Foorum
1
2
2012-10-18 01:50
normaalne ma sain isegi hadese pildi oma kontole panna,tänud sulle vananaine et sa admini pilte ära ei tunne ja sanuk lasi ricco pildi mu kontole
˅ näita rohkem ˅
2012-10-18 03:07
no sanuk pole ilmselt gey , ja pole nii targu uurinud neid riista pilte . see väike apsakas ju talle andeks antav .......... aga jh hadese pilt juba mitu aastat saidil ja pole siin vist ühtegi inimest kes seda ära ei tunneks . see on küll häbi -häbi !!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-10-18 04:15
Mina isiklikult modede piltidega ei huiaks kui konto sulle armas on!
˅ näita rohkem ˅
2012-10-18 04:56
siin jah tavaline et oma kokku keeratud käki varjamiseks kustutatakse nimed ära ja foorumist teemad,modedel on täiesti savi mis pildid üles laetakse,enamused on mingid homod naiste piltidega
˅ näita rohkem ˅
2012-10-18 06:06
Kas gei või gay.
Sellist vormi nagu 'gey' pole olemas.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-18 09:51
aga selles ei ole teema key hetkel
˅ näita rohkem ˅
2012-10-18 09:55
Tean. Lihtsalt jäi silma - kasutatakse massiliselt ja valesti.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-18 10:46
oiiiiiiiiii kiiresti klahvile vajutades , ja kommides sai üks täht valesti kirja . tädike aga sai magusa tähe mida närida head isu sulle ....
˅ näita rohkem ˅
2012-10-18 23:42
Jah, oli aeg, millal üritasin taset hoida siin ja ikka täielik saast ja rämps ära keelata...no, eks siis , vastavalt üleslaetud pildi tasemele, tuli ka postkasti igasugust, nii paksu kui vedelat
see, muidugi, pole mingi uudis ega ka, ausalt öeldes, eriliselt häiriv asjaolu, aga....no, kui logid siia sisse ja ootamas on ülespanekut:....1)43 tüesti täpselt ühesugust riista...vaheks vast värvivarjundid - tumelillast kuni mürkroheliseni
2) umbes 18 enamvähem ühtenägu näitsikutepilti, vaheks ehk vaid juuste värv ja pikkus, ratemodedele nagu rohkem sobiv teema
3) rinnapartiisid...umbes 12 eksemplari...vaheka vast siis tissivesti värv ja lõige
4) enamvähem miskit huvitavamat ja kvaliteetset, mis, muidugi, kontrollimisel osutubki feigiks nagu oli ka arvata

siis - ausalt, lõpuks on jumalast ükskõik, mis siia siis lõppudelõpuks rippuma saab pandud
inimesed...pliis!...tehke ometi huvitavamaid pilte
˅ näita rohkem ˅
2012-10-18 23:48
mis aga konkreetselt hadese pildisse puutub, siis...esiteks on torso selline mittemidagiütlev kehaosa, eriti kui seda veel miski katab, pealekauba meie käsutadaolev pildiotsing sedasama torsot absoluutselt kusagil mujal ei identifitseeri, siis...teatan vaid, et korraks kõhklesin küll - NIIIIII kortsus särk hakkas ilumeelele lihtsalt
˅ näita rohkem ˅
2012-10-19 00:40
Ei ole küll üldse minu asi siia vahele segada, aga minumeelest ei ole ju kellelegi modeks olemine sunnitud kohustus? Kui ikka niipalju ebahuvitavaid ühesuguseid pilte tuleb läbi vaadata ja see häiriv on, siis ei pea ju seda tegema? Inimene võiks tegeleda ikka sellega, mis talle meeldib ja õnnelikuks teeb
˅ näita rohkem ˅
2012-10-19 01:44
Jah, täitsa õige tähelepanek, muide
Ilmas on ikka nii palju muud huvitavat, siin, hambad ristis, oma kohustuslik arv pilte ära modereerida, on tõesti mõttetu ajaraisk...kunagii, kui pakumine tehti, ei oleks arvanudki, et see modetöö nii masendav, tegelikult on
Healmeelel soovin siiski kõigile efu iharindel ja lasen end karistada vääriliselt tehtud vea eest
˅ näita rohkem ˅
2012-10-19 02:28
Olen vahest pilte googledanud. Identseid pilte saab googlega otsida ju. Aga pole hakanud eriti raporteerima, et äkki käin modedele närvidele!

