Foorum
1
2
2025-03-11 22:00
seksilembus või erootikaga seotud töö peaks nagu automaatselt välistama tarkuse ja edukuse? huvitav soovmõtlemine
˅ näita rohkem ˅
2025-03-11 23:04
Ma tõesti tahaks näha naist oma kahe silmaga, kes õpib aastaid ja aastaid ja aastaid ülikoolis. Omandab erakordselt spetsiifilise eriala ja siis valib "härrade" rahuldamise. Võimalik, aga erakordselt raske minusugusel uskuda. Pole soovmõtlemine, lihtsalt mul pole tutvusringkonnas vaimselt võimekaid naistest seksitöötajaid, keegi lihtsalt ei taha seda teha kui on võimalik end karjäärialaselt palju tõsisemalt teostada.
˅ näita rohkem ˅
2025-03-12 00:02
Hostinne, kas sina siis ei usu, et on tippspetsialiste, keda kolleegid peavad pipardavaks vanatüdrukuks, aga tegelikult. käib ta õhtuti mehi murdmas. Raha aga võtab vaid selleks, et oleks vähem küsimusi.
˅ näita rohkem ˅
2025-03-12 00:28
Läks jälle lappama. Alustame otsast peale. Sa kirjutasid, et tark pea on haruldus, aga millegipärast seda ei kadestata.
Mina olen vastupidisel arvamusel, et kadestatakse küll ja palju rohkem kui kunstrindu. Kunstrinnad lased kliinikus ette panna ja mis seal siis nüüd nii keerulist küll on. Kust sa selle haruldaselt targa pea aga võtad, seda otsa juba ei monteeri!!! Tarkuse tekkimiseks pähe on vaja töötunde (õppida, õppida,õppida, lugeda loomulikult ja juurde kogemuse hankimine läbi praktika). Tippu jõuda on raske ja seal on kitsas ning üksildane. Küll ma juba tean, millest räägin. Ja enamik naisi valiks kindlasti haruldaselt targa pea kui kunstrinnad. Mina olen Eesti naistest küll sedavõrd kõrgel arvamusel.
Ja ma ei taha manipuleerida teemal, et tippspetsialist on vanatüdruk. Pole nad ühti. Nad on igati võimekad ka pereelus.
Seksilembus EI VÄLISTA tarkust, see ei puutu üldse asjasse. Ma kirjutasin seksitöötajatest, mitte seksilembusest. Ja minu poolest olgu need seksitöötajad targad või rumalad, mind see teema ei huvita ega eruta.
Küllalt keeruline on ette kujutada ka tippspetsialisti, kes viitsiks õhtuti kusagil mehi käia permanentselt murdmas ja raha kasseerimas. Ma arvan, et ta pigem puhkab ja tal on temaga vägagi võrdväärne partner, kes aeg-ajalt tal lõõgastuda aitab.
Võrdne tahab võrdset. Üks eesel tunneb teise ära, on eeslitelgi omapära.
Ja veel minu arvamus ei pretendeeri absoluutsele tõele.
˅ näita rohkem ˅
2025-03-12 09:08
Hostinne.Peagi on käes suur kevad ja karjalaskepäev. Pole mõtet vasikatega võidu joosta välajal.
˅ näita rohkem ˅
2025-03-12 12:11
Need iha 10-ned lähevad korda ainult sellistele naisterahvastele kellel enesehinnang madal,aga egoredelil on viimasele astmele jõudnud juba🤣 selline ,et vaatad pilti ja vaikselt läheb süda pahaks ja ta arvab,et on mingi iludus kuubis. Need blokkijad siin kes väidavad,et blokivad tüütuid...see tüütu pole sulle kirjutanudki ,aga sa blokid.blokid kartusest,et äkki saad 5 pildile🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-03-12 12:24
Sinul ju seda muret pole, sest pilditud saavad hinnata ainult kümnetega, nii et tuleb blokeerimise põhjust mujalt otsida.
˅ näita rohkem ˅
2025-03-12 13:15
Põhjus on ju lihtne. Ei saanud 10-et. Ei saanud üldse mingi tähelepanu🤣 ja see on põhjus blokkida,sest äkki tuleb ja paneb 5 pildile veel😀
˅ näita rohkem ˅
2025-03-12 20:10
Ütlen siis veel korra, et pildituna sa ju ei saa viiega hinnata.
˅ näita rohkem ˅
2025-03-20 09:42
Ingkris võta blokk maha,pole sulle midagi halba teinud 😃
˅ näita rohkem ˅
2025-03-25 14:13
Sama
Avastasin ka, et blokk peale pandud.
˅ näita rohkem ˅
2025-03-25 20:45
aga pilt võib üles minna hetke kui topisõltlane valvel parasjagu pole seepärast kindlam alati ennetavalt blokkida.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-17 23:58
Meeletult ebameeldiv paar siin ihas,kes vähe sellest,et oma lolle 1-sid muudkui teistele siin laovad,siis ei lähe päeva ka mööda kui nad kas esilehel ennast hinnates v teiste piltide all midagi jälle ei targuta minu kohta.
Kaua see provotseerimine veel sedasi kestab?
Omal elu pole,et teised lambist muudkui ette jäävad v?
˅ näita rohkem ˅
2025-08-18 08:55
Otsaistuda samuti nende konto ja mille alt siis igapäevaselt sama tegevust viljelevad.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-18 21:28
No, kindel see et sinusugune on sell 1 punkti väärt.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-23 20:35
ingkris
ingkris
Tee selline pilt karolina, kaua sa peegliselfisid teed? Ehk pole sul julgust kapist välja tulla.

