Foorum
2013-03-21 16:45
Siirus, oli see hea või halb?
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 16:46
Siirus. Sa hingeõhku kuklas tundsid?
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 16:46
kas siis suudeti ikka tõestada, kes konkreetselt selle lause sinna kirjutas? Ja kuidas reageeris kohus kannatanu käitumisele, kui viimane vabatahtlikult ilma igasuguse hirmuta istub tapmisähvarduse teinud ja tol hetkel joobes kurjategijaga ühte autosse ja sõidab sellega ringi ning suhtleb täiesti vabalt?

Ajuvaba, kui keegi mulle teeb tapmisähvarduse, siis mina küll ei istu selle inimesega ühte autosse, olgu seal või K-komando ka peal.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 16:47
Kuna minu seljataga ei istunud kedagi, siis parma sa vist vaimuna kohal kes oleks saanud salaja mulle kukklasse hingata
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 16:50
sheeba36 et mis siin palju tõestada enam oli vaja kui juurdluse käigus süüdlane tunnistas korduvalt uurijale oma tegu aga kohtus tulid nad uue versiooniga lagedale.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 16:59
noh, 30 päeva pärast otsus lettis, mis siin ikka niikaua oletada...
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 17:02
vaatan, et siin oma teadmiste pealt kokku ei hoita.
siit moraal: alati tasub toppida oma nina teiste asjadesse, sest muidu pole seltskonda sattudest midagi teistega enam jagada.
huvita, kust üldse võetakse see aeg, et mingil võõral kohtuistungil pealtkuulajaks olla.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 17:05
Kellele võõras, kellele mitte. Ja eks igaüks teab ise kuidas oma vabaaega sisustab, et kas istub kuskil kohtuistungitel või istub päevad läbi iha foorumis. Vot ei teagi kumb neist nüüd kasulikum on oma vaba aja kulutamise viis.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 17:06
Utha, kusjuures kohtuistungid on aegajalt vägagi harivad...seal näeb ikka igasugu....huvitavaid inimesi ja käitumismustreid...
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 17:08
kui vaba aeg, siis teine asi
pidasin silmas seda, et tööinimesed tööajast vist sinna minema ei hakkaks. hommikune kellaaeg ja kes teab, kui pikalt võib istungil minna. võtta päev vabaks töölt? sain aru, et palju rahvast polnud saalis
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 17:13
Otseseid istungi vaatajaid/kuulajaid oli vaid vist viis isikut. Tõesti ma ei tea kas inimesed võtsid end töölt vabaks sellel puhul või on töötud aga minu töö pole graafiku alusel ja seega sain kuulata istungit, muidugi vahepeal käisin ka tööasju ajamas kui tuli vastav kõne.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 17:24
Eks see on tõesti iga inimese isiklik asi, mismoodi ta oma aega kulutab
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 17:28
Parma ja Sheeba36 olid tagareas kella 13:00.

Mind isklikult huvitas just see, et kuidas tuvastatakse otsene arvuti taga olev isik.
Pmst ainult ekraani kuvatõmmise järgi. Mis ei ole üldsegi adekvaatne. Ma ei saanudki aru, et kas võeti see arvese või mitte. Kohtunik üritas küll riietust välja selgitada aga see jäi lahtiseks. Kes see kurat mäletab, mis mitu kuud tagasi seljas oli.
Ja nagu ka selgus, et veebikaamera läägib ja tollel hetkel, kui kirjutis tehakse, siis ei pruugigi enam see tegelane seal olemas olla. Vaid on hoopis keegi teine. Eriti on see keeruline just paari kontode puhul.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 17:38
Hetkel võttis kohus kõik süütõendid arvesse ja seda saame alles kolmandal teada mis ta neist arvas ehk läbi otsuse või siis otsuse välja kuulutamise hetkel peaks ta üles lugema ka põhjuse miks just vastav otsus. Seni võimegi siin jahuma jääda kas süüdi või mitte, kas tõendatud isik läbi antud süütõendite või mitte. Parem ootaks otsuse ära ja oleme kõik targemad.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 17:39
siirus, järelikult on tööaeg nii paindlik. siis muidugi.

