Foorum
2012-10-10 15:55
Kuidas probleemi lahendada? Ikka nätsuga!
Kui paaride mure on tõepoolest aktuaalne ja midagi enam ei aita, soovitan enne vahekorda astumist proovida suuseksi nätsuga.
Suuseks ei tohiks muidugi meest orgasmini viia, vaid võiks olla kerge paariminutiline seanss. Seksima asudes tuleb loomulikult kondoomi kasutada, et naine seest puhtaks jääks.

Mentoolimaitselised nätsud (valge Orbit näiteks), Å¡ampoonid jne tekitavad kunstlikult külma tunde. Külm omakorda tähendab veresoonte kitsenemist, mis võib abiks olla peenise tuimendamisel. Osad orgasmipidurdajad töötavad samal põhimõttel.

Meestele säärane suuseks mõnu arvatavasti ei paku, ent kui naine tõepoolest meeleheitel on, tasuks ära proovida. Mentooli mõju kaob paari minutiga.
Tüdruksõber proovis kunagi eksperimentaalse suuseksi mõttes sedasi, mistõttu peenis muutus tundetumaks, kui tavaliselt. Ühekordseks katsetamiseks see jäigi, kuna endal vastupidavusega nõnda suured probleemid ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-10 15:58
Kui antud nõuanne kedagi aitas, siis mul on hea meel.
Kirjutage-joonistage mulle, kas see aitas teid murest üle saada.

Päikest!
˅ näita rohkem ˅
2012-10-10 16:38
miks nii keeruliselt, kui mehel tulema hakkab, peab naine lihtsalt lahtise käega vastu mune laksama
˅ näita rohkem ˅
2012-10-13 23:37
Kui aus olla, siis on see probleem ka mulle tuttav, aga tuleb vaid hoog maha võtta ja mõnda aega ettevaatlikult tegutseda. Varsti saab jälle täie hooga edasi lasta jasiis juba võiduka lõpuni. Ja tegelikult on see vahepealne piiri peal turnimine isegi mõnusam, kui lõplik, kiire pingest vabanemine.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-15 00:19
Jube vaadata seda latatara siin: naised püüavad õigustada naisi( seks ei sobi koli minema), mehed jälle vastupidist väites. Tegelikult on ikkagi olemas sobivad inimtüübid nii naised, kui mehed, kes saavad minuti kahe kolme jooksul oma naudingu ja sobivad suurepäraselt teineteisega ja ka vastupidi nagu pikema vastupidavusega mehed sobivad ka pikema nühkimise vajadusega naistega. Ja neil kes on üksteist nii leidnud sobivad ka reegline kõik muud asjad.
Olen ma rumal ja isekas või millees asi, aga kuidas on võimalik aasta aega nühkida ja siis avastada, et kle me ikka ei sobi ma tahan kauem nt. Sellised proovivad kogu Eesti võimalikud suguelundid lõpuks läbi ja imestavad 10 a pärast tabades ennast mõttelennult kaltsukast riideid valides hmm millal ma selle oma õige leian.


Ei leiagi
˅ näita rohkem ˅
2013-02-15 11:20
Teema vist oli põhiliselt selles, et mingit tüüpi ei huvita üldse, kuidas ta tegevus naisele meeldib. Seda vist nimetatakse naise sisse masturbeerimiseks. Ehk siis vahet pole, mis mehel tilli ümber on, eesmärk pole mitte vastastikuna nauding, vaid ühepoolne kiire lahtisaamine ja magamakeeramine.

Teine asi on muidugi see, et siin justkui püüab mingi osa naisi vihjata, nagu oleks kõige parem mees selline, kes võimalikult kaua ühes ja teises asendis nühkida suudaks (KUUS TUNDI!?). Väga suur hulk naisi saavad orgasmi eelkõige klitoriaalsena, nii on lihtsam. Vaginaalse puhul on eelduseks sageli miski veel. Naise emotsioonid on keerukamad kui mehel ja orgasm võib sõltuda näiteks mehe lõhnast ja eelmängust. Võib sõltuda asendist, üldisest eelhäälestatusest, naisest endast (mõni naine on nii hooliv mehe heaolu pärast, et unustab iseenda ära).
Ma olen nö. nühkinud ligi tund aega järjest, ilma et midagi oleks juhtunud. Ja samas naine on orgasmi saanud ka ilma üldse peenist ta sisse viimata.

