Foorum
2012-08-22 16:04
Jah noku. Sa siis ei tea või, et tänapäeval on see kohtingu lugu suht kallis lõbu. Enam ei saa kohviku ja kino eest midagi. Healjuhul niisama kinokaaslase ja sedagi nii, et üks en eesreas ja teine viimases.
Alati arvuta oma kohtingulugu rahasse ringi ja siis näed alles. Alla 100euri mitte ära unistagi. Tee katse ja proovi järgi. Tüdrukule sa ei pea kohe raha värgist midagi rääkima. Planeeri kohtingu sisustus nii 200 euri väärtuses. Järgmine päev proovi lihtsalt näiteks kohvikuga kedgi meelitada. Näed, et vahe kontrastiline Ma olen selle juba järgi proovinud.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-22 16:31
Ja see ei ole mitte ainult iha lehega nii.
Kohtusin tibinaga ühelt teiselt (mitte seksi) lehelt. Kohvikus ja sõitsime natuke linnaepeal ringi ja rohkem ma teda näinud ei ole.
Kirjateel ja piltidega kõik klappis ja oli äge. Aga kuna ma tegin asja (odavalt) siis oli pettumus ja nüüd isegi kirjateel ei klapi jama värk või mis.....
˅ näita rohkem ˅
2012-08-22 17:02
mingu kruiisigu kellegi teisega mina olen eesti mees ja eesti mees pole tantsulõvi
˅ näita rohkem ˅
2012-08-22 17:12
Uuriisn natuke pakkumisi. 30 euri terve öö. Kuus teeb sees iis 900 euri. Praegu läheb mul umbes samapalju elamiseks ära. Ja samas ei ole mingit muret, et kuidas istuda ja astuda. Seks on garanteeritud ja kui ei sobi, siis raha pihku ja uksest välja.
No see võis ka tillikas olla aga kui ei oleks, siis oleks odavam igaks ööks porstituut tellida. Üks mure vähem Samas ei pea ju igaöö ka olema. Nii et ma arvan, et prosituut on parim ja odavam lahendus.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-22 17:50
no ma arvan, et see 30 eurot öö "olemedaam" tuleb kohale tossud jalas, adidas dressid seljas ja vagiina pole päevi värskendust näinud ega saanud
˅ näita rohkem ˅
2012-08-22 17:52
No konkreetne daam kindlasti kohale ei tulegi, ma tean teda ühte teist liinipidi. Tillikas.
Aga ega tavaline koduperenainegi vahel parem ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-22 17:57
Muide, kui niipalju mõtlete, läheb pea kiilaks
˅ näita rohkem ˅
2012-08-23 06:35
Eks ikka tekibki küsimus, et miks neid tarvis ongi, kui vahest mõnusalt koos olla. Aga tase peab sinnamaani jõudma. Aga ega vist ilma joogita see naistel toimu. Kuigi vitutusi kuuled küllaga, aga ega hooli.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-23 09:13
Utha.Ei ole uus siin.Ei kiru vaid arutlen!See on siin ju FOORUM räägin mis mind isiklikult häirib siinsete pakkujate suhtes
˅ näita rohkem ˅
2012-08-23 11:20
seega ma ei ole ka siin mingi kibestunud eks-prostituudist vanaproua, vaid ka nagu arutlen või sedasi
˅ näita rohkem ˅
2012-08-23 11:26
Kas keegi on seda sinu kohta ütelnud?
˅ näita rohkem ˅
2012-08-23 11:32
Tädil on vaja iga teema juures midagi öelda, isegi siis kui midagi nagu polegi öelda
˅ näita rohkem ˅
2012-08-23 11:41
Meil on sõnavabadus Lugesin tema teisi postitusi ja mnjaah igal pool on teised halvad,teemad magedad. Nagu ta ise on ühes postituses kirjutanud:tunne on nagu mind tahetakse nurka panna: Minul on tunne,et kallis Utha sa tahad teisi nurka suruda Sa muudad kõik küsimused teemad nii isiklikuks ,et ausalt olen mina sõnatu Väitlemine on õks asi aga sa teed kõik teemaalgatajad sujuvalt maha.Millest selline kibestus?
˅ näita rohkem ˅
2012-08-23 11:41
Mind küll need pakkumised ei häiri, ma lihtsalt vaatan neist mööda.
