Foorum
1
...
44
45
46
...
216
2010-10-27 19:51
mine või kloostri taha ja hakka nunnaks see sind ei päästa..
Kus krdi kohas oled sina elanud...buratinoga elasid koos,et ei tea naistest muhvigi?ÄHH? Krt teist meestest aru saab,jagate omavahel isegi naisi...ja mis need jõulud siia puutuvad,naine peab hakkama boomile jõulumeest tegema vää?Vaat nüüd jooksis küll mu juhe kokku..raha pakuti ka siis sulle vä,kui palju,kui saladus pole? Selles suhtes ikka müts maha su ees,et vähemalt vastu seda ei võtnud..naise seisukohalt loomulikult hea meel,et asi korda aetud ja läikima poleeritud,ime siis,et pappi ei tahtnud pillata Juuksed värvisid tal ka ära vä?Kle sa ikki täitsa laia profiiliga..kuda sis välja kukkus,ma tean et ta oli enne blond,kas nüüd nägi mustana vanem ka välja v,tead,et must teeb vanemaks,sellepärast ma siiani blond olengi iccc.Hea,et boom vähemalt värvigi talle ostab,mis sest et sõpradel laseb musta töö ära teha...ju on sis tükike südametunnistusest veel säilinud
˅ näita rohkem ˅
2010-10-27 20:37
Nunnaks ma ei saa...ul pole seda...noh sedasamust asja, mis nunnidel on
Mina pole elanud ka Buratinoga...ma olen siiski luust ja lihast aga Buratino, va naljahammas puujunn...Ta ajab pindu ja need võivad mulle kusagile kinni jääda ja seda valu ma ei talu
Tead ju seda Coya...et kõike siin ilmas peab olema võrdselt ja kõik peab olema tasakaalus...Nii e siis sõbralikult jagame seda ainust, mis Jumal on meile andnud...ka naist '
See küsimus, mis puudutab raha summat...see on lihtsalt väiklane ja väikekodanlikküsims...Kuidas Sina...haritud ja korralik emand, sedasi võid labaselt küsida ...Tule taevas appi...see oli küll hoop allapoole vööd Noh iipalju ma Sulle pean ikka au andma, et Sa oma kübara minu ees maha võtsid ja niigipalju enda renomeed suutsid säilitada...
Juuksed, ...kui seda nuustakat võib nii nimetada, said täiesti uue värvingu....Tulipunane ...nagu leegitsev süa, mis tema sees tukslema jäi, peale seda, kui olin tema kaunist kestast poleerimislapikesega üle käinud
Vot selline kaunitar sai temast...ja ma olen veendunud, et Boom laseb mul ka hilisemal ajal tema kaunitarile järelhooldust teha
˅ näita rohkem ˅
2010-10-27 20:52
aikon, aga sa ei tundu ju olevat hooldemees, sa ju müügimehe moodi.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-27 21:01
Aikon on universaalne mees...keedab, küpsetab, poleerib, müüb, ostab, vahetab...ja põhiliselt ajab lolli loba suust välja
Nii...ja nüüd kulla Coya...kuula ja pane töele...See romu, ront jne...see oli Boomi vana bemm, mis võrdväärne ühele mehele...naisega
˅ näita rohkem ˅
2010-10-27 21:01
krt,kribasin pika teksti maha ja kogemata vajutasin valet nuppu ja kõik läks peesse...nüd sai mõte ka otsa ota aikon,ma kosun,siis tasun
˅ näita rohkem ˅
2010-10-27 21:03
nu nädsa,kui lihtne oli su peed lohku tõmmata, ma võin olla küll blond aga mitte loll
˅ näita rohkem ˅
2010-10-27 21:07
Krt...ja kes mu kannikad nüüd kokku traageldab ...Coya...aga ma Sulle alles näitan, kuidas Boomi uus naine mu all vinguma hakkab ...lausa sinist suitsu hakkab tulema, kui ma talle selga kargan
˅ näita rohkem ˅
2010-10-27 21:14
ehhh,kahtlen,kas sa kohalt minemagi oskad sõita ,sa ikki tead,kus need õiged pendaalid asuvad,või oskad ainult käigukanginuppu näppida?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-27 21:24
