Foorum
2025-11-22 19:54
Ma ei pidanudki seda solvanguks, millest sa seda võtad? Ma tahtsin põhjendust, miks ma ei peaks kandma? Kordan veelkord, mul on kodus peeglid, kust ma näen, et olen paks. Ma saan sellest aru, kui poodi lähen riideid ostma, ruumi taju on mul ka täitsa olemas. Mis siis?
Mis siis, kui kõikidele mestele ei meeldi poisiku figuuriga naised? Mis siis, kui kõikidele ei meeldi lamedad tagumikud? Mis siis, kui mõni mees hindab ka naise huumorisoont, arukust ja üldse kogu kombot koos ehk subjekti, mitte lihtsalt keha kui eraldiseisvat objekti?
Loe oma sousti ise ka. Me vahetame selles teemas omavahel pikemalt seisukohti ja sa tuled väitma, et see ei olnud mulle öeldud?
˅ näita rohkem ˅
2025-11-22 20:46
Kui sa tahad, et sind aktsepteeritaks, siis aktsepteeri ka teisi ja ära võta endale õigust mudamaadluses mingi mehega hambusse võtta naist, kes pole sulle midagi öelnud.
Argument, et ta ju ei tea ei päde hetkel. A la varastan poest mandariini, keegi ju ei näinud.
Näen et sa ei saanud ikka aru, mis sulle öelda taheti. Sinul oli küll kohe pill lahti, kui tundsid end solvatuna. See naine, keda sa mammiks tituleerisid, ei saa isegi sulle enese õigustuseks midagi öelda. Oled ta tagaselja, aga tegelikult avalikult ( foorumis) ära hinnanud.
Ka temal on õigus olla, kes ta on nii, et keegi teda oma hinnangute järgi mammiks ei tituleeri.
Ja mina siin küll mingit huumorimeelt ei näinud. Pill kohe lahti, kui pall sinu väravasse veeres.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-23 10:33
Ma ei tea küll, mis põhjusel, aga Su enese itk väljendab ka teatud solvumist.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-23 11:03
Ma sain hunniku blokke ja mõned pahased kirjad, kui hindasin pilte 5 ga. Ei taibanud oma rumaluses, et see on halb hinnag ( arvestades, et see on kõrgeim hinne mis saab anda, ilma et maksma peaks). 😅. Ausaltöeldes ei süvenenud ka pildi keskmisesse skoori ja vb rikkusin neil siis miski topi värgi ära. Ma siin uus ja alles avastan seda asja. 😄
Aga kui veits kuulutuste rubriigis ringi vaatasin, siis pea kõik need nimed pakuvad miskit tasulist teenust. Ju mõjub see 5 siis ärile halvasti 🤷‍♀️
Mõjub värskendavalt, kui täiskasvanutele mõeldud lehel oled järsku sattunud põhikooli taolisse olelusvõitlusesse kus "halva hinnangu" pärast ollakse valmis võõrast inimest sõimama... 😅 Kuna ma ise siin teenuse ostmise peal väljas ei ole, siis tundubki mõistlik neid 5 edasi laduda kuni see "koorekiht" on kõik mind ära blokkinud. 🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-11-23 11:10
Mis muud siis, kui kiiret õppimist. Rahvast siin jagub, ehk jääb mõni ka suhtlemiseks/kirjavahetuseks, kui oled oma pildiraamatu lõbud ära nautinud.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-23 11:18
N39M36, see koorekiht blokeerib sind juba eos, kui esimese pildi üles paned
Varbadliivas, Sa püüad pidevalt kirjutada grammatiliselt õigesti ja paigutada näiteks ka komad õigesse kohta,aga kasutad sõna "ennem" täiesti vales kontekstis.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-23 11:21
Eks siin uudistamist ja klounaadi jagub. 🤣 Riputad oma pildi hindamiseks üles ja siis kukud inimesi sõimama kui hinne sulle ei sobi, see tundub ikka väga rate.ee 15 aastaste teema, ei osanud arvatagi, et sellisel lehel mingi hinnete pärast kremplemine käib........😅
˅ näita rohkem ˅
2025-11-23 11:22
Tundub, et prostituudi mõistus ei küündi kummist tissidest ja pardimokkadest kaugemale.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-23 13:49
äri on alati ka kõikjal karm värk
nagu sõjas, kõik vahendid mängus
˅ näita rohkem ˅