Foorum
1
2
2011-02-12 20:13
Kuna siin kusagil leidus mingi teema süütuse müügi kohta ja väidetavalt sai teema algataja nii mõnegi pakkumise, siis tekkis küsimus, et kas naised tahavad süütu mehega magada või mitte ja kui palju on siin neid, kes oleks tõesti huvitatud süütu mehega magamisest....(ma ise ka süütu, aga müüki panna seda küll ei kavatse, aga kui keegi on huvitatud reaalselt kohtumisest, siis andke teada .
˅ näita rohkem ˅
2011-02-12 22:56
tundub, et vist pole positiivne, kui sa oled siin saidil nii kaua olnud ja ikka oled süütu...
nende süütutega on ju igavene häda, lepid kohtumise kokku, aga nad ei julge ikka tulla, kardavad ei tea mida...
saan aru, kui süütu neiu kardab mingi pervo otsa sattuda, aga mida kardavad süütud mehed???
˅ näita rohkem ˅
2011-02-12 23:02
ja veel, blu3sky - sa kirjutad:
Mis muudab minu jaoks seksi kvaliteetseks? Kui naine pärast pikka ööd, olles mõnust kurnatud, mu rinnal uinub .

Kui oled süütu, siis mida see lause peaks tähendama...?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-12 23:36
hetkel on tõesti jäänud mulje, et süütus on negatiivne, kuna enamus siin arvab, et nii noor on kindlalt kogenematu ja ei tea seksist midagi... ses suthes on õigus, et ma pole seda kunagi teinud, aga see ei tähenda, et ma ei tea sellest midagi...
ja see lause on seal kuna nii see võiks olla (see sai kunagi siia end regades kirjutatud - nüüd seda lugedes tundub see tõesti kuidagi tobe )
Aga selle kohtumise asjus nii palju, et kohtuksin hea meelega, kui mõni ilus naisterahvas kutsuks kohtama.... aga siiani pole veel leidnud siit lehelt kedagi sellist.... nii et kaslane võid vabalt proovida, kas ma hüppan alt ära .
˅ näita rohkem ˅
2011-02-12 23:45
aga milles siis siiani probleem on - kas oled liiga uje või ei oska rääkida või mis?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-12 23:49
no eks ma olen tibake uje ja pole ka just kõige parem luuletaja....aga rääkimise saan hakkama .... pole vist lihtsalt vedanud veel siiin lehel .
˅ näita rohkem ˅
2011-02-13 00:03
To PushUp: Nii arvavad tõesti päris paljud.... ja kuna sul on olemas kogemus sellega, siis ilmselt ei suudaks ma sind ka ümber veenda, kuna mul lihtsalt puuduvad kogemused.... ma lihtsalt tean, kuidas asi käib ja mida teha, et sa ennast hästi tunneksid....aga teinud ma seda ei ole
˅ näita rohkem ˅
2011-02-13 00:12
mhh... siis oli lihtsalt viga teises pooles ..... süütus ei olnud eriliseks probleemiks....aga vähemalt said ta enda käe järgi koolitatud
˅ näita rohkem ˅
2011-02-13 00:24
Minul ei oleks sellevastu midagi.... saaks koos eksperimenteerida ja õppida...ma usun, et teadmine, et oled kellegi esimene ehk siis kellegi jaoks nii eriline nagu ei keegi teine, tekitaks erilise tunde....
˅ näita rohkem ˅
2011-02-13 00:51
Aga et see teema ei läheks ainult naiste süütuse peale üle, siis võiks teha järgmiselt : mehed räägivad, mida nad arvavad naiste süütusest ja naised meeste süütusest.... nii saab mõlema osapoole arvamuse teada....

to PushUp: mees peabki olema lojaalne... ükskõik kas talt võeti süütus või mitte.... sama peaks kehtima ka naise kohta minu arvates.... suhtes olles peaks ikka üksteisele keskenduma
˅ näita rohkem ˅
2011-02-13 02:00
kõik oleneb suhtest. Ühes on nõndanimetatud petmine lubatud teises mitte.
Kristlikus kogukonnas on see kindlasti keelatud.
Vabameelsemas kogukonnas vast võivad piirid nihkuda.
Kes mida harrastab?
,
Mis on kindel? Asi on kindlasti kinni ka kogemustes, aga niipalju kuipalju ma olen kogenud siis niipalju kui palju ma pole ka kogenud, siis suuseksi tegemine ( naine mehele ) pole õpitav. See on pigem kaasa sündinud.
On olnud noori 16 aastaseid, on olnud vanemaid (loe minu vanus x2), no ja ei ütle et alati see kogenum parem on.
Talendiks sünnitakse, osavaks saadakse. Talent on aga talent, ning see ütleb kõik.