Ehk siis seks eeldab katsetusi, mänglemisi, üksteise ja iseenda avastamist. Mingit ajalimiiti pole küll mõtet seada.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-09 11:40
Praktika on näidanud, et peale pooleteist tunnist nühkimisest väsivad neiukesed ära. Mõni väsib peale 20 min, teine peale 40 min. Siin tuleb mängu mehe oskus oma orgasmi kontrollida. Ühe sõnaga. Kui tahad, et mees kauem vastu peaks, peab ta seda õppinud olema ja samuti tahe seda teha.

See on üsna raske tegelikult, nõuab enda põhjalikku tundmist, partneri tundmine aitab kaasa.

Pead aru saama, et pooleteise tunni nühkimise järel on riist juba nii ära hõõrutud, et mees ei pruugi enam orgasmi saada, tundlikkus on ju kadunud, ta võib siis juba ka kaks ja enam tundi nühkida aga lahti ei saa.

Ning siis on jälle häda lahti, et mehel ei tule. siin on 2 põhjust esiteks tundlikkuse vähenemine ja teiseks tussuaugu laienenime, sest peale poolt tunnikest hakkab neiul jube hea. Ja nüüd mõtlegi, tundlikust pole ja auk ka lodev....

Ühe sõnaga, ta peab õppima oma orgasmi kontrollima. On ka rõngaid ja riistu ja kondoomid, mis alandavad tundlikkust ja lahti saamise aega. Kuid lõppkokkuvõtteks, on märksõnaks balanss.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-12 20:56
No tegelikult on võibolla probleem hoopis meditsiiniline. See on väike lõikus ja nädala pärast mees jälle rivis tagasi. Kui püüad infot leida natuke inimene.ee või arst.ee lehelt, siis leiad sellele probleemile kiirelt vastuse. See ei ole kuidagi seotud oskustega ega eneserahuldamisega. Samuti pole viga naises. Lisan siia ühe lingi, mida tasub uurida. http://noorte.kliinik.ee/tunne/eesnahk-ja-eesnahakida/
˅ näita rohkem ˅
2014-12-19 23:13
Probleem võib olla nii psüühiline kui füüsiline. Kontrolli võib halvata liiga suur või liiga väike erutus, samuti kehv tervislik seisund. Et riista alluks kontrollile, peab olema hea verevarustus, mis võib suitsumeestel saada saatuslikuks. Kui riist peaks vedama alt, saab alati keelega oma partneri meeldivalt lõpuni viia
˅ näita rohkem ˅
2014-12-20 00:42
Aga alustada tuleks ikkagi sellest, et kas mees üldse teab, mida naine talt ootab. Või kas see teda üldsegi huvitab.
˅ näita rohkem ˅
2015-01-20 16:08
No selle peale peaks karjuma vist juba appi, pool tundi lihtsalt nühkida..
Milleks, kellel sellest tegevust mõnu on, loomingulisust, mõlemad, nii naine, kui mees, mäng on ilus, oskused teevad selle nauditavaks.kohal tuleb olla nii kehaga, kui oma vaimuga, et olukorrast maksimum võtta
˅ näita rohkem ˅
2015-01-20 16:20
lõpuks ka üks asjatundlik kommentaar "vastasleerist"
˅ näita rohkem ˅
2015-01-23 19:40
Kui see, et kiiresti lahti läheb on probleemiks, siis tegelik probleem on milleski muus.
˅ näita rohkem ˅
2015-01-24 23:24
kui praktilist nõu anda siis võib ju naisele keelekat teha või noh - mis iganes muul viisil toimetada - ja kui naisega hakkab looma siis - zupsti!
˅ näita rohkem ˅
2015-01-25 00:13
Miks on vaja prostituute? Sest nemad ei virise, kui kiiresti lahti läheb.
˅ näita rohkem ˅
2015-01-25 14:58
Mida harvem mees seksib/onaneerib, seda kiiremini ta purskab, mida sagedamini, seda kauem seisab ja orgasmi saavutamine võib muutuda vaevaliseks.
˅ näita rohkem ˅
2015-01-26 15:23
Kui mees seksib regulaarselt?Ei harvem ega sagedamini.Mis Teil selle kohta öelda on,Urukass?
˅ näita rohkem ˅
2015-01-26 19:30
Kui naine on mehele väga erutav ja mees ennast kaua tagasi hoida ei suuda, siis võiks kasutada kondoomi, et tundlikust tuimestada.
˅ näita rohkem ˅
2015-01-26 20:05
Kõik on võimalik, aga probleem on siis, kui mees ei tahagi tagasi hoida.
˅ näita rohkem ˅
2015-01-27 12:02
Urukass!!!! Mida arvate mehest,kellel on vajadus vähemalt iga päev paugulaks kätte saada?
˅ näita rohkem ˅
2015-01-27 15:42
Tussujanoku, miks te esitate foorumis oma küsimusi personaalselt minule? Soovid sa alustada diskussiooni?

