Foorum
1
...
4
5
6
...
9
2011-12-10 21:00
nu su lapsest siis tulebki narkomuul. emme peksab takka oma edukusega, rahavajadusega ja kuidas teistmoodi kiirelt rikkaks saabki. kotikesed kõhtu ja reisima muide nii ongi noored ju teinud, et rikkaks saada, lolli naist ülevalpidada, talle käekotte osta
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 21:11
tark laps kuulab seda näägutamist ja siis läheb protestiks näiteks sõjaväkke...
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 21:13
misha, tabasid naelapea pihta ambitsioonikus ja elu mõte pole ainult koormate viisi raha kokku kühveldamises, et selle eest endale ilus ja mõttetu asi koju osta, kel siiruse asemel on silmis dollari märgid. Lapsed peavad õppima palju enam kui vaid seda kuidas raha teha. Muidugi on rahal meie elus vägagi oluline roll, kuid olulisem on näha inimesi enda ümber. Emana ma oma poegadele küll ei õpeta rahajumalat kummardama.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 21:21
Hea hariduse mõte ei ole raha tagaajamine, vaid suuremad võimalused ja valikud, ka hakkamasaamine.
Ja narkomuulad on bemmikummid, kes vastupidiselt just kooli üle ei tähtsusta.

Tark laps läheb sõjaväkke ehk vaid siis, kui tal on kõrgendatud patriootlikkus. Protestiks läheb, siis ei ole ta eriti tark...
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 21:28
Caribian sinu õpetuse järgi lõppeb ka see naiste ülalpidamise saaga ära. Mees saab targaks ja ei vali sellist naist
Mriks. Mitte mina ei ole tekitanud, vaid see naine ise on selle olukorra tekitanud, kutsudes mind külla ja teades tagajärgi.

sheeba. See on paksuha, kui ühiskond peab perekonda tugevaks aga millegipärast kasvab pätt. Siis seega ei ole see perekond tegelt midagi nii kõva, või on siis just see selline mudel, et ole pätt ja varasta ja kõik on ilus. Vbla on need perekonnad just nii rikkaks saanud?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 22:18
Parma, just seda ma tahtsingi öelda, et näiliselt on kõik korras aga sisu on mäda. Puudub armastus, üksteisest lugupidamine, hoolivus ja mõistmine. Suure raha taga ajamise käigus on see peamine ära unustatud, materiaalsus on tõrjunud inimsuhted välja ja lapsed on jäetud omapäi kasvama. Makstakse kinni kõik nende lollused ja arvatakse et sellega on kõik korras.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 22:32
sheeba. Seega sa mõistad need tuttavad naised, kes üksi lapsi kasvatavad, ikkagi hukka!
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 22:37
Kõige kergemini õpivad lapsed selgeks raha kulutamise. Aga sellega on sama lugu mis suitsetamisega - Kerge õppida, raske mahajätta.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 22:39
joteff. Väga hea aga ütle, mis kuradi pärast ma PEAN suitsetamise maha jätma???
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 22:41
Parma, tegelikult ma ei teagi, kas ma mõistan hukka või mitte. Ma arvan, et parem on juba siis ainult ema kui selline seest mäda näidis perekond või veel hullem mingi jobust isa, kes ei kõlba kusagile. Aga kui ainult emale panna vastukaaluks harmooniline ema ja isaga perekond siis loomulikult valiks selle viimase. Nagu ma ütlesin, et paraku ei saa me endale siia ilma sündides vanemaid valida, peab leppima sellega mis on.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 22:48
No jah aga teadlikult valida jobu mees, et teen lapse ja kasvatan üksi. Kust selline mõtlemine tuleb?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 22:55
oot miks tark laps sõjaväkke ei või minna? jälle mingi emaste meeste värk isegi naised lähevad sõjaväkke....
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 22:57
Võib-olla ei olnud selle mehe sisemised omadused sedavõrd vastuvõetavad ja luges vaid väline ilu. Või see, et lilhtsam on kasvatada ühte last kui kahte korraga. Lisaks, kui saadakse ise materiaalselt hästi hakkama ja see kes peaks pakkuma tuge vajab ise rohkem tuge kui ta pakkuda suudab? Variante on väga palju, miks võib naine sellise otsuse langetada. Kui naine soovib lihtsalt järreltulijat ja mitte rahategemise vahendit, siis mis selles halba on? Kui soetatakse laps selleks, et temast rõõnu tunda, mitte selleks, et meest enda küljes hoida terve elu? Ma arvan et kui laps on eostatud just sellise sooviga, siis pole selles midagi halba.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 22:59
miks siis meest on vaja, kaks sammu spermapanka. ah naiste maailm on ja jääb minujaoks suht vildakaks. just see mäng, täna arvan nii, homme arvan naa. sama selle lapsega, alguses äge, pärast ei saa hakkama, siis on terve maailm süüdi, eriti see eostaja.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 23:05
Misha, püüa nüüd natukenegi, pane palun oma mõlemad ajurakud tööle, eks.
Loe uuesti. Kui aru ei saa, loe veel kord.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 23:08
misha, naine, kes eostab endale sihilikult lapse, ei hakka iialgi kedagi süüdistama. Sest see on laps, keda ta on kogu oma hingest soovinud.

