Foorum
2010-11-06 15:54
okei, olen päri et meie ümber on palju võõrast ja tundmatut,aga homod seda kll pole ,mina vahemalt arvan nii,neid on igalpool,tundmatu on universum,galaktikad jas edagi juba mitte täiel määral.aga arvan et se homofoobia on pigem seotud sellega et liht inimene, nagu mina, ei suuda moista nendevahelisis suhteid ja armastust ja jne,see koik on väga haiglane ja perversne,aga ma saan aru et tegu on haigusega,v tegelt suiis geeni praagiga
˅ näita rohkem ˅
2010-11-06 18:05
mikhan: avaldub kindlasti sellisel kujul, aga tagamaad on sügavamad kui mingi hirm. me elame ühiskonna mudelis kus ühiskond juhib meid ja ühiskond kaitseb ühiskonda. rottidega on hulga katseid tehtud, nemad ka endist erinevad lükkavad kohe oma ringist välja. ma ise arvan et homod on evolutsiooniliselt vajalikud kasvõi empaatia mõistmiseks. kindlasti mingi koht neil on, nad ei saa kunagi domineerima, aga mingi hulk neid on stabiilselt isegi kui keegi nad viimseni maha killiks.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-06 18:11
papi,homod ja vajalikud,kindlasti mitte evolutsiooniliselt,milleks,tekib kysimus
˅ näita rohkem ˅
2010-11-06 19:36
mul on oma teooria. Homod on vajalikud geenidepoona, ehk siis liigi massiteadvuses selline reserv, kuna liigil hakkab territooriumil kitsaks jääma, siis on vaja hulka füüsiliselt terveid isendeid, kes oleks küll võimelised paljunema, kuid ei paljune, muudavad aga orientatsiooni, kui mingi näiteks looduskatastroofi tagajärjel peaks liigi arvukus katastroofiliselt vähenema. Ma toetan seda teooriat sellega, et kunagi pole olnud homosi nii palju, kui maakera oli inimestega hõredalt asustatud, ja ka peale suuri ohvriterohkeid sõdu jne
˅ näita rohkem ˅
2010-11-06 22:27
Minu teooria on,et homod on inimühiskonna töömesilased.Putukate paljunemistempo on kiire,aga inimestel aeglane,selleks on kriisi situatsioonideks säilitatud neil paljunemis võime.
Kui homod on leppinud sellega,et nad on natuke teistsugused,siis homofoobid on need kes kardavad olla teise sordi inimesed.Kõige raevukamad ongi just kõige tavalisemad kapipeded.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-07 14:34
vist jah ja eks osad homod ole edukad, neid ümbritsevad ilusad naised ja nad on seltskonna kõrgtähed. milline jorss ei läheks kadedusest lolliks, eriti täispeaga?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-10 01:11
usun et ikka rohkem on neid tavainimesi kellel laheb hasti,aga eks kadedaid ikka on,mia kuulun nende hulka kes peab nendevahelisi suhteid vardjalikeks ja ..ma ei tea pole sonu,arvan,et kui teeks pedevihkaja saidi siis oleks sellel rohkem kasutajaid kui sellel,usun et midagi analookset on juba valja moeldud..anaaaallllooogset
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 18:30
Irww,minul kah siis nüüd,hmm,mis ma olen siin olnud,mingi detsembrist vahelduva eduga,aga juba juhtunud mõndagi.Kohe pea esimesel päeval hakkasin ühe kaaslinnlasega suhtlema,jutud ja kõik sujusid,mingi kuu aega oli seda.Mõlemapoolne otsus oli siis kohtuda,krt ja sinnapaika see jäigi,hakkasid igasugu vabandused ja muud värgid tulema.Loobusin üritamast.Mina ei olnud põhjuseks,et ei kohtuks,siis jätkas ta tüütamis,et ikka võiks jne.saatsin metsa.Ta tegi teise nimega konto,võibolla ka mitu,ei tea.Tüütas edasi,kuni lõpuks jättis järele.Seega kohtumis kogemus puudub