kui tahad õppida sellest kõigest midagi, siis on mõtet kohtusse minna ja kõrva taha panna. niisama kuulamist praktiseerida ei pakuks ma arvan mulle midagi. tegemist on ju siiski suhteliselt rutiinse toiminguga. siis peab eriliselt neid huvitavamaid istungeid vaatama
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 17:42
Jah utha sul täitsa õigus, et istungid suht igavad ja minu tööaeg sõltub minust endast kuna pole palgatööline aga samas tööd ma selle istungi pärast katki ei jätnud kuna nii kui kõne tuli, lahkusin istungilt ja naasesin alles peale istungi vaheaega tagasi.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 17:58
Kuram ma olen vist talveunes olnud, igatahes ei jõua mulle küll kohale keda süüdistati keda mitte ja mis asja üldse sry , et ma nii elukauge inimene ja ei tea siinses EEstis olulisi asju ... ehk näitab uudistes ? Saan ka aimu
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 18:38
Minu jaoks tegelikult lõppes see kohtuistung sellega, et ma sain aimu, millest kogu see asi alguse sai. Ja ega ma ei eksinudki, tegelik põhjus oli hoopis milleksi muus kui selles nii öelda ähvarduses. See, et kohtualune ei osanud käituda ja solvas kohut oma üleolevusega, siis see on juba tema ämber.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 18:42
et siis, kohtukeiss kui selline oli täielik möga ja kui süüalusele nüüd natuke väänatakse, siis pigem ülbe käitumise pärast kohtusaalis?
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 18:45
Sanuk sa oled asjast väga õigesti aru saanud, vähk selles kohtuasjas oli hoopis teise kivi alla ja ei olnud kannatanu selles vähem süüdi kui kohtualune. Paraku süüaluse käitumine saali võib talle reaalselt selles loos karistuse tuua küll.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 18:48
sheeba, tabasid otse naekapea pihta
muide ah sina olidki see kaunis olevus mu seljataga. peaaegun seljataga
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 18:50
Ju siis, olin see mina, kui see oli enne kohtuniku poolt välja kuulutatud vaheaega.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 18:53
Kui seal ikka paljud valetavad ka otse kohtus, eks siis ikka saab asjast ka teist poolt süüdlaseks teha.Kus pool süüdistava ja tema elukaaslase jutt oli puhas vale.Pole olnud mingit kallistust ega eelnevat sellist kohtuga ähvardamist kah.Ähvarduse sain lause peale, et kas tal häbi ei ole et selle koera sinna jätis haisema ja mädanema.Õnneks on mul ka eelnevast tekstist väljavõted olemas.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 18:57
https://www.dropbox.com/sh/46ndl4zzv848bjz/jEa6acLU5r
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 19:04
Delaney, kogu austuses kohtu ja sinu vastu, siiski leian, et mingit reaalset ohtu see "ähvardus" sinu elule ei tähendanud, kui sa peale seda ähvardust veel julgesid ähvardajatega ühte autosse istuda. Nii nagu advogaat mainis, siis olen ka mina temaga ühte meelt, kui ma ikka tunnen et ähvardus on reaalne siis ei julgeks ma iialgi istuda ähvardajatega ühte autosse, eriti, kui see ähvardaja on alkoholijoobes.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 19:17
täitsa uskumatu, mõnel tädil puudub üldse eraelu
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 19:17
Sheeba ju siis olen sinust julgem.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 19:23
Maarika, minu enda asi mida ma oma ajaga peale hakkan ja kuidas seda veedan Mine pritsi oma mürki kellegi teise peale.

