Foorum
1
2
2014-07-28 15:12
miks ma pean olema mingi imeliku e-mailiga, kui kellegagi kirjutan?? Ma kasutan e.maili vaid paar korda aastas, kui mingi ametlik kiri tuleb..muuks ma seda ei vaja ja ammugi ei hakka ma mingi ihast leitud kirjasõbra pärast omale e-maili tegema..Diskreetsus ongi argus..ma ju ei tea, mis kuradi vang või mõrtsukas peitub mingi ilma nimeta e-maili taga..
˅ näita rohkem ˅
2014-07-28 15:26
Kirjutasin administraatorile,et uurida mis jama see on ja vastus oli selline:
Autor:
Administraator
Saaja:
lumikelluke1
Teema:
Saadeti: 2014-07-23 15:43:17
Loeti: 2014-07-23 15:43:35

kustuta kiri
Tere.

Selgitan väikest muudatust lehel, mis peaks parandama kirjade sisu kvaliteeti (lõõpimist, sõimamist jne...) Paljud kasutajad on pöördunud murega, et kirju tuleb liiga palju, aga konkreetseid piiranguid ise määrata ei soovi. Nüüd on süsteemis loogika, mis suurekoormusega postkastidele määrab lühikeseks ajaks piirangu, mille ajal saavad kasutajale kirju saata ainult VIP kontot omanikud. Loodan, et kirjatükkide kvaliteet paraneb.

Päikest
˅ näita rohkem ˅
2014-07-28 18:12
Vabandan oma sõnakasutuse pärast aga sellise vabanduse väljamõtlemiseks peavad ikka vääääääga kanged mõjud olema.... millest tingutud teab kasutaja ilmselt ise
˅ näita rohkem ˅
2014-07-28 19:05
"... millest tingutud teab kasutaja ilmselt ise "

Kuumarabandusest arvatavasti

Mis puudutab seda sunniviisiliselt VIP-ks olemise pähemäärimist siis üks "kuulus" foorum andis ka otsad, samalaadse lähenemisega.
Eks paistab, kuidas siin lahendavad
˅ näita rohkem ˅
2014-07-29 11:22
hm. saajani jõudvate kirjade hulga vähenemist ma näen - seega üks eesmärkidest on süsteemi uue loogika järgi täidetud, aga vastusest ei selgu, kuidas seesama loogika, mis lühiajaliste piirangute määramisega tegeleb, sisuliselt kirjade kvaliteeti parandab. kas see põhineb lootusel, et ehk midagi paraneb või teadmisel.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-29 11:42
Kuidas toimib tutvuselehtedel kellelegi kirjutamise idee?
See käib niiviisi:
Tuulad mööda lehte ringi, otsid seda kedagi/midagi't. Korraga näed keskit, kes sind huvitab (pilt/profiil ja või mõni muu tegur) ja kohe klõpsti kirjutad kohe mis parasjagu meelel on. Aga meelel on ju loomulikult seksisoov, mis on antud lehe juures täiesti loomulik. Ja siis selgub, et tantarattaaa... ei saagi kirjutada. No loomulikult on ihas iludusi küll ja veel ja kohe võtad järgmise. Kurat, sellega on sama lugu.. ei saa. Jne, jne kuni lõpuks loobud ja see esmane tuhin läheb hoogsalt üle. See tuhin ka teistel raugeb. Ja siis kui oled piisavalt järjekindel, siis saad löögile.
Vot.
Aga selle piisava järjekindlusega on tagatud see, et ei kirjutata kohe esmase hooga "kepime vää", "annan pappi" jne jne.
Teooria on siis selline.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-29 11:48
ma võiksin veel väita, et isegi mahulist vähenemist ei toimu. või kui toimubki, siis on see kogus, mille võrra kirju vähem saadakse, vast väga marginaalne üldiselt saadava kirjade hulgaga võrreldes ja ainult hetkes tunnetatav. kirjade saaja tajub muutust väheneva hulga näol, aga kas saatja peale temale esitatud nõude vip kontot omata ka seda tajub, et midagi muutus? ja veel nõuet oma kirjade kvaliteeti parandada? tema jaoks võis lihtsalt üks tegevus seiskuda. talle jäetakse valikuvõimalus - teha vip konto, aga ta võib süsteemi loogika ära tabades ka valida teise võimaluse - ootamise, ehk siis valida selle hetke, kui piirang kaob. on ebaselge, milliste vaheaegade tagant süsteemis see muutus aset leiab.
ja nagu ma aru sain, siis on selle piirangu idee rohkem ennetav ja ideeks on lühiajaliselt mingit tegevust mõjutada/suunata, kuid kas sellel ka otsest mõju midagi muuta on...ma kahtlen veel.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-29 11:53
et oma mõtted hästi lihtsalt kokku võtta - siis mu arvamus, et sellest ei ole s...gi kasu. vahest tehakse vip kontosid juurde, aga see põhimõte, millepärast seda muudatust vaja oli...
˅ näita rohkem ˅
2014-07-29 12:12
kosmik, viimane lause. ja nii ongi. kõik muu on vaid "kärbeste sumin me kõrvus".
˅ näita rohkem ˅
2014-07-29 12:14
Ja pluss on veel see, et ka sponsiotsijate elu läheb tsipa raskemaks ja sellega peaks litsinduse arv natukene vähenema. Linnuke kirjas, et leht on siiski, midagi sellesosas ette võtnud
˅ näita rohkem ˅
2014-07-29 15:15
Mitme kirja saamise järel selline piirang algaks?

Mulle tegelikult meeldib see süsteem, kus piiratakse kasutajate arvu läbi tasu nõudmise. Tasu ei tohi olla absurdselt suur, aga siinne varikontode vorpimine, tühjade kuulutuste lisamine ning spämmkirjade saatmine on absurdseks muutunud.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-29 15:47
väiksed muutused ainult lisavad boonust.veidike maksmist paneb ka mõtlema enne kirjutamist kasutajaid.
Tasuta lõunaid pole.
˅ näita rohkem ˅
1
2