Foorum
1
2
2018-04-09 12:19
nagu nt liisu240
˅ näita rohkem ˅
2018-04-09 12:34
mida sina kiisuke siin hõikad, see jobu oli ju sinu suur sõbranna ja mõttekaaslane Sa oled samasugune peaaegu.
˅ näita rohkem ˅
2018-04-09 14:10
väga huvitav, sa imelik oled tõesti imelik, kuskohast kajastub et ta mu mõttekaaslane oli ja sõbranna nagu pushup ve?
˅ näita rohkem ˅
2018-04-09 15:06
vot tõesti, nüüd ei tea sa midagi eksole? Kes see kiitis siin selle rõvediku ropendamisi ja ähvardusi takka?? Mina või??? Ei ole sa parem midagi temast, ühesugused olete.
˅ näita rohkem ˅
2018-04-09 15:35
kus kohas ma kiidan????
˅ näita rohkem ˅
2018-04-09 19:15
Mälu on sul ka olematu ma vaatan, kes oli see kes kiitis takka kui see jobu lubas ma ei tea kellele "mehed " kaela saata ja keda kõik kasti lüüa ja molli anda ja mida kõike veel ja kes oli see kes tagant õhutas???? Ja ma olen vaadanud, et pidevalt jäävad sulle teatud inimesed lõugade vahele, nagu näiteks Pushup, pidevalt pritsid tatti tema aadressil. Täiega rõve mõrd oled sa, pane ennast põlema ausõna.
˅ näita rohkem ˅
2018-04-09 20:01
Milline sõnavara härrasmehel 😀, milline agressiivsus , milline loogika.... pesed siin s...vees samuti luid ja konte ja olgem ausad, meil kõigil on õigus oma arvamusele, või ainult vaimust vaesed võivad Tatti pritsida kuhu aga juhtub, imelik loogika sul Imeliktoots...
˅ näita rohkem ˅
2018-04-09 20:39
Ja paber, suure pitsatiga mis kindlasti on Pussul kohe tagataskust võtta ei vabasta ka teda, inimeseks olemisest, ära tee siis vahet Imeliktoots... Pussu pole ohver, Pussu on samuti paras pussakas ja kui naised omavahel jõudu katsuvad, siis mehed ei sekku😀.... Mehed ajavad meesteasju 😀
˅ näita rohkem ˅
2018-04-09 20:41
Seoses sellega, et siin on 99% naistest pekised ja mittenikkujad mõttetud eided siis ei taha ma siit kedagi ega midagi, päris ausalt. Huian niisama siin, pillun ausaid ja otsekoheseid kommentaare piltidele kuniks kõik mind lõpuks ära on blokkinud (sest tõde ei kannata ju keegi ) ja siis kaon siit igaveseks minema.
Mõtetu loogika 53 a mehe kohta...pole siis ime kui noored neidised sind imelik ei salli
˅ näita rohkem ˅
2018-04-10 04:25
Kes sulle touch putru pakkus, et lusika kätte võtsid?? Sinu arvamust ei küsinud keegi. Kiisu kohta hakkasin üldse selle pärast kirjutama, et üks kuradi eit on nii kahe persega ja selliseid ma ei seedi, kummardab seda kelle lipp parasjagu tornis lehvib. Ja teisi arvustama ja tatti pritsima on kõva mutt aga ennast ei näe... Ja minul võib loogika mõttetu olla, okei, aga sina kiisuke oled ise üleni üks mõttetu moor, päris õudne vaadata.
˅ näita rohkem ˅
2018-04-10 08:54
Kiisuke75 katsetab enda peal, kas veiseid on võimalik alkohooliga nuumata.
˅ näita rohkem ˅
2018-04-10 09:02
Ja imelik nii nagu sina teistele nii teised sinule.... mina olen endaga väga rahul ja sinu nirune nikunälgas inisemine mulle küll korda ei lähe
˅ näita rohkem ˅
2018-04-10 09:18
Vau minu uudis pani kiisuke75 hästi käima võta nüüd rohtu rahuned maha
˅ näita rohkem ˅
2018-04-10 09:25
no sa suursoo kiidad siin kõigile et ma töölt lahti lastud varguse ja joomisega.... et see kohe lausa huvitav ... mulle tuli mitu kirja.. peaks kohe oma ülemuse siia lehele saatma saab ka natuke naerda
˅ näita rohkem ˅
2018-04-10 09:40
Hakkab tulema, juba mustlase ja nn printsessi sõnavara kasutusel oled ikka jah samasugune nagu need eelnimetatudki Ja inised ikka sina siin teiste kohta aga mitte keegi teine. Jube heal arvamusel oled ikka endast küll aga vaata nüüd kriitilise pilguga peeglisse ka.... kui sul seda enesekriitikat üldse olemas on muidugi. Toon sind maapeale tagasi - õudne vanamoor oled!!! Kõik, rohkem ma sinu peale oma aega ja klaviatuuri ei kuluta, sa pole sedagi väärt tegelikult.
˅ näita rohkem ˅
2018-04-10 10:06
Sa kiisuke75 kas sa Heiki Valnerit ei tahaks siia kutsuda?
˅ näita rohkem ˅
2018-04-10 10:08
Tahan küll , olen temaga kohtunud...aga sa Valneri jutud ikka ilusti läbi lugenud oled või ainult pealkirju
˅ näita rohkem ˅
2018-04-10 10:12
Kiisuke mina räägin ainult tõtt ja see on tõde, et sind lahti lasti suure joomise pärast ja see, et sa varastasid ka paljud veised surid sinu pärast ära joo vähem.
˅ näita rohkem ˅
2018-04-10 10:15
Valner pidigi sinusuguse patuoinaga kohtuma.
˅ näita rohkem ˅
2018-04-10 10:17
no kui lahti lastud siiis lahti lastud ,tore joon ja laaberdan ja kepin nagu mainisid , kui minu pärast veised surevad siis las surevad jumala pohhui ei tunne häbi ega süüd , kärvaku ,siis võin edasi juua kui juba lahti lastud peaassi et juua saab, ja imelik olen küll endast heal arvamusel sinu inin mind ei koti nagu ka palju teisi, kaks kepi nälgas naksitralli kes ilmselt minu poolt kuivale jäetud kirjutage mida tahate ,ei vasta enam teile aga kiidan teisi kui teid perse saadavad
˅ näita rohkem ˅
2018-04-10 10:24
Palmipoiss oleks võibolla tõesti juhusliku madratsi tanklasse koristajaks võtnud, aga tema müüs firma maha ja uued omanikud on kaugemalt. Nii et unista edasi.
˅ näita rohkem ˅
2018-04-10 10:31
Kiisuke sul siin ihas nüüd palju aega. Tööl enam ei käi. Sul nüüd aega akusid laadida.
˅ näita rohkem ˅
2018-04-10 15:43
Lasteaed
˅ näita rohkem ˅
1
2