Lugesin seda teemat ja üks koht ajas küll mind närvi, kus keegi ütles et inimene ei ole oma seaduse sepp. ON IKKA KÜLL !!!
Mul on paar nais tuttavat, kes jätsid nooruses põhikooli pooleli, kuna elu tundus ilma selletagi lõbus. Said mingi mehe, kes paar titte taha tegi ja jooksu pani. Ametit pold, raha pold, teadmised jäid kah sinna 7 klassi tasemele. Üks neid isegi osa ajast teenis "sellega" raha (kuskil avalikultkirjas seda ei ole aga kõik teavad, kuidas lood olid).
Kuid siis võttis end ikkagi kätte - lõpetas 2 aastaga põhikooli (õhtukoolina), siis lõpetas järgmise 2 aastaga ka keskkooli ja hetkel lõpetab kaugõppena logistiku kursust. Algul, kui mees maha jättis siis läks lauta lüpsjaks tööle, kus oma selja pekki keeras. Siis läks Maximasse tööle..
Kuid nüüdseks on mul selle naise vastu suht suur respect, et ta suutis 2 lapse kõrvalt kõike seda teha.
Teine tuttav naine on ühe lapse ema, kuid lugu on suht sama - lõpetas koolid kaugõppes ja läks oma valitud alale tööle.
Inimene on ise OMA ÕNNE sepp.
Minu arvates just tolereerides seda praegust korda ja kaitstes neid loobki selle vastupidise ja üsna kahjuliku reaktsiooni - nad hakkavadki mõtlema, et neil ongi õigus sedasi jätkata ja see ongi normaalne.
Olgem ausad - see on tulu ja selel tulu pealt maksavad vaid üksikud terve eesti peale tulumaksu - kuid minu maksudest arstiabi ja tasuta ühistransporti kasutavad nad küll !! Nii, et Legaliseerimine oleks ainuõige lahendus minu arvates. Hakaku kah "valgeks inimeseks"