Pole mõtet rentida Lamborginit, isegi Opelit mitte, et minna lähimasse poodi leiva järgi. Sinna võib jalutada või minna jalgrattaga. Võimsat autot saab nautida maanteel kihutades, muidugi kui oled piisavalt osav kraave vältimaks ja kui autol kiiruse piirajat pole.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-23 11:50
jfjm ega mind need pakkumised ka ei häiri aga häirivad inimesed kes on nende pakkumiste taga.Tõstatasin selle küsimuse,et ütelda pakkujatele olge tasemel ja te saate vääritud tasu teenuse eest Kui on kuulutuses kirjas müüa Lamborgini ja pilti pole aga on turuväärtusest kolmandik suurem hind kas sa tahad seda autot osta?Ma ei räägi siin kes saab tasuta kes mitte vaid konkreetsetest kuulutajatest Ja pealegi kui ma endast räägin siis ma ei pea leiva järele sõitma,lendama ega jalutama.Minu leib tuuakse mulle koju kätte
˅ näita rohkem ˅
2012-08-23 11:53
kas teemaalgataja tunneb ennast nurka surutuna? kas ta tunneb, et teda tehakse maha?
njaa. ja muutusimegi isiklikuks. ei kulunudki eriti palju aega selleks. juba hakati vanades teemades sorima ja oletusi tegema.
ja kuidas see puutub praegusesse teemasse?
see, mida ma enda kohta kirjutan või endast arvan, on minu asi. eneseiroonia. mul on endaga suhted korras. loodan, et teil ka.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-23 12:03
Rõõm kuulda Utha,et sinul on kõik ok Minul isiklikult ka on kõik ok Ei ma ei tunne ennast nurkasurutuna vaid lugesin sinu teisi postitusi ja sain selgeks millise inimesega on minu arust tegemist See siin on väitlemisnurk Utha siin väideldakse sina aga tood küsimusi aga kus on vastused?Sa oskad õpetada siis õpeta kui sinu elukogemus seda lubab.Luban endale selle sõnavabaduse ütelda sulle,et minu jaoks oled sa ebameeldiv suhtleja.On näha ,et sa üritad igas teemas sõna võtta aga mida see andnud on?Jah nii palju kui on inimesi,on ka arvamusi.Ja isiklikuks läksid sina ise kullake Ole hea ja loe neid postitusi mida oled siia kirjutanud ja mida teised teemaalgatajad ja väitlejad
˅ näita rohkem ˅
2012-08-23 12:04
„Nagu ta ise on ühes postituses kirjutanud:tunne on nagu mind tahetakse nurka panna“
prits, kust sa seda lugesid? millises teemas, milline oli kontekst?
anna mulle see teema või link, kui julge oled. kas keegi jagab sulle juhiseid ja teemasid või otsid sa neid ise? ma tean kindlat teemat, kus ma olen seda arvanud ja ka isikut, kellele ma nii kirjutasin ja miks ja see oli vana vana teema. poolteist aastat tagasi ja rohkemgi. seega, kust?
˅ näita rohkem ˅
2012-08-23 12:07
ehh, kellegi enesekindlus on kadunud ma vaatan kiirelt tehti mingeid arvutusi ja laoti siia „arvamusi“ minust veidi sobi teed praegu.
räägi teemast, mitte minust. sinu isik ei huvi ta mind
˅ näita rohkem ˅
2012-08-23 12:11
Mina lähen autoturule ja süvenen hindadesse, kui on soov autot osta.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-23 12:13
Ja teema oli teenused ja teenuste hinnad,kvaliteet Mul ei ole vaja suhelda ega postitusi jagada siin intrikantidega Minu enesekindlus ei kao kuhugile Ja kulla Utha sina oled siin teemast kaugele läinud
Ja nüüd sooviksin teemakohaseid postitusi või teema lukku
˅ näita rohkem ˅
2012-08-23 12:15
Jah ja õige jfjm aga teema on kuulutused ja nende taga peituvad hinnad Sina räägid majast ja valikuvõimalustest (maja kus on palju teenusepakkujaid kelle vahel saad ise paika panna hinna ja kvaliteedi)
˅ näita rohkem ˅
2012-08-23 12:25
vaat milles asi - intrigantidega, arvab tema. see arvamus sobitub kindlasti prostituutide teemaga kokku, ma ei kahtlegi selles. ja see teistes teemades ja vanades arvamustes sorimine ka, kuigi sinuga ainult arutleti siin mingeid probleemikohti ja tegeleti argumenteeride otsimisega.