No küll ma ta tühjaga hakkama saan...Keeran võtit...lükkan kangi sisse...ja tuld... Tuul vihiseb, mootor kiljub, kogu kere väriseb ja vapub....ja siis... ...milline kaif...feeling...rattad tõsevad õhku...ja ta lendab ja lendab...
˅ näita rohkem ˅
2010-10-27 21:27
jaaaaaaaaaaaaa,sinu kere võib väriseda ja vappuda küll,kui kohalt minema saad Varja nüid erutust,boomi bemmil uued kummid,mitte lennuk
˅ näita rohkem ˅
2010-10-27 21:37
jah...inu kere väriseb ja vapub küll aga see on inertsist, mida mulle tekitab see elukas minu all
Coya kurat...Sa rikud kogu mängu ilu oma maalähedase, talupoegliku, lausa arhailis agraarse lähenemisega asjadele, ms hoopis ülevamad ja kosmose hõngulised Ah, mis ma räägin...ei selline kõrgem mõtteviis Sinuni jõua..
.Kasvata kapsaid ja ära torgi kõrgeimat intellektkti, milliesarnast siin ilmaruumis enne pole nähtud
˅ näita rohkem ˅
2010-10-27 21:51
minu kapsa kasvatamise aeg on ammu möödas,sa ju tead,et naudin linnaproua elu ja hüvesid
ela oma unistustes ja lenda kasvõi luuaga,mul poogen
˅ näita rohkem ˅
2010-10-27 21:53
coya sa annad oma luua aikonile??
˅ näita rohkem ˅
2010-10-27 21:54
muidugi jan,ega mul seda vana kontsu enam vaja pole
˅ näita rohkem ˅
2010-10-27 21:57
Luud, kulla Coya on rohkem nagu naiste teema...mehed kasutavad tõsisemaid sõiduriistu Ja seda et...kuidas saab Sul olla poogen...mina küll ei täheldanud, et Sa kaunite kunstide viljeleja oleksid
Ole siis linnaprouhken...no olekui seda soovid...aga tõelse hingeni...ei jõua Sa iialgi...Never Ja mul on siiralt kahju, et Sina...Sina,kellest ma lootsin uut muusat...ei küüni selleni iial... Ma olen tõsiselt löödud ja pean tunnistama, et...ma vajan uut hingust ja innustajat oma loometel
˅ näita rohkem ˅
2010-10-28 07:43
sa kulla aikon ei tea minust pooli pudrunõusid,nii et võin poognaid võtta iga ilmaga ja sirge seljaga.luuaga ja luuata No mis sa jaurad nüid oma muusaga,mina pole selleks ju trüginudki..ise kiitsid mind taevani,lubasid kuu ja päikse mu jalge ette tuua,sosistasid ilusaid sonu kõrva sisse ja su luule jooksis niiiiiiiiiiii ilusalt ....mitte üht kuud ja päikest pole ma siiani näinud ja ilusad sõnad sõnadeks ainult jäidki ja .... üleüldse otsigi omale teine muusa,mai tahagi seda olla
˅ näita rohkem ˅
2010-10-28 09:16
Ah et viinamarjad on siiski hapud ??? ...Ja mina tarisin just kuu, kapi tagant välja ja asutasin ennast Sinu juurde tulema....
Jas tõesti on see olnud asjata, et ma teda seal aastaid hoidsin...õhtuti pühkisin tolmu tema säravalt palgelt ja hommikuti pesin ta kukalt...Kas Sina...Sina kaunis naine, minu püüdlusi ei hinda
Ja kui Sa mind nüüd hülgad oo Coya, siis juhtub see, mis juhtus siis....ja seda ei kannata isegi Sinu hing ega ihu välja....
˅ näita rohkem ˅
2010-10-28 09:30
hilja peremees,hilja kuu kapi taga see sul mingi tunamullune kõvaks kuivanud pannkook,mitte kuuuuuu
Pole mõtet loopida sõnu,kui hiljem neid kahetsed...eile sa mind ei tahtnud,täna ei taha mina sind,öeldakse ju,et hommik on õhtust targem Ja ää minu hinge ja ihu pärast põe,need nii karastunud ja tugevad,et kannatavad kõik välja
˅ näita rohkem ˅
2010-10-28 09:39
Hilja?????....Kes on Hilja??? ....Coya, Sa ära lükka vastutust teiste kraesse ...See Hilja, kellest sa räägid ei puutu ju üldse asjasse.
Kuu, mida ma olen oma kapi taga hoidnud, Sulle...ainult Sulle....ongi päris kuu, mille ma Sinu jaoks taevast alla tõin ja asendasin pannkoogiga, mida lihtrahvas nüüd kuuks peab , mille poole koerad uluvad ja mille järgi naised omi tegemisi sätivad, mis intiimseimat laadi on

