Foorum
2013-03-31 20:14
Sa Foxy pole vist nagu ma aru saan euroopas käinudki,kui ei tea millest räägid ole kuss.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-31 20:25
Seoses Katariinaga tuli meelde
http://www.youtube.com/watch?v=U165E0F9TvY
Kui Lätti satute, minge vaatama. Terve majatäis katariinaaegseid seksividinaid.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-31 20:40
Katariina II sai vannitoas rabanduse.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-31 20:44
Ju nad siis ikka ei soovi veel täit tõde välja öelda.Sa Tutt uuri,kaeva veidi sygavamalt.Sa seda ikka ehk kuulnud palju venemaa kõvamunne oma pea lõpuks teibast leidsid,kuna ei suutnud prouakest rahuldada,peale Rasputini.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-31 20:49
No ma olen mingist raamatust lugenud, et Katariina I pidavat eesti soost talunaine olema
˅ näita rohkem ˅
2013-03-31 20:52
ei tea jah, äkki oligi ugrimugrilane, muudkui tahetakse endale
˅ näita rohkem ˅
2013-03-31 20:52
Tutt on oma elus pidanud mahuka referaadi selle võimuka ja targa tsarinna kohta koostama.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-31 20:54
Kas muinasaeg pole huvitand.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-31 20:55
Mul jäi see Peeter I eluloost see vist silma, vahel jäävad sellised imelikud faktid meelde
˅ näita rohkem ˅
2013-03-31 20:59
Katariina I oli Peeter I-se Aluksnest saadud sõjasaak.
Noh ja Rasputin elas sada aastat pärast Katariina II-st. Katariina kuulsamad armukesed olid vürstid Orlov ja Potjomkin.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-31 21:01
Ajalugu alati vaikib keeruliste syndmuste osas.Esteediraisad ei julge seda tõde välja kirjutada.Kuidas viienda klassi ryblik vastab klassi ees,et ja siis hobene keppis tsarinna surnuks,poleks ju loogiline.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-31 21:02
http://www.youtube.com/watch?v=uR1C-Um9XEA
˅ näita rohkem ˅
2013-03-31 21:30
Viimati oli Eesti kaudselt seotud rassismiga: http://et.wikipedia.org/wiki/Saksa_okupatsioon_Eestis_%281941%E2%80%931944%29
1941-1944a ja sedagi suht vägisi.

See kes ei saa siin meestega omadega hakkama ei saa ka teiste rahhvuste/rassist meestega hakkama.
Ei kõlvanud valge mees, proovis neegrit kah ei kõlvanud ja nüüd on silmad peos tagsi ja jälle häda käes.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-31 21:37
Araabiamaades on naine mehe ori,miks nad sealt ära pyyavad põgeneda.Kes teab siin moslemite seadusi,siis igayks saab aru,naise staatusest sealmail.Neegriraibe aga ei tee tööd ka siis,kui see talle kandikul ette viia.On yksikuid aga neid ylivähe.Kuritegevusest ma yldse ei hakkagi rääkima.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-31 23:14
Neegriraibe? Kujuta ennast nüüd korraks ette teises nahapigmendis.

