Foorum
1
...
22
23
24
...
184
2021-01-16 11:42
kiisuke75 perse on võtmisest vinniliseks läinud aga strapiga saab seda ravida
˅ näita rohkem ˅
2021-01-16 18:10
Head ülemaailmse mittetegemisepäevale järgnenud õhtut!!!!
˅ näita rohkem ˅
2021-01-16 18:48
Tont võtaks, ja mina tegin nii palju tööd kodus.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-16 19:54
Õues sai liiga palju käidud
˅ näita rohkem ˅
2021-01-16 19:55
Meil hetkel -20 ei saagi aru , hommikul -13 oli külmem
˅ näita rohkem ˅
2021-01-16 20:26
VARSTI TULEB UUS KONTO MARIS 777, sest endine omanik (kortsnahaline käsna-malle 😂🤣😂) pani selle kinni hirmuga (et kah ihas konto-kontosid päevinäinud, tselluvillasel vanaemal, käsna-mallel😂🤣😂🤣🤣), aga pildid on täitsa olemas, võrreldes minuga tagumik ikka lame nagu lestakalal ja nagu päris eluski, tunneb ikka lehma ära suurest karjast just tattoo(de)järgi...🤣😂🤣😂😝Tattood kuidagi väga lotendavad päevinäinud ja kulunud mummo ( käsna-malle 😂😂😂) vanal, tsellusel kehal ja järjest hullemaks lähevad🤭😂🤣😂Aga päkapikul (prokaznik -uus konto 😂🤣😂!!!) savi, paneb silmad kinni ja saab vanamutile selga ronida millal-ja kus iganes , peaasi, et auk on😂🤣😂Noored, pringi kehaga iludused nagunii jupatsile vaid unistusex jäävad🤣😂🤣😂

Bljä, mis tolgus ikka. Täiskasvanud inimene ja genereerib sellist sitta.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-16 20:46
Meil on siin kalli Kalle kes traktoriga triftib
˅ näita rohkem ˅
2021-01-16 21:47
teil rannamaja 3
˅ näita rohkem ˅
2021-01-16 22:10
Ei kalli Kalle elabki siin päriselt
˅ näita rohkem ˅
2021-01-17 01:40
panen siia KOMMAR kirjutatud läbu postkastist, kuna talle ei meeldi- et siin foorumis olen kirjutanud ja ka tema pilti ei pea IHA lehele vääriliseks ja loomulikult tema tekst postkastis- teeb temast mehe, kes on tohutu kepimees ja tark ning ilus(pildil näha ja iha taust, arvuti ligi pääsenud )
Ja mis on kellegi probleem kui kommitud(seda võib alati kustutada konto omanik) või hinnatud, kui ei sisalda rõvedust, pealegi kasutan 5 või 10. Kui keegi loodab, et blokin esimesena- ära loodagi. Need julged ja ilusad, targad, kirjutavad rõvedusi ja siis osa blokivad(tegelikult peaksid blokkima ennast).

Autor:
Kommar
Saaja:
ellips
Saadeti: 2021-01-16 09:47:04
Loeti: 2021-01-17 01:31:07
kustuta kiri
kordan end mine persse idioot ja kirjad võid jätta kirjutamata ja kommentaarid kommenteerimata siis oled ka ise rahul . seni oled ja jääd selleks tolaks vanameheks kes kõike teab aga sittagi ei tea , nüüd mine mõtle ja püksid tõmma ülesse
˅ näita rohkem ˅
2021-01-17 01:57
iha sait on mõistlikele inimestele privaatne tervik ja mitte viha valamise koht foorumi või kommide pärast. Kui Kommar peab ennast nii julgeks avaldajaks, las kirjutanud siia foorumisse oma õilis tekst, kõigile nähtav. Las saavad tema õilsusest ja korralikkusest ka teised osa.