Kas moded IP-d näevad, esmalt tuleks totaalselt ära bännida näiteks kasutaja yoursecret kes võtab oma pildid ühelt kindlalt amatööridega saidilt, kärbib vesimärgi kauguselt ära. Paar kasutajat veel kellel on ilmselt varikaid paarikümneringis.

Ja tõpoolest. Katsu sa kõiki pilte siin saidil meelde jätta. Inimgenitaalid on ikka kuradima sarnased:S
˅ näita rohkem ˅
2012-10-19 10:23
Ma olen juba oma loomuselt suht vastutustundlik inimene ja kuulun kindlalt selle näpuotsatäie modede hulka, kes kahtlasena tunduvaid pilte kindlalt ka googeldab.
samas, ei saa ma absoluutselt vastutada selle ülejäänd modeseltskonna eest, olen ammu mõelnud, et kasutajatele võiks pildi aktiveerinud või keelanud mode ka nähtav olla, jääks ära ka vaev kõikidele modedele igaksjuhuks sõimukirju saata
Modedele kasutjate kohta võimaldatud info ja tegevus on äärmiselt piiratud, tegelikult ja kuni ka adminnide aeg tundub sama piiratud olevat, kaob esialgne entusiasm midagi paremaks muuta, aja jooksul ikka olematuks.
Mis, muidugi ei õigusta sellesama, ikka hadese pildi mittemäletamist
mida, muideks, guugliotsing mujalt ei leia...
˅ näita rohkem ˅
2012-10-19 11:57
Kas tasub laskuda vaidlustesse modedel, on ju olemas ja loomas kasutustingimusi.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-19 12:33
hmm...vaidluseks saab nimetada vestlust vast siis, kui vastaspool pole mittesugugi nõus teiste argumentidega, mina, vastupidi, nõustun kõigega juba ette
ja...sry, egas mode pole sugugi miski Jumala asemik Ihas, et ta laskuda sugugi raffa sekka ei tohi
˅ näita rohkem ˅
2012-10-19 12:36
no mulle ikka meeldivad lõdva püksikummiga naised, juhul kui ei mõelda seksile
˅ näita rohkem ˅
2012-10-21 13:17
norrisman, tänud tähelepanu juhtimise eest. asjalik kriitika on alati teretulnud. iseasi on see, kas tasub hüpata mingi riistapildiga, mille oled kusagilt tõmmanud. sanuk ei saa tõenäoliselt mitte kunagi detailselt tundma ei ricco ega mõne teise tuntud härra riista pilti. erinevalt norrisest. aga saan aru, et sulle pakub selline "eksperiment" lõbu. no las siis olla.

vint2, ehk annad sanukile viite, kust need yoursecreti pildid pärit on? kohe mitte ei leia nendele viiteid. sõber images.google.com ei aita hetkel üldse. loomulikult teab, sanuk, et mainitud daam armastab käia saitidel ja sealt enda kontole pilte laadida, sel teemal on temaga ka lahinguid peetud, kuid hetkel üleval olevatest piltidest ei suuda sanukike leida kusagilt viiteid. igatahes, võid alati raporteerida kui leiad kusagilt mõne foto. kasvõi postkasti. aga alati koos lingiga. suur hulk inimesi raporteerivad fake pilte lihtsalt oma kõhutunde põhjal. ka modedel on kõhutunne, kuid see pole eriti jokk asi.

loomulikult tuleb ka modesid piitsutada. muidu lähevad nad laisaks kui pühadeorikas. aga igaks juhuks võiks mõelda ka võimaluste ja tingimuste peale, mille piires moded töötavad.