Ma ei saa aru,kas tõesti on sellel paaril mingi vaimupuue v?
Kui ei suudeta minu piltide pealt aru saada isegi seda,et suvepildid looduses tehtud v autos.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-23 23:10
mutt karolina7777 vingub siin ja arvab, et tema see ainult a ja o. ainult ülestuunitud mutt ei muud
˅ näita rohkem ˅
2025-08-24 08:30
Oki12 kas naine peab olema kole vä sinu arust?
Kui naine tahab kena välja näha las näeb, las laseb rindu kohendada kui näeb sellist lahendust. Miks ei või rinnad ilusti püstised olla kas peavad olema lõntsis nagu piima pakid?
Kui kellegile nii meeldib see iga inimese enda teha! Ja kui võimalust on miks mitte. Või kas peab üleni kortsus nägu olema?
Selleks ongi igasugu kreeme tehtud et näeks norme välja!
Isegi mehed kasutavad neid kes ei taha vanem välja näha!
See küll iga inimese enda teha kuidas ta enda välimuse eest hoolitseb!
Kes tahab olla trullakam kes sale iga inimene teeb enda valikud ise ja sina küll seda arvustama ei peaks oki12!
˅ näita rohkem ˅
2025-08-24 12:06
P228,kelle kohta su kommentaar käis,minu v ingkrise kohta?😃
Kuna mul igatahes pole rinnad kohendatud.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-24 12:12
p228 kommentaar pani mind natuke muigama, aga arvan, et see kukkus tal natuke kohmakalt välja ja ei olnud pahatahtlik.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-24 20:51
Kommentaar ei käinud kellegi kohta Karoliinake!
˅ näita rohkem ˅
2025-08-25 12:37
Mitte kellelgi pole keelatud ennast inetumaks muuta. Siis vähemalt on põhjust kadestada neid, kes seda pole teinud.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-25 22:54
Ei tea jah mis mõte neid hindeid nüüd südamesse võtta, ta nii kole et peaks ise aru saama et muud ei väärigi 😀
Ma panin ka sellele ingkrisile paar ühte, ma loodan et plokkib ära mind 😀
˅ näita rohkem ˅
2025-08-25 23:19
Ingkris - mul pole sõbrannat, kelle eest peaksin, tahaksin või paneksin ühtesid, et ta kuskil "tipus " oleks 😀
Selline mõttelaad su probleeme tekitabki, oma ühtede lumisel konkurentidele ja see blokeerimine ka veel 😂 😂 sa peaks rate.ee lehel rohkem figureerima 😉
˅ näita rohkem ˅
2025-09-10 10:01
jfjm,
väga tabavalt öeldud....
hetkel siis antud paar tegeleb jälle aktiivselt laimamisega oma otsaistuda kontolt.
ilmselt kibestumus suur, et netist ''laenatud'' piltidega kontot eile päeva vipiks ei õnnestunud upitada
aga kahjuks pean valmistama pettumuse sulle, ingkris. kuna minu pilte hindavad jätkuvalt siiski reaalsed kasutajad.
üllatus ilmselt su jaoks, aga kõik ei pea tegema libakontosid ega ise oma pilte ülistavalt kommenteerima...nagu sa seda päevade viisi teed
nii et edu sulle laimamisel, kontode vorpimisel ja neile papi alla ladumisel!
sellise toreda kommentaariga esines siis otsaistuda:
--------------------------------------------------------------------------
otsaistuda
aega tagasi1t
caprichosa ladus eile õhtul oma libakontodele kõvasti pappi alla et sa temalt päeva VIP ära ei napsaks
˅ näita rohkem ˅
2025-09-10 14:14
Tule taevas appi millega TÄISKASVANUD inimesed omi päevi sisustavad.
Ei ole kade. Kas tõesti muud targemat teha pole.😀
˅ näita rohkem ˅
2025-09-10 16:15
ingkris