Ja Blu - tänapäeva naistele on tähtis su rahakott ja auto. Vooruslikke leiad ka, aga nad harvad juhused. Ja üldreeglina pole nad blondid/brünetid ning seksikalt riides. Tavaliselt hallid hiired ( PS. Voodis võivad olla aga palju meeletumad )
˅ näita rohkem ˅
2011-02-13 02:01
Talendi jutu kohta siis sedasi, et you may never know - ka vastupidi võib sedasi olla !
˅ näita rohkem ˅
2011-02-13 02:30
Suuseks ei ole õpitav?!!! See on nüüd küll täielik komöödia Oma tuttavatele naistele olen küll nõu andnud, kuidas teha, kui mul on olnud ebamugav. Lihtsalt ise pead mees olema ja suutma ka sellistest asjades naistega rääkida.

Siit naise leidmine- see on sama kui loterii. Nad saavad pakkumisi päevas kindlasti väga palju, kui neil vajadus on ja sa õigel ajal kirjutad midagi huvitavat, siis on sul ehk võimalus.
Minu loogika ütleb, et mõned naised on "blondid", neile meeldib kuulda midagi romantilist, lubadusi- olgugi et neist 99% ei saa kunagi tõeks või lõppeb siis kui kohtutakse.
Teine teema on kirjadega, mina saan meestelt pakkumisi, neid tuleb vahelduva eduga. Naised seevastu saavad kindlasti kordades rohkem, kuna näljaseid mehi on meeletult palju, seda ju tullaksegi siia otsima. Selleks, et valituks saada, pead kirjutama midagi väga erilist või midagi väga lihtsat. Pluss naisel peab tõesti hetkel isu olema kohtamiseks.
Kohtutud läbi sellise suhtluskeskonna mõnegi naisega, samas ei jäta see midagi erilist meelele.

Lihtsam on ausalt voodisse leida naine rate-st või mõnest delfi foorumist Siin on lihtsalt väga tugev ülepakkumine ja naised lihtsalt kohati naudivad, kui üks hetk nad nii nõutud on!
˅ näita rohkem ˅
2011-02-13 09:03
jaanus234,selle kommentaari viimane lause paistab küll õige olema
˅ näita rohkem ˅
2011-02-13 11:20
Jaanus. Oma naisele õpetad seda tegema. Igat naist aga ümberõpetama enda järgi... on mõtet?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-13 13:15
Kuna endal kogemused õpetamisega puuduvad, siis võin avaldada sel teemal ainult arvamust....aga ma usun, et kõik võivad ära õppida suuseksi ja seksi nii, et partneril hea on.... kaasa sündinud on võime teha neid asju nii, et partner läheb mõnust hulluks ja tal on väga väga hea....

Ja siit naiste leidmine on tõesti suht keeruline.... kirjutad neile pika kirja ja vastu saad healjuhul ühe rea stiilis "...ma ei otsi siit midagi..." või "... üks tund on X EURi....". Muidugi võib vahel jopata ja saabki mõnega suhtlema hakata, aga seda juhtub väga harva...

