Foorum
2017-04-11 18:46
Pede/lesbi pole mingi tõsine probleem, mille pärast muret tunda. Las trukivad teineteist või üksteist palju jaksavad.
Peaasi et nad vihast suure paiguga keset vanalinna lõhki ei lähe või rekka rooli onama ei roni.



ps. Sõjavägi teeb ka paraadi ja enamjaolt on seal kõik mehed.
Tahad sa sellest rääkida?
˅ näita rohkem ˅
2017-04-11 18:48
Nagu ütluski tark mees vanamees aga varsa aru, kaugemale oma ninaotsast ei näe ja tagajärgi ei tunneta ehk yeisisõnu, analüüsivõime puudub täiesti.
˅ näita rohkem ˅
2017-04-11 18:50
rewwal loe eelviimast minu postitust, see käib ka sinu pihta.
Armeed tuua võrdluseks on pehmelt öeldes jabur.
Mis sa rewwal arvad loost, kui teeks heterote paraadi?
Kas hakkamegi mingeid debiilseid midagiütlevaid paraade korraldama?
˅ näita rohkem ˅
2017-04-11 18:58
Mis sellel armeel siis viga on? Kas sõjaväes siis polegi sinumeelest omasooiharaid ja ega see värk ka suurtele väepealikele pole võõras olnud. Alates juba Aleksander Suurest. Pole üldse välistatud, et ürgühiskonnas oli homodel just kaitsefunktsioon.
˅ näita rohkem ˅
2017-04-11 19:07
Pedeparaadi vihkamine on sama jabur.
Aga mul on tunne, et sa vihkad hoopis paraade, kui sellist tegevust. Käivad nad su koduõuest läbi või? Siis küll.
Sohilapsed ehk üksikemad olid ka kunagi vihatud ja pidid maailma hukka ajama. Sellest ma saan veel aru, et jah võimalik ja tõenäoline. Aga peded/lesbid... Ma lihtsalt ei suuda ette kujutada mis see siis ühiskonnale halba teeb? Keegi ei ole veel seda suutnud kuidagi veenvalt esitada.
Alko, narko. Võitleks parem nende vastu.
˅ näita rohkem ˅
2017-04-11 19:13
Kõige raevukamad suitsetamise vastased on endised suitsetajad.
˅ näita rohkem ˅
2017-04-11 19:16
Ah see suitsetamise võitlus on kah suht haigemaja teema. Okei saan aru kui toas kimutakse ja siis teised ka saavad pihta. Aga õues!!
Krt linnaliini buss ajab endal näo mustaks aga suitsetamine tapab kohe jalapealt.
Olgu, paneme maksud et kes tervist tapab,see vähemaltmaksab pappi teistele läabi aktsiiside jne. Aga nahhui siis vinguda veel takkajärgi.
˅ näita rohkem ˅
2017-04-11 19:26
Tänaval suitsetamine on rõve. Pärbel nende kantserogeenidega, aga hais, mis iga suitsetaja ümber lehvib ja riietest uhkab... Jah, nad ise ei tunne, aga tegelikult "geoloogist" palju ei erine.

