VanaNaine, absoluutselt ka sinu vastu  midagi omamatta vastan  veelkord ja absoluutsel  ebasportlikust huvist :
Kui keegi paneb üles pildid nende eest raha saamata, ehk siis annab need vaadata ühisesse ringi, siis eeldab ta, et näeb ka  teiste samasuguste pilte. Nüüd tuleb keegi, et  ok  näete, aga  hakkate  selle eest maksma. Minumeelest see  on vale. Samas   ol  minumeelest ka vale see, et teatud seltskond tegeles  saidil prostitutsiooniga ja klientide otsimise ja enda reklaamimisega ilma selle eest saidile maksmatta. Kui  keegi teenib, siis  peab sellest teenima ka keskond. Kui  on tasuta  pildid, siis ei ole õige , et sinu piltidepealt teenitakse. See oleks nagu  kellegi tasuta majandusabi edasi müümine või midagi sellesarnast. Aga eks  väärtushinnangud ole erinevad. 
Siin tundub kohati, et oleks nagu mingi ärapanemise põhimõte. Kui keegi arvab, et  ma ei suudaks  maksta 50eeku kuus, siis eksib. Asi on põhimõttes. Kui  ma kedagi pildistan, siis kui tasuta siis piltide mis iganes toimetamine on modelli õigus, kui modellile  maksan siis on minu õigus neid  müüa või mida iganes  nendega teha ja kui mulle makstakse, siis  põhimõtteliselt pole mul isegi õigus neid  pilte omada enam.
Carismale  otsene küsimus, et  mida sa selle  fakkimisega näidata tahad. Aga tee seda  väikeste tähtedega , see et sa seda   mõtte esile toomiseks nimetad, siis  teised  tõlgitsevad seda  karjumisena. Kooliskäinud inimesena tead ju, et seda tehakse kirjavahe märkidega