Mingisugune vene ning saksa sõdurite poolt läbi ristatud sugupuuga, balti mõisnike poolt räpaseks, laisaks ja kangekaelseks peetud eesti kahvanägu näeb enesel õigust mitte ainult isikupõhiselt vaid üldistavalt nimetada teist rassi nahavärvi tõttu neegriraipeks ning omistada juurde veel negatiivseid isikuomadusi...???
˅ näita rohkem ˅
2013-03-31 23:30
No see on jube eriline teema, sest olgem ausad, milline eestlane võib öelda, et ta on kaljukindlalt 100% puhtavereline..... Mina seda ei väidaks
˅ näita rohkem ˅
2013-04-01 00:04
kae,kus kohe süttivad tolerastsusetulukesed. justnimelt tolerast, mitte tolerant. eks siin ongi küsimus pigem kultuuritaustas, mille esindajaid tunneb kergesti ära teistsuguse nahavärvi järgi. lihtne. ah, ei viitsi loengut pidada, aga- iga roju oma koju, lühidalt.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-01 00:13
ehk siis, enne kui mind maatasa tampima hakatakse kui rassisti ja muidu vastikut inimest:
maailmavaatluse tulemustel julgen väita, et 90% ristkultuurilistest paaritumistest on määratud nahka minema suht lühikese aja jooksul. justnimelt kristlik-luterliku ja moslemitaustaga kultuuriruumide yhildamisel. arusaamad, suhtumine ja elu on liiga erinev.
kojusaatmisest: kui külaline tuleb ja austab kohalikke kombeid ning vähemalt väliselt neid järgida üritab, pole hullu. ole ja ela. kui külaline tuleb ja omi kombeid kahe jalaga selgahüpates peale hakkab suruma ning kisendama eriõigustest, on asi kuri. ja just seda me sel sajandil Euroopas kahjuks näeme. siin veel mitte, õnneks. aegajalt on hea olla vaene.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-01 00:26
Vabakuulaja, aga neid samu oma kombeid on ju püüdnud siin venelane juurutada juba mitu aastakümmet ja selleks ei pea ta isegi teise nahavärviga olema Koju võime ju teda saata, aga ta kurask ei lähe ju Siinkohal ma ei näe vahet, kas koju tuleb saata venelane või neeger
Aga tegelikult teema algas hoopis sellest, et kuidas suhtuda naisesse, kellel on teise nahavärviga laps. Laps ju kasvab siin eestlaseks, käib eesti koolis, kui tahate võib isegi kama sööma õpetada, ma ei näe probleemi, et ta tooks siia võõraid kombeid või kultuuri. Last nahavärvi pärast mõnitada on küll nõme.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-01 00:28
lapse suhtes jah, nõme ta ju on. aga me kõik teame, kui julmad on lapsed. nad mõnitavad teist juba nii pikkuse, kehakaalu kui ninakuju pärast. seega kui veel nahk teistsugune kogemata kombel emme lollusest on, siis vaene laps...
˅ näita rohkem ˅
2013-04-01 00:36
Lapsed on kahjuks julmad jah.
Ei pruugi alati tegemist olla emme lollusega ega kogemata juhtunud tööõnnetusega. Kas siis sellist varianti on tõesti nii raske uskuda, et ka erineva nahavärviga noored inimesed võivad armuda? Valgete vahel juhtub ju ka igasugust, kõik suhted ei jää erinevatel põhjustel kestma. Ema armastab oma last ikkagi, olenemata sellest, mida arvavad rassistid
˅ näita rohkem ˅
2013-04-01 00:57
Ma ei ole seda artiklit lugenud aga kas siis armastus sai selle musta mehega siis otsa järsku või?
Oli see naine välismaal või sai siin mõne "turisti" käest lõbusa õhtu?
˅ näita rohkem ˅
2013-04-01 01:02
Lugesin. Niisiis peaks küsima, et miks sellel naisel siis plaan oli teise nahavärviga last teha?
Kas siis laste tegemine ongi, et just for fun lähen ja teen et äge oleks?
Ja kui ongi plaan juba algusest peale, et kasvatab üksi ülesse. Millest siis järsku selline vajadus mehe järgi tekkis?
˅ näita rohkem ˅
2013-04-01 01:22
oh seda vaidlust küll. Need on naise unistused, tahab ta ju olla vahel ikka tahetud, märgatud. Ega see parasjagu huvita kui mees lubab koju jääda ja naine sõbrannaga tantsima läheb. Meeletu joovastus kire järele ja unistus, ma olen vaba kui lind. Hommikul mees küsib, kas oli tore õhtu ja noriseb edasi.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-01 03:19
Ma ei tea, kas Eestis lapsed ikka kiusavad niiväga teise nahavärviga klassikaaslasi? Hästi ei usu, kuulda pole sellest ka midagi olnud. Nagu keegi kirjutas, siis meil on probleeme rahvuse pinnal, rass on pigem huvitav.
Ja eksootilisema välimusega inimene on Eestis vastassoo silmis pigem hinnas kui põlu all.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-01 04:10
Hoidke nendest murjamitest eemale, toovad ainult pahandusi meie õuele
˅ näita rohkem ˅
2013-04-01 07:13
Ma näen kaks daamet siin yritavad mind rassistiks teha.Ytlen tibinad veelkord käige euroopas ringi,siis hakake sõna siin võtma.Peaks mustlased ka aurahvuseks eestis tegema,vähemus ju.Miks te eesti naised mustlasi oma yska ei lase?Kah tumedaverelised ja suure riistaga,laps tuleb ka pruun,keda kõik teised lapsed austavad nagu siin keegi härra ytles,tegelikkus naiivsed on hoopis teistsugune.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-01 09:39
Meenub KVN-ist meeldejäänud kild: Kui Laima Vaikule ja Raimonds Pauls saavad lapse, siis miks tal on suured kõrvad?
Vastus: "Dela v genah, a tam gde Gena, tam tože Tšeburaška!"
˅ näita rohkem ˅
2013-04-05 12:23
Dream..hea vana nali
˅ näita rohkem ˅
2013-04-05 21:38
Kui naisel on olnud sekspartneriks neeger, araablane vms tõmmu siis võime olla loomulikult sõbrad.
Seega, jääme alatiseks sõpradeks.

