Foorum
2022-07-29 14:06
On naisi, kes hoiavad orgasmi tagasi onaneerides... goonetted.
Praktikas võib see nii mõjuda, et enam ei saagi orgasmi. Üldiselt arvatakse, et ilmajäämisest tuleb naistel suur frustratsioon. Tegelikult tuleb meestel peaaegu samapalju, aga oluliselt vähem, kummalgi sool, kui linnalegendid räägivad.

On naisi, kelle erutus järjest suureneb läbi tagasihoidmise ja kui harva saada on plahvatus selline, et minestavad.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-04 23:14
erutus suurenebki tavaliselt läbi tagasihoidmise/piiri peal mängimise. meestel ju ka, enamasti.
frustratsioon saamata jäämisest.....noh, see oleneb inimesest. mõnel tekib reaalne tugev kõhuvalu, näiteks. mis eriti seksikalt ei mõju.

aga teema autorile.
kas alati peakski seda maksimaalset mõnu taga ajama?
jah, mõne eriti võimsa orgasmi meenutamine toob aastate pärast sära silma aga samamoodi nauditav on ju tglt ka kiire kähkukas, hetkeline mõnu pinge maandamiseks. mis sest, et seksigurud seda vast heaks ei kiida.
iga kord pole gurmeeroa nautimiseks aega ega viitsimist.
siis ajab hästi valmistatud kiirtoit ka asja ära
˅ näita rohkem ˅
2023-03-05 10:17
käisin tushi all ja pesin ka noku puhtaks sest täna on ju valimised. Mastrubeerin Kaja.K pilti vaadates ja valmistun valima.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-27 10:37
Olen täheldanud, et nii meestel kui ka naistel kehtib ühesugune printsiip - mida kauem edasi lükkad, seda võimsam on pingest vabanemine. Keelekat tehes on öeldud ka seda, et näpuga koos tuleb tugevamalt. Ilmselt tänu sellele, et kliitor saab siis mitmekülgsemat stimulatsiooni. Teatavasti kliitor ei ole ainult väljaulatuv osa, vaid seda tunneb ka tupeseina tagant, eriti enne orgasmi. Eks meestel ole samamoodi, et käega kaasaaidates on stimulatsioon ja orgasm tugevam. Ainult imedes on üsna piinarikas mõnu, kui oled poole tulemise peal ja värised suurest erutusest..
˅ näita rohkem ˅