Foorum
2010-08-03 11:00
Ega kõik ei taha ja ei saa direktoriks, lihttöölisi on ka vaja! Ja seksis samamoodi!
˅ näita rohkem ˅
2010-08-03 12:21
BDSM on mäng rangete kokkulepetega. Mängu juhtivaks pooleks on inimene, kes tahavad võtta vastutuse teise eest endale, alluv aga see kes soovib igasugusest vastutamisest/iseotsustamisest loobuda.
Juhtiva poole võim on aga tegelikult selles mängus näiline- reaalselt käib siiski kogu tegevus alluva reeglite järgi. Selles mängus on usaldusel ja kokkulepetel väga suur roll, ilma nendete läheb asi lihtlabaseks teise inimese materdamiseks.
Minul kerkis huvi asja vastu kuskilt alateadvusest, kaua ta seal pesitsenud oli ei oska öelda, mingit lapsepõlvetraumat pole olnud ja ka igapäevaselt pean tegema erinevaid otsuseid ja teiste eest vastutama. Seega ei saa seda võtta üheselt, et alluvad on päriselus dominandid ja mängus dominandid on päriselus alluvad/käsutäitjad.
Igapäevaselt selle mänguga tegeleda ei tahaks- muutuks väsitavaks ja kaoks ära mängimise võlu. samuti ei kujuta ma ette, et elaksin igapäevaselt koos alluva mehega- minu jaoks ei saaks ma teda siis enam kui meest tõsiselt võtta. Mänguiparteriga on aga kõik ühene ja selge- mingist hetkest algab mäng ja mingil hetkel saab see läbi. Kõik. Kui omavaheline klapp on olemas, mängime kunagi veel kui mitte, siis ütleme head aega ja lähme sõpradena lahku. Paljude mängupartneritega suhtlen ma ka vabal ajal ja siis juba ilma mingi rollita vaid nagu tavalised sõbrad.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-04 21:31
DevGirl: Kuradima hea ümberlülitus peab olema. Et täna mängime ja homme oled sõber. Tõesti hea piir peab olema. (ilma irooniata)

Ei pea just trauma olema. Piisab kui on mingite kindlate sündmuste kokksusattumiste jada, lapsepõlves läbitud. Peremudel kindlasti mängib rolli, ühiskond seal juures jne.. Kõik see kokku teebki selle "trauma", mis koosneb pisiasjadest.

Aa ja see domineeriv pool tuleb ikka inimese loomusest ka natukene.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-04 21:37
Suur tänu Devgirl. Sa kirjutasid juba kõik ära mis öelda tahtsin. Lihtsalt ja arusaadavalt. Ma arvan, et nüüd said küll kõik aru. Tegelikult võiks teha kirjast suisa copy-paste. Kirja teine ja kolmas osa oleks justkui minust kirjutatud... kusjuures ma usun, et niimoodi võivad enda kohta kirjutada valdav enamus Dominaid. Erand on tõesti tasulised kes raha teenimise eesmärgil võtavad ette ka aegajalt domineerimise. Minu vana sub nimetab neid domineerivateks litsideks ja mitte mingil juhul Dominateks. Need kes teemaga rohkem kursis teavad mis nendel vahet on ja hoiavad sellistest eemale.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-04 21:42
Parma aga miks sa arvad, et selline "ümberlülitamine" võimalik pole??? Kas tõesti arvad, et me kõnnime kogu aeg nahas ringi ja ahelad ja piitsad on kogu aeg kaasas? Kuri nägu ees ja kamandame kõiki? See on nii jabur, et mul pole rohkem sõnu. DevGirl kui suudad parmale selle lõpuks kuidagi arusaadavaks teha siis poleks kellegile rohkem enam seletada vaja. Tema on selle teema puhul kõige suurem skeptik. Ma olen siin eelnevalt üritanud aga kuna hetkel kiired ajad pole aega endal pikemat "koolitust" läbi viia
˅ näita rohkem ˅
2010-08-04 21:57
No ma räägin, et see domineeriv peab tulema ikka kuskilt seest ja päriselt olema. Mitte, et plaksti lased näpuga nipsti ja nagu võluväel oled kohe kuri ja kamandav. Kui sa vabal ajal oled leebe siis kuidas saab võtta mängus, et oled karm kamandaja? Mina küll ei saaks nii.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-04 21:59
Parma siis Sul on veel pikk tee avastuste radadel käia
˅ näita rohkem ˅
2010-08-04 22:03
No siis pole asjal võlu, kui pean kõike seda ette kujutama, et nüüd ta ongi karm ja pean kuulama. Kus on siis see ehedus?