Delaney, üks asi on julgus, hoopis midagi muud on hulljulgus
Mina olen alalhoidlik ja ei sea teadlikult oma elu ohtu. Samas ma millegipärast arvan, et ega sul ju tegelikult ei olnud vist erilist soovi seda "tüli" nii kaugele viia, paraku see läks nii. Kui sa ise aru saad, siis ju oli sul endal samamoodi väikene süü selles loos. Keegi ju ei teinud seda "ähvardust" pelgalt tühjale kohale. Mitte et ma õigustaks sellist väljaütlemist, see oli ütlejapoolne tobedus.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 19:25
Maarika, mul on eraelu, näe käisin avalikul kohtingul Parmaga
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 19:27
mitu raha maksid
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 19:28
nii nii..kõike seda siin lugedes...järjeldan..et ..olete kõik amoralsed
ja veel üks küüsimus ..seldskonnale...kas UTHA on teil siin kõlbluspolitsei..huvitav aga paraku sain seda oma nahal tunda..ta lausa uuris ..mis ma siin ihas vaatan..ja keeda vaatan (mis vidiod ma vaatan..mida ja keda ma komenteerin..ja kas ma olen homo, bi või lesbi)..palun vabandust UTHAken
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 19:33
Jah ega kohtud alati ei lahuta. Vahel ka liidavad.

Ma pooli ei vali. Minul oli teine eesmärk sellest keisist midagi õppida. Aga seda ma teile ei räägi...

ps. Delaney on täitsa välimusega.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 19:36
To Maarika

Ei me sõlmisime Parmaga vastastikuse koostööbakti Kuidagi oleme sarnase perverssusega, meeldib kohtutes käia kuulamas, eks see vist on jah selline vananemise tundemärk. Pole enam mujale viitsimist minna kui kohtusse kohtingule
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 19:42
To härra siirus :
Seal kohtusaalis oli ihakaid täpselt samapalju kuulamas, kui isikuid pinkide peal kokku.Välja arvata muidugi kohtu-tegelased.Niiet, sinu arvamus asjast, et tomsnaiper-i kutse peale keegi kohale ei tulnud-On väga vale Aga edu !
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 19:43
Ah et see istung oli rohkem inimestele kohtingu eest Mul isegi pisike videolõik kohtusaali ees rahvast ja istungi alguses mingi minutine lõik
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 19:45
To mõmmikad. ole nüüd hea ja copy siia tekst kus väidan et ihakaid kohale ei tulnud.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 19:46
Ebaseaduslik jälitustegevus.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 19:47
Krt minu suurt suud Nüüd olen peagi ise süüpingis kuna filmisin teid, ilma teilt lubaküsimata
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 19:48
Kohting ?? Khmmm.. et siis sinul ja delaney-l oli ka miskine kohting või? Mina arvan, et tulid kohale inimesed asjast aimu saama, kas siis kohtust üldse või asjaoludest....Mitte kellegagi otseselt kohtuma..Võin saladuskatte all öelda, et enamus isikuid on üksteist ka varemgi reaalis näind... Tundub, et sul on endal ka üpris austav arvamus kohtust, kui teed istungi alguses video-pärastiseks irvitamiseks või mis?khmm....peaks vist ära mainima, et rahvast video tegemiseks- Peaks vist miskisugune luba ka olema ? või mis ?
Et siis..peaks vist ka kohtuseisuse kokku panema või ?!
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 19:52
2013-03-21 16:44:13
Teema algataja tegi üleskutse kõigil kohtusse ilmuda aga mina ei tundnud küll kedagi ära kuna keegi ei ilmunud sedasi kohale kui siinsed pildid neid tuvastada oleks lubanud

