Läks jälle lappama. Alustame otsast peale. Sa kirjutasid, et tark pea on haruldus, aga millegipärast seda ei kadestata.
Mina olen vastupidisel arvamusel, et kadestatakse küll ja palju rohkem kui kunstrindu. Kunstrinnad lased kliinikus ette panna ja mis seal siis nüüd nii keerulist küll on. Kust sa selle haruldaselt targa pea aga võtad, seda otsa juba ei monteeri!!! Tarkuse tekkimiseks pähe on vaja töötunde (õppida, õppida,õppida, lugeda loomulikult ja juurde kogemuse hankimine läbi praktika). Tippu jõuda on raske ja seal on kitsas ning üksildane. Küll ma juba tean, millest räägin. Ja enamik naisi valiks kindlasti haruldaselt targa pea kui kunstrinnad. Mina olen Eesti naistest küll sedavõrd kõrgel arvamusel.
Ja ma ei taha manipuleerida teemal, et tippspetsialist on vanatüdruk. Pole nad ühti. Nad on igati võimekad ka pereelus.
Seksilembus EI VÄLISTA tarkust, see ei puutu üldse asjasse. Ma kirjutasin seksitöötajatest, mitte seksilembusest. Ja minu poolest olgu need seksitöötajad targad või rumalad, mind see teema ei huvita ega eruta.
Küllalt keeruline on ette kujutada ka tippspetsialisti, kes viitsiks õhtuti kusagil mehi käia permanentselt murdmas ja raha kasseerimas. Ma arvan, et ta pigem puhkab ja tal on temaga vägagi võrdväärne partner, kes aeg-ajalt tal lõõgastuda aitab.
Võrdne tahab võrdset. Üks eesel tunneb teise ära, on eeslitelgi omapära.
Ja veel minu arvamus ei pretendeeri absoluutsele tõele.