˅ näita rohkem ˅
2010-08-04 22:07
parma Sa võtagi siis sellline naine kelle pilli järgi tantsid kes ütleb mida võid ja mida mitte ja miite ainult seksi ajal vaid hommikust õhtuni ja vastupidi vaata kaua Sa vastu pead siis poel miskit ümberkehastumist
˅ näita rohkem ˅
2010-08-04 22:16
Kahjuks arvan et ei ole sellist naist olemas.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-04 22:19
huvitav, kas ma olen ainus, kes parmaleikinist siin aru saab ja tema seisukohta ka jagab? ta natuke provotseeris teid mingite küsimustega ja juba tekkis teistel tunne, et neid rünnatakse. vahel peabki seda tegema, et asjades selgust saada. mida ta siis valesti ütelnud on?
˅ näita rohkem ˅
2010-08-04 22:33
Juuksur kas te olete nüüd asjadest aru saanud? Valesti pole parma midagi kirjutanud. Kõik on kuld mis parma näppude alt tuleb. Ilma irooniata. Ka olen teadlik, et talle meeldib pisut provotseerida Ongi põhjus jälle sõna võtta ja jälle mõni asi kõigile arusaadavalt lahti seletada. Mõni küsimus on aga tõesti jaburalt esitatud. Ma ju tean, et tegelikult ta pole rumal inimene aga kohati üritab seda muljet küll jätta
˅ näita rohkem ˅
2010-08-04 22:36
Desire: Mis ma näen? Leebuse märke??? No kuidas sa mind enam piitsutad ja kamandad?

ps. tänan komplimendi eest.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-04 22:39
Parma sa tead väga hästi, et ma olen enamasti leebe Mängu ajaks lihtsalt "lülitan" ennast ümber (nii uskumatu kui see sulle ka ei tundu)
˅ näita rohkem ˅
2010-08-04 22:41
kes "te"? kas ma pidin ka millestki aru saama? ma ei ole tundnud, et mulle seda rääkima peaks hakkama. see, mida ma teada tahtsin, olen ma juba teada saanud, Desire. millegi pärast on levinud siin arvamus, et peab kangesti ja kõike üle selgitama sellest on mitmes teemas räägitud ju
˅ näita rohkem ˅
2010-08-04 22:44
Peab selgitama. Mida rohkem seda uhkem!!
Kuidas see lülitamine käib? Ma ei saa sellest aru lihtsalt. Et plaksti ja voilaa saate kõik piitsa mis tolmab ja siis viskan naha õlgadelt ja lähme käevangus lilli korjama?
˅ näita rohkem ˅
2010-08-04 22:48
Ümberlülitumine- tegelikult minul ei käi see mitte päevade kaupa vaid kohe peale mängu lõppu. Siin aga ongi vahe selles kes näitleb ja kes teeb seda loomulikult. Mina teen seda kõike naudingu pärast, ei- mitte seksuaalse ja ülemvõimu tunnetuse, vaid just naudingu pärast. Ma saan naudingu sellest, et suudan partnerile pakkuda midagi sellist, millest ta unistab, mida kogeda tahab.
Nii mõnegi partneriga olen enne ja pärast mängu mõnusalt veiniklaasi juures juttu rääkinud, kõigest, mitte ainult BDSMist.
Selles suhtes on sul parmaleikin õigus- loomuses peab olema tugevust ja oskust see stiilipuhtalt välja mängida, nii igapäevaselt kui mängulises olukorras.