Aga nüüd ootaks mõnda naiste kommentaari ka.... kuidagi väga meeste keskseks läheb see arutelu ära ....
˅ näita rohkem ˅
2011-02-13 14:00
Mind paneb üks asi siin ihas imestama kui see noormees väidab,et naised ja neiud ei kirjuta vastu nii noorele mehele ja kui kirjutavad siis mitte palju
Miks enamus naisi mu kirjadele vastab siis kui ankeedis näha mu vanus,mis küll ei peaks enam naisi ligi meelitama
˅ näita rohkem ˅
2011-02-13 14:17
Ju sa siis suudad paramat mesijuttu ajada kui mina ....eks eaga kaasneb ikka suurem tarkusepagas .
˅ näita rohkem ˅
2011-02-13 15:19
Suusexi peaksid ikka naised ära õppima ja noorematel naistel see õnnestubki Vanematelt naistel sel alal polegi midagi enam loota,sest nende nooruses toimus see erandkorras
˅ näita rohkem ˅
2011-02-13 15:22
To elmar59 mehed teevad ju ka naistele suuseksi või nimetatakse seda kuidagi teistmoodi.... seega peaksid ka mehed ära õppima kuidas naist rahuldada oma suuga nagu ka näppude ja kõige muuga.... seks ei ole ainult naise imemine ja siis panemine ...
˅ näita rohkem ˅
2011-02-13 15:23
Blu3sky,tead ega naistele see mesijutt eriti ei meeldigi...ikka see X euri rohkem ju nad niimoodi arvavad,milleks neile seda noormehe süütust vaja
˅ näita rohkem ˅
2011-02-13 15:31
nii kahjuks tundub olevat jah....aga pole midagi teha... pean lootma, et leidub keegi, keda X euri ei huvita nii palju kui mina ja kes mulle ka meeldib ... nii kaua kuni leian, peab otsimist jätkama....
˅ näita rohkem ˅
2011-02-14 06:43
Subjektiivselt suhtun negatiivselt, mis sa selle latsekesga ikke tiit?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-14 08:08
Jah neid lapsi küll... Noored samas teavad, et vana hobune tahab ka kaeru
˅ näita rohkem ˅
2011-02-14 08:24
See süütus selles vanuses positiivne,sest tundub noormees otsib naist enamaks kui sexiks.
Igal juhul Blu35kv edu sulle.
Noorelt inimeselt asjalik jutt foorumis.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-14 10:34
Aga kui vastata kas positiivne või negatiivne see sinu süütus...

Siis võta elu rahulikult, mis sul kiirustada.
Aga vaata, et julged ka suhelda naistega päris elus.
Siit leiad vaid halastuskepi, kui sedagi. Kui otsid aga midagi püsivamat... mine mõnda trenni, kus naised liiguvad - seal korralikud noored neiud, kes vabad ja korralikud!
˅ näita rohkem ˅
2011-02-14 10:45
Blu3Sky vanuses meeste puhul on see arusaadav ja ma ei näe nende süütuks olemises midagi halba ja ka muidu ei pea süütus olema miskit, mida oleks tarvis teiste ees häbenema hakata. ja ega süütus kui fakt ise ei tekitagi minu arvates hirmu.
pigem olen seda meelt, et asi on nendes ootustes, mis teistel meestel (ka naistel) sinu suhtes tekivad ja vastavas reputatsioonis, mis teiste, samas vanuses meestega suheldes teinekord sellega kaasneb. vaadatakse, et natuke kehva mees oled, kui naist saanud ei ole jne.
aga sa tundud olevat see, kes on teistest arvajatest targem. sul ei tundu olevat sellega seoses mingeid erilisi komplekse. oled kujundanud endale süütusest teise arusaama ja tahad sellest kinni pidada. minu tunnustus sinusugustele. sul on aru peas.

endal süütutega veel tegemist ei ole olnud ja arvan, et oma vanuses ei tee ka. eelistan vanemaid ja teadlikumaid „onusid“.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-14 14:47
Utha,kas sa eelistaks mind näiteks?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-14 14:55
jumal, ma pidin ennast praegu pikali naerma.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-14 15:06
"onu" Elmar? kui nii võtma hakata, siis ega see halvasti ei kõlaks said, nüüd ma hakkangi sind onuks hüüdma

tegelkult ma pidasin silmas selliseid enda vanuseid "onu" eas mehi vabanda mind
˅ näita rohkem ˅
2011-02-15 01:59
Utha. Sa ei ole naiseliku kirjastiiliga.
Võin järeldada, et oled mees?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-15 09:38
naiseliku.... millega?? tutvusta mulle, milline see on?
no sa võid, kui tahad mis mul selle vastu oleks. on ennegi kahtlustatud kahjuks ei ole.
teine arvamus minust siin on olnud nt see, et avatavasti on tegemist pedega, aga ma ei saanudki aru, kas see tähendas homoseksuaali, bi-seksuaali, tensvestiiti või midagi veel... ja see, et kas naine või mitte, ei ole ka tegelikult veel otsustatud, aga teada on, et karvane (vuntside ja bakenbardidega). „nokuga naine“ on sama tavaliseks saanud. zofiilia olevat ka mulle tuntud teema. jne.
nii et saad aru, et selles, kui sulle tundub, et ma vist mees olen, ei ole enam mitte midagi erilist.

