Foorum
2015-11-13 19:17
Jah aga mul olex vaja kindlasti göö asjus kuulutada kogemata läx valesse kohta
˅ näita rohkem ˅
2015-11-17 12:08
Oodake.. kas raha pakkumine seksi eest ei ole mitte teenuse ostmine? Kas sellised kuulutused ei peaks kah teenuste rubriigis olema?
Vabakuulaja - ega see paarinädalane kuulutuste kustutamine ilmselt ei aitaks. Iga kord peaks ikka ka päevase või nädalase kuulutamise keelu panema ning postkasti saatma selgituse, miks nii läks. Siis VÕIB OLLA need teenusepakkujad saavad aru, et vales rubriigis kuulutavad. Aga katsu sa nädalase kuulutamise blokika 5x sama inimese kuulutust kustutada. See on juba oma paar kuud. Ja kuna neid pakkujaid siin nii palju on, siis ilmselge, et ega moded ei jõua kõiki kasutajanimesid meeles pidada, kelle kuulutust juba kord on kustutatud ja bannitud ning keda mitte.
Kardan, et siis peaks lehe modedel olema palju suurem kontroll asja üle, kus salvestatakse inimese ankeedile see blokeerimise info nii ca kuuks ajaks vms. Siis iga uus mode sinna sattudes saab teha õigeid otsuseid. Kuid ma sügavalt kahtlen, et hetkel portaal viitsib sellist koodi kirjutada asjale
˅ näita rohkem ˅
2015-11-17 17:48
kusjuures, aitab kustutamine. tõsi, see on Hiiobi töö, aga näiteks konkureerivas portaalis just sellega sai asjad jonksu.
˅ näita rohkem ˅
2015-11-23 00:21
tartu on pommiauk, seal elab ainult üks inimene ja temagi on enamuse ajast kalal
˅ näita rohkem ˅
2015-12-07 19:56
yxx2 .... äääää muretse lilleõieke, siinsed moded kustutavadki ja piiravad nägude järgi sinu kuulutusi ja kuulutamise õigusi. Kui face ei meeldi, siis kustutame su kuulutuse ja piirame kuulutamist kui aga oled suur sõber ja nii kena face-ga, siis kuuluta mida tahad ja kuidas tahad ...
˅ näita rohkem ˅
2015-12-07 20:33
Red, kui mitte-teenuskuulutus sisaldab "sinu poolt minule toetus" või muud analoogi, siis sõltumata näost on kuulutamise võimalust varem või hiljem piiratakse.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-07 20:51
irw, siis peaksite pool iha kuulutusi eemaldama, ma küll ei näe seda, et seda tehtaks ja vähemalt 50% kuulutajatest peaks keelu all olema, seega ärge tulge mull siin väitma null-tolerantsi, see ikka näo järgi teema, larf meeldib, siis kuulta mis tahad ja palju tahad, larf ei meeldi, siis ka ei lase me sul kuulutada seda mida tahad ja seda mida sa ei taha
˅ näita rohkem ˅
2015-12-08 00:34
täpselt nii ongi,aamen
˅ näita rohkem ˅
2015-12-10 19:44
Red kirjutab täiesti õigesti - kui vaadata kuulutusi siis ei peaks mitte pooled vaid mingi 90% kuulutajatel kuulutamise piirama aga millegi pärast tehakse seda jah valikuliselt ehk siis ühtedel ja samadel piiratakse iga natukese aja tagant aga teised kuulutavad rõõmsalt mida iganes soovivad. Olen ka suhteliselt veendunud, et kui kellelgi on soojad suhted mõne modega siis ta teeb mida tahab,kel neid sooje suhteid ei ole või tõesti mõnele modele larhv ei meeldi siis tal ka see kuulutamise võimalus blokeeritakse. See on reaalsus, moded rääkigu mida nad tahavad siin.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-10 20:21