Spermapangad on tänapäevane teema ja kindlasti on tänasel päeval neid naisi palju, kes just seda teed lähevad, et saada viljastatud. Kindlastii on ka juhtumeid, kus mees kes on lapse viljastanud ei saa sellest elu lõpuni teada. Ma ei saa aru mis teil on selle vastu, kui naine soovib just teile omaste geenidega järeltulijat ja lisaks ei kohusta see teid mitte millekski. Kus on teie empaatia?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 23:12
Misha, aga spermapangas ei ole ju loovutaja pilti, ega ka strateegilisi andmeid. Eelistatakse ikka see geenipakett enne ülevaadata
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 23:14
sõjaväe kohustus on eestis, seal pole midagi valida. keegi ei lähe midagi sõjaväkke protestima .
narkomuulaks ei pea hakkama bemmimees, võib ju samamoodi magistrikraadiga noor hakata kel laenud seljas, aga hästi tahaks elada.
kummaline arusaam on nagu tarkus või haridus toob raha lauale, ega ikka ei too küll. äridega ebaõnnestuvad ka väga targad inimesed, sest elu on juba selline. sõjaväes saab päris hästi raha teenida, omandad kõrghariduse jne.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 23:15
spermapangas pole nime ja ma ei tea kas pilti on, välimusest. mõõdud, haridustee, rahvus jne, see kõik on olemas. null anonüümsust seal küll ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 23:16
Sheeba. Kui isa jätta teadmatusse, on ok. Aga kui isa seda teab, siis minu puhul oleks üpriski tume maa, kuidas ma olukorda taluks või end tunneks.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 23:17
sheeba: ei usu ühegi naise sõna nii kaalukates teemades.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 23:19
nii mõneski foorumis on naised soovitanud teisele, ah jää rasedaks, küll mees lapsega lepib jne. see egoism mida naised endale lubavad, see on selline jama paljudele. miks peab naine endale lapse muretsema, iseendale? võtku koer endale parem, koer on inimese sõber mitte laps. friigi värk
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 23:35
Misha, kui ma vaid spekuleeriks sel teemal siis oleks ma sinuga täitsa päri, aga ma tean ilmselgetest allikatest , et selliseid naisi on olemas. Kui naised teistele soovitavad rasedaks jääda mehest, siis on see tingitud soovist mees enda külge siduda kohustusega, selle lapse eest hooolitseda. Sõltumata, kas mees seda tahab või mitte. See on hoopis teine teema. kui naine tahab last, siis miks ta peab mingi karvakeraga leppima, kes oskab ainult haukuda. Lapse soetamise eesmärk ei ole ju ainult see, et on kes seltsi pakub. Vaid siirast soovist kellelegi oma teadmisi edasi anda, kelle kasvamisest rõõmu tunda, toetada teda mures ja rõõmustada temaga tema rõõmus. See on looduse poolt kaasa antud soov, saada emaks. Ja kas selleks peab kindlasti olema mees kõrval?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 23:40
Misha, proovime siis uuesti.

Pea eranditult on kinniistuvad muulad stereotüüp. Kaaluks protsenti sinna 80 lähedale miinimum.
Jah, ka magister võib seda teha. Samas võib magister tappa ka mingil hetkel kümme inimest. Asi ei ole kummalgi juhul tema hariduses, vaid tema isikus. Või käiakse muulasid värbamas kõrgkoolides? See on ikka natuke subkultuur. Kaks aastat vanem Raul tegi otsa, tuli tagasi, võttis kolmeks päevaks litsid, aga kahte päeva neist ei mäleta üldse. Tahaks ka.