1p

Mida päevavipi tiitel eluks vajaliku juurde annab, et mõned siin kulutavad sadu eurosid ning erinavaid kontosid selle tiitli saamiseks

Vaatasin peeglisse vist.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-10 16:54
Igal oma hobi.
Mõni mängib virtuaalmänge, teine mängib ihas positsioonidega.
Miks mitte? 🙂
˅ näita rohkem ˅
2025-09-10 17:53
Handyman39
Tegelikult on mündil jällegi kaks tahku. Ei ole päris nii, et mõni mängib virtuaalmänge ja see on justkui okei. See viitab, et mees (naine) on jäänud oma arengus lapsemeelse tasemele. Ka filmis "Anora" oli viidatud sellele, et oligarhi perepoeg ei tahtnudki suureks kasvada, sest tal oli reaalselt seda võimalik endale lubada ja ta jäigi infantiilseks lapseks.
Kujuta nüüd ette pereisa, kes päevade kaupa mängib virtuaalmänge. See ikka päris "miks mitte" kategooriasse ei käi.
Mäletan, kui noore naisena kasiinos töötasin ja seal reservi kokku panin, siis oli ka terve list mehi, kes käisid mängimas (summad ei olnud suured). Võisidki jääda neid žetoone sinna masinasse taguma. Ja nende emad käisid siis nuttes palumas, et kasiino ometi keelu peale paneks. Aga noh muidugi lasti need mängurid sisse, sest raha on elus väga paljudele nr 1 prioriteet.'

Mina arvan, et iga indiviidi kohus on areneda, mitte käituda elu lõpuni nagu suur laps. Hobi korras mängida on üks asi, aga kui see muutub elu mõtteks, siis ..... kahju!

Edukat ihalemist!
˅ näita rohkem ˅
2025-09-10 18:00
Aaaa.

Selles on asi, et on jäänud lapsemeelse tasemele pidama oma arengus.
Ma siiani arvasin, et seotud ajukeemia ning psühholoogilise haavatavusega. (eriti, kui sõltuvuses)
Annavad kiiremini dopamiini laengu, sest on selliselt üles ehitatud. Ning isikul raskusi dopamiini vajaduse kontrolliga.

