Hr Õigega koos, siis jääb mul üle vaid õlgu kehitada.

Mis puutub naise võrdlemisele loomaga, siis ma pean tunnistama, et kuulun evolutsiooniteooria veendunud pooldajate hulka. Kui Sa juhtud olema kristlane, siis ma vabandan, ma ei tahtnud Su usulisi tõekspidamisi solvata. Samas juhiksin Su tähelepanu asjaolule, et skeptitsismi ilmutava väitleja vastu lahmivalt tema aju puudustele viitamine ei näita Sind just parimast küljest. Palun ära seda diskussiooni labaseks muuda. Minu eesmärk ei ole mitte nö ära panna, vaid tõele lähemale nihkuda.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-22 17:26
JOG, mulle tundub, et Sa võtad sõna teemal, milles Sul tegelikult kogemus puudub Selliselt toimetades on alati oht puusse panna
˅ näita rohkem ˅
2011-09-22 17:45
M avaatasin jah, mõningase hämmastusega, et teemaks on "ei läinud kõvaks". Mul on alati kõvaks läinud (ptüi, ptüi, ptüi). Aga ma pole midagi teemakohast veel kirjutanud ka.

Mul tegelikult mõni naistuttav on olnud, foxy. Mõnega olen isegi voodisse jõudnud, usu või ei. Ja isegi koos olen elanud. Veel hullem, mulle on öeldud, et mind armastatakse, ja seda rohkem kui ühe naise poolt. Ja ka mina olen armastanud (ehkki ma olen siinkohal nõus Hunter S. Thompson'iga, et nii tugevate sõnade kasutamine on ebamugav ja kuidagi poosetav).

Ma arvan, et minu ja NSMi vaidlusmoment tuleneb asjaolust, et ma keeldun uskumast teatud üldistusi ja alavääristan seksi osatähtsust. Mis muidugi muudab mu paariaks ja ma saan täiesti aru, miks NSM tahaks mulle vastu kõrvu anda. Aga ainus võimalus mind ümber veenda, oleks mulle sellise ennastunustava öö kogedaandmine. Sellisel kujul, et ma tuleksin paar nädalat hiljem endiselt vaimustatud vapustusest värisedes oma läpaka taha ja kirjutaksin, et võtan kõik seniöeldu tagasi ning nõustun igaveseks ajaks igavesti NSMi poolt öelduga, aamen. Et seejärel joostes tagasi oma Südaete Kuninganna juurde naasta.