Mis puudutab sõjaväkke astumist, siis mina väitsin vastu, et kui poeg seda teeb ema protestiks, siis ta ei ole tark. Tark noor teeb oma valikuid teistel alustel.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 23:51
mr, saad ikka aru, et sul ei ole tegelikult võimalik last kasvatada. sul ei ole võimalik olla lapse kõrval 100% tema elust ja teda juhtida. sa ei tea kunagi mida sinu laps tegelikult ihaleb. kui sul laps saab 10 aastaseks, siis ta hakkab ise kujunema, teda mõjutavad kool, sõbrad ja üliväike osa kodust. isegi kui kodus on kõik super hea, võib lapsest saada kriminaal kuna kodus jäi põnevusest puudu. vbl su laps tahab koolis esineda, siis teeb suuri lollusi, vbl tahab ässata ja sõidab kellegi surnuks. kasvata kuidas tahad, laps on isiksus mitte robot.

ei pea ju olema narkomuul (mis see tark inimene siis narkorahaga teeb, ikka viib poodi. sama demi mula, leiaks ainult rikka mehe, viiks raha poodi ja oleks elu lill.), võib ka niisama raha varastada. näiteks viiolit teha. võib üldse mitte midagi mitte paha teha ja lihtsalt pudelisse uppuda kuna vanemad surusid talle koguaeg peale - ole selline, tee seda, otsusta nii. keegi ei tea mis on elu 18 aasta pärast kui täna sündinud laps saab täiskasvanuks. kuidas ta areneb, kuidas ise tema kõrval arenetakse. kui paljud vanemad ei saa oma lastega hiljem enam läbi... alguses olid kõik positiivsed.

miks poeg peaks ema protestiks sõjaväkke astuma? muide noored ei saa olla targad, nad arvavad jah, aga kõik tuleb läbi kogemuste, läbi ebaõnnestumiste. kellel tuleb kõik liiga hästi, võib läbipõleda jne.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 23:58
kui sa natuke elu vaatad, siis sa kindlasti tead sõpru tuttavaid, kes siiani lahendavad oma lapsepõlve muresid. kuidas nad võitlesid oma vanematega kas iseseisvumise nimel või üldse tunnustuse pärast. tark laps tahab ka tunnustust, kõige tähtsam ongi vanematele näidata oma suutlikust hakkama saada. sellised asjad võivad olla halbade tagajärgedega. edasi võivad vanemad oma lapses pettuda, laps polegi selline nagu loodeti. teeb kõike vastupidi, kiusupärast. või pubeka iga kus tehakse asju täiesti põhjuseta. kui sa tead mingit valemit kuidas kasvatada last õigesti ja see kannab vilja, siis saaksid nobeli preemia
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 00:02
Keegi teine: 2011-12-10 21:11:21

tark laps kuulab seda näägutamist ja siis läheb protestiks näiteks sõjaväkke..

Minu vastus: 2011-12-10 21:21:24

Tark laps läheb sõjaväkke ehk vaid siis, kui tal on kõrgendatud patriootlikkus. Protestiks läheb, siis ei ole ta eriti tark...

See nüüd selles, kas NÜÜd saad aru lõpuks?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 00:06
sinu kommentaarist loeb hoopis välja seda, et tark tegelikult ajateenistusse ikka ei lähe, noh kui pole mingi patrioodist ullike tegelikult tark käibki ära, sest siis pärast lihtsam ülikooli minna. eluvõõras oled?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 00:06
Kasvatusest, kui ei püüa, ei saa sedagi. Midagi ei ole kunagi garanteeritud, aga enamus kuigivõrd siiski üritab.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 00:13
Eluvõõras? Ütleb mees, kes ammutab oma teadmised Delfi kollasematest teemadest? Ära aja naerma