Mul ei ole selliste vajaduste kohta eriarvamusi.
˅ näita rohkem ˅
2015-01-27 18:06
Igapäevane ejakulatsioon on mitmetpidi kasulik, väidetakse. Hoiab ära eesnäärmeprobleeme ja parandab seemnevedeliku kvaliteeti.
˅ näita rohkem ˅
2015-01-27 20:36
Tänan vastuse eest.
˅ näita rohkem ˅
2015-03-18 14:44
Ei hakanud koguteemat läbi lugema, natukene sirvisin. Aga Küsiks siis sellist palju arvamusi tekitanud küsimuse. Kui kaua on lühike aeg ja pikk? Mis on siis selline hea ja tavaline mehe vastupidavus?
˅ näita rohkem ˅
2015-03-18 15:20
Seksides kella ei vaadata, aga normaalseks võib pidada seda, kui mehel enne lahti ei lähe, kui naine orgasmi saab. Mees lõpetab varem kahel põhjusel: 1. teda ei huvitagi, kas naine saab või ei saa orgasmi. 2. tal puuduvad vajalikud oskused, kogemused.
Mehel võib ka juba kolmanda tõukega lahti minna, aga kui eelnevalt on naine viidud seisundisse, et ka tema kolmanda tõukega orgasmi saab, siis on kõik korras.
˅ näita rohkem ˅
2015-03-21 17:21
jotikesel seisab ainult siis kui ta neljakäpukil on.
mis seksist ta teab kui iga päev siin elab ja kannikale seent kasvatab
˅ näita rohkem ˅
2015-03-22 20:00
jotil ei seisa enam ammugi ega muidu sirruke maha poleks jätnud
˅ näita rohkem ˅
2015-10-02 15:23
Seda teemat võib lahata lõpmatuseni. Mehi ja naisi on erinevaid.
ARvestades seda, et osa naisi ei saagi mingit orgasmi ja osadel kulub selleks ka iseendaga tegeledes vähemalt tund aega, oskuslikku ja enda keha tundvat kätt, siis o ilmselge, et meeste vastupidavus on siikohal üsna suhteline asi. Ning olgu see mees kui skuslik tahes, kui naine ikka mehega ei saa või läheb väga kaua aega, siis ei saagi ja peaks rahul olema ka 2 minutiga
Mis puutub aga vastupidisesse probleemi, kus kiirelt tuleb siis usun, et enamus mehi on selle esimeste (Kainete) vahekordade ajal juba üle elanud. Mis seal salata - kui ikka naise keha erutab, siis tulebki kiiresti. Ning siinkohal ma ütleks, et see pole kah lahendus, et vahepeal liigutamise pooleli jätta ja suudelda ms teha, et rahuneda - see 2-3 lükke kaupa tegelemine pole kah (minu arvates) seks
Endale on probleem tuttav, kuna oma töö ja muude elukorralduste tõttu näen naist ca 5 päeva tagant, siis on ilmselge, et kui esimest korda paljast keha 5 päeva tagant näed, siis tekib tunne, et "Kas on üldse mõtet alustadagi? Ta on ju nii seksikas ja erutav, et ma ei kesta" Samas naist ilma ei taha kah jätta, seega eks see esimene on nagu ta on. Õnneks suudan veel ka mõne korra taastuda ja asja saab lehndatud. Selle "üle pika aja esimest korda" probleemi lahendamiseks olen proovinud igasuguseid tehnikaid.. küll ona vahetult enne voodisse tulekut (ei aita - tulemus on sama), küll tavapärasest veelgi pikem eelmäng, et naine rohkem nö vamis oleks (ei aita ka see, mida lähemal tema on, seda erutavamaks muutub ta minu jaoks), küll neid jahutava ja tuimestava lubrikandiga kondoome või määrdeid (üldiselt ei toimi needki). Seega olen jõudnud arusaamale, et see ei ole üldse seotud füsioloogiaga vaid eelkõige inimese ajuga - Erutus algab inimese peast, mitte peenisest. Sest vahest, kui väsinud ja räsitud reede õhtul, siis vahest ta kestab, kuid samas teinekord teed õhtuga 5x ja nad kõik on sellised 2-3 min, kuna naine lihtsalt ajab oma olemusega nii pöördesse, et aju töötleb neid altpoolt tulevaid signaale kuidagi teisiti. Samas teinekord kisub asi nii pikaks, et jätad üldse pooleli ja ütled, et ei saa sellest täna asja.
Mida sellega peale hakata? Sellega polegi midagi peale hakata. Eriti, kui mees teist korda ei suuda või ei taha, siis on naise variandid suht piiratud. Variant oleks muidu olnud esimest korda mehel kuidagi muud moodi lõpetada lasta, kas siis suuseksi või käsitööga, kuid kui teist sellele ei järgne, siis on valikuvariandid otsas. Ainuke, mis aitaks on ehk potentsiravimid, kuid ma sügavalt kahtlen, et mees lubaks naisel jätkata seal kõva riista otsas peale 2-3 min, kui ta ise äsja esimese raundi ära lasi - see muutub ikka väga tundlikuks... mis siis, et väikemees seisab sinust olenemata edasi
˅ näita rohkem ˅
2015-10-02 15:42
Kui on erinevate vajadustega partnerid, siis aitab vabameelsus,
ehk siis mees peaks eelnevalt naisele eelmängu tegema.