hale.
isikutel, kes ei ole oma arvamuses kindlad või eneses kindlad, ei tasu minuga vaidlusse laskuda. te kaotate vaidluse niikunii ja seda kaotust tuleb ka vahel endale tunnistada . see, et sa mind ise tundmata ja minuga suhtlemata mingeid kinnitusi kuskilt otsima asusid, oli sobi tegemine. demagoogiline sodi. endas kindel isik kaitseb ennast teiste vahenditega. sa polegi mees, nagu ma praegu aru sain.
pushup kas sa jagasid noormehele teavet mu kohta? nt siit - http://www.iha.ee/index.php?mode=forum&main=9&post=68058
? ainus koht, kus ta sai seda lugeda ja se postitus oli tehtud jfjm-iga. surnud teema, pealegi sisaldab valesid.
kuulge. olge normaalsed selliseid „vastuargumente“ pilluvad postituste vahele ainult kehva vaidlusoskusega isikud m.o.t.t.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-23 12:29
Kulla naine jahtu nüüd maha ma ei tulnud siia võitma ega kaotama Ah,et sina pead foorumi teemades võitma labane ausalt ja kallike et teada saada mida sa kirjutanud oled ei pea keegi mulle mingeid linke saatma jumal auta kui madal sa ikka oled sinu jaoks on foorumiteemad mingi võistlus sorry aga ma tõesti ei arva sinust enam midagi ja see noormees on vanem kui sa arvata oskad aga tänan komplimendi eest Utah päeva nali ja tuju hea kohe
˅ näita rohkem ˅
2012-08-23 12:32
ja järjest enam keegi ennast üles erutab ma vaatan. ise alustasid sellega ja siis erutud.
sul seemnepurse tulekul?
jahtu maha ja siis kriibi oma mune edasi. siin pole midagi enam arutada.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-23 12:35
mahlaprits - oled sattunud Kohaliku ADS ´i haardesse (Absoluutne Demagoogiline Saast )
˅ näita rohkem ˅
2012-08-23 12:37
Üritate Utha hinda ületada või? Olge mureta, te ei suuda seda. Peate veel palju harjutama.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-23 12:38
Hm ilusad sõnad viisakalt ja targalt võitlejalt SINU VÕIT! Õnneks on maailmas paremaid teemasid ja postitajaid mis mul kõvaks ajaksid ja mune peab vahest sügama meestele meeldib oma mune sügada see on me loomuses kullake
Aga ok said esimese koha teemas osalemise eest nii,et medal on sinu Sponsorid premeerivad ehk ka millegagi sind kes teab Ole edaspidi ka tasemel ja saa palju esikohti
˅ näita rohkem ˅
2012-08-23 12:42
parma
Utha hinnaga on ehk ka sama lugu kui selle mehega, kes teatas, et riist on hindamatu väärtusega...kui seisaks
˅ näita rohkem ˅
2012-08-23 12:45
Okei riist riistaks. Räägi parem sellest kvaliteedist. See osa on veel selgusetu. Kas ainult naine peab olema kvaliteetne või?
˅ näita rohkem ˅
2012-08-23 12:51
Parma.Naine kes ennast müüb peab ju olema kvaliteetne turul kvaliteetliha ostes ei ütle sulle lihamüüja,et parma tõmba nahhui,sa oled kole ebakvaliteetne
Tegelikult on see ju vastastikune.Ma rõhutan kuidas te aru ei saa!ET MA RÄÄGIN SIINSETEST NAISTEST KES KUULUTAVAD AGA NEIL POLE PILTIGI!Ja kui küsid pilti siis saad vastuse ei ole.Tule kohale ja näed mind.Lähed kohale saad kreepsu!Aga hind on soolane 100 kuni pilvedeni ja me ei räägi grammidest siin ikka eurodest.Naine kellel on pilt ja ankeet täidetud,vastab kirjadele on ok ju.Saan kohe teavet tema käest ja hind on teada.
Või ajan ma tõesti jama või?
˅ näita rohkem ˅
2012-08-23 12:52
Aga räägime nüüd sinu kvaliteedist. Miks sa nõuad teistelt mida sul endal ei ole?