Coya...mu unistuste naine

ära piina minu hinge
ära tapa ihu mis noor
minus tekitand Sa pinge
tule! oleme me koos
˅ näita rohkem ˅
2010-10-28 09:47
lootusetu
˅ näita rohkem ˅
2010-10-28 09:57
Usu, looda ja Sa hakkad mind armastama
OOOO COYA
˅ näita rohkem ˅
2010-10-28 15:19
AIKON rsk kus mu vanaema koer on?
kui sa temaga seda vigurvenna mängu mängisid siis sa vanaemalt alles saad, kaikaga piki keret

kultuurne mees paistis olevat, ise veel prillidega ja puha

coya mis te aikoniga tegite? mis uued kombed ja veel koduloomadega nahistamine...
˅ näita rohkem ˅
2010-10-28 15:49
Boom....ma müüsin selle koera koos vanaemaga maha....Hädasti oli pappi tarvis....pea nii valutas
Minu kultuurne taust on puht teatraalne etteaste...Tegelikkuses oleb na ju harilik sibi, kel kolm klassi külakooli ja sedagi patuga pooleks
˅ näita rohkem ˅
2010-10-28 16:38
oh pühade vahe..mida minu noored silmad peavad lugema aikon,mis sind selliseks muutnud on?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-28 17:02
Kas vastan Sulle Coya otse või ümber nurga???
˅ näita rohkem ˅
2010-10-28 17:15
kui sa otse vastad,siis pk,kui ümber nurga,siis siia
˅ näita rohkem ˅
2010-10-28 17:21
Ma vastan siis ausalt ja siia ...See, mis mind on muutnud siukseks on elu , Boom ja ...NAISED
˅ näita rohkem ˅
2010-10-28 17:24
noo seda oligi sest boomist arvata a milles see elu ja naised süüdi on?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-28 17:27
Need on süüdi selles, et ...naised mind sünnitasid ja heitsid koos looteveega tänavale....metsikusse elukeerisese
˅ näita rohkem ˅
2010-10-28 17:30
oh sa vaene vanemateta laps,raske on olnud su tee püha tõe juurde
˅ näita rohkem ˅
2010-10-28 17:38
Per aspera ad astra
Püha Susanna ilmutas ennast mulle ja kutsus klostrisse patte lunastama...Pühad õekesed ootavad mind
˅ näita rohkem ˅
2010-10-29 07:38
˅ näita rohkem ˅
2010-10-29 10:19
ära sinna kauaks siis jää
˅ näita rohkem ˅
2010-10-29 11:54
Pattude lunastus jäi seekord lühikeseks...selgus, et neil pole sellises koguses patte kusagile panna....ladu ajab juba üle ääre
˅ näita rohkem ˅
2010-10-29 11:57
aikon kallis .. too minu juurde))...
...
˅ näita rohkem ˅
2010-10-29 12:09
aikon loll see kes vabandust ei leia
coya sina, kui naisteraffas räägi, kuda ma lesbiks saan, on hädasti vaja
˅ näita rohkem ˅
2010-10-29 12:09
Pakin nad kastidesse....topin furgooni.....ja tõttan, Whayme
Ja mida Sina nendega peale hakkad?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-29 12:21
No tere Boom poiss ...Peris loll ma pole aga ega palju ei puudu sellest kah
˅ näita rohkem ˅
2010-10-29 12:38
said samuti selle iha viiruse vää?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-29 12:41
Mitte ainult viiruse vaid lausa kühu lahtisuse ....nüüd istun potil ja pean aru, et kas tõusta või mitte
˅ näita rohkem ˅
2010-10-29 12:43
aikon kuule, mul uus proekt käsil... hakkame koos raha koguma...

