Foorum
1
2
3
...
198
199
200
2026-09-05 20:14
Ja no väga tore, et naisel, kel oma isiklik Seksiekspert olemas ja näpib vabal ajal muudkui tema noksi(pildid ihas olid selle kinnituseks), jõuab mudida ka kõikide oma suurhindajate nokse reaalis.
Vähemalt saabus suur õnn Tomasso, Zoojapuhuri ja teiste tähtsate tegelaste õuele.
Vaata, et käed siis liiga ära ei väsi Sul!😆
˅ näita rohkem ˅
2026-09-05 20:15
Sa ütlesid ühes teemas. Mitte nii et kõige magusam, aga Su suur fänn. Ma ei mäleta täpset sõnastust, vabandan.
˅ näita rohkem ˅
2026-09-05 20:16
Ära muretse, Karolina, ma ei väsi 😉
˅ näita rohkem ˅
2026-09-05 20:22
Lumehelk
Nendel kahel sõnal on ikkagi väga suur erinevus, et kas kõige magusam v suur fänn.👌

Muideks Tomasso hindas ennem mind aastaid Kiizukat ja hindas ka nüüd suht tihti, kui Sina alles orbiidile tulid.
Kiizukas ei käi isegi onlines, kuid ega see ei takistanud Tomassol teda jätkuvalt hindamast.😆
Temaga ta samuti kohtunud ei ole.
Loo moraal on see, et kõik ei käi ”ärikohtingutel” kohvitassi taga, kuna pole lihtsalt selleks vajadust.👌
Sinu jutust jääb aga mulje, nagu naised on kohustatud 10te eest kohe kindlasti nendega kohtuma.
˅ näita rohkem ˅
2026-09-05 20:28
Ja kallid mehed.
Palun viige edaspidi kõik oma 10ned Lumehelgile, kuna sealt saab selle eest kõike.
Kohvi on igatahes 100% kindlustatud!☕️
˅ näita rohkem ˅
2026-09-05 20:31
Karolina, isegi mina olen Kiizukat hinnanud 😉
Mind ei häiri kui mees teisi naisi ka hindab ja kui oled äkki märganud, siis hindan ja kommenteerin ise väga aktiivselt meeste pilte 😅
Muidugi ei ole kohustust kümnete eest kohtuda, aga kui mees on lugupidava käitumisega ja kulutab mu peale sadu eurosid, siis mul pole raske end lille lüüa ja temaga üks õhtusöök teha.
˅ näita rohkem ˅
2026-09-05 20:38
Lumehelk
Jutt ei käinud sellest, et kas mingi mees veel kedagi hindab v ei.
Tõin lihtsalt näite, et ma pole ainus, keda Tomasso pole näinud.
Olgugi, et varem aastaid hinnanud kedagi.
Ja arvad, et iha mehi huvitab ainult ühine õhtusöök ning kõik?
Selle õhtusöögiga ajad neil ainult hamba verele ja kasu asemel teed neile ainult kahju, kuna enamus mehi soovib leida kedagi, kellega intiimsust jagada.
Ja sellepärast ma eelnevalt teengi väheke suuremat kodutööd siin ihas, ennem kui reaali suundun.
Pluss ma sõelnud osavalt välja turumuti kalduvustega mehed.
˅ näita rohkem ˅
2026-09-05 20:41
Ok, Karolina, las need turumuti - mehed jäävad siis mulle 😂 Jagasime sõbralikult ära.
˅ näita rohkem ˅
2026-09-05 20:45
Ja olge õnnelikud, sain jälle vastu näppe.
Ei ühtegi 10te mängu polnud, avasin ennast ja tulemus on siis selline:

Saadeti: 2026-09-05 20:28
Loeti: 2026-09-05 20:29
kustuta kiri

Sul on tõsisem probleem, kui ma arvasin.
Tõesti, astu perearsti juurest läbi. Ütle et depressioon on. Et tahad antidepressante. 3 kuud läheb aega ja siis märkad ise ka vahet.
Kui nähud hakkavad, siis on juba hilja.

Kas keegi veel imestab,peale sellise kirja nägemist, et miks Karolina meestega kummi venitab v?
Tänu sellistele meestele, muutub paraku mul kummi venitamine veel pikemaks.
Ja nüüd ma tahan rahu.😇
˅ näita rohkem ˅
2026-09-05 21:07
On üks sort inimesi, kes covidi ajal muutusid üleöö mikrobioloogideks. 2022 said nendest militaareksperdid. Vajadusel võivad nad moonduda juristideks või psühholoogideks. Reaalsuses ei tea nad isegi seda, mis nende enda peas toimub.
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
198
199
200