Teema mujalesuunamine muidugi abiks. Demagoogias oled osav
˅ näita rohkem ˅
2017-04-11 19:28
On jah jube hais. Ma lähen suitsetan nüüd
˅ näita rohkem ˅
2017-04-11 19:31
Erinevalt suitsetamisest või muudest tervistkahjustavatest harjumustest ei ole seksuaalne orientatsioon isiku enda valida, seega pole seda võimalik "ära keelata". Üsna ammustest aegadest saadik on väidetavalt olnud üldpopulatsioonis ca 2-3 % homoseksuaale ja eks erinevatel ajastutel ole sellesse suhtutud ühest äärmusest teise.
Mis aga mulle hästi ei meeldi, on tõesti justkui selle propageerimine või kuidagi heteroseksuaalsusest erinevaks pidamine - seksuaalsus on seksuaalsus ning punkt. Mõni vbl tahaks abielluda oma antiikkummutiga, aga kui seepärast alusharidust pakkuvates asutustes hakatakse lastele mingit ideoloogiat jutlustama, siis see ei ole ok.
˅ näita rohkem ˅
2017-04-11 19:44
Naised ikka enamjaolt väidavad, et seks pidavat peas kinni olema. Seega ajuloputusena peaks saama seda asja muuta ju.
Või ikka ei ole see seks peas kinni ah? Läheb ikka primitiivse tungi valdkonda või?
˅ näita rohkem ˅
2017-04-11 19:48
Seksimine ja seksuaalne orientatsioon ei ole sünonüümid ning naise seksuaalsus võib olenemata tema eelistustest olla milline iganes. Egas geidki pole mingid seksimasinad, nad on peale oma seksuaalsuse lihtsalt samasugused inimesed, kui heterodki.
˅ näita rohkem ˅
2017-04-11 19:51
ihas sõltub see suuresti foorumi teemast ja meelsusest Ükskord nii, teinekord naa.
˅ näita rohkem ˅
2017-04-11 19:53
Kellegi libiido või seksuaalne sättumus nüüd küll foorumiteemadest ei sõltu .
˅ näita rohkem ˅
2017-04-11 19:54
Ainus kes nooti jagab on siin luceo, teised nämmutavad ja provotseerivad, kui diskuteerivad.
Ma polegi rääkinud pedenduse keelamisest, jutt oli propageerimisest, pealegi sa jott tundud lillat juttu ajavat aga mulle ei pea sa tõestama, sest mul sinust täiesti pohh.
˅ näita rohkem ˅
2017-04-11 20:00
Kus seda siis propageeritakse? Kus need reklaamid on?
˅ näita rohkem ˅
2017-04-11 20:00
Kõige raevukamad suitsetamise vastased on endised suitsetajad.

Mina paadunud suitsetajana respekteerin suitsetamise vastaseid, mis sa selles halba jott näed, et sellise sarkasmiga selle lause oled koostanud?
Ma ise siiamaani noortele räägin, kui vale see on.
˅ näita rohkem ˅
2017-04-11 20:03
Rewwal aga nii, ausalt, kas oled oh-hoh.oo või muidu aeglane?
Küsi kelleltki teiselt, ma rumalaid inimesi kes isegi lähiuudistega kursis pole, neid ma lihtsalt ignoreerin, muidu päikest.
˅ näita rohkem ˅
2017-04-11 20:09
Mis sa loed siis uudiseid. Need on kommerts väljaanded ja ajavad sulle igasugu jama pähe ja sa usud ka.
˅ näita rohkem ˅
2017-04-11 20:18
einohh, see siin juba naljakam kui läbu
aga- kes loeb igatsugu telegramme ja kesknädalaid, väidab, et muu meedia on nn. "klikimeedia" ja vastupidi. samas igasugune meedia mõjutab fakte endale sobivas suunas. ehk siis- tõde on kuskil seal nende kõikide vahel.
propoganda on kohati tõesti tüütu, justnimelt need igaaastased paraadid ja soovid lapsi vastavas suunas "harima" hakata. sellevõrra peavad siis lapsevanemad ise rohkem tööd tegema.
paraadide koha pealt ootan mina huviga zoofiilide ja nekrofiilide paraade
samas see alatihti halamine antud teemal täidab kah justnimelt vastupidist eesmärki- mida rohkem kirutakse, seda rohkem kirutavaid reklaamitakse. kui sulle tõesti antud...eee...sättumus ei sobi, siis... lihtsalt eira seda. lihtne. kuniks endale kanni ei põrutata,siis suva ju, kui teistele põrutatakse?
˅ näita rohkem ˅
2017-04-11 20:22
üks pisike tähelepanek veel. miskipärast need kõige suuremad igasuguste asjade vastased kipuvad olema tunduvalt madalama intelligentsiga kui need, kelle vastu nad on. ehk siis taaskord teevad nad oma trummitagumisega vastaspoolele hoopis teene...
˅ näita rohkem ˅
2017-04-11 20:22
Krt kuidas te nende pedeuudistega nii hästi kursis olete ah? Teavad kunas paraadid on ja igalpool närvesöövalt reklaamitakse jne jne.
Linke palun:
˅ näita rohkem ˅
2017-04-11 20:25
aga palun:

https://et.wikipedia.org/wiki/Geiparaad
˅ näita rohkem ˅
2017-04-11 20:41
Ohh, neid linke võiks palju noppida, muuhulgas postimees.ee ja epl.ee ning antud teemat on seal palju käsitletud. Miks see sel hetkel päevakajaline on olnud tuleneb ilmselgelt antud sihtgrupi kõvahäälsest enda nähtavaks tegemisest apelleerides nn õigustele ja isikuvabadustele. Vabadus omada seksuaalset sättumust on kõigil, samuti vabadus armastada mõlemast soost inimesi.