Ja mina olen veendunud, et keegi ei saa minu poolt antud teemas (kuulutuste piiramine/mittepiiramine) erikohtlemist.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-10 20:26
Evatydrik, aga kui ma väga ilusasti palun, kas siis ka ei teeks väikest piirangukesekest minu kuulutamisele
˅ näita rohkem ˅
2015-12-10 20:29
Ei, aga kui piirangut kangesti tahad, paku nt muu all teenust ja küsi selle eest raha ning sa saad oma piirangu.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-10 20:56
Siis peab ju veel kuulutama hakkama Ma lootsin saada ikka niisama, tutvuse poolest, erisoodustuse korras
˅ näita rohkem ˅
2015-12-11 09:15
99% naiste jäetud kuulutustes küsitakse raha, kas siis otse või varjatult. Ja mis vahe seal on kuidas. Kui otse välja öeldud ei ole siis on kindlasti viidatud ankeedile mida peaks enne kirjutamist lugema ja teadagi miks, iga loll saab aru. Reeglite järgi peaksid nad kõik bänni saama aga kaugeltki ei saa, saavad vaid osad neist. Olen nõus, et KÕIK moded ei mängi kellegagi kokku ega tee valikuid selle järgi kelle pildid meeldivad, kelle omad mitte aga mitmed neist kindlasti ja see "tilk tõrva" rikub "meepoti" sisu ära... Tegelikult oleks normaalne kui ENNE blokkimist saadetakse vastavale kasutajale kiri hoiatusega, et kustutagu kuulutus või kuulutamise õigus piiratakse aga seda ei tehta ju, olen kindel, et paljud ei tea ega saa aru mis põhjusel neil kuulutuste piiramist rakendati ja kuna reeglina moded ka kirjadele ei reageeri siis jääbki arusaamatuks. Kui kunagi millalgi kuulutuste lisamise võimalus taastub siis pannakse jällegi põhimõtteliselt samasugune kuulutus üles ja jälle tuleb bänn sest kuulutaja ei tea/saa aru mida ta valesti teeb. Olen nõus, et mingi kord peab olema aga see peaks olema läbipaistvam ja selgem nagu igal pool mujal meie elus asjad on ja inimene peab teadma ja aru saama mille eest teda karistatakse. Praegu see kindlasti nii ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-11 09:23
Ja kui nüüd tagasi minna selle kõige esimese postituse juurde siis oleks seal esitatud ettepanek vägagi õige!! Aga mis seda ei tehta või miks selle rakendamine nii võimatu on, sellest ei saa mina ega ka keegi teine ilmselt aru aga asi oleks kordades selgem ja parem kui vastavad rubriigid olemas oleksid. Siis oleks ka neil päris püsisuhte pakkujatel ja otsijatel palju kergem orienteeruda kuulutuste virrvarris sest ei pea kammima lehekülgede kaupa kuulutusi läbi, et leida üles see keegi kes raha ei küsi vaid tõsise suhte otsingul on.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-15 12:06
Keprik, küllap oleks nõudlustki, ainult teenindajaid napiks. Meesprostituudi töö poleks ju vaid jalgade laiali hoidmine. Kogu raha eest tuleb vaeva näha ja hoidku jumal selle eest, kui endal enne lahti läheb või lihtsalt äravajub.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-15 16:44
Jott, sa loe vahelduseks ka mees-meest kuulutusi. Kui juhtud seda tegema enne, kui sealt on rahaküsijad eemaldatud, siis näed, et neid meesprostituute on praktiliselt sama palju kui naisi (mis siis kuulutajatesse puutub).