Sellele vaatamata ei käi ma igapäevaselt tigeda näoga, piits rusikas ringi. Ei- igapäevaselt olen suhteliselt leebe iseloomuga inimene, kes vihastab väga harva, kuid samas ka kindla käega. Mulle meeldib spontaansus, kuid alati peab jääma ruumi ka reeglitele ja ühiskonnavahelistele kokkulepetel.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-04 22:49
kuna paistis, et mingid vananenud teated tekitasid teistes huvilistes vihaseid reaktioone, siis ma tahaksin teha siia vahele teise teavituse. ma ei saa muuta seda, mis minu teates oli, kuid ma tean, mida seal ei oleks pidanud olema - ma ei oleks pidanud mainima midagi BDSM-ist. kui seda ei oleks olnud, oleksid ka reaktsoonid teised olnud. ja ehk ei oleks ka seda vaidlust olnud.

mis puutub peksmisesse ja teiste piitsutamisse, siis mina neid suhestanud ei ole (olid sellised väiteid). ma tean, et see oleks „tekkemehhanismide“ lihtsustamine. mind huvitas muu.
nii et palun suhtuda rahulikult sellesse, kui teilt midagi teada tahetakse.. ja seda ka siis, kui nendeks ei ole BDSM-i huvilised.
keegi ei püüa teid halvustada
˅ näita rohkem ˅
2010-08-04 22:49
Ma olen viisakas ja teietan mulle võõraid inimesi. Kasvatus lihtsalt selline aga pidasin silmas tõesti teid Juuksur. Jäi mulje nagu teil oleks ka midagi ebaselget veel Aga kuna te pole ainus siis teavitame (me, kes me oleme teemas sees või teemast teadlikud aga ise nendes mängudes ei osale) me ka neid kelle jaoks tekitab teema küsimusi.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-04 22:55
Aa no näedsa natuke juba selgems see asi. Mina olen kõikseaeg arvanud, et naudingut pakub just see seksuaalne ülemvõim. Et tehakse nii nagu mina seda tahan ja täielikult kontrollin mida teine teeb ja saab teha. Et just sellest tundest saab naudingut. Ligilähedane oleks võimu kuritarvitamine. Näiteks relvitu parmu tänaval peksmine ja selle tegevuse nautimine. (ei soosi sellist tegevust ja kui näen saab see tegelane kerepeale ka. Lihtsalt näitena)
Ja siis alluv pool saab sellest naudingu, et tema kallal pmst tarvitatakse vägivalda.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-04 22:56
PS. Vaevalt keegi meist ennast halvustatuna või solvatuna tundis. Me võibolla reageerime (vastame) tulisemalt kui vanilliinimesed aga seda ei saa kuidagi võtta nii, et meid nüüd rünnati ja me peame kohe vastu hammustama
˅ näita rohkem ˅
2010-08-04 23:03
Parma minul loob mängu meeleolu see kui ennast nendesse riietesse panen. Minul oleks tõenäoliselt see ümberlülitamine raskem kui peaksin teksades ja T-särgis seda tegema Samas ei eita, et on ette tulnud ka selliseid ekspromt mänge kus tuleb kombineerida ja hakkama saada olemasolevate vahenditega. Ja ka see variant toimis.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-04 23:12
Parmule (või parmale) tänaval peksa andmine on vägivald. Sellel pole BDSM-ga küll mingit pistmist. Kui me nüpeldaksime ja piinaksime oma sub-e ilma et nad seda soovinud oleks siis poleks see mõlemale poolele naudingut pakkuv mäng vaid tavaline vägivald ja siis tõesti oleks see juba kuritegu. BDSM pole retside ja õnnetute allujate kokkusattumine
˅ näita rohkem ˅
2010-08-04 23:21
No tänavavägivallaga ma ei seostagi seda. Oli paha näide.