http://www.iha.ee/index.php?mode=picture&id=168301

˅ näita rohkem ˅
2010-10-29 12:47
Teeme ära.... ....kuidas kasumit jagama hakkame???
˅ näita rohkem ˅
2010-10-29 12:55
ette Whayme nyyd meeste teemale vahele ka --- coya loal)) ,, et ,,aikon kallis patud saavad andestatud ... ,,ma ju oskan imesid korda saata ).. ,, mes see patud sis poleks kuhugi saata ja boomist lesbi sebida ))... heii kallllisssmussssiii mops...boom !!! ..ja muideks ,,mes laamendate siin ,, niiiiiiiii avalikult kohe ,,,,))). aaga ,,kui coya kallis siia jõuabbbb ,, aaga te saate jälle .)).. eiiihhmm ,,.. lahe ,,,kuulda näha ,, Whay ,,läeb nyyd ka raha tegema ))...
˅ näita rohkem ˅
2010-10-29 14:34
raiskame kõik selle peale...
˅ näita rohkem ˅
2010-10-29 15:29
mille peale..ehk tahate pikemalt pajatada?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-29 15:38
http://www.iha.ee/index.php?mode=picture&id=168301

2500 EEK/tund...vist
˅ näita rohkem ˅
2010-10-29 15:44
oujeeeeeeeeeeee,boom,sul varem polnud selliseid kombeid ju?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-29 16:43
Boom....teeme nii, et kahe peale maksame poole summast....nagu hulgi või midagi
˅ näita rohkem ˅
2010-10-29 16:51
eeiiiiiNoohh coya kallis see mees boom-meil tead ;;))... lihtsalt polegi nagu kabedamat tissi näind wist ..mmm) mille eest võiks maksta ka 3000 EEK tund,, koguaeg niiiiiiiiii jäägitult vaid yhes kinni ...... hei boom lase lahti ka need tissid vajuvad kord lonti ;((.. ..kui neile ikka vääääääga palju makstakse...... ja mes seess 500 - sotti siia sinna )... peaasi ,,et hea .. ja ilusam oleks mudida )... , khhmm yhesõnaga inimesed jäävad inimesteks ,, ,,kes maksab ,kes mitte ,, kes,,kysib ,,annab ,, saab .. jaa ma hull venitaks kõik tasuta... ära.. .. kui väga vaja ))..
˅ näita rohkem ˅
2010-10-30 07:17
coya kallis ,,tegelt vist ikka nii ,,et ei me naised pihta saa ,milleks boom ja aikon ikka,,seda va mammonat koguvad... ajasin siin kkyll nii vaheldusemõttes ,nii yht ,kui teist lauset..... aa gg aaaahhh,, või nad äkki siiski korjaks raha ,, et,, coyale kallile ,,miskit ilusat osta äkki..vist ka ei )... ehhmmm.. imelik).... ..
˅ näita rohkem ˅
1
...
44
45
46
...
216