On vist ilmselge vihje, et kuna kedagi sina ära ei tundnud, siis arvatavasti olid kõik niisama sugulased-sõbrannad, eks
Ja nüüd on vist see koht, kus tuleb, et mõtlesid seda teisiti ja see on üldse kahtepidi mõistev lause ?
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 19:52
Aga jään ootama Ja kui sa naljast, aru ei saanud lausest kohting siis täitsa kurb ja see oli suunatud sheeba postitusele kus mainis parmaga kokku saamisest aga tundub et mõni siin viha täis ja ei suuda reaalselt ludgeda ega ridade vahelt. Kahju kohe sinust.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 19:54
Loe nüüd uuesti see lause üles ja seal ju kirjas et kõik kohale tulnud oleks pidanud olema sarnaselt tuvastatavad kui siin piltidel ehk kes palja peenisega, kiisuga jne aga see osa jäi sul vist arusaamatuks jällegi
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 19:57
khmm...kahjuks ei ole minu elu nii igav, et viitsiks sorry- aga sinusuguse selliga kohtut tüütama.
Ja ei ole mina ka nii kinnise mõtlemisega inimene, et iga asja pärast norida tahaks ..
Niiet, ära muretse-ma ei kujuta hetkel sulle ohtu
Pole viha täis, aga ei kannata, kui pruugitakse suud, nüüd..pärast asja toimumist siin foorumis, kus antakse jälle oma kallutatud hinnang asjale
Ja mõtlesin, et ajan sind asjadega kurssi, mis inimesed seal tegelikult olid
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 19:59
Ei ole siin ka kõik pildid, palja noku ja kiisuga
On ka üpris normaalseid pilte...ja kui tõesti lootsid selle järgi inimesi üldse tuvastama hakata, nojah...siis pole vist midagi enam öelda
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 20:01
Kuna ma pole väitnud, et seal polnud ihakaid siis arusaamatu miks sul on/oli vaja mind millegagi kurssi viia mida osaliselt teadsin nagunii ja sain ka viimased isikud teada kellest seal ei teadnud midagi ja vaid arvamus oli et kes võib olla aga siin juba nad ise valgustasid mind ehk parma ja sheeba
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 20:03
No see oli ikka suures osas irvitamine...et kuna sina kedagi eriti ära ei tundnud, siis polnudki nagu tomsnaiperi kutse peale kohale tulnuid
Sestap arvasingi, et kui sina oma arvamuse võid välja öelda, võin seda teha ka mina-täiesti " süütu " pealtvaataja
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 20:03
aga idee on hea....esmakohting kohtusaalis, ja kui miskit nihu läheb on olemas juba kogemus, mida edasi tehha
oeh, ja minul jäi kõik see ära, oleks saanud kasvõi Aixiga semmida
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 20:05
2013-03-21 16:44:13 Kustuta postitus

Teema algataja tegi üleskutse kõigil kohtusse ilmuda aga mina ei tundnud küll kedagi ära kuna keegi ei ilmunud sedasi kohale kui siinsed pildid neid tuvastada oleks lubanud

Vaata nüüd minu postitus uuesti üle ja kas mitte pole postituse lõppu pandud mitu narvat smaili mis viitab otseselt huumorile aga sa vist ei saa sellest aru kui juba sead kahtluse alla et ehk ootasin sinna inimesi sedasi nagu siinsetel piltidel.

Ma siis ütlen sulle veel kord et tegemist oli humoorilise postitusega. Ehk nüüd jõuab sulle see kohale mis muidugi kahtlane kuna oled seda ise juba korduvalt lgenud ja edasi copynud aga huumori soon on sind maha jätnud.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 20:08
Jap, seda küll, et samal tasandil " huumorisoon " on mind maha jätnud, nigu sina seda siin tegid Selles ja ainult selles on sul õigus...muus osas aga jään oma arvamuse juurde asjast .. aga noh, eks pooled on valitud ja tänu sellele ka arvamus ja nägemus asjast Minu huumorisoon ongi sinu jaoks vast müstika...aga ometigi see olemas on..kuigi jah, teisel kujul
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 20:16
Mina pole ühtki poolt valinud ja otsus ei pane ka seda langetama. Olgu milline otsus iganes kohtuniku poolt vaid avaldasin siin ennist oma isikliku arvamust süüaluse osas kui mainisin, et tegi oma lõpu sõnavõtuga suure vea teatud väljaütlemistega mis tema seisu paremaks ei muutnud, vaid pigem halvemaks ja muidugi ka see, et uurijale väideti ühte ja hiljem miskit muud ei jäta jällegi head muljet.
Otsust mina ei langeta ja kuuldes kohapeal osalist kohtuistungit, siis selle otsuse langetamine ehk saab isegi kohtunikul raske olema aga eks näis mis otsus tuleb.
˅ näita rohkem ˅