Kui tal on neegriga laps siis tekib küsimus, et seksiks kõlbas aga isaks ei kõlba? Kas see naine on siis rassist? Et mulatid kõlbavad lasteks küll aga neegrid ei kõlba isaks?

Häbi peaks olema.

Ma ei salli rassismi.

Ja diskrimineerimist ka mitte. Miks naised ühe mehega magavad, aga teise mehega ei maga. See on diskrimineerimine. Inimeste välimuse järgi diskrimineerimine kusjuures, ja meil Eestis keelatud. Võibolla Araabias on ta lubatud, aga seal on üldse demokraatiaga lood kehvasti.

Ma ei salli diskrimineerimist ka.

Kui diskrimineerid ja oled rassist, siis minu sõber olla ikkagi ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-05 22:07
"Miks naised ühe mehega magavad, aga teise mehega ei maga. See on diskrimineerimine. Inimeste välimuse järgi diskrimineerimine kusjuures, ja meil Eestis keelatud. "

Kui üks mees sümpatiseerib rohkem, teine vähem siis naine ei diskrimineeri vaid valib endale meelepärasema.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-05 22:13
Seda juttu et keegi mees sümpatiseerib rohkem kui teine, ma ei küll usu. Kui lugeda lehest artikleid, siis naised alati lähevad oma mõttetu mehe juurest teise juurde, seega teine on alati palju sümpaatsem kui üks mees ja kuidagi ei saa vastata tõele, et teine vähem sümpatiseerib.

Ei vasta seega tõele, et üks mees sümpatiseerib rohkem ja teine vähem. Alati on see teine mees, kes sümpatiseerib rohkem.

Nii, selle faktiga oleme saanud ühele poole, järgmine argument paluks.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-05 22:18
vot see oli nüüd küll tõeliselt loll jutt
˅ näita rohkem ˅
2013-04-05 22:22
Ei olnud loll jutt, Kosmosetutil oli täiesti asjalik kommentaar, ainult et ta loogika lonkab.
Kui minnakse teise mehe juurde, siis teine mees ei saa ju vähem sümpatiseerida.
V.a. kui naine on sadomaso fetiÅ¡ ja piitsutab ennast vaimselt, minnes oma hea mehe juurest värdiini juurde.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-05 22:25
mitte kosmosetuti jutu kohta ma seda ei öelnud. see ikka sinu jutu kohta käis. kosmosetutil 100% õigus ju.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-05 22:26
Selle teooria kohaselt ning sinu väidetele tuginedes on siis alati ka üks mees diskrimineeritud?

Oled totu või etendad sa praegu mingisugust jobu-jussi rolli?
˅ näita rohkem ˅
2013-04-05 22:28
Ära nüüd kohe isiklikuks muutu. Mina pole süüdi selles, et sul neegriga suhe lörri läks... seega ära seda minu peale välja vala palun.

Ja öeldu kehtib teie mõlema suhtes, nii kosmosetuti kui ka naabrituti suhtes.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-08 13:42
Suhe on võrreldav teiste tegevustega. Kui restorani lähed ja antakse valida kala, kana ning loomaliha vahel ja sa võtad ainult ühe neist, kas siis saavad teised kaks diskrimineeritud? Kui äris eelistad osta Selverist, jättes Rimi ja Prisma kõrvale, kas siis diskrimineerid neid?
Valikuvabadus on selle nimi, mitte diskrimineerimine. Kõike ei saa korraga valida.