Aga igatahes allv ei pea seda teadma, et tegelikult sa ei olegi tugev ja karm.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-04 23:29
Aga miks mitte? Piisab kui ta näeb milline ma mängu ajal olen. Keegi pole siiani kahelnud mu tugevuses Ja muul ajal (mängu väliselt) on hea ka niisama vestelda. Keegi pole veel soovinud, et ma 24/7 karm Domina oleksin. Pigem nenditakse, et meeldiv ja sõbralik kellega saab ka niisama lobiseda. Mina olen rahul, minu sub-id on rahul
˅ näita rohkem ˅
2010-08-04 23:30
Desire - tundub jah, et sina oled minuga viisakam kui mina sinuga(st teiega) . mina ei ole sind (st teid) teietada tahtnud (muidugi v.a siis, kui teie seda minult ei taha) ja ei ole ka teietamist palunud. ma oleksin parem sina peal
mulle paistis, et see "te" oli suunatud minule ja parmaleikinile vs nendele teistele, kes alluda ei tahtnud

et oli vanilla sex ja peale selle on ka olemas mingid "vanillainimesed"? ma vabandan muidugi, kuid mina selliseid tiitleid tunnista. muide, see "vanilla" on ka termin, millega sildistatakse neid, kes ei taha muidu millegagi riskida jms
˅ näita rohkem ˅
2010-08-04 23:49
Ma pole nõudnud sinult enda teietamist. Igaüks suhtleb nii nagu soovib. Minul on see lihtsalt harjumus kui suhtlen võõra inimesega. Mõne jaoks kummaline või isegi pentsik käitumine aga mis teha kui see mul nii sees on. Nii, et paluks mõistvat suhtumist. Kuna me oleme juba suhelnud siin omavahel siis miks mitte sina peale üle minna (võtan ettepaneku rõõmuga vastu)
Ka pole mul (meil) vajadust kedagi vägisi allutada. Meil on piisavalt alluda soovijaid ja mängukaaslasi. Võtan siin õiguse ka DevGirli nimel sõna võtta, sest suhtleme omavahel.
Vanilliinimesed pole sõimusõna. Kahju, et selline mulje on jäänud. Lihtsalt nii nimetatakse inimesi kes BDSM-ga ei tegele. Miks selline nimi, olen juba kuskil enne lahti seletanud. Ja see pole päris õige, et vanilliinimesed ei riski. Kogu elu on üks risk ja ka tavasex või risk olla. BDSM-is paneb reeglid paika alluv pool ja Domina ei tohi neid reegleid rikkuda (vastasel juhul oleks see tavaline vägivald). Nii, et pole nõus väitega, et meie mängud on risk ja tavasex seda pole.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-05 00:30
Hakkasin mõtlwma,et mis võib ikka olla põhjuseks,et tavaseks ei paku täit rahuldust ja ilmselt on üheks põhjuseks on ilmselt see,et tahetakse vaid rahuldust saada.Siis võib tõesti tavaline pumpamine ja suhuandmine äratüüdata.Aga minu jaoks on partnelile rahulduse pakkumine küll piisavalt atraktiivne ja võimalusterohke tegevus,et ma ei vaja mingeid ekstreemsusi lisaks.Muidugi võimalusel võib ju asja huvitavamaks muuta,näiteks kui õnnestub teha mõnes tavatus kohas.Aga see oleks juhus,mitte eesmärk omaette.
Seega õppige nautima teise naudingut ja seks on palju huvitavam
˅ näita rohkem ˅
2010-08-05 07:35
jfjm- millest sa järeldad, et tavaseks meile rahuldust ei paku. Pakub küll ja kuidas veel. Mul on igapäevapartner kellega elan koos ja kellega koos ka voodirõõme nautida, ilma igasuguse BDSMi mänguta. See pärast ma ei soovigi elada igapäevaselt koos alluva mehega, eks ta mugav muidugi oleks- ela nagu kuninga kass, kõik tehakse ette taha ära ja lisaks veel muu sinna juurde kuuluv. Aga see muutuks minu jaoks igavaks, ei pakuks enam seda naudingut mis aega ajalt mängides tekib.
