Foorum
1
2
2025-03-11 20:06
Mina olen ausõna 1000 korda rohkem kade naise peale, kel on väga arvestatav karjäär ( a la neurokirurg või kohtunik), kui et suured tissid külge monteerinud neandertaallase tasemel olevale naisolevusele, kelle elu suurimaks rõõmuks on " härrasid" teenida erootilise massaaźi või kes teab mille abil veel. Tark pea pole kindlasti täna enam naiste hulgas suur haruldus. Tarku ja edukaid naisi on väga palju meie ümber ( ei pea silmas seksitöötajaid).
˅ näita rohkem ˅
2025-03-11 22:00
seksilembus või erootikaga seotud töö peaks nagu automaatselt välistama tarkuse ja edukuse? huvitav soovmõtlemine
˅ näita rohkem ˅
2025-03-11 23:04
Ma tõesti tahaks näha naist oma kahe silmaga, kes õpib aastaid ja aastaid ja aastaid ülikoolis. Omandab erakordselt spetsiifilise eriala ja siis valib "härrade" rahuldamise. Võimalik, aga erakordselt raske minusugusel uskuda. Pole soovmõtlemine, lihtsalt mul pole tutvusringkonnas vaimselt võimekaid naistest seksitöötajaid, keegi lihtsalt ei taha seda teha kui on võimalik end karjäärialaselt palju tõsisemalt teostada.
˅ näita rohkem ˅
2025-03-12 00:02
Hostinne, kas sina siis ei usu, et on tippspetsialiste, keda kolleegid peavad pipardavaks vanatüdrukuks, aga tegelikult. käib ta õhtuti mehi murdmas. Raha aga võtab vaid selleks, et oleks vähem küsimusi.
˅ näita rohkem ˅
2025-03-12 00:28
Läks jälle lappama. Alustame otsast peale. Sa kirjutasid, et tark pea on haruldus, aga millegipärast seda ei kadestata.
Mina olen vastupidisel arvamusel, et kadestatakse küll ja palju rohkem kui kunstrindu. Kunstrinnad lased kliinikus ette panna ja mis seal siis nüüd nii keerulist küll on. Kust sa selle haruldaselt targa pea aga võtad, seda otsa juba ei monteeri!!! Tarkuse tekkimiseks pähe on vaja töötunde (õppida, õppida,õppida, lugeda loomulikult ja juurde kogemuse hankimine läbi praktika). Tippu jõuda on raske ja seal on kitsas ning üksildane. Küll ma juba tean, millest räägin. Ja enamik naisi valiks kindlasti haruldaselt targa pea kui kunstrinnad. Mina olen Eesti naistest küll sedavõrd kõrgel arvamusel.
Ja ma ei taha manipuleerida teemal, et tippspetsialist on vanatüdruk. Pole nad ühti. Nad on igati võimekad ka pereelus.
Seksilembus EI VÄLISTA tarkust, see ei puutu üldse asjasse. Ma kirjutasin seksitöötajatest, mitte seksilembusest. Ja minu poolest olgu need seksitöötajad targad või rumalad, mind see teema ei huvita ega eruta.
Küllalt keeruline on ette kujutada ka tippspetsialisti, kes viitsiks õhtuti kusagil mehi käia permanentselt murdmas ja raha kasseerimas. Ma arvan, et ta pigem puhkab ja tal on temaga vägagi võrdväärne partner, kes aeg-ajalt tal lõõgastuda aitab.
Võrdne tahab võrdset. Üks eesel tunneb teise ära, on eeslitelgi omapära.
Ja veel minu arvamus ei pretendeeri absoluutsele tõele.
˅ näita rohkem ˅
2025-03-12 09:08
Hostinne.Peagi on käes suur kevad ja karjalaskepäev. Pole mõtet vasikatega võidu joosta välajal.
˅ näita rohkem ˅
2025-03-12 12:11
Need iha 10-ned lähevad korda ainult sellistele naisterahvastele kellel enesehinnang madal,aga egoredelil on viimasele astmele jõudnud juba🤣 selline ,et vaatad pilti ja vaikselt läheb süda pahaks ja ta arvab,et on mingi iludus kuubis. Need blokkijad siin kes väidavad,et blokivad tüütuid...see tüütu pole sulle kirjutanudki ,aga sa blokid.blokid kartusest,et äkki saad 5 pildile🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-03-12 12:24
Sinul ju seda muret pole, sest pilditud saavad hinnata ainult kümnetega, nii et tuleb blokeerimise põhjust mujalt otsida.
˅ näita rohkem ˅
2025-03-12 13:15
Põhjus on ju lihtne. Ei saanud 10-et. Ei saanud üldse mingi tähelepanu🤣 ja see on põhjus blokkida,sest äkki tuleb ja paneb 5 pildile veel😀
˅ näita rohkem ˅
2025-03-12 20:10
Ütlen siis veel korra, et pildituna sa ju ei saa viiega hinnata.
˅ näita rohkem ˅
2025-03-20 09:42
Ingkris võta blokk maha,pole sulle midagi halba teinud 😃
˅ näita rohkem ˅
2025-03-25 14:13
Sama
Avastasin ka, et blokk peale pandud.
˅ näita rohkem ˅
2025-03-25 20:45
aga pilt võib üles minna hetke kui topisõltlane valvel parasjagu pole seepärast kindlam alati ennetavalt blokkida.
˅ näita rohkem ˅
1
2