Ma olen kohanud väga intelligentseid mustanahalisi inimesi ja väga ilusaid teisest rassist inimesi. Ma küll ei tõtta nendega suhteid looma, sest kultuurilised erinevused lööksid arvatavasti välja, aga ma ka ei välista seda 100%. See on mu valikuvabadus. Samasugune vabadus on mul valida, kas ma tahan lapsega või lasteta naisi, süütuid või seksuaalselt kogenuid, priskemaid või saledamaid, jne.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-08 14:59
Küsimus,kas emad ka mõtlevad lapse tuleviku peale kui soetavad Eestis tumeda lapse.lapse elu kuni surmani rikutud,igal pool vahitakse viltu,näidatakse näpuga
˅ näita rohkem ˅
2013-04-08 16:49
Mis siin muud, kui arad mehed, kes kardavad, et nendele hakatakse näpuga näitama. See, et kümned valged naisest enne teid üle on käinud, teid ei häiri, aga üks neeger rikub kohe naise ära. Samas tumedanahalist kaunitari põrutaksite küll.
Öelge veel, et eestlased pole rassistid.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-08 17:11
M.O.T.T
˅ näita rohkem ˅
2013-04-08 17:54
väga õigesti ütles jfjm selliste meeste kohta. ainult argpüks mõtleks sellises olukorras teistele ja oma staatuse peale, alalhoidlikumad püüaks seda alal hoida ja ennast igati ebamugavustest säästa. ennast tõstetaks esikohale. naine ja tema laps tõugatakse endast eemale kui väätuselt teisejärgulised. mõttes pannakse see vahekord paika. mina näen seda asja nii.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-08 17:56
On väga ilusaid aafrika ja aasia päritolu naisi. On väga jubeda välimusega valgeid naisi. Ma olen üsna kindel, et kui oleks valida mustanahalise kaunitari ja valge koletise vahel, siis 98% meestest võtaks esimese.
Ehk siis aafriklase eelistamine ei tähenda "iga naise panemist ja üleskorjamist". Ja seksuaalne vaheldus on ju tore. Miks piirata ennast mingite kõrvaliste teguritega (nahavärv, juuste värv, silmade värv, jalgade pikkus, rinnaümbermõõt, jne)? Headust voodis või abikaasana see ei taga. Tõsi, tugeva fetiÅ¡i puhul on oluline, aga ma ei usu, et enamikul meestel või naistel on mingi vastav fetiÅ¡. Valikuid piiratakse ikkagi seetõttu, et püütakse ennast paremana näidata, või siis ei saada lihtsalt kätte seda seksikat tõmmut kaunitari.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-08 19:08
Rocyroad, ma ei kavatsegi kellelegi enda eluarusaami külge pookida. Minul on need lihtsalt olemas. Sina aga korrutad siin üldlevinud malli, seda mis su sõpradele peale läheb.
Minul oli omal ajal julgus teha umbes samalaadne otsus ja ma ei kahetse seda. Kuigi võibolla paljud seljataga irvitasid.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-08 19:35
Kuna teema on nii kuumaks läinud, siis näitasin seda teemat oma 15 aastasele pojale ja küsisin mis tema arvab sellest, kui tema klassis oleks mustanahaline tüdruk või poiss. Vastus oli, et see oleks väga põnev, mingit tõrjumist naha värvi pärast kindlasti karta ei oleks. Vastupidi, ta arvab, et selline laps oleks koolis väga populaarne, kõik tahaksid temaga suhelda, eriti kui must poiss või tüdruk on ise sõbralik ja suhtlemisaldis. Seega, jutt rikutud elust ja koolikiusamisest on nonsenss.
Ma ikka imestan jätkuvalt, et ootuspäraselt peaks iha.ee vabameelsete inimeste kogunemiskoht olema, aga ikka ja jälle kontab siin kitsarinnalisust ja vihkamist.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-08 19:39
Võibolla läksin tõesti lihtsama vastupanu teed, aga mitte argusest. Lihtsalt mina elasin iseendale, mitte teistele näitamiseks.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-08 19:44
Rockyroad, kas mitte Sina ise ei tegele praegu oma küünilise arvamuse ainuõigeks tõeks kuulutamisega?

Veel riivas silma Sinu poolt välja tuututatud veksel:" Selliseid lapsega naisi on üldjuhul kerge ära rääkida, ..."
Artikli kommentaariumis on palju rõhutatud ja kontekstist välja kistud, naeruvääristatud ja põlatud "minu laps on minu projekt" klausel. Aikon on seda teinud ka siin... Mina nägin selles klauslis aga hoopis teistlaadi mõtet. Ma sain aru, et tema laps on talle kõige tähtsam ning oma edaspidist elu projekteerib ta ennekõike oma lapse huve ja heaolu simas pidades.
Kui minu arusaam(mis enamusest nii kardinaalselt erines) tõele vastab siis selline naine ei ole kohe kindlasti mitte "kergesti sebitav".
˅ näita rohkem ˅
2013-04-08 19:52
rockroad, sa ajad ju lausa jaburat juttu.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-08 19:55
Rocky, kahjuks pead pettuma. Mingit "bloki" mul ette ei löö. Mulle on oluline, et mu poeg oleks õnnelik. Kui ta on endale valinud naise, kellega ta on õnnelik ja keda armastab, siis ei ole oluline mis värvi on selle naise lapsed või kas neid üldse on. Ma aktsepteerin kõiki oma poja valikuid, juhul kui need ei ole kuritegelikud või tervist kahjustavad. Sa rocky püüa natuke laiemalt asju näha, kõik ei mõtle nii nagu sina ja ei peagi.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-08 20:04
Hall mass mõtleb nii, isiksused ei mõtle.
˅ näita rohkem ˅