---------------------

Lisaks selgus vahepeal, kuidas Roki77 ja MrTarts olid külvanud kõik mu pildid, hinnates 1 -ga. Roki77 on ussi välimusega(tegi seda teistkordselt, MrTarts ehk läks märjaks ots....)
Aga las toimetavad. Jätab külmaks, ma pole ju siin Vormeli rajasõidul.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-17 02:07
Ellips, ma võin sulle siin ja praegu otse ning avalikult öelda, et situ verd.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-17 02:21
dragu kle müüme su hõbeketi maha ja ostame paar lapikut
˅ näita rohkem ˅
2021-01-17 02:25
Kett ripub praegu Ellipsi välja.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-17 02:37
Tõsi ta on.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-17 02:49
gentlemenni ´jookide tarvitamine ei tee veel džentelmeniks, kui tal raha oleks - võiks talle, tõusikule müüa kuldketi koos ristiga, ainulaadne
https://www.kuldnebors.ee/81053106
˅ näita rohkem ˅
2021-01-17 03:01
Sulle sobiks kuldne hauakivi koos ristiga rohkem.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-17 08:43
Ja kommari sõnades pole midagi valesti öeldud.
Kui ellipsil on nii palju raha võiks Dragule kinkida ise selle kuldketi.Teadmiseks kõik inimesed ei kanna kulda vaid eelistavad hõbedat.Aga mis ma ikka mõttetult räägin, ellips arvab, et ta on kõiketeadja.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-17 09:49
Oh millised perverdid ,vuhh, vana tahab ainult noort poissi aga noored ei anna oma tagumenti kohe mitte
˅ näita rohkem ˅
2021-01-17 10:35
Tal on ju suur mure, et pahad ametimehed tahavad plusspunkte teenida ja saadavad alaealisi temalt kommiraha nuruma. Nüüd ta kurjustabki, et iha võimaldab sellistel alatutel tüüpidel siin tegutseda. Ega tal muidu pole mitte midagi alaeliste vastu, saagu pealegi suu magusaks, aga Õhtulehe veergudele küll ei tahaks sattuda. Tegelikult on ju uhke tunne küll, kui sinust zeitungis kirjutatakse, aga siis olgu ikka kvaliteet ajakirjandus, nagu Pravda või Izvestia, aga mitte mingi kolka kollane Õhtuleht.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-17 15:01
ellips , pole midagi teha kui sa olid loll ja oled loll siis ka lolliks jääd ,mul on ainult kahju , et koolis sinusuguse tola peale aega raisati sind lugema ja kirjutama õpetades . sa ju nii kui nii ei saa aru mida sa ise kirjutad või loed , aga jah kas selliseid kui sina peab olema siis saab lastele näidata mis juhtub kui ei õpita ja ei kuulata mida õpetatakse .
˅ näita rohkem ˅
2021-01-17 15:19
Kommar. Võtad õhtuti rüblikud roosa ekraani ette ja näitad, et kae õudu, too ongi see onu Ellips?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-17 15:24
ei , ma trükin need üllitised siit välja ja panen neile kodusele tahvlile ellipsi pildi alla, puht kasvatuslikul eesmärgil aga poisid kuramused ei saa aru , et miks see onu käib püksid rebadel , et nemad õppisid pükste ülesse tõmbamise juba 1.5 aastaselt ära aga onu ikka ei oska. et kas onul on mingi puue
˅ näita rohkem ˅
2021-01-17 15:29
Julm oled...laste vastu siis ikka.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-17 15:38
kus sa sedasi ,lapsi peab selliste eest hoiatama , et tulevikus nad nende võrku ei langeks
˅ näita rohkem ˅
2021-01-17 15:38
mullips vist käsitles pükste ülestõmbamise soovitust räige inimõiguste rikkumisena. või milleks oli vaja privaatset kirjavahetust päevateemas avaldada? lootis kaastunnet leida?
aga vähemalt saab tema konto ja eksistents mingi mõtte.....väikseid poisse hirmutatakse, et kui hästi ei käitu, tuleb onu kollips ja......
˅ näita rohkem ˅
2021-01-17 15:41
jah ,ma hommikuti kui neljavilja putru teen ja nad ei taha putru siis ma näitan neile seda pilti külmiku seinal ja süüakse noppelt pudru ära , et jumala eest see kollips ei tuleks ja nemad kollipsiks ei muutuks
˅ näita rohkem ˅
2021-01-17 15:42
Ja rõõmustad seltsimees kunstiteadlase meeli teadmisega, et õhtuti näidatakse tema pilti ja peetakse loengut tema üllitistest?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-17 15:43
Kle ellips, mida kuradit sa siis nutad mu foto all oma illeeegiat 1ga hindamise pärast, kui see sind külmaks jätab.
Idioot ausõna.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-17 15:47
kriipsu , ega nüüd tal nii hästi ka ei lähe ,ma kasutan seda ainult profülaktikaks aga p+oisid on mul mõistlikud ha seega seda pläusti eriti vaja ei lähe , õhtuti ei näita sest siis lapsed ei maga hästi, näevad halba und st et peale kella 18 ei näitapilti ellipsist
˅ näita rohkem ˅
2021-01-17 15:52
Mõistlik, sest loogika "päike tõuseb alati idast" ei pruugi tingimata kattuda seltsimees kunstiteadlase loogikaga.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-17 15:52
Kle, tulge Adilasse Torrest jooma.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-17 15:59