See, kuidas sina asjadest jälle aru said, on meditsiiniline probleem.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 00:14
ja seda ütleb mulle mees kes istub ihas ja ei leia ihast isegi mitte naist sa oled veel suurem luuser kui mina, peale selle oled veel mutikeste tallalakkuja, isegi mees pole hangi endale parem elu
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 00:16
st minu elust parem elu.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 00:17
Sinu lahkel loal lähed jälle ignore alla.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 00:18
kasvatusest ei oska ma midagi rääkida, ei võta vastutust, liiga keeruline asi. kui vaadata seda mida maailmas näeb, või noh, ütleme et elu on selleks liiga keeruline teadmaks mis on õige ja mis vale. juhuse värk.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 00:21
ega sa ju asjast nagunii räägi. parem ongi kui üks hull vähem kes sabas halamas käib ignoori mõnuga, igas teemas, ära võta isegi osa neist mis ma teen ja kindlasti pea sõna
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 00:27
Poisid mis te kaklete, tehke uus teema, laste kasvatamise ideaalseimad võtted ja suunad äkki leiab nii mõnigi ihas ringi vaatav lapsevanem sellest nii mõndagi huvitavat ja õpetlikku, hetkel te ju teises teemas teineteise peale mürki pritsite
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 00:30
ihas ei peaks saama perekool. eostamine kuulub seksialla, see teema on aktuaalsem, eriti meestele.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 00:33
Oeh, ärge palun mishale küll ühtegi last kasvatada andke! Pigem vajaks ta ise ühte korralikku tädi kasvatajaks Nii kui tädid paar päeva eemal, nokib misha juba mriksi kallal
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 00:37
No nii...tundub, et 9 kuud on möödunud ja käib usin kasvatamise protsess Ärgem siis unustagem, et head lapsed, need kasvavad VITSAGA
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 00:40
issand, kuidas mina nokkisin, ma lihtsalt arutlesin. aga ma pole isegi tema jaoks piisavalt mees, irwww, õnneks ma pole homo.
aga mulle meeldib kui minust halvasti arvatakse, ma saan alati oma arvamuses olla vaba. jama kui on kõik sõbrad, siis ükskõik mida ütlen, keegi tunneb end kohe riivatuna. see ongi teie viga, te ei suuda suurt aksepteerida ja siis käite ja vigisete mul sabas
üldse ma pole sellistest meestest arusaanud, see mihkan samasugune. mis neil viga on, nii naiselik käitumine. virr virr. äkki ma olen neile suur konkurent, üks mees ju oli mingi vahe minupeale ihas nii kade. mina kõigiga suhtlen ja ma olen tal ees...
njaaaaa
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 00:41
Selles ma ei kahtlegi,et see teema mis sexi puudutab teile hingelähedasem on.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 00:44
Siin Sa Sheeba eksid, seks pole hinge, seks on ihulähedasem
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 00:49
Aikon otsi nüüd kähku enda jõuluvanavarustusest vitsakimp üles, Mishal juba püksid maas
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 00:52
Mul vitsakimpu pole, ehk sobib kärbsepiitski
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 00:52
misss, klobige üksteist. ma meeldin naistele nagunii
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 00:56
Aga kahjuks on palju sellised laste isasi kes ei hooli oma lastest jne ...
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 00:56
Meeldi kellele tahes aga tappa Sa saad, seda enam, et "kasvarusobjekt" on kutsuvalt ootel
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 01:04
Merxu07: eks seegi ole keeruline teema. kas alguses hoolis või ei hoolinud kohe. mehed ei taha suhelda oma eksnaistega, seepärast ei suhelda vast ka lastega. exnaine võib mehe otsuseid pidevalt kritiseerida, neid alaväärtustada, see ka tõukab eemale. mõni mees muidugi ei taha ka.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 01:07
mõni naine ei tahagi lapsi mehele jätta, et ei tekiks hea isa ja paha ema sündroomi. eks mehed olles lastest eemal, kulutavad rohkem resurssi lapsele, ostavad kinke, teevad midagi huvitavat. emal on väga raske sellega võistelda. siis jälle mees pettub. või kui mees pettis naist, siis naine ei näita mehele karistuseks enam last. eriti kui mehel on uus naine, siis kardetakse lapse ära nõidumist jne. raha jagelemised... paks raamat tuleks sellest
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 01:09
Misha36: nii see vist on jah , või kui võtakse ühendust siis ka ainult täis peaga , ja lapsele rahasi makstud ka ei sa korralikud....kahjuks on palju üksikemasi.
˅ näita rohkem ˅
1
...
4
5
6
...
9