Lahe on lugeda, vastan veelkord - tahmapeade jaoks:
1.sait 18+ kodanikele, seega kõik- kes midagi muud arvavad või kuidas nimetavad, on teie ja teie arenematuse sisu
2.foorumis targutajad - kontodel on otse või peidetult(viidatult) kirjas, et neil polegi nagu midagi siin iha lehel teha - minge ära ja ärge siis kirjutage
3.Hindamine - siin foorumis on loodud mitmeid teemasid, kuid tähelepanu pälvib minupoolne kirjutis, teisi ei panda tähele- eesti keeles nim.selliseid perselakkujad(kes soovivad olla väga mehised või naiselikud, alati see välimus ei küüni ja siis on hea keerutada kedagi mahatehes ja valesid külvata)
4.Kõige teadjad- miks te siin olete, korralikud emad ja isad või vanaemad ja -isad? Teie pereliikmed vaid teaksid, millist toorust te kirjutate, kui olete perena siin - perehälve.
5.Arusaamad- hõbe või kuld, pole ju mõtet keerutada milline on parem , eelnev oli kirjutis Drag. kuldketist. Seega edasine arutelu minu isikust pole enam asjakohane, on tegelikult hülgemula. Lihtsalt arutelu nimedeta - saan aru, jagage uues teemas : kuld või hõbe.
6.Trükimust ja pühendumine - kes teil palub paska valada pidevalt , lugesite läbi ja las olla. Aga pigistab kuskil nagu koertel tihti - kust ei tule aga jalga peab tõstma
7.Pildid, riided - no eks siis Caprichosale( ja teistele ning Caprichosa vaadaku oma pilte) tehke samuti märkused siin foorumis või piltidele - miks ta on alasti rannas või poolriides? Ja enda käest küsige kõik targutajad - miks ei või olla päikest nautimas oma rannas. Igaljuhul on minu pildid viisakamad kui siin eriti olulistel ja iludustel- meestel, naistel: karvikud, mustad küünealused, võidunud toaseinad ja voodid, laevakajutis(nagu kodutud) või peldikus. Samas ma ei tee märkust kui too isik just ei asu ise ründama iha lehel. Igaüks lisagu selline pilt nagu arvab.
Edu teile, topeltkontode, piltideta ja iha lehele mittekohaste piltide laadijatele - kiitke teineteist

, meeleolu ülev ja ärge laske solkida