kogu selle seltsimees kunstiteadlse häda ongi ainult sellest , et tal puudub igasugune loogika st loogiline mõistus kuid vast aitab muidu seltsimees kunstiteadlasele saab pühendatud ebaproportsionaalselt palju trükimusta ,mida ta tegelikult ei vääri
˅ näita rohkem ˅
2021-01-17 16:06
Kas oled käinud koolis või Mangi koolitustel, aga võtsid minu mõttelõngast kinni...
˅ näita rohkem ˅
2021-01-17 16:07
juhtus jah , et ma käisin ka koolis, tore oli seal
˅ näita rohkem ˅
2021-01-17 16:23
Püksid rebadel , see on ju sulaselge liputamine🤣
˅ näita rohkem ˅
2021-01-17 16:30
Lahe on lugeda, vastan veelkord - tahmapeade jaoks:
1.sait 18+ kodanikele, seega kõik- kes midagi muud arvavad või kuidas nimetavad, on teie ja teie arenematuse sisu
2.foorumis targutajad - kontodel on otse või peidetult(viidatult) kirjas, et neil polegi nagu midagi siin iha lehel teha - minge ära ja ärge siis kirjutage
3.Hindamine - siin foorumis on loodud mitmeid teemasid, kuid tähelepanu pälvib minupoolne kirjutis, teisi ei panda tähele- eesti keeles nim.selliseid perselakkujad(kes soovivad olla väga mehised või naiselikud, alati see välimus ei küüni ja siis on hea keerutada kedagi mahatehes ja valesid külvata)
4.Kõige teadjad- miks te siin olete, korralikud emad ja isad või vanaemad ja -isad? Teie pereliikmed vaid teaksid, millist toorust te kirjutate, kui olete perena siin - perehälve.
5.Arusaamad- hõbe või kuld, pole ju mõtet keerutada milline on parem , eelnev oli kirjutis Drag. kuldketist. Seega edasine arutelu minu isikust pole enam asjakohane, on tegelikult hülgemula. Lihtsalt arutelu nimedeta - saan aru, jagage uues teemas : kuld või hõbe.
6.Trükimust ja pühendumine - kes teil palub paska valada pidevalt , lugesite läbi ja las olla. Aga pigistab kuskil nagu koertel tihti - kust ei tule aga jalga peab tõstma
7.Pildid, riided - no eks siis Caprichosale( ja teistele ning Caprichosa vaadaku oma pilte) tehke samuti märkused siin foorumis või piltidele - miks ta on alasti rannas või poolriides? Ja enda käest küsige kõik targutajad - miks ei või olla päikest nautimas oma rannas. Igaljuhul on minu pildid viisakamad kui siin eriti olulistel ja iludustel- meestel, naistel: karvikud, mustad küünealused, võidunud toaseinad ja voodid, laevakajutis(nagu kodutud) või peldikus. Samas ma ei tee märkust kui too isik just ei asu ise ründama iha lehel. Igaüks lisagu selline pilt nagu arvab.
Edu teile, topeltkontode, piltideta ja iha lehele mittekohaste piltide laadijatele - kiitke teineteist, meeleolu ülev ja ärge laske solkida
˅ näita rohkem ˅
2021-01-17 16:36
Kommar. Meri, paat...hinga sisse ... hinga välja. Meri paat... sa oled endast nii väljaviidud, et võtad kohe 25g konjakit. Meri...paat...
˅ näita rohkem ˅
2021-01-17 16:51
jaaa ,seltsimees kunstiteadlane on kribanud, aamen oi ma olen väljas, out lausa ja 25 gr peab vist tuubeldama , mister paluks mul kohe minna nööri otsima
˅ näita rohkem ˅
2021-01-17 16:54
.... õpi sõna - tuubeldama, kirjutama, duubeldama
˅ näita rohkem ˅
2021-01-17 16:55
Ma juba hetkeks kahtlesin selles idees...mees ja meri. Meenus E Hemingway. Mees, meri, idüll missugune, kui vaid seda kala poleks olnud...
˅ näita rohkem ˅
2021-01-17 16:56
jaaa ellips teid võib kuulata lausa tundede kaupa , teie kriitika on asendamatu aga miks kurat sa käd püksid rebadel
˅ näita rohkem ˅
2021-01-17 17:01
Kuulata võib nagu unejuttu ,aru nagunii ei saa
˅ näita rohkem ˅
2021-01-17 17:02
Ärgates ei mäleta midagi , mis sa seal pobisesid
˅ näita rohkem ˅
2021-01-17 17:03
Hemingways ei maksa kahelda ,mees teadis mis mees kribas , erinevalt siinsest sm kirjandus- ja kunstikriitikust. kala peab olema kuis muidu kuid kala ei tohi liig pirakas olla
˅ näita rohkem ˅
2021-01-17 17:06
Vanamees meenutas esimest korda, mil ta oli poisi kalastama viinud. Sel korral oleks poiss ääre pealt surma saanud, sest vanamees oli tõmmanud paati liiga erksa kala ning kala oleks peaaegu paadi puruks peksnud
˅ näita rohkem ˅
2021-01-17 17:10
Sa oled suur poiss ja teed oma otsused ise. Valikus on hetkel-

1 Meri ja 25g konjakit.
2 Nöör, mida ei pruugita Sulle isegi tasuta laenata.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-17 17:12
ma jään siiski mere ja 25 juurde , nööri mul omalgi naela otsas kimpus piisavalt nb väga hea linataku nöör
˅ näita rohkem ˅
2021-01-17 17:16
Seda viimast poleks Sa pidanud avalikult tunnistama. Salga maha ja võimalusel jää endale lõpuni kindlaks, et tegemist on mingi eksitusega. Siin liigub hulgaliselt nöörijaid.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-17 17:18
ei ei ,mina ei salgamiskit maha aga nööri ma ei jaga ja üldse ei jaga kui siis vahel liidan ja korrutan ,kuid mul nüüd suur mure , et miks seltsimees kunsti- ja kirjanduskrriti ei anna avalikuu vastust - miks kurat "mees" sul püksid rebadel ??
˅ näita rohkem ˅
1
...
22
23
24
...
184