ja siis saame kõik üksteisest paremini aru. peale norrismani.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-21 17:42
Ma ei saa aru milles on selle teema point. Teadupoolest on võõra pildi kasutamine kuritegu ja süüdistuse saab esitada vaid pildi omanik. Ja see süüdistus oleks ikka kasutaja vastu, mitte selle portaali vastu, kus kasutati. Süüdistust ei tulnud ja nüüd hakkas suli kelkima stiilis, et ma käisin naabri aias õunaraksus ja loll naaber ei pannudki tähele.
Las laps mängib, peaasi, et ei nuta
˅ näita rohkem ˅
2012-10-21 17:46
eks ma ise ka mõtlesin samal teemal, aga siis arvasin, et ehk pole paha keelata kui keegi tahab end idioodiks teha.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-21 22:04
valetate siin ja juhite tähelepanu mujale,iha.ee saab raha selle eest kui keegi pildile 10 hinde paneb ja selleks lastakse üles kõik see saast millele vähegi on võimalik 10p panna,modesi ei karista keegi,aga nad hõõruvad mulle mingeid reegleid koguaeg ninaalla.see norris on mu teine kasutaja peaks sinna ka oma pildi lisama ja virisema hakatakse et mul 2 kontot mu piltidega siis vaadake ennem iha top üle seal on koguaeg inimesed oma mitme konto piltidega
˅ näita rohkem ˅
2012-10-21 22:23
Midagi sellist võis oodatagi.... aga järgmine kord võib naaber soolapüssiga valves olla
˅ näita rohkem ˅
2012-10-24 16:59
vaadake nüüd netikeele kasutust, üks mode niikui niuhti...
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 03:01
Autor:
metsaline37
Saaja:
Tiffany
Teema:
Saadeti: 2012-09-25 08:49:06
Loeti: 2012-10-18 02:56:59
kustuta kiri

Lame on võõraste piltidega võimelda, kas saad mingi kaifi v?
MODED ON KA INIMESED ,NAD VÕIVAD JU EKSIDA . KUIDAS MODE PEAB SUUTMA 100 PROTSENTI ÕIGESTI ÜTLEMA KAS PILT ON ÕIGE VÕI MITTE KUI SIIN SAADAVAD LAMBIKAD SELLISEID KIRJU .... MODE PEAB OLEMA JUMAL WE ? MUL ENDA ISIKLIKUD PILDID JA OMA ISIKLIKU FOTOKAGA TEHTUD , VÕIN SELLELE MODELE NÄIDATA TERVET OMA FOTOKA SISU KOHE , IKKA JA JÄLLE MÕNI KIIKSUGA NII KIRJUTAB . UMBES PAKUTAKSE TEISTE PILTE VALEDEKS , ISE EI TEATA MIDAGI .
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 03:15
kui siin panna praegu 10 vemmalt ritta või 10 naiste tutti , siis olen kindel et mitte keegi ei arva ära milline on näiteks , kenasuudluse , milline satise või milline kiizuka oma
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 08:55
reasta nad palun pikkuse järjekorras

˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 09:09
Sa Kosmiline tutt ajad ikka imelikku juttu , kuidas saab tuti pikkust mõõta, mõõta saaks kohevust, kandevõimet, pindpinevust aga pikkust...?
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 09:21
Tuti pikkust mõõdetakse nii, et mida kaugemalt maalt mõni noku tuti kätte saab seda pikem on tutt.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 09:22
vonklid reastada... tutidest ei tea midagi kaasa rääkida, vaat ei ole sellist korraliku bushi ise näinudki, millel nääpsu tihedust ning karva kohevust kommenteerida võiks Jään ikka oma "liistude juurde"
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 09:31
Sanuk. Kas enne saadetakse kasutajale mingi kiri ka, et võta oma fake pilt maha?