˅ näita rohkem ˅
2015-12-15 17:40
mees-meest jääb ju ikka pederastide mängumaale.., jfjm pidas ikka gigolomehi silmas, kes ikka traditsioonilise seksiga tegelevad. neid sponsi manguivaid pederaste on kõik vikerkaarvevärvilised keskkonnad täis, kes omale pisku taskuraha eest keerata lasevad või ise keeravad. ja ühelgi normaalsel heterol ei ole sellisesse rubriiki vaja vaadatagi. las pederastid elavad omaette.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-15 18:20
Kui jutt on raha küsimisest, siis on võrdse pulga peal nii naine, kes ennast pakub, kui ka mees. Pole nii, et naised on litsid ja prostid jne, aga mehed.... nende puhul pigistame silma kinni.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-15 18:59
no pederastid ei ole näiteks minujaoks inimesed ja nende toimetamine ei lähe mulle absoluutselt korda.. kas nad küsivad raha või midagi muud, see on nende enda asi. lisaks on pederastidel need seksiasjad segamini nagu pudru ja kapsad. naine ei saa meest panna näiteks (va. rollimängud straponiga) aga pederastid saavad ja uhavad sinna kus vähegi selle nokukese jaoks ruumi jagub ja kui ei jagu, siis tekitatakse seda ruumi juurde.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-15 19:15
Ma pidasin jah silmas heteroseksuaalseid kepimehi ning ei mõelnud ka alfonseid ja gigoloid.
Alfons on teadupoolest ülalpeetav armuke ja siin mängivad tähtsat osa tunded. Gigolo aga meeseskortteenuse pakkuja, kus jääb samuti vaid ilusast näost ja suurest riistast väheks. Gigolol peab olema lai silmaring, hea suhtlemisoskus ja võime sulanduda igasse kskkonda, kuhu teda kutsutakse ning kui esinduslik pool on edukalt täidetud, saab võibolla ka hea seksiga boonust teenida.

Aga lilla maailma reeglid, võivad jah sarnaneda kollase maailma omadega.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-16 12:44
Minu arvates on neid seksteenuse pakkujaid igas rubriigis - isegi paari vahest soovivad raha nendega seksimise eest.
Soos ei ole üldse asi.
Kuid mina jätkuvalt tahaks teada, miks selle teenuse ostjad on erikohtlemise all. Minu arvates, inimene, kes seksi eest raha pakub kuulub täpselt samat moodi teenuste rubriiki, kus neid teenuseid pakutake ja ostetakse.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-16 13:22
Ma olen siin pidevalt korrutanud, et see pole üldsegi mitte muna ja kana probleem, vaid üheselt on süüdi mehed. Kui pole teenuse ostjaid, siis pole ka mõtet teenust pakkuda.
Ühiskond materdab prostituute, mis on tegelikult võitlus tagajärgedega. Seda, et põhjuseks on mehed, kes on nõus kepi eest maksma ei pane keegi tähele. Vastupidi, nemad on korralikud ja tublid inimesed, keda prostituudid väevõimuga libedale teele tirivad.
Kui suur unistus, kommunism, oleks teostunud ja elataks tõesti külluses, kus puuduvad raha ja defitsiitsed kaubad, oleks kadunud ka prostituutidel materiaalne huvitatus teenust pakkuda. Kuidas need vaesed nikunäljased mehed siis rahuldust oleks saanud?
˅ näita rohkem ˅
2015-12-16 19:19
hmm...miskipärast olid ka Nõukogude Liidus prostituudid täitsa olemas... ja ei tarvitanud neid mitte ainult turistid...
˅ näita rohkem ˅
2015-12-16 20:03
N-Liidus olid olemas nii raha, kui defitsiit.
Tegelikult on kommunistlikusse poliitökonoomiasse sisse kirjutatud, et defitsiit peab olema, sest muidu võivad tekkida ületootmis kriisid.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-16 21:16
Mitte, et teenus muutub liiga odavaks, aga töö muutuks mittetasuvaks. Kui materiaalne huvi puudub, siis mis paneks veel naist mittemeeldivat meest rahuldama?