Sellist asja ei juhtu kunagi. Ma jään endiselt suhtlema inimestega sellepärast, et nad on mulle meeldima hakanud enne voodit, ja seks jääb mulle vaid üheks lõbustuseks inimesega, kellega ma tahan koos olla. Neid inimesi võib olla rohkem kui üks, aga kõiki ühendab minu jaoks see, et nad meeldivad mulle kui naised. Mitte kui kehad, mis teatud viisil lõhnavad.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-22 18:18
Vat elan jah ühe sellisega koos, kelle kohta ütlen ma, et on sündinud minu jaoks ja vastupidi. Samas pean mainima, et ta pole üks ja ainuke. Neid väga õige käitumisega mehi on teisigi elus olnud. Esimest kohtasin, kui oli 19. Kahjuks oli aga asi nii, et kui sex lõppes algas sõda ja lõppes alles enne järgmist sexi. Me olime nii erinevad inimesed. Nooruse rumalusest ja kogenematusest tekitasime paariaastase olukorra, kus suhe oli nagu lõputu sõjatander. Aga eemale ei suutnud üksteisest hoida, sest külgetõmbejõud oli liiga tugev
Lihtsalt tegemist oligi esimese mehega kes tegi kõik nullist ilma ponnistamata ja mõtlemata õigesti. Ilma mõtlemata end suunamata jõudsime me alati korraga lõpuni. Hiljem olen õppinud end paremini tundma ja ka oskan partnerit lugeda, ning suudan pea enamuste vähegi sobivate meestega seda ise suunata. Aga on mehi, kelle puhul tuleb see alati iseenesest. Kelle käepuudutus on jus täpselt õige survega jne.
Selle asja nimi on sexuaalne sobivus. Selline sobivus garanteerib, et huvi mehe vastu ei kao mitte kunagi. Ka seda olen ennegi kogenud.
Loomulikult kooseluks sellest ei piisa. Kooselu eeldab teise inimesega 24/7 ühe õhu hingamist. Selleks sobivaid mehi on tõesti maailmas üks (vist). Aga kes otsib, see ka leiab. Suurim õnn ongi leida enda kõrvale inimene, kellega on kõik väga OK.
Selle pärast
˅ näita rohkem ˅
2011-09-22 18:42
Braavo, NSM! See oli praegu väga hästi ja üheselt kokku võetud!
Mina omalt poolt loen teema lõpetatuks.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-22 18:52
JOG, me räägime siin seksist, mitte armastusest. Need on erinevad asjad. Sinu suhtumine on umbes selline, et mida isiklikult pole kogenud, seda pole olemas. Keegi Sulle korraldama kindlasti midagi ei hakka, igaühel tuleb oma elu ise läbi elada.
"ennastunustava seksi" kogemuseks tuleb ennast vabaks lasta ja julgeda hetkeks enesekontroll kaotada. Sinul JOG see oskus puudub. Aga see võib veel juhtuda, kui saad vanemaks.
Et kui teemasse, siis mul pole siin üldse miskit sõna võtta, isegi seda liiget pole, mis peaks kõvaks minema
˅ näita rohkem ˅
2011-09-22 18:58
kliitor läheb ka täitsa kõvaks. Ja kui sul ei lähe, siis oled impotent järelikult
˅ näita rohkem ˅
2011-09-22 19:02
mjkhan, kas sul on kliitor, mis läheb kõvaks?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-22 19:05
mul on neid palju, ainult mitte minu küljes
˅ näita rohkem ˅
2011-09-22 19:28
mjkhan, sa kogud kliitoreid? nagu liblikaid?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-22 19:33
liblikate moodi on rohkem häbememokad, kliitoreid ikka rohkem nagu nukkumisfaasis liblikaid
˅ näita rohkem ˅
2011-09-22 19:47
aga kujuta ette, kui ükspäev ärkad öösel selle peale, et su nukkumisfaasis kliitorid on oma purkidest või sahtlitest välja roninud ja üle kogu su toa laiali roomanud, hakates juba häbememokkade kuju võtma, näljaselt oma õrnrosat seljapragu su väikese sõbra poole sirutades ...
sellest saaks hea õudusfilmi.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-22 21:12
hea idee
˅ näita rohkem ˅
2011-09-23 01:22
mjkhan tudub õndsa näoga, matsutab suud ning suunurgast jookseb tatinire kõrvataha. Ta näeb und ilusast kliitorist, mida ta keelega hellitab ja huultevahel hoiab. Korraga hakkab kliitor elama. Paisuma ja punduma ning liigutama. Mjkhan aga laksutab keelt ja väriseb erutusest. Kliitor ikka paisub ja paisub, kui korraga käib kõrvulukustav mürakas. Kliitor on pauguga lõhki lennanud ning mjkhan ärkab suurest ehmatusest ülesse. Suure rapsimise peale on ta voodist välja kukkunud. Hõõrub silmi ja püüab pilti ette saada. Vaatab ehmunult ringi ja märkab põrandal sibavaid kliitoreid. Kobamisi taganeb selg ees nurka. Tõmbab ennast seal kössi, peidab näo käte vahele ja laliseb, "mul ei lähe kõvaks, mul ei lähe kõvaks, jätke mind rahule......."
Korraga tunneb ribides teravat valu. Teeb silmad lahti ja vahib segase, ning hullunud pilguga naisele otsa. Siis hakkab meenuma, et ta tegi naisele keelekat ja hullas kliitoriga, ning suurest hirmust ja erutusest tal kõvaks ei läinud ning ta jäi naise peale magama.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-23 09:35
tuBli, seda magama jäämist poleks tarvis olnud, üldiselt,,pinge lõppuni..
˅ näita rohkem ˅
2011-09-23 20:04
Huvitav, kas kõvaks ikka läheb Teil, või kõvatate niisama
˅ näita rohkem ˅
2011-09-23 20:10
Misasi see kõvaks peab minema ...mul siin läks muna keetes kõvaks
˅ näita rohkem ˅