Foorum
1
...
48
49
50
...
216
2010-11-04 09:47
..et sätin voodi seinaäärde püsti ja siis magan hmmmmmmmm,mõte on ju hea,hoiab ruumi toas kokku ....
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 09:55
Olens ma iial halbu nõuandeid jaganud? No ja et Sa sealt maha ei variseks, siis vedime rihmadega kinni
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 09:58
selle soovituse juures on üks probleem...kui mul äkki tuleb tahtmine veel keegi voodisse võtta ja voodisambaga tegeleda,kuidas see siis võimalikuks saab,kui mina rihmadega kinni olen....see kisub nagu mingi sidumismängu valdkonda
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 10:06
Probleem on lihtsasti lahendatav, tänapäevaste tehnika saavutuste abil. See keegi, kellest Sa räägid....tuleb koos Sinuga köita voodi külge....elastsete rihmade abil, ja edasine jääb juba hüdraulika ja mehhaanika ja elektroonika teha... Vastava käskluse andmisel, muudab voodi asendit ja sellega koos ka voodis olevad isikud...antud juhul Coya ja Veel Keegi
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 10:23
oeh tea kas on mõtet hakata selle tehnikaga jamama,kui selle peale erilist taipu pole.. las see voodi olla ikka nii,nagu koguaeg on olnud,,jääb köietamine ära ja oskan ka ise asendeid võtta
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 10:27
Coya, Sul on stagneerunud mõtteviis. Ajaga peab kaasas käima ja kui Sind hirmutab tehnika, siis need küsimused lahendavad oma ala professionaalid...kes saanud spetsiaalse väljaõppe.
Usu mind, et see kaadervärk hakkab Sulle meeldima
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 10:28
sel juhul peab tehnik koguaeg käepärast võtta olema
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 10:31
Oh jessver küll no kus Sa elanud oled? Kõike seda annab ju programmeerida ja seadistada, vastavalt vajadustele. Ühe näpuliigutusega muudab koiku oma asendit ...nii lihtne see ongi ju...
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 10:33
Sel juhul oleks mõistlik kui see Ja Veel Keegi oleks tehnik
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 10:34
nu seda minagi desiree,et milleks mulle nupud,särgid,värgid,kui tehnik teeks sama töö
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 10:49
Te olete ikka nii arhailised ....ei mingeid uuendusi Mina siin mõtlen, et ajud suitsevad ja teie... Hea, et veel tagasi puu otsa ei kipu
Meil on digiajastu...e-valitsusega, digiretsepiga, digiallkirjaga....ja nüüd tuleb digivoodi.... Ja lõppude lõpuks on vaja lahendada ka massiline tööpuudus...Vaat kui paljud oleksid hõivatud, kui kogu rahvas asub uuendusi voodielus, ellu rakendama.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 10:54
mismoodi need inimesed siis hõivatud oleks,kui sa pakud mulle lahendust mingi vidina näol,kus ainult nuppe vajutada? pigem on tehniku variant ju õigem,inimene saab töö ja lõbu üheskoos
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 11:02
Muust Sa ka ei mõtle, kui vaid lõbu ja lõbu
Kvalifitseeritud, haritud tööjõud on alati hinnas. Ja pealegi on elukestev õpe üks kaasaja märksõnadest....Lihtsa, kruvikeeraja kasutajaga pole enam miskit teha....Istuvad IT erinevate tasandite spetsialistid arvuti taga ja juhivad kogu seda protsessi, vastavalt Sinu etteantud programmile....Ja kui vaja peaks minema riistvara arendajat, siis see lidub välgukiirusel kohale
Hakkab Sulle juba kohale jõudma progressiivne mõtteviis???