Krt, see oli juba nõuka aegses raamatus (avameelselt abielus) kirjas, kui mälu ei peta.
˅ näita rohkem ˅
2015-10-02 15:54
Hädatapp aitab siin samuti!!
˅ näita rohkem ˅
2015-10-02 17:09
Kui esimene läheb kiiresti lahti, siis teine raund kestab ju kauem. Ja kui mees teist korda ei taha, siis pole talle ka esimest vaja.
Teisisõnu, kui mees ei üritagi vajakajäämist korvata, siis ta lihtsalt ei hooli naisest.
˅ näita rohkem ˅
2015-10-02 17:35
Kusjuures ei pruugi see teine kah kesta
Nagu ma kirjeldasin, siis vahest satub selliseid õhtuid, kus naine tundubki lihtsalt nii seksikas, et effekt on nagu "Americal Pie"-s
˅ näita rohkem ˅
2015-10-02 17:54
Mul on sellest filmist meeles vaid episood kiirliimiga
˅ näita rohkem ˅
2015-10-03 00:31
See kõlab pigem nagu Rodeo trenni moodi
˅ näita rohkem ˅
2015-10-03 18:21
Aga mõelge milline trall siis lahti läheb, kui naisepeal olles ütled talle, et naabrinaine on parem
˅ näita rohkem ˅
2015-10-03 23:34
selle naisega
˅ näita rohkem ˅
2016-05-16 12:10
Huvitav, mis siis juhtub, kui ütled, et naabrimees on parem
˅ näita rohkem ˅
2016-05-16 12:44
Eks proovi järgi ja jaga muljeid
˅ näita rohkem ˅
2016-05-17 21:33
Prem ära proov. Jott proovis ja nüüd istubki üksi iha lehel arvuti juures.
˅ näita rohkem ˅
2016-12-23 19:01
Proovi pärast sauna - saunaskäik parandab verevarustust ja lihased alluvad paremini kontrollile. Regulaarne trenn hoiab ka toonust. Kui mees suitsetab, tuleb suitsetamine maha jätta, sest see tapab verevarustust. Mida paremas seisukorras on tervis, seda parem on riista töökindlus.
˅ näita rohkem ˅
2017-02-24 23:04
Kõik on ikkagi mõtlemises kinni, inimese aju kontrollib ju kõiki inimese tegevusi, ja kui oled enesele selle selgeks teinud millal hetkeks peatuda, ongi lahendus käes.
Meest, kellest jutt alguse on saanud, lihtsalt ei huvitagi muu...
˅ näita rohkem ˅
2017-06-30 20:20
Rohkem seksida, et peale viiendat orgasmi vaid sooja õhku välja purskab
˅ näita rohkem ˅
2017-06-30 22:35
Vähese viina viga -täis peaga rapsid nii, kuis kole- lahti ei saa
˅ näita rohkem ˅
2017-07-06 16:00