Vaatan, et mõne pilt pannakse välja, et vale on aga samas teisel jällegi kaob see pildike hääletult. kas kokkusattumus või kuidas see asi orgunnitud on?
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 12:35
Piltide modereerimine on siin suhteliselt segane teema. Esiteks, on eelarvamused, et kui liiga ilusa neiu pilt, siis ilmselt fake ja nõutakse kohe autoriõiguste kinnitamist, samas, kui miski kidur riist ilma probleemideta üles laetakse, ilma kontrollimata, kas riista pildi uploadija on ka riista omanik. Tundub, et iha.ee administratsioon on arvab/usub, et sellisele lehele ükski keskmiselt kenama välimusega naisterahavs ilmselt ennast ei registreeriks ja kohe peetakse pilte feikkideks.
Mis veel.. Lisaks, kui piltide omanik peaks juhuslikult webcamshowd pakkuma, siis eeldatakse kohe, et pildid on võõrad ja kustutatakse ja see kustutamine ei kajastu rubriigis "Keelatud pildid".
Veelgi, analüüsides natuke seda olukorda, siis näiteks pildid, mis koguvad tohutult kümneid (loe: toovad ihale rahakest sisse), püsivad kindlalt, olgugi, et on ära tõestatud, et need on võõrad, ehk siis kusagilt välismaiselt saidlt varastatud pildid.
Veelgi, kui üks mode laseb pildi üles, siis teine mode, kellele see pilt nö. ei meeldi, kustutab selle.
Lisaks veelgi, mis puudutab siinsete kuulutuste modereerimist, siis iha.ee teenib seksiteenuste pakkujate pealt, õigemini vahendab neid. Seda lihtsal põhjusel, et mujakl rubriikides kui "teenused" kuulutused kustutatakse ja kästakse need avaldada rubriigis "teenused", mis eeldab VIP kontot, mis omakorda eeldab tasu maksmist ihale.
Ei pea isegi suvalises rubriigis otseselt ennast reklaamima, piisab sellest, et sinu ankeedis on viide mingile teenusele ja automaatselt kustutatakse kõik sinu kuulutused, isegi kui need ei puuduta teenust. Lühidalt siis, kui keegi teenusepakkuja ühel hetkel soovib niisama kellegiga kohtuda või kaaslast leida, siis tema kuulutus kustutatakse, kuna ankeedis on viide teenusele.
Iha.ee kirjalik põhjendus oli selline, et miks nemad teenida ei tohiks. Noh, see on ka mõistetav aga natuke labaselt aetakse neid asju ja kole silmakirjalik see administratsiooni käitumine.
Ja sanuk, kes sa sisuliselt elad siin ihas (24/7 online), sinu töö on tühi jooksmine. Oma kustutamistega sa suurt sellele lehele raha küll sisse ei too. Aga edu sulle
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 13:11
Bisnes on bisnes. Peaasi et raha jookseb. Ükski bisnes ei ole õiglane kahjuks. Ja kui ongi õiglane, siis on see bisnes varsti pankrotis.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 14:53
parmaleikin:"Sanuk. Kas enne saadetakse kasutajale mingi kiri ka, et võta oma fake pilt maha? Vaatan, et mõne pilt pannakse välja, et vale on aga samas teisel jällegi kaob see pildike hääletult. kas kokkusattumus või kuidas see asi orgunnitud on?"

hoiatust ei saadeta. kui keegi hakkab kaebama ja suudab oma autoriõiguse ära tõestada, saab pildi uuesti aktiveerida. seda on juhtunud mõned korrad. see, kudias osad pildid jäävad keelatud piltide alla nähtavaks, osad mitte, ei oska ma selgitada.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 15:03
minny:"Veelgi, analüüsides natuke seda olukorda, siis näiteks pildid, mis koguvad tohutult kümneid (loe: toovad ihale rahakest sisse), püsivad kindlalt, olgugi, et on ära tõestatud, et need on võõrad, ehk siis kusagilt välismaiselt saidlt varastatud pildid."

palun näiteid. konkreetsete linkidega. ma kustutan ära need pildid, mida näen mitmes kohas mujal üleval. välismaa saitidel. väga harva juhtub see, et siit satuvad mõned pildid mujale maailma kondama, enamasti käib liiklus vastupidi. ja nagu siin eespool kirjas, absoluutselt objektiivseks pole siin võimalik jääda, samuti ei saa keegi leida üles kõiki võltspilte. mis ei tähenda, et tuleks käega lüüa.

kuulutuste kustutamisest. esiteks, siin on peale minu veel mitmeid modesid, kelledest ka mõned teised kuulutusi redigeerivad. teiseks, meil on voli kustutada ka need kuulutused, kus pole viidatud teenusele, kuid kasutaja profiilis on otseselt viidatud, millega konto omanik tegeleb. ma pole seni viitsinud nii karmiks minna.