Ainus, mis puudus, oli vastav seadusandlik regulatsioon, millest siis samasoolised paarid välja jäid. Ok, sai see kah "tehtud!", aga millalgi üht raadiosaadet kuulates selgus, et kooselu registreerinud oli väga-väga väike osa paare, millest mõni ka erinevast soost. Ehk siis palju kisa ning vähe villa ning ilmselge viide huvi või vajaduse puudumisele. Tahtmatult tekib küsimus, kas ühiskondlikku arvamust soovitakse millegipärast suunata klassikalise perekonnamudeli vastu... ja traditsioonide ning kultuuri vastu.

Meenub, et vast paar? aastat tagasi Rootsi riigis tõstatati avalik arutelu jõulude pidamise sobilikkusest, kuna see solvavat moslemeid..... nojah. Ehk siis ühe heinanuti kõrguselt terve heinamaa pügamine tundub olevat sihikindel poliitika ning homoseksuaalsus või muud vähemused on lihtsalt relvaks muutmaks arusaamu-tõekspidamisi ehk teisisõnu rahvuslikkust kui sellist. Rahvusriikide kadumine või nende olemasolu tähtsuse pisendamine ja ruineerimine tekitab orwelliliku tunde, see mulle mitte üks teps ei meeldi.
˅ näita rohkem ˅
2017-04-11 20:52
Lp.Preili luceo.

Teie teadmine võttis mul sõnad suust ja ma olen heas mõttes hämmingus.
˅ näita rohkem ˅
2017-04-11 20:55
Muidugi mõista peaks, võiks keegi tagurlastele selgitama sõnade tähendust.
Rahvusriik.
Orwell.
Ja miks on pedendus selle kõige seotud, sest nagu näeme on lambaid(heas mõttes) palju ja lambadki kambakesti teevad mää, kui kuri hunt selle karja ümber tiirutab
˅ näita rohkem ˅
2017-04-12 07:26
Homod nüüd küll rahvusriigist jagu ei saa. See meenutab mulle juutide teemat, kus ka juba mitusada aastat üht rahvast maailmavalitsemises ja mingis erilises poliitilises geniaalsuses kahtlustatakse. Huvitaval kombel ei ole me aga jätkuvalt kõik juudid ja rahvusriik on ka sajand peale Siioni Tarkade Protokolle täiesti olemas.
Homodest on veel vähem karta kui juutidest. Ei ole olemas mingit ühtset "homoideoloogiat" ja ma ei kujuta ette, kuidas Elton John ja Marko Reikop aktiivselt rahvusriikide hävitamisega tegelevad.

