Suuseks ei ole õpitav?!!! See on nüüd küll täielik komöödia

Oma tuttavatele naistele olen küll nõu andnud, kuidas teha, kui mul on olnud ebamugav. Lihtsalt ise pead mees olema ja suutma ka sellistest asjades naistega rääkida.
Siit naise leidmine- see on sama kui loterii. Nad saavad pakkumisi päevas kindlasti väga palju, kui neil vajadus on ja sa õigel ajal kirjutad midagi huvitavat, siis on sul ehk võimalus.
Minu loogika ütleb, et mõned naised on "blondid", neile meeldib kuulda midagi romantilist, lubadusi- olgugi et neist 99% ei saa kunagi tõeks või lõppeb siis kui kohtutakse.
Teine teema on kirjadega, mina saan meestelt pakkumisi, neid tuleb vahelduva eduga. Naised seevastu saavad kindlasti kordades rohkem, kuna näljaseid mehi on meeletult palju, seda ju tullaksegi siia otsima. Selleks, et valituks saada, pead kirjutama midagi väga erilist või midagi väga lihtsat. Pluss naisel peab tõesti hetkel isu olema kohtamiseks.
Kohtutud läbi sellise suhtluskeskonna mõnegi naisega, samas ei jäta see midagi erilist meelele.
Lihtsam on ausalt voodisse leida naine rate-st või mõnest delfi foorumist

Siin on lihtsalt väga tugev ülepakkumine ja naised lihtsalt kohati naudivad, kui üks hetk nad nii nõutud on!