"Ja sanuk, kes sa sisuliselt elad siin ihas (24/7 online), sinu töö on tühi jooksmine. Oma kustutamistega sa suurt sellele lehele raha küll sisse ei too."
tänan muretsemast. kuna istun nagunii suure osa ajast arvuti taga, siis vahelduseks on suur rõõm siin sinusuhuste ergashingedega asju ajada.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 16:14
Keelatud piltide lehele jääb pilt siis kui kasutaja ise seda enda piltide hulgast ei kustuta. Mõni reageerib nii kiiresti, et on seal lehel vaid hetkeks.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 21:40
Kui mina oleksin mode, siis ma kasutaksin suure osa ülespanemiseks saadetud piltide puhul aktiivselt seda siin kenasti etteantud võimalust "tõestage pildi autoriõigusi" ehk siis kasutaja peaks pildistama end koos enda kehale kritseldatud kasutajanime ja iha.ee tekstiga. Miskipärast aga reaalselt seda on ikka väga harva siin näha, et selliseid pilte keegi teinud oleks, vaid mõnda üksikut olen silmanud. Suures plaanis riistapildid peaksid kõik ainult sel moel üles pandama. Samuti on siin saidis uute hulgas aja jooksul nähtud palju fake meestepilte, kus on poseeriv kulturistikeha. Teades kui vähe on tegelikult Eestis üldse sellisel tasemel kulturiste, tundub mõnikord lausa kummaline kui sinisilmsed siinsed moded on.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 21:47
Aga vaatame nüüd asja teistpidi.

Kui ei olegi plaanis kohtuda kellegagi, siis on ju palju meeldivam vestelda isikuga, kes on pildipeal ilus. Fantaseerida ja igasugu asju ette kujutada.
Võibolla sellise võõra pildi ülesse panek, näitab seda, milline see kasutaja ise olla tahab. Tegemist on siiski ju virtuaalse keskkonnaga. Ole kes sa olla tahad

Kes ikka päriselt ka kohtuda tahab, see paneb ikka õige pildi. Pärast kohtingut on ju nagunii kohe asi selge, et vale ja tullakse tehakse siia hoiatustese vähemalt kolm postitust ja kasutaja saab ikka "fake" märgi külge. Plus veel seletad oma kümmnele sõbrale/sõbrannale sellest kasutajast. Nii ei jõua ju kuhugi.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 21:57
Parmaleikin, su jutus on iva sees küll jah. Kuid minu arvates peaks sel juhul tegema juba eraldi erootikasaidi, sellise fantaasia-rollimängu laadis siis, kus igaüks võib üles panna ükskõik mis pildi ja siis mängida sellel kujutatu rolli. Ma oleksin ka kindlasti aktiivne osaline seal, sest ka mul on kogutud mitmeid selliseid pilte millel kujutatuga ma mõtetes väga tahaksin ise sarnaneda. Kuid praegu siin ongi nagu ei liha ega kala, osaliselt pilte tsenseeritakse, keelatakse, samas see ei taga ikkagi mingit selget piiri ega vastavust reaalsusele. Kui selline rollisaidi idee teoks teha, siis juba täiesti ilma keelamisteta, pangu kasõi Obama pilt endale üles.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 22:04
Iha ongi üks sellistest lehetedest.
Kuskil ei ole kirjas, et kõik PEAVAD kohe kohtuma.
Siin lehel saadaksegi kokku. Just nimel LEHEL, mitte päriselus

Liha-kala on küll aga njah...
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 22:28
minu kui mehe jaoks on vahe, aga minu kui mode jaoks pole vahet, kas pildil on suures plaanis riist või trussikud. hakata iga kasutajaga vaidlema pildi tõelisuse üle ja nõuda fotosid kasutajanimega? hmm. tundub, ehk tiba liig
˅ näita rohkem ˅
2012-10-26 03:38
Tundub, et vananaine tüdines teie teie eksperimenteerimistest ala "vööraste piltide ülesse laskmistest" ära Ei ole tema profiilil enam seda rasvast teksti Moderaator.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-26 07:37
Ja veel sanuk: "kuidas osad pildid jäävad keelatud piltide alla nähtavaks, osad mitte, ei oska ma selgitada."