Järgmise tutvusega läks taas nihu.sama jutt,mis enne,kirjad,värgid-särgid,pildivahetus jne.Nagu peab.)Kohting siis,mina kui vanakooli mees,lõin end üles ja panin laua kinni,eelnevalt ka sai joogi eelistused läbiräägitud,siis tellisin veini,kuigi ise pole suuremasi veini mees--ootan--ootan--mingi 40 minti,helistan siis,ei vastatud..pidin siis ise seda veini imema hakkama,krt terve pudeli vägistasin sisse taas--olematu kohting
Nüüd hiljuti,hakkas minust 4 a.vanem naine kirjutama,no jällegi,kõik ilus ja kena,kuna siia pilte pole pannud,siis sai ka neid vahetatud.nagu nicevoo pildil.ok,ma juba eelnevatest kogemustest olin kaitsvas positsioonis,nu.käis ikka pinda,et lähme ujuma jne.Nõustusin lõpuks.Jutt ju oli kõik meil klappimas,mix siis mitte,mõtles tartuvaim ja autole hääled sisse
sõitsin siis sinna järve äärde,kus ta läheduses pidi elama.Pidin pikali kukkuma,kui olin kohal,Seisan väljas ja korraga minust no 10 a.vanem tädike ja pildil olevast nähtust mingi 20 kg raskem mamsel minu juurde tuleb ja mainib,tere mu ihasõber.Krt,mul pidid päiksese prillid ninalt kukkuma ehmatusest.Küsisin siis,kas sinuga kirjutasingi,jah....nu oli pisut nägu sarnasem,aga see oli suurem ja laiem nüüd.Persse,siis olin pikemalt vait jälle,kui küsisin,et mix siis ennast kellegiks teiseks elad--ta nagu süüdimatu,mainis,et eks naised olegi sellised salapärased.nujah,õigustas ja kaitses veel ennast,aga tahtsin põgeneda,nii kiirelt,kui võimalik,aga kuna oli ilus suveilm,tegin ka kiire kupsu,et päev täitsa raisku ei läheks muide,panin tähele,et need,kellega on mul sellised kogemused olnud,siis nad liiguvad ikka siin ringi ja otsivad ohvreid--naiivseid,nagu minagi Suhtun nüüd eelarvamustega siinsesse emaste klanni,ja ei usu vähemalt 75% nende juttu.Parajad eputised ja kui uskuda seda viimast naist,et naised ongi sellised salapärased,siis küll ja pole välistatud,et mingi perverdist pede esineb naiste kontoga.
Mõtlen siiani,et mix need 2 eelmist alt hüppasid,välimus ka pole mul nagu kõige hullem,mingeid erisoove ei olnud---ei tea,parem ka võibolla
Kirja pani tartuvaim siis oma iha muljed
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 20:10
Ma tean mida sa tunned, sellepärast mul ka selline nimi, paljud ehmatab ära ja nii ongi parem
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 20:25
Kui ma järjekordselt tabasin oma töökaaslase oma kallimale mullikesi ajamas, küsisin asja kohta, need olevat naiste väiksed valged valed. Eks igaüks ise teab mida ja kudapidi...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 08:36
Nagu ka enamus siinsetest naistest, kes on siin juba kes teab mitmendal ringil
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 19:52
Tartuvaimul on jah värvikad kohtumised, nagu tema värvikas tekst.
Aga kummaline on see, et pidevalt kirutakse, et ei kohtuta ja ei tulda kohale jne. Mul tekkis küsimus, et kas see rahvas siin, kes suure suuga kirub, mitte ei fantaseeri juurde mitte.
Need inimesed, keda mina siin tunnen ja kellega tihedamalt suhtlen, pole nad küll kurtnud, et mingi "tüngaralli" siin käib. Kui ikka asi läheb kohtumiseks (mis iganes viisil), siis neid, kes välja ei ilmu olevat ikka väga vähe.
Seetõttu ei usu mina seda juttu, ei tule kunagi kohale. Kohati tundub see nagu meeste poolne provokatsioon, et panna naine kindlasti kokku saama, et ta n.ö tõestaks, et ikka ei mängi lolli. Lõhnab omast arust kavala väljapressimise järgi.

Minul on siin 2 ütleme nii negatiivset kohtumist, kus tõesti tekkis tunne, et mis asja. Ülejäänud inimesed on kõik täiesti normaalsed inimesed. Seetõttu, ma ei tahagi seda pikka ja negatiivsete kogemuste jora siin kuidagi uskuda.