Ei tea olen suitsetanud juba 20 aastat, kuid tavaliselt kestab esimene raund vähemalt 1 tund. Kunagi venis ka ühe neiuga esimese raund 2 tunnipeale ja see on veidi väsitav mõlemapoolselt, kuid sport on ju tervisele hea
˅ näita rohkem ˅
2017-07-29 01:00
Ma ei kesta üldse, läheb lahti minuti jooksul või siis lausa eelmängu ajal . Kas selline häire on tõesti eluks ajaks jääv?
Olin suhtes 6 kuud kuid toimima me seksi ei saanud, sai proovitud erinevaid asendeid, enne seksi masturbeerimist, erinevaid ravimeid kuid tulemus sama. Tekksid pinged ja konfliktid ning ma lõpuks loobusin sellest suhtest.
Kas keegi on olnud sarnases olukorras ning ravimitega saanud asjad korda? Või kuidas saanud sellest häirest üle? Mul olid kahjuks ravimite puhul ebameeldivad kõrvalmõjud ja ma ei suutnud neid tarvitada.
˅ näita rohkem ˅
2017-07-29 09:57
Bontragen, sinu probleem on kõrvade vahel ja niikaua kui sa sellega võitled, on see sul olemas. Selle probleemiga tuleb leppida ja siis ehk õnnestub see ka unustada. Võtmesõnaks on hirm. Sa kardad, et see juhtub ja kuni sa sellele mõtled, nii ka läheb.
Keskendu eelmängule ja rahulda naist alternatiivsete meetoditega. kui lähebki endal sel ajal lahti, siis las läheb. Võta seda kui paratamatust. Kui naine on juba rahuldatud, siis las ta tegeleb sinuga ja ära üritagi olla aktiivne. Lihtsalt naudi seda mida naine sinuga teeb. Kui naine sind enda sisse juhib, siis naudi seal olemist, mitte ära hakka rabelema.
˅ näita rohkem ˅
2017-07-29 10:50
mjah jott seletas praegu ilusti kõik lahti ja antud juhul oleks tema nõuande järgimine täiestiasjakohane. ega siin muud moodi seda seksi asja koonele ei saagi kui eri asju katsetades, enda poolt soovitaksin veel neid tundlikust vähendavaid geele või kreeme kasutada kõigele eelpoolsoovitatule lisaks.
˅ näita rohkem ˅
2017-07-31 17:17
määri lidocaini otsapeale, siis nühi mitu tundi ja ei tunne mitte kui midagi. muidugi enne seksi pese maha, muidu ei tunne naine ka midagi
˅ näita rohkem ˅
2017-07-31 18:23
spordikreem või hobusesalv oleks 100 prossa peale minek
˅ näita rohkem ˅
2017-08-01 22:27
Jfjm, seda ütles meestearst ka et mul peas kõik kinni. Eks tuleb sellega leppida ja ehk kunagi kõik laabub.
˅ näita rohkem ˅