Foorum
1
2
2015-10-31 18:06
Kui Phuketi minek ja vene keel suus siis ilma ei jää oma kogemustest sai just venemaalt pärit
Naisterahvaga vahva puhkus veedetud ja maksma läks see ainult öhtusöök ja hea sôna.Mis puutub kohalikesse
Siis Phuketis ma ei leidnud küll ühtegi kohaliku neiut kes nagu ôhk ahmima paneks. Kohalikus tänava baaris 1500 kohaliku raha, suurlinnas
Mis lähedal massage saloonis 3000 kohaliku.
˅ näita rohkem ˅
2016-05-12 14:43
Venelasi Phuketis tõesti palju ja vabalt vene keelt kõneledes leiad uusi sõpru, paned koos pidu ja pärast võib juhtuda mõndagi Matsooni räägib õiget juttu, paljud tulevad peredega puhkusele ja noored tütred igavlevad. Ent on ka noorte naiste punte, kel puhkuse ajal meeled vabad. Svenska flickadega sai tantsimas käidud ja üldse hästi end tuntud. Phuketis (rannarajoonis) on kõik hinnad topelt sh toit, nänn jm. Kui viitsid liikuda Old Towni, siis saab nänni tükk maad odavalt. Phuket on nende vaste Pärnule. Bangkokis ajavad kohalikud silmad suureks ja ütlevad - wau, kadestan sind!
˅ näita rohkem ˅
2016-05-12 18:46
Mul üks töökaaslane, kes käib aastas mitu korda Tais, teadis rääkida, et turistidel hoitakse seal silma peal. Eriti kui kohalikega ringiliigud.
˅ näita rohkem ˅
2016-05-12 19:03
Kui asi väga jamaks läheb mõne eriti pealetükkivalt oma tavaari pakkuva hinduga või tekib vaidlus taksohinna üle, tasub öelda, et kutsume Turismipolitsei. Seda kardavad kõvemadki vennikesed Üldiselt tasub leida kohalik(ud) sõber(ad), kes su oma tiiva alla võtavad ja viivad paikadesse, kuhu "farang" ehk valge eales ei satuks ning taid ei ole omakasu peal väljas. Viisakusest väikese tipi võiksid anda, nende kultuuris ei ole see solvang erinevalt Jaapanist.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-12 18:57
Nojah, lähed õhinal ilusaid Tai naisi otsima ja seiklused kulmineeruvad hoopis vene naistega Aga ma otsustasin ka sinna kanti sattuda, ütleme nii, paari kuu pärast Eks siis vaatame, mis saama hakkab
˅ näita rohkem ˅
1
2