Aga Sinu selgitus meeldib mulle rohkem ja tundub loogilisem. Saan hakata täiskasvanud mängureid lapsikuteks mökudeks nimetama. Selmet arvata, et neil probleeme elus ja raskusi dopamiini vajaduse kontrollimisel 🙂
˅ näita rohkem ˅
2025-09-10 18:04
HandyMan39
Kas sina teadsid seda, et see populaarne ATH, mida kõik nüüd endal diagnoosivad on tegelikult kuni 8.eluaastani haigus, edasi juba kasvatuse teema.
Need täiskasvanud mängurid ei ole "ohvrid."
˅ näita rohkem ˅
2025-09-10 18:19
Eks see ole koolkonna küsimus.
Olen kohanud psühhiaatriakliinikus töötades personaliga, kes peavad ka skisofreenikuid kasvatamatuteks.
Saan ma õigesti aru, et kui ajukeemia paigast või soodumus looduse poolt olla vastuvõtlikum vaimse tervise probleemidele, tuleb unustada ravimid ja hoopis süüdistada vanemaid kehvas kasvatuses? Ja oma lapsi tuleb ka õigesti kasvatada, et ajukeemiat paigas olla?

Krt, kõik koolitused maha visatud aeg ja need psühhiaatrid on mulle kogu aeg valetanud. Ja ka oma patsientidele 🫤

Kellel Katrin Lusti kontakti on?
˅ näita rohkem ˅
2025-09-10 18:29
Hostinne, kas Sa ATH diagnoosimist õppisid ka kasiinos?
Tundud justkui haritud inimene, võiksid ikka ennem mõelda, mida suust välja sülgad...
Mõned asjad võiks ikka spetsialistidele otsustada jätta.
Seal haridusvaldkonnas on teil see probleem, et te teisi hirmsasti õpetada tahate, aga ise väga hästi ei arene, vaid paigal tammute.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-10 18:38
Hostinne,
Ma mõistan teie suhtumise tagamaid. Olen sellega VÄGA palju kokku puutunud.
Aga on asju, milles teaduspõhisusse, mitte arvamusse ja siseveendumusse.
Sul on õigus oma arvamusele. Isegi kui see soodustab negatiivset ja alavääristavat suhtumist vaimse tervise probleemidesse, mis omakorda pärsib nendega tegelemist.

Olen näinud 16 aastast autisti, kes personali poolt voodi külge seoti ja rihmadega peksti, sest teda ole "valesti kasvatatud" ja ta "käitus halvasti" selle tõttu.

Keep up the good work 🙂
˅ näita rohkem ˅
2025-09-10 18:38
Handyman39
kirjutan pikemalt lahti, sa ei saanud mõttest aru.
Tegelikult poevad täna paljud vanemad lapsel diagnoositud ATH haiguse taha, aga see ei tähenda, et igasugune käitumine sellel lapsel on õigustatud ATH diagnoosiga (haigusega). Otse loomulikult peab psühhiaater kirjutama ÕIGED ravimid (kahjuks kirjutatakse liiga lõdva randmega medikamente), aga sellega koos peab toimuma ka perekonna poolt reeglite kehtestamine ja nendest järjekindlalt kinni hoidmine, et tulla toime koolis ja edaspidi tööelus ja pereelus.

Mulle lihtsalt tekitas imestust fakt, et sa nii kergekäeliselt kirjutasid, et mõni mängib virtuaalmänge, mõni positsioonidega ihas, et las teevad mis tahavad.
Alati ju pole nii, et teeme, mis tahame. Kas täiskasvanud inimene ei peaks pisut mõtlema, mida ta teeb. Selle poolest ju inimene erinebki ainuraksest, et talle on antud mõtlemisvõime. Enese tegevuse analüüs ei mõju kuidagi kahjulikult. Me kõik teame põhjus-tagajärg seost, või vähemalt mõned meist.