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 11:18
räägi veel,nii ilus on
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 11:26
Nii nii...midagi siiski on Sinus liigahtanud Mu ponnistused hakkavad tasahilju vilja kandma
Seega siis....olles soetanuö siukse kaadervärgi ja kohale kutsunud Keegi Veel`i..., langete te voodi rüppe, köites end teineteise külge, lülitate sisse eelprogrammeeritud seadeldise ja asi võib alata
Kas kujutad juba ette seda õnnetunnet, kui kogu keha läbistavad rütmilised tõuked, kirevärinad....süda lööb üha kiiremini ja kiiremini....ja sealt ta saabubki.... riistvara arendaja Riho
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 12:00
kle,see kisub juba grupikaks ..mitte et mul selle vastu midagi oleks
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 12:05
Mis grupikas.... voodil läks vedru puruks Riho vahetab selle välja ja asi võib jätkuda
Grupika tarvis tuleb kutsuda Keegi Veel2 ja teha mõningased ümberkorraldused serveris
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 12:14
hmhh,kui üks on juba voodis ees ja riho tuleb lisaks,siis on ju kokku juba 3 ja 3 on grupp,kui kutsuda keegi veel2,siis toimub juba orgia ju
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 12:19
mina võin pilti teha
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 12:27
Coya, ma olen Sinus pettunud Kuidas Sa aru ei saa, et Riho...on vaid see mees, kes rikkis aparatuuri parandab
Voodis oled ju Sina ja Keegi Veel...noh ja kui grupikat soovid, siis kutsud keegi Veel nr.2-e kohale....See on kõige ehtsam grupp, mitte miski jäle orgia
Boom...kas panoraamvõtteid teostad
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 12:30
no kui sa sa aikon poolkaares seisma jääd
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 12:37
No ega ma enda pärast muretse...ma ikka Coya eest Keerame ta "vibusse" ja Sa teed siis pildi ära....
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 12:39
palju teid selliseid keerajaid tuleb kaadrisse? ja kes on nooleks?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 12:43
Kui hästi mõtelda, siis....Coya, Keegi Veel, Keegi Veel2, mina , mehhaanik Riho ja kui mahub, siis Sina kah, Boom
Noole valib Coya, vastavalt oma tujule
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 13:00
ahah, aikon, sa lennata ei karda?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 13:01
Oo ei....ma kasutan Red Bulli , see annab tiivad
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 13:07
COYAAAA!!! aikon läheb strippama või strippima (aikon kuidas on õige?)
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 13:10
Õige on nii, et mina oma tilu-lilu laiadele massidele ei paljasta ja pealegi, kannatan ma kerge õlleraseduse all
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 13:13
näita selga, näita näpu lihaseid, kanda ja tee erootilisi kõrva liigutusi, sa oled parim, me toetame sind, jeee!
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 13:17
ok...rääkisid mind uimaseks Mis minule, kui võitjale auhinnaks on ostetud???
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 14:24
aikon..aru mai saa,mida sina sis ses kolmeses pundis teed?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 14:26
Mina...mina olen erapooletu vaatleja ja tootearendaja
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 14:32
ei,kõrvalt vaatajaid pole vaja..muidu hakkan pilteid müüma
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 14:41
Piletitega tegelen mina....digitaalpiletitega.... Ja mis puudutab vaatamisse, siis teen seda delikaatselt, jälgmiskaameratega, mis paigaldatud mitte vaid kõrvale...ka alla, peale, üles ja taha
Ja nüüd lugupeetav...hakka ootama, seda uut ja modernset tehnikaimet Nimetagem ta "äiu äiu, digikaru" Pakin sisse ja täna õhtuks toimetab DHL ta Sulle turvaliselt kohale ...Edu kasutamisel
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 15:27
no seda ma poleks sinust uskunud,et sa piiluja oled
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 15:32
Nimetagem asju siiski õigete nimedega Mitte piiluja vaid jälgija ja pealegi on see Sinu enese huvides Mine tea, millal mingi pahalane Su uudset voodit tahab kaaperdada Muide...see jälgimise teenus on täiesti tasuta...kauba peale, nagu öeldakse
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 15:38
paki oma dhl lahti ja korista need jälitusseadmed,enda vaatlemisega saan ise hakkama
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 15:53
Seda ma Sinust, poleks oodanud, et....nartsissismi põed Kõike muud aga mitte seda
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 15:55
kuda ma nartsissi põdeda,see ju lillll
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 15:57
Ise oled üks lill ....See haigus on nii jube, et....parem viska peegel kohe minema, muidu otsi Sind sealt taga
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 16:05
otsid peeglist taga..misjaoks aga tähh nartsissi eest
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 16:10
Oh keskaegset pimedust küll ...Kas Sa koolis pole siis sugugi käinud? See on siuke...haigus, kus haiglaslik eneseimetlus viib inimese peegli sisse....oli selline tegelane...Narkissos
Võta heaks ma võin paar nõgest kah punti panna ilusad ja kasulikud Su radikuliidile
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 16:14
käisin küll koolis,aga mul oli sel ajal muud tegemist,kui sellist nartsissist räägiti minu radikuliiti ravivad nooremad mehed,aga nii armas,et hoolid
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 16:18
Seda näha jah, et arukest Sul na napilt antud Muillega Sa seal koolis küll tegelesid?
