Foorum
1
2
2010-08-24 04:41
ma ei tea küll, mis tunne on raseeritud mehega..., aga see eest tean, kuidas on naisega, kes raseerib, ja kes on päeva-paari pärast kui "okassiil" arvan, et mehed on kindlasti vähem hoolsamad, kui naised selles osas vaevalt kuuluvad enamuste end raseerivate meeste igapäevaste hügeenvahendite hulka raseerimisvahendid.... ekh siis mina üldiselt ei poolda kumbagi raseerimist ja karvane tundub kuidagi loomulik ja metsik ja...
˅ näita rohkem ˅
2010-08-24 05:38
xmees- kui ei tea mis tunne on raseeritud mehega ,siis on võimalus seda ju proovida? kindlasti paras piirang on hügieeniliselt hea ja ei tee halba kellegile.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-24 08:38
Nu aga alati on ju võimalus, seda muidugi kui koht ja vahendid selleks, partnerit ise raseerida, see siis juba nagu eelmäng seksile. aga jah pean veelkord tunnistama et kui olla suuseksi austaja siis mida siledam seda mugavam mõlemal
˅ näita rohkem ˅
2010-08-24 09:18
Väga erutav on oma partnerit raseerida ja näha kuidas ta mõnuleb sellest toimingust! Ja super tulemus garanteeritud! Ise tehtud hästi tehtud!
˅ näita rohkem ˅
2010-08-24 10:49
apelsin ma arvan et Sina ka naudid kui sind ilusaks ja siledaks tehakse
˅ näita rohkem ˅
2020-07-12 13:21
Raseerivad eided.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-13 18:02
Sorry aga väga jabur väljendus või sa oled nõus tegema keelekat naisele kellel on all totaalne põõsas??
Sinu kirjutatu järgi oled sa muidugi selline püssvend, et ei tee kunagi keelekat vaid naised on kohustatud suhu võtma ja siis ma alles põrutan....
Tegelikult on naistel raseerimata riista sama ebameeldiv suhu võtta kui meestel karvasele naisele keelekat teha. Muidugi on ka erandid kellele meeldivad karvased.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-13 18:31
Huvitav, kas keelekas avastati siis alles 30 aastat tagasi?
˅ näita rohkem ˅
2020-07-13 18:39
Tunnetuse võimalus, karvad saab alati segamatult hoida, kui oraalseksi harrastada. Kerge tutistamisega saab erutust lisada. Mind ei häiri, kui naisel põõsas on. Rohkem sõltub sellest, kui avatud ja julge naine ise on. Kui tahtmine raseeritud vahekorda proovida, siis saab alati raseerida.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-13 18:53
Kui naine meeldib, pole vahet. Kui lihtsalt niksi tahad võõralt, on olulisem, karvane või mitte.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-13 20:26
Lihtsalt saab enesega ise hakkama, naine peab ka nautima, siis ei tundu kepp vägistamisena.
˅ näita rohkem ˅
1
2