Foorum
1
2
2025-06-21 13:29
Kas sulle siis muidu lilli ei tooda kui ekstra seda ei palu? Kui sa kohtud kingituse eest, siis on materiaalne kohtumine. Seda ei saa teistpidi mõista.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-21 13:36
Ufomann55

Iha saidilt pole keegi mulle lilli toonud tõesti peale selle ühe ja siis ka veel märkuse peale. Mõtlesin, et " kasvatan" siinseid mehi, vähemalt neid, kes minuga suhtlevad.
Lilled mulle meeldivad - väga.
Küll, aga on toodud kommikarpe ja üks mees tõi veini. Aitäh neile, aga erlistan lilli.

Muidu tuuakse lilli küll, aga siiski mitte iha saidil figureerivad mehed. Nemad on " välja koolitatud, ' et kingitus on raha.
Üritan seda mõttelaadi murda ja pidevalt rõhutan, et kõik siin liikuvad naised pole seksitöötajad, see mõttelaad on visa kaduma.😀
˅ näita rohkem ˅
2025-06-21 13:58
Äkki pead ise hakkama meestele kinkima midagi? Muidu kinkimiskohustus on ainult meestel.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-21 14:03
Ma korraks segan vahele, et iha meestel on siiski väljaspool iha ka sageli mingi elu ning arvata võib, et seal on lilledel ja kommetel suurem tähtsus kui siin. Aga kahjuks on see portaal tõesti ostu-müügi teemat täis.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-21 14:11
Nüüd tuleb välja, et sul on lausa oma mees kellele kinkisid auto ja spaapiletid ja kohtud ka iha meestega ja otsid ikka veel mehelikku meest... ma ei orienteeru enam sellisest naiselikus maailmas.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-21 14:12
Ufomann55

Mille põhjal järeldad, et ma meestele kingitusi ei tee?
Teen küll ja kohe palju ja hinnalisi.
Ei teadnud, et pargist korjatud piibelehekimp eeldaks vastuteenet, aga sain hästi su pointile pihta.
Luban, et järgmisel deidil on kommikarp kotis.🫡
˅ näita rohkem ˅
2025-06-21 14:16
Mille põhjal järeldad, et ma meestele kingitusi ei tee? Milline naine teeb?
˅ näita rohkem ˅
2025-06-21 14:19
Ufomann55
Ma usun, et suurem enamik naistest teeb oma meestele kingitusi. Kas sinule siis pole tehtud näiteks sünnipäevaks kingitusi?
˅ näita rohkem ˅
2025-06-21 14:33
Naised teevad meestele rohkemgi kinke kui mehed.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-21 15:20
No vaata, naised on kasuka kandjad ja igas kasukas on koid sees.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-21 15:29
Ufomann55
Tead, kui nii hakata elama, siis ei saagi enam elada. Kui oled mehega kokku elanud 20 aastat ( ja siis ühel hetkel....) ja tegemist on suurepärase ininesega, mis siis kui kingid ka talle auto, maja või eralennuki. See on kõigest asi. Kui nii hakata arutlema, siis on lihased lapsed ka lõpuks koid.

Ma ei kingi suvalisele Vellole, Heinole või Jackile ( kes osutub ikka lõpuks Jaaguks) neid loetletud asju.
Aga jah ma luban, et järgmisel deidil on kommikarp kotis.😁
˅ näita rohkem ˅
2025-06-21 15:36
Mis siis ühel hetkel juhtus? Tekkis tüdimus?
Mina soovitan sul kohtingule minna öösel, sest armastus olevat pime.
Mida üldse tähendab see kelmikas, kas nagu kelm ehk veits võllaroog?
˅ näita rohkem ˅
2025-06-21 15:46
Ufomann55

Teie lahkel loal " mis juhtus" ma rääkida ei taha. Liiga valus.

Kelmikat võid käsitleda kõike nii nagu kirjutasid ja rohkemgi veel. Minupärast kasvõi võllaroog. Ma ausõna ei solvu kergelt, oman huumorimeelt ja üldse pikka viha ei pea.

Ja isegi öösel olen deidil käinud. Panin selga minikleidi, jalga botased, et kui vaja, siis saan jooksu pista. Autoga sõitsin kohale, mootor töötas, et kui vaja, siis annan gaasi.
Tegelikult osutus mees ääretult toredaks, lahtise autoga , oli sume suveöö a juttu jätkus jälle kauemaks. Tervitused talle, küll ta ennast ära tunneb.
Ja armastus ei olnud pime. Seda ei tekkinud üldse.

Ikka edukat ihalemist!
Ma rohkem ei saa siin olla ja rahast rääkida.😉😉😉
˅ näita rohkem ˅
2025-06-21 15:52
Eks üks õlu on parem kui naiste muinasjutud
˅ näita rohkem ˅
2025-06-21 15:59
Kinke tehakse südamega ja võimalustega.Sellest ei ole hiljem kahju.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-21 16:03
Kindlasti.
˅ näita rohkem ˅
1
2