muide, kuidas sinu„süütusega“ on? said sa selle müüdud?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 15:34
Mhh... mis on Utha kirjastiilis nii mehelikku ma aru ei saa, aga see pole ka antud postituse teemaks....
Igaljuhul tänud heade soovide eest ja jätkuvalt on siia oodatud meeste ja naiste kommentaarid vastaspoole süütusest....
See kas mina olen süütu ja kas see on positiivne või negatiivne pole peamine.... mind huvitab arvamus süütusest üldiselt ... kuigi naised võite julgelt ka mind kommenteerida ja avaldada selle kohta arvamust ....
Ja Utha, sinu vanus ei tohiks küll takistuseks olla süütusega kokkupuutmisel.... sa oled ju parimates aastates ja sinu kogemused ja teadmine, mida sa tahad, oleksid võib-olla isegi mõnele süütule noormehele kasuks.....
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 16:05
Utha.. ikka veel "süütu"... :'(
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 16:33
Nii kaua süütu kuni pole süüdi tunnistatud.
J ks on naine. Ükski mees ei oma sellist analüütilist võimet kui tema. Enamus naisigi mitte (mina samuti)
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 16:36
Blu3Sky - said vist minust valesti aru. ma ei tunne ennast vanana ja ei arva, et minu vanuses oleks midagi nii erilist, et see mind takistama peaks süütu ei ole ka mingi probleemne tegelane, et temast hoiduma peaks, aga mul endal ei ole huvi nendega midagi teha teised "vanurid" on huvitavamad
˅ näita rohkem ˅
2011-02-21 11:53
poisspõrgust ka süütu ve?
siia peaks tegema eraldi nurgakese, kus kõik süütud saaksid ennast üles panna, siis kõigil kohe selge sott...
umbes, nagu muidu on võimalik vaadata, kas keegi on homo või hetero
˅ näita rohkem ˅
2011-02-21 11:55
mis seda süütust põhjustab?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-21 12:37
papi - tundub, et see on lausa pärilik ja kaasasündinud omadus
millest siiski sihikindla tegevuse käigus on võimalik terveneda
˅ näita rohkem ˅
2011-02-21 13:16
ma tänan, Aike

ot, mis süütust põhjustab? hea küsimus oli. aga mis siis põhjustab?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-21 14:47
Küsimus on ebaloogiline. Peaks olema: mehe süütus - imelik või loomulik nähtus?
või siis: mehe süütus - kas paratamatus?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-23 20:33
Miks see teema peaks ebaloogiline olema, ma ei tea.... äkki seletad tiba lähemalt oma loogikat, siis äkki saan aru.... mind ei huvita, kas see on loomulik või mitte ja kuna me sündides peaksime kõik olema süütud, siis ilmselt see ikka loomulik ole, et mingi osa oma elust on inimene süütu.... ja paratamatu on see seni, kuni leitakse keegi, kellega on piisavalt hea klapp, et süütus kaotada (vähemalt nii peaks see olema).
Aga süütuse põhjusi ma küll välja tuua ei oska... krt neid teab
˅ näita rohkem ˅
2011-02-23 20:46
mis see põhjus sul on, ei julge naisele läheneda või julge teha ettepanekut seksimiseks või tahad kohe abielu ja siis seks?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-23 21:10
Papi,see abielu variant on nagu rohkem utoopia vallast,aga veits reaalsem,kuigi ka suht harva esinev on,et poolte tahtmised ei lange kokku.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-23 22:52
mõnel on kummalised põhimõtted
˅ näita rohkem ˅
2011-02-24 00:04
Blu3Sky, sa ju ise vastad oma küsimusele, et miks ebaloogiline. Loomulikult on kõik inimesed algul süütud ja loomulikult enamus meist süütuna ei sure. Järelikult naised magavad süütute meestega.
Kui su küsimuse mõte oli aga, et kas naised tahavad just süütut meest, siis minu arvates kasvõi põgus siinse foorumi lugemine viib paratamatu järelduseni, et naised tahavad MEEST, mitte poissi. Meest iseloomustavad otsustusvõime, algatusvõime, enesekindlus jms. Süütus pole oluline, kui need omadused on olemas.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-24 00:11
aga mis on keerulist, kutsu mõni meeldiv naine suudlemisele ja ära löö põnnama kui nõus oldakse ja tee asi ära. edasine tuleb juba iseenesest.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-24 10:29
vot see oleks küll huvitav kutse mehe poolt - tulla SUUDLEMISELE...
˅ näita rohkem ˅
2011-02-24 11:08
kusjuures ma nii siin ihas tegingi ja väga hea oli kõik. soovitan mis töötab
˅ näita rohkem ˅
2011-02-24 11:19
SUUDLEMISELE kutse eeldab ilmselt privaatsemat pinda, ega esmakohtingul avalikus kohvikus ju kohe suudlema kuku
˅ näita rohkem ˅
1
2