Ma jagasin just ära. Kui pilt keelatakse ja kasutaja kustutab selle omakorda "Minu pildid" alt ära kaob pilt keelatud piltide alt samuti... kui keegi üldse aru sai.

Ja veel üks asi. Üks moderaator ei lase minu pilti ülesse. Keelab pilte millele olen 10 pannud... ma ei ole kellelegi midagi halba teinud. Millest selline käitumine?
˅ näita rohkem ˅
2012-10-26 09:33
vint2, on väga vähe tõenäoline, et mõni mode on sinu kiusamise objektiks valinud. kui mõni mode ei lase su pilti üles, siis tundub see pilt modele mingitpidi kahtlane. see, kuidas autoriõigust kinnitada, on nii reeglites kui siin foorumis korduvalt läbi nämmutatud. pealegi, hetkel peaks vist rahu maa peal olema?

"Keelab pilte millele olen 10 pannud..." saad ehk aru, et sellist asja ei oska ma kommenteerida kui ei tea, millistest piltidest on jutt. aga põhimõtteliselt pole vahet, kes on pildile mis hindeid pannud. kui pilt annab põhjust kustutamiseks, siis seda ka tehakse.
näiteks kustutasin ise hiljuti oma hea tuttava pildid ära. sest selgus, et need polnud tema enda pildid. fotod olid üleval olnud aastaid ja kasutaja oli üsna kuri. "kuidas ennem kõlbasid ja nüüd ei kõlvanud?!" juhtub.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-26 09:39
Kle ära kirjutagi nii pikalt, olen kõigega rahul ja saan modedest aru.
Mode oli onlines ja pealehel kahtlast pilti ning kustutas selle. Lihtne!
Egas ma nüüd torisenudki

peace!
˅ näita rohkem ˅
2012-10-26 09:59
Loodn et ma nüüd teemaga väga möödaei jaluta. Viimaks tegin seda, mida oleks alustuseks tegema. Lugesin autoritseerimise osa läbi. Teen selle pildi ära millalgi, hiljem on endal lihtsam
˅ näita rohkem ˅
2012-10-26 12:57
VanaNaine jah, palus puhkust vähe...elu vist niipidi ennast keeranud, et...ei ole lihtsalt mahti täie tõsidusega sellesse töösse siin süveneda, aga.."poole vinnaga" pole lihtsalt mõtet
mis ei tähenda, et ma sellele saidile jätkuvalt ikka edu ja õnne ei soovi...
˅ näita rohkem ˅
2012-10-26 13:08
Huvitav, kuidas see autoriõiguste kinnitamine käib? Sanuk, seleta lahti, mismoodi? Pildi autor on see, kes pildi tegi, mitte see kes on pildid. Sisuliselt siis faxin iha.ee'le kirjaliku nõusoleku pildi klõpsutaja poolt, et ta lubab seda avaldada ja ühtlasi kinnitab, et pildidl olen mina? Natuke jabur ei ole see? Ja mismoodi idfentifitseeritakse riistapiltide omanikke? Ootaks neile küsimustele ka vastust.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-26 14:51
Teema läheb sajaga mööda ja varsti saame mõne postituse peategelase käest noomida. Postkasti Sulle kirjutada ei saa, aga pean ära mainima veel, et nö "pandavad" naised on need kes niimoodi ei kraakle omavahel ja suudavad igas olukorras rahu säilitada. Selliste kättemaksu himuliste naiste (nagu need ühtede vahetajad ja salakonto omanikud) on lapsikud. Viimaste peale ei lähe mul kõvakski. Eelistan naisi kes on teisme east välja kasvanud. lizzell1982 pildid võivad isegi sinu omad olla, aga panen tilli pakule, et see konto pole sul ainus. Rääkisin enda arvamusest, kuid mõtlesin üldistavalt. Meeste silmis on seksikad täiskasvanud naised.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-26 14:58
täpselt minu mõte, ühinen viimase arvamuse avaldajaga
˅ näita rohkem ˅
2012-10-26 20:26
miks seda avalikult labaselt kraaklevalt seltskonda administratsiooni poolt blokeeritud pole. iga kuu mingi suhtedraama sama seltskonna poolt, igav, tüütu, liiga haige
˅ näita rohkem ˅
1
2