Mis paraade puutub, siis natuke imelik ju on mingi seksuaaleripära sellisel kujul väljanäitamine. Huvitav, kas BDSM paraad või swingerite paraad tõmbaksid samasugust vastumeelsust ligi? Osa inimesi on väga konservatiivsed ning vastu isegi iha.ee suguste portaalide olemasolule, enamikul aga on tõenäoliselt ükskõik.
BDSM paraad oleks tegelikult päris huvitav vaadata ...
˅ näita rohkem ˅
2017-04-12 08:20
nu siin paljud 105 % heterod...on homad
˅ näita rohkem ˅
2017-04-12 09:53
Bioloogilises mõttes normaalne on heteroseksuaalsus, seda küll. Ma arvan, et sõna "hälve" kõlab lihtsalt halvustavalt. Ma ei usu, et keegi vaidleks vastu väitele, et homoseksuaalsus on normist kõrvalekalle.
˅ näita rohkem ˅
2017-04-12 10:30
Hälve ikka. Absoluutselt.
˅ näita rohkem ˅
2017-04-12 11:36
koerad kah seksivad oma soolistega..ja see on normaalne
˅ näita rohkem ˅
2017-04-12 18:08
Mul on täitsa savi, kes, kellega . Pedede seas on palju lahedaid vendi. Hulluks läheb asi, kui ilmub välja grupp aktiviste ja hakkavad nõudma, mõudma ja nõudma. On täielik jama, et homodeks ei sünnita ja kogu eelnev jutt kitsedest ja vanglast on täielik jama. Kui mees arvab, et homoks saadakse või õpitakse, siis võiks see mees kapist välja tulla ja peeglisse vaadata. Ma võin eksida, aga vist rebane ütles, kui seda saaks kuidagi muuta, siis ei oleks ta enam hetkegi homo. Paraku ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2017-04-12 18:35
Tahaksin ka öelda, et mind ei koti, et kes keda paneb, aga ma ei saa.
Mind absoluutselt ei koti ja ei paku erutust, et mida homod oma isiklikus magamistoas teevad ja mind ei koti, ega huvita, mida teevad seal ka heterod.
Aga mind paneb imestama, et kui homod avalikult räägivad, et mida nad normaalseks peavad, siis pool rahvast tõuseb tagajalgadele.
Kui aga heterod teevad siivutuid tegusid ja käituvad amoraalselt, siis suhtutakse sellesse, kui normaalstesse väärtustesse. Vat see ajab küll minu sita keema ja siis ma tahaks olla rohkem homode leeris, sest seal on asi normaalsem ja ausam lihtsalt. Heterod on lihtsalt silmakirjalikud perverdid. Nii lihtsalt, mulle tundub, nad ajavad mingi valedele põhinevat pläma, kuna nad on otsustanud silmad kinni panna nende tegude ees, mida heterod korda saadavad ja valjult loevad issameiet mingitele pseudoväärtustele heterode maailmas.
Kus on need väärtused ja mille poolest need erinevad neile mahatehtud kuritegudele, mida pannakse süüks homodele???????
˅ näita rohkem ˅
2017-04-12 18:37
Ära rohkem peale võta!
˅ näita rohkem ˅
2017-04-12 18:39
Ei, ja suitsu ma ei tee, eiii tee, ei teeeee .....
˅ näita rohkem ˅
2017-04-12 18:42
https://www.youtube.com/watch?v=_FkiD5nR-Os
˅ näita rohkem ˅
2017-04-12 20:14
Tegelikult on Homoparaadide mõtteks ju protest ühiskonna vaenuliku suhtumise vastu. Las koerad hauguvad, karavan läheb edasi.
See, kui esitatakse kõiksugu nõudmisi, on rohkem poliitikute võitlus häälte pärast.
˅ näita rohkem ˅
2017-04-12 20:18
ja nüüd ainult teha selgeks kes on koerad ja kes karavan!
˅ näita rohkem ˅
2017-04-13 09:41
Tutt, inimmõistus on liiga hästi arenenud ja väga looduskaugeks muutunud, sellepärast on sellest raske arusaada.
˅ näita rohkem ˅
2017-04-13 13:59
Mingit homoseksualismi geeni olemasolu tõestatud ei ole. Küll aga võib välja tuua paar fakti ja teha nende põhjal oletusi.

Esiteks, homoseksuaalsust esineb ka loomariigis. Seega ei saa väita, nagu oleks homod mingi inimühiskonnas leviva amoraalsuse vili. Looma puhul on üsna tõenäoline oletada, et tal puudub homosuhteks igasugune eeskuju.

Teiseks, puhtad homod ja heterod ei muuda orientatsiooni. Võidakse loomulikult katsetada, aga puudub tõmme. Näiteks minul puhta heterona ei seostu mitte midagi erootilist mehe kehaga. Naised seevastu tõmbavad mind väga ligi. Seevastu homoseksuaalne mees tunneb tõmmet mehe keha suhtes ning teda jätavad naised külmaks.

Kolmandaks, ühest ja samast perekonnast on tulnud täpselt samasuguse kasvatuse ja taustaga lapsi, kellest üks on osutunud homoseksuaalseks. Seda ei saa seletada mingi välise mõjuga, sest need mõjud on neil lastel olnud reeglina sarnased.

Nagu ma eelnevalt kirjutasin, siis on veel olemas biseksuaalsus, kus inimene on sündinud mingi eelistusega, kuid elu jooksul asunud nautima erinevaid fetiÅ¡eid. Ma olen üsna kindel, et nii nagu piitsasaamise või zoofiilia harrastamine on elu jooksul omandatav, nii on ka biseksuaalsus omandatav. Aga puhta homoseksuaalsuse puhul ei ole asi lihtsalt millegi huvitava proovimises, vaid põhimõttelises orientatsioonimuutuses, ja see on ikka päris suur ning tõsine asi.