Noored mehed ei tea radikuliidist mõhkagi.....neid läheb Sul teiste haiguste ravimiseks tarvis
Muidugi ma olen armas...ja hoolitsev olen kah, kui kasu näen saavat sellest
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 16:31
minu aru on täitsa omal kohal ja parasjagu..naine ei tohigi mehest targem olla ..nillega ma koolis tegelesin...ei mäleta,kui aus ollla,see oli ju nii ammu Pole hullu,küll ma need kutid välja koolitan..pealeselle radikuliit vajab võimlemist ja igatsugu harjutuste tegemist ja vot seda me just teemegi
Mis kasu peal sa nüüd jälle väljas oled?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 16:37
Näita, millisel kohal see arukene Sul siis on Vaata, kui sa sedagi ei mäleta, millega koolis tegelesid, siis on asjalood õite hullud asi kisub juba patoloogiliseks Coya...mul on mõningased tutvused psühhiaatria vallas... Kas panen Sulle aja kirja??? Ma ju puhtast omakasutusest....
Nüüd ma saan aru küll, et see, kes ise pole koolis tarkusi kogunud...see õpetab teisi...Aga Sa vaata, et poisid ikka korraliku diplomi saaksid, peale kooli lõpetamist.... See. on Sul siis kehakultuuri eraülikool või???
Aga ksu on selline, et...ah...homme räägin, kui olen kätte saanud
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 19:05
mida ma sulle näitan? aru pole sa siis saanud,et aru olemas on?Seda ma isegi kuulatama jäin,et kisub vist sinna rohelise aia taha...a selle peale mai tulnudki,et sina seal juba klient.. sry.patsient oled arvad,et seltsis segasem?
Poisid on kõik diplomeeritud...vähemalt nii nad ise räägivad,ma ise pole küll neid diplomeid näinud,a tyhja neist,peaasi,et võimelda oskavad Jään siis ootama homset...mis sul antasse jalutusluba homme v?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 21:12
Näita seda kohta, mis Sul kõige arukam!!!
Vaata...seda rohelist aeda ma tean aga ma tean ka neid aiaauke , kustkaudu saab prii pääsme laia maailma Tahad ma tutvustan ka Sulle neid vabaduse uksi
Coya...ma hoiatan Sind, kui sõberit....Ära lase ennast hullutada sharlatanidest, kes vaid väidavad enasel olevat diplomid
Selline isetegevus võib lõppeda Su ihu letaalse hävinguga Pöördu ikka riiklikult tunnustatud meditsiini poole
Ja seda, et...homme pole enam kaugel...
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 21:17
vaata ..nägid jh
ahh,ei taha ma neid uksi näha,vaevalt,et seal hullem on,kui siin Aikon,miks ma ei võiks lasta end hullutada..nii ilusad sõnad ja oi kui mesimagus jutt mmmmmmmmmmmmmmmm,kus veel seda kuuleb,kui mitte siin?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 21:27
mnjaaaa...peris tark koht
Oleme siin jah...siit saab alati ära minna aga seal peab luba küsima
Noh, kui Sa niiväga tahad seda mett ja sõnu....eks siis kuula aga mina olen Sind hoiatanud ohtude eest, mis ilmsüüta naisterahvast oodata võivad
˅ näita rohkem ˅
1
...
48
49
50
...
216