Ei saa olla nii, et mina näen vaid normaalseid inimesi. Teised aga kohtuvad mingite poolearulistega.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-14 11:26
kinnitan sulle,et ei imenud kuskilt maajast seda juttu,nii oligi!Sina vaatad naise seisukohast,ilmselt mehed tulevad kohale,aga mina istusin ise ristiisas selle neetud veiniga kindlasti on ka neid,kes ei tüngata,aga neid vaid siin käputäis ja ülejäänud 80% on rahapeal väljas.kui neid kuulutusigi lugeda-----ja 10% on niisama flirtimas töökõrvalt--no ülejäänud siis ka reaalinimesed.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-14 13:59
Mind on siin ihas kaks meest jätnud ootama...Teistega oleme ikka kenasti kokku saanud
˅ näita rohkem ˅
2011-07-14 19:15
Tartuvaim, kõik on reaalsed inimesed. Ka need, kes iial kellegiga ei kohtu. Arvuti taga istub ikka inimene, mitte programm ei vasta sulle

Aga mis ma sulle ikka öelda oskan. Veider on see tõesti, sest ma ei räägi mitte enda vaatenurgast, vaid pigem tegin järeldused oma tuttavate räägitu põhjal. Ainus asi võib olla see, et enamus minu siinsetest sõpradest pole suured kohtujad või on vanad kalad, kes päris pingsalt ringi ei ralli.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-14 23:58
sulle NSM---kõik ongi reaalsed inimesed,aga mitte netis! siin võid kes iganes olla
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 08:16
Oot, oot, netis siis nagu Sinu asemel Tartuvaim mingi skript kirjutab? Ise sa samal ajal jood neetud veini kusagil?
Siin ei saa olla kes iganes. Kas on reaalne inimene või on mõni nupumees skripti kirjutama sättinud. Või on veel mingeid võimalusi? Või kardad, et mõni koduloom on nii nutikas, et istub internetis ja suhtleb?
Vabanda Tartuvaim, aga sinu suhtumine on minu jaoks üsna veider ja puhtisiklikult ma ei imesta üldse, et sul sama veidrad kohtumised on.

PushUp, mina ei karda kellegiga kohtuda. Iseasi on hoopis see, et kas ma viitsin kõigiga kohtuda. Kindlasti mitte. Minu jaoks on fakt, et inimese käitumine internetis ei erine tema käitumisest reaalsuses. Ei oska siin suhelda, ei oska ka seal.
Seda hala, et keegi ei ole reaalne, keegi ei kohtu, kõik on pahad ja vastikud, ainult "mina" olen pärl kogu selle s***a lasu sees, tulebki võtta kui märki, et inimesega pole kõik päris korras. Üldjuhul on tegemist mingi ulmelise fanaatikuga, kes on kogu maailma peale pahane ja siis vaid hädaldab.
Sry, kui olen järsk. Aga minu jaoks hädaldamine ongi nõme ja täiesti vastuvõtmatu suhtlemisviis.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 09:33
Mina olen ÜBER, mina hädaldan hädaldajatega, kes hädaldavad hädaldajate hädaldajatega, kes hädaldavad hädaldajatega .
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 19:34
jura jutt,või tahad tark välja näha loogiline,,et mina kirjutan ise,ei skripti keegi,teema oli tünga tegijad ja minu muljed ja kogemused olid need,mida siin kajastasin.mis veel puutub neti ja reaalsesse ellu,siis pole ju välistatud,et sinagi võid perverdisthomo olla,aga naise kontoga,seda ma ei tea ja see ongi see vahe,et netis on inimesed hoopis keegi muu,kui reaalsuses.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 23:13
Netis on inimene see, kes ta tahaks olla, aga reaalis see kes ta peab olema
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 17:53
Nu ja mis see näitlemine siin internetis Teile annab? Vot seda oleks küll huvitav kuulda.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-18 23:17
tüng siis tüng mis teha
˅ näita rohkem ˅
2011-07-19 09:01
et mide näitlemine annab? äkki on see mingi ettevalmistus... näiteks lavakasse astumiseks? kunagi ei või teada, milliseid talente siit tuleb ja kus neid kohtab
˅ näita rohkem ˅
2011-07-19 16:14
kindlasti loomingulist põlemist, lood tegelaskuju, elad läbi tema kannatusi ja kriise, võtad vastu aplause ja sädeled skandaalide keskpunktis
˅ näita rohkem ˅
2011-07-19 19:21
Kurja kui isekas ma olen. Mulle meeldib see tegelane, kes siin teisel pool ekraani toimetab oma asju. Ju ma olen siis üks vähestest, kes julgeb kätt südamele pannes öelda, ma meeldin endale ja olengi selline, nagu ma olen ... ei taha keegi teine olla.
Lavakasse on mul lootusetult hilja minna ja vaevalt ükski lavastaja mind siis hiljem tahaks, sest ma ei viitsi küll kellegi tahtmismööda tantsida
˅ näita rohkem ˅
2015-04-23 20:37
Tünga tegija HenryV
˅ näita rohkem ˅
2022-07-27 12:47
😊
˅ näita rohkem ˅
2022-09-29 08:40
😊
˅ näita rohkem ˅