Muide juba praegu on olemas nukud, mida vaatlemisel ja ka õigele temperatuurile viidult katsumisel on raske elavast inimesest eristada. Kui veel natuke motoorikat lisada, siis ongi ideaalne seksimasin olemas. Kui siis teatud arvu tõugete järel hakkab kiunuma ka, peaks ju ka nõudlikuim klient rahule jääma
˅ näita rohkem ˅
2015-12-16 22:06
ma nussiks ennem kummikut või vilti kui litsi
˅ näita rohkem ˅
2015-12-17 22:41
jõudu sulle siis.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-26 18:15
Rubriigist "Muud" võiks eemaldada või ümber tõsta kuulutused, mis kuuluvad kuhugile mujale.
Asjalikum info kaob seksinäljas meeste jauramise vahele ära.
Püsige oma "Mees otsib naist" jaotuses või arenege veidi, võtke oma vähene mõistus kokku, ehk leiate viimaks naise isegi.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-26 21:10
Need kuulutused on ju õiges kohas. Ega nad naist tahagi, ainult keppi tahavad.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-04 11:16
jott, vähe sellest et neil kuulutused ka rubriigis "muud" on, kopeerivad nad neid naiste postkastidesse ka laiali. iga väiksem võimalus tuleb ju ära kasutada..
˅ näita rohkem ˅
2016-01-04 17:16
Ammu oleks võinud kuulutamise tasuliseks teha, sest enamus neist on seotud rahaga. Pangu, et iga kuulutus maksab ühe kümnega hindamise ja siis kuulutagu ilma piiranguteta palju tahavad.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-21 14:22
aga tegelikult kah...
sooviks teada, kas seksi ostmine ei peaks kah teenuste rubriiki käima?
Äkki peaks kõigile neile kah kuulutamise piiranguid peale panema hakkama, kes raha seksi eest pakuvad?
Ehk muutuks siis ka "mees-naist" rubriik naistele meeldivamaks?
˅ näita rohkem ˅
2016-03-21 15:10
Õige
˅ näita rohkem ˅
2016-03-21 16:38
Sellisel juhul tekiks üle kümne uue teema kuulutuste ainetel.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-22 01:54
Nu siis oleks jälle, mida arutada
˅ näita rohkem ˅
2016-03-22 10:01
Ihas kuulutamine on sama mis lauda uksele oma tutvumissoov naelutada. Normaalne inimene ei kuuluta ihas.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-22 10:13
Kus see normaalne inimene siis kuulutab, et ta seksi eesmärgil kohtuda soovib? FB? Instagram? Twitter?
˅ näita rohkem ˅
2016-03-22 10:25
Ükskõik kus mujal aga mitte ihas. Ihas kuulutav inimene ei saa lihtsalt normaalne olla.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-22 14:49
Millega see iha.ee siis ebanormaalsust määrab, kui siin kuulutad portaali temaatikaga vastavuses olevat asja?
Oleks tiba veider, kui inimesed läheks auto24 kuulutama, et nad sekspartnerit otsivad. Igal teemal on oma koht ja seksi kohalt on üheks võimaluseks iha.ee.
Kuigi kuulutuste rubriiki vaadates siis ega ma ei imestaks jah, kui varsti ka auto24 lehel selliseid kuulutusi leiab Rubriikidega pannakse ikka nii mööda
˅ näita rohkem ˅
2016-03-22 16:20
auto24-s on ka täitsa loomulik, et kuulutus sisaldab hinda ja see ei häiri kedagi.
Muidugi nende peale, kes sapuka eest sada tuhhi küsiks või pakuks, vaadataks küll viltu ja ega sellist keegi tõsiselt ka võtaks.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-29 16:49
Ja kui soovid tutvuda nii, naise, paari kui ka mehega siis ei saagi sellist kuulutust panna. Muud alla ka ei tohi siis saad piirangu. Tehku siis nii, et igas rubriigis saad korra kuulutada, mitte nii nagu praegu on
˅ näita rohkem ˅
2016-03-30 09:09
Rubriiki《Muud》ei ole keelatud kuulutada, et tutvud inimestega olenemata nende soost. Ise otsisin kunagi sealt rubriigist vana vokki ja vankrirattast, mis polnud absoluutselt portaalile kohane ja isegi sellega ei kaasnenud piiranguid. Kokkuvõtvalt: viimane postitus on viril häma.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-30 09:20
Mina selle piirangu sain.