Kokkuvõtteks, ehkki "geigeen" pole tõestatud, siis on veel vähem tõestatud homoseksuaalsuse omandamine. Teaduse mõttes on seega korrektne rääkida kaasasündinud homoseksuaalsusest, kuni selles küsimuses teadlased lõpuks selge pildi saavad.
˅ näita rohkem ˅
2017-04-13 14:13
.....nohhhhh ja siis veel, et kui ka mingi tõestatud asi kord letti lüüakse, et mida mina selle teadmisega peale peaks hakkama?!?? .......saan teada, et on pärilik või siis mitte........laiutan käsi ja kehitan õlgu. Aga kui kord on teadus sedavõrd arenenud, et suudetakse näiteks seda homogeeni mõjutada ja muuta heterogeeniks(soovijaid ju peaks jaguma) .....no siis näen, et asjal on ka miski reaalne point. Lihtsalt miski fakti nentimine on aga see, millega ka ise ilma teaduseta hakkama saan
.......muideks hetkel sajab mul akna taga korralikult lund, ma näen et sajab, kuna see on paratamatus, siis pean sellega leppima
˅ näita rohkem ˅
2017-04-13 21:36
Luceo öeldud 2-3% homosid ühiskonnas on hinnanguliselt täpne. Sellele peab aga liitma neid, kes vastassoost omale partnerit ei leia, need kes moeröögatusega kaasa lähevad, pisut on neid kes lihtsalt otsivad põnevust ja ka neid kes on suletud keskkonnas (vangla, klooster jne). Kõik kokku on neid juba 10%.
Egas muidu polekski ju hullu, kui et selle 10% hääl ei kõlab nõnna valjult nagu oleks neid 70% või enamgi. Mind isiklikult häirib just see fakt nende juures.
Hirmutamine, et nüüd oleme lastevaesemad - noh, statistikast võib küll köike välja lugeda, aga mitte vist seda (aga mine tea). Esmaspnnitajate keskmine vanus järkest tõuseb - praegu on see juba 30. Ka laste arv naise kohta langeb - praegu alla 1,5. Kas tõesti homod on selle taga? Eriti ei usu. Siit peaks iga paduhetero omale tegema järelduse, et tõestagu oma heterlust laste saamisega, homod ju ei saa.

Allikas:
Ülevaatlik graafik: https://statistikaamet.files.wordpress.com/2014/05/02.png
Lehe URL: https://statistikaamet.wordpress.com/tag/laste-arv-naise-kohta/
˅ näita rohkem ˅
2017-04-14 18:20
See 10% on loll jutt. Mina olen hetero ja ei saa aru, kas hetero saab mitut moodi olla. Kas moeröögatus teeb heterost pede? Siis peaks ju see ka vastupidi toimima. Moes on olla hetero ja kõik peded on päästetud. Pole kuulnud, et oleks õnnestunud mõni pede heteroks ravida. Ka mitte moeröögatuste abil. Kui mõni heteroi mees arvab, et selline asi on võimalik, siis on aeg kapist välja tulla
˅ näita rohkem ˅
2017-04-14 18:36
Mind ei huvita ,mis toimub magamistoas..Kui minu elu ei segata, andku minna..Ja elu on näidanud tegelt, et nn omasooiharad on oma ametis väga andekad ja sõpradena ka kindlamad kui heterod...Aga see on minu arvamus.
˅ näita rohkem ˅
2017-04-14 22:51
Viies Moosese raamat: "Sa ei tohi himustada oma ligimese naist! Sa ei tohi himustada oma ligimese koda, tema põldu, sulast ja teenijat, härga ja eeslit ega midagi, mis su ligimese päralt on!"

Teist meest võib himustada palju tahad. Naist ei tohi
˅ näita rohkem ˅
2017-04-15 08:13
Teise mehe naist ei tohi. Vaba naist himusta niipalju kui tahad.
Piibel vist kusagil mõistis sodoomia otsesõnu hukka. Ehkki teise vara või elu kallale kippumine oli hullem patt, tundub.
˅ näita rohkem ˅
2017-04-15 09:03
Kui paljud teist usuvad, et lapik maa on kolme atlase õlul ja need seisavad kilpkonnal? Aga piiblit?
˅ näita rohkem ˅
2017-04-15 09:16
maad kannavad kolm elevanti mis on suure kilpkonna seljas.õpi astroloogia selgeks siis targuta
˅ näita rohkem ˅
2017-04-15 09:31
mhh, maa on lapik pannkook kolme vaala seljas!
˅ näita rohkem ˅
2017-04-15 09:34
ei ole
˅ näita rohkem ˅