˅ näita rohkem ˅
2012-08-23 12:53
kvaliteet peaks olema vastastikune, erti pikema suhte korral.
Raha eest võivad kohtuda väga erinevad tasemad, ehk on selleski teatav võlu - ühele osapoolele.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-23 12:54
Ma ju ei nõua Ma soovitan ja mina ei paku ennast müügiks Mina olen tarbija.Ja kui müüja küsib pilti siis ta ka saab selle pildi.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-23 12:58
parma - kas tasulise teenuse korral on kehtestatud mingid kriteeriumid teenuse tarbijale?
˅ näita rohkem ˅
2012-08-23 12:58
Valgus. Vastastikused tõmbuvad. Vahel ei tea kumb on kumb.

prits sa ei paku ennast müügiks? Kui mõni naine sulle kirjutab ja seksi tahab, siis saadad ta kohe pikalt või? Ehk sellepärast sulle neid pakkumisi ei olegi, et pole pilti. miks sa naistelt pilti nõuad kohe?
˅ näita rohkem ˅
2012-08-23 13:00
Parma me räägime siin müügikuulutustest!Mida sa ajad?Räägime teenustest!Naine kuulutab,et kohtub raha eest ja otsib sponsorit.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-23 13:01
Krt küll kuidas te nii vanaks olete elanud, kuu peal olite vahepeal?

Kui see sama tüdruk, kes seksi eest raha küsib, küsib nüüd korraga koti kartuleid või sületäie lilli, siis korraga enam ei ole tasuline või?
Te siis kepite kõigiga valimatult? ka läki-läkiga?
˅ näita rohkem ˅
2012-08-23 13:02
Hind on täpselt nii kõrge kui palju on mees nõus maksma... kui ikka tasuta ei saa, siis tuleb see summa välja käia.
Elu on selline.Turu nõudlus määrab paraku hinna Järelikult on see veel soodne, arvestades nõudlust!
˅ näita rohkem ˅
Ja parma ma ei ooota siin vesistades pakkumisi
˅ näita rohkem ˅
Mahlaprits, ma võrdleks iha "lihaletti", nõukaaegse vorstiletiga, kus üksik kuvetunud viiner, kurblikult letil lebas ja ülejäänud kaup leti alla peidetuna ja hoolikalt jõupaberisse mässituna oma kundesid ootas
˅ näita rohkem ˅
2012-08-23 13:03
Mina küll ootan, et mõni tark ja kena naine mind endale tahab.
Ma ei viitsi tibinaid läbi kammida ja otsida, et ehk on lahe ja näkkab. Milleks?
˅ näita rohkem ˅
2012-08-23 13:05
Kurat ma tõstan käed sittagi aru ei saada parma on ka nõus põrsast kotis ostma siis on see asi ikka õige ja ma ei räägi tasuta seksist.Inimene kes hakkab teema juurde kirjutama peaks kõik postitused läbi lugema
˅ näita rohkem ˅
2012-08-23 13:08
Ja prits, kui sa seda teema asja juba puudutasid, siis siin ma olen Uthaga nõus. Kui teed teema, siis tee seda algusest peale õieti, et kõik üheselt aru saaks ja püsi ka ise teemas. Siin on tegemist kirjutamisega, mitte tujude ära arvamisega. Vaata teema pealkirja ja mõtlenatuke, millest kõik siin rääkida annab. Kõik ei ole ühes mõttes kinni.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-23 13:18
targa naiseni küündimine on keeruline, tuleb unustada ego ja põhjendamatult kõge hinnang iseenda kohta
˅ näita rohkem ˅
2012-08-23 13:20
Lastes enda ego ja hinnagu madalaks, tundub iga tibin targemana. Kvaliteet või kvantiteet?
˅ näita rohkem ˅
2012-08-23 13:32
jah, ja koos sellega kaugened targast naisest Sest targale naisele sobib stabiilne mees.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-23 13:35
targad naised on igavad
˅ näita rohkem ˅
2012-08-23 13:40
Mina küll ootan, et mõni tark ja kena naine mind endale tahab.

aga edu, parma
˅ näita rohkem ˅
2012-08-23 13:41
Targad naised on siis igavad, kui ise nii tark ei ole
Stabiilne, seega pean jääma iseenedaks.
˅ näita rohkem ˅