Need mõtted ei ole kirja pandud targutamise eesmärgiga.
Ikka head!
H.
Katrin Lustile võid ikka kirjutada, helistada ja joonistada, kui soovid
˅ näita rohkem ˅
2025-09-10 19:19
Hostinne,
Tänan, et lahti kirjutasid. Mõistan nüüd paremini.

Lihtsalt väide mängurite lapsemeelsuse kohta evis levinud arusaamu sellest.

Jah, kirjutasin nii ja mõtlengi nii, et selles konkreetses kontekstis las teevad mis tahavad. Senikaua, kuni see neile endile või kolmandatele isikutele halba ei tee. (ei mõtle, et paneb halvasti tundma. See on igaühe enda vastutus, millest end solvata/häirida laseb)

Omamoodi eneseväljendus ning viis dopamiini saada.
Mina näen seda osana selle saidi dünaamikast.
Meil lõigil on omad süsteemid, kuidas elu elada ning surmani toimivana vastu pidada. Mis meid rõõmustavad, pinnal hoiavad.
Ning mul ei ole midagi selle vastu, kui täiskasvanud inimesed oma (pool) alasti piltide jagamisest ja neile tagasiside saamisest rõõmu tunnevad.

Aga mind häirib, kui täiskasvanud ning arukad inimesed selle pihta ilkuma hakkavad.

(kirjavead ja mõtete hüplikkus hetkel ei tulene mu arukuse üldisest tasemest, vaid hetkeolukorrast. Seega andke andeks ning küsige täpsustusi, kui lappesse läheb)

Lisan veel, et minu rünnakud ning reageeringud ei ole konkreetsete isikute pihta, vaid mõttelaadide, arvamuste, hoiakute pihta.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-12 22:10
Hurraaa, qwertyussa sai jälle iha sponsida ja loodetavasti ka paugu lahti. Ärimees nossov🤣🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-09-12 23:36
eks sina kiisuke75 ülle kiimled siin oma rasvarullidega
˅ näita rohkem ˅
2025-09-13 18:16
ülle kiisuke miks sa capi käest ei küsi miks see vana lõdva kommetega mutt tahab nii alati esimene olla ja palju e kulutab
˅ näita rohkem ˅
2025-09-13 19:41
jälle ülle valetab, sest pole mul sellist jubedat rasvarulli nagu sina ülle oled
˅ näita rohkem ˅
2025-09-13 19:45
Hamlet oki12 hindab oma paksusest.100kg kolakat , ega ingkris sobib sulle ka hästi ennem maolõikust oli ta su lemmik ikka.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-13 22:07
ülleke kas ma pean ka sinu perekonnanime siia panema. siis teised ka saavad vaadata mihuke sa oled. ja esined siin võõraste piltidega
˅ näita rohkem ˅
2025-09-15 12:27
Ingris, kuna Sinu postkast on mulle suletud, siis kirjutan siia aitäh ilusate sõnade eest, mida oled tihti minu piltide alla kirjutanud.🫠
˅ näita rohkem ˅
2025-09-15 14:49
kiisuke75 valetab nagu vana joodik, et pole ülle ja kasutad siin valesid pilte. häbi peaks sul olema ehid end võõraste sulgedega
˅ näita rohkem ˅
2025-09-15 16:34
Saime kõik targemaks, aitähh.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-15 16:41
tore, et ise ka ikka arusaad lõpuks. uskumatu eit see ülle kiisuke75
˅ näita rohkem ˅
2025-09-15 16:56
Aitähh , heal lapsel palju nimesid. Tore kuulda.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-15 16:58
ülleke mõtle aga omale uusi nimesi välja, nii nagu omale neid vari kontosi oled siia teind. edu sulle ülle kiisuke75
˅ näita rohkem ˅
2025-09-15 17:01
oki12 on siin kõik piirid ületanud, miks teda siit veel eemaldatud ei ole??? Selle saidiga oleks midagi väga mäda kui laseks siin inimeste täisnimesid avaldada.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-15 17:01
Aitähh. Nime ja kontode pakkumise eest.
˅ näita rohkem ˅
1
2