˅ näita rohkem ˅
2016-04-16 07:48
Teen nüüd natuke selgitustööd, kuna olen nüüd ise seal paadis. Sain kuulutuste moderaatoriks.

Kui kellelegi jääb arusaamatuks mille eest ta piirangu sai, siis võib nüüd minu poole pöörduda - selgitan ära koos teie enda kuulutuse tekstiga, mis teil valesti läks (seda muidugi kui moderaatorid on kuulutuse teksti selgitusse lisanud).
Ise olen hakanud kuulutust eemaldades ka postkasti selgituse lisama (kui kasutaja mind just blokkinud pole). Loodan siis mõistvat suhtumist.

Üldreeglid on lihtsad - kui kuulutuse tekst annab üheselt mõista, et sa otsid mingit kindlat sugu, siis see kuulutus peaks minema vastavasse rubriiki. Näiteks kuulutuse tekst "Tutvun naisega / naistega" ei ole "Muud" rubriiki sobilik. Samas kui paari konto kuulutab "Paari meespool sooviks tutvuda naisega" jääb sinna rubriiki alles, kuna seda kuulutust ei ole võimalik mitte kuhugi mujale panna. Sest "paar-naist" rubriiki ei loe naised, kes paariga tutvuda ei soovi ning paarid ei saa kuulutada "mees-naist" rubriigis.

Kõik kuulutused, mis viitavad seks-, veebi- või muude teenuste pakkumisele eemaldatakse kõikidest rubriikidest v.a. "Teenused". Seda ka juhul, kui kuulutuse tekst ise ei viita teenusele, kuid kuulutus koos ankeedi sisuga annavad selgelt mõista, et ilma maksmiseta ei toimu midagi. Näiteks kuulutus "Kohtun tlnas" ja selle kasutaja ankeedil on kirjas "Kohtumine 50 €" - teenuse kuulutus ... ehk kohtumis-teenuse
˅ näita rohkem ˅
2016-04-16 08:06
ah jaa - enne kirjutamist veenduge ikka, et ma ei ole teie blokk-listis või siis et teie konto seadistused võimaldavad teile kirjutada ka meestel
˅ näita rohkem ˅
2016-04-16 17:20
Naine-meest rubriik on juba kokkukuivanud, paraku mustlase kuulutusi ei julge keegi puutuda. Kardavad vist, et paneb needuse peale.
Ja nii julget modet ka pole, kes meeste rahapakkumisi eemaldada üritaks.
˅ näita rohkem ˅
2016-04-16 17:35
Kahjuks meeste rahapakkumise osas ei ole ka mulle veel administratsioon vastanud.
Ja mustlasplika kuulutuste ära tundmine on mulle võõras tegevus. Eemaldan konkreetselt reeglitega vastuolus kuulutusi.
˅ näita rohkem ˅
2016-04-16 18:07
http://www.iha.ee/index.php?mode=forum&main=10&post=259610&page=12
˅ näita rohkem ˅
2016-04-16 18:29
Aga kuidas te teete kindlaks, et see just sama isik on? Mina näiteks seda kindlusega väita küll ei julge. Siin on 100 muud kasutajat, kes üle päeva uue konto teevad - see ei pruugi alati mustlasplika olla ju. Ning kuna IP ning browserit näeb ainult admin, siis mina küll ei julge kuulutust eemaldada puhtalt selle järgi, et konto äsja loodud on - mul puudub piisavalt tõendeid selle kohta.

Pelgalt foorumi teemat ma aluseks võtta ei saa (hoopis teine teema muidugi on võrrelda foorumisse kopeeritud kuulutuste numbreid ja siis tegutseda)
˅ näita rohkem ˅