Ma ei tea kuidas teistega on, aga mul on kindel põhimõte- mängupartneriga mitte mingit seksi.
Ja riske on igal pool, isegi see kui sa hommikul koduuksest välja astud on suur risk...

Nagu Desire ütles, pole meil vaja kedagi vägigi allutada, kogu mäng on vabatahtlik ja uskuge, soovijaid on palju, kaugelt rohkem kui meie seda vastu võtta suudame.

Aga minnes veel selle ümberlülitumise juurde- mul on ette tulnud ka kahe/kolme ööpäevaseid mänge ja see tähendab seda, et seal samas tuleb mängude vahele pause kus suhtleme nagu kaks tavalist sõpra, ilma mingi domineerimise ja allumiseta. Ka 5+ tundi kestvates mängudes tuleb sisse nö "puhkepause" kus ma tõmban natuke tagasi, kuigi alluv jääb sellel ajal oma rolli. Tal on sellele hetkel lihtsalt natuke rohkem vabadust.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-05 12:07
Ma pidasingi rohkem silmas neid,kes otsivad superrahuldust küll grupikatest,partnerite vahetustest ja ekstreemsetest olukordadest.See alluva küsimus ei olegi nagu päris seksuaalne probleem.Jääb mulje nagu oleks tegemist mingi patukahetsusega.Samas domineerivale poolele on see ju võimalus enda täitumata ambitsioonide väljaelamiseks.Mõlemale poolele võivad need probleemid tavaelus pingeid tekitada ning on ju tore,kui saab neid pingetekitajaid sellise mänguga neutraliseerida.Hundid söönud,lambad alles
˅ näita rohkem ˅
2010-08-05 12:59
jtjm ma küll enne BDSM maailma avastamist kibestunud, rahulolematu või muidu närviline polnud Mingeid probleeme ka polnud. Samas mingis mõttes domineeriv olen juba lasteaiast saadik olnud. Suhtlesin varakult ainult selliste poiste ja meestega kes teadsid kuidas naisega käituda. Kas viisakas ja naisi austav käitumine või nägemist. Kummaline on see, et mulle polegi tee peale ette selliseid matse sattunud. Isegi mu ühe sõbranna kunagine eks kes kohtles nii enda naist kui ka suuremat enamust naisi nagu põrandakaltse käitus minuga nagu perfektne härrasmees. Nagu kaks täiesti äärmuslikku meest ühes kehas. Samas pole suurt eriti midagi muutunud (aega enne BDSM avastamist enda jaoks või peale seda). Lihtsalt nüüd aegajalt tegelen selliste mängudega. Muul ajal olen täiesti tavaline naine kes käib tööl ja ninnu-nännutab ka oma boyfriendi (sest ta on seda väärt ja ta kohtleb ka mind nii nagu ühelt mehelt eeldaks), sexib täiesti normaalselt (mingeid lisavahendeid ei vaja kumbki), tegeleb oma hobidega (mul on neid palju) ja on nii välimuselt kui olemuselt sõbralik ja leebena mõjuv. Mu boyfriend on teadlik millega tegelen ja respekteerib seda (ta muide pole alluja). Ta usaldab mind ja mina ei riku meie kokkulepitud piire. Ja see pole mingi nädalane, kuune või aastane suhe. Meil asjad toimivad nii. Ja miks ei peaks see toimimagi?
˅ näita rohkem ˅
2010-08-05 14:07
Desire,Aga alateadvuses võis see domineerimisvajadus sul ju kogu aeg olla ja sa ei või teada millal ning mis moel see ennast ilmutab.Kõigehullem,kui see toimub plahvatusena hetkel,kui mõõt täis saab.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-05 14:10
Desire - mis meie alluda tahtmisesse puutub, siis see oli sinule naljaga üteldud.
ma ei tahtnud sellega näidata mingit suhtumist teisse kui dominatesse. ma tean ju, et teil on peale allutamise ka muid huvisid ja et see ei ole peamine.
kuid teisalt jah, ma panin selle sinna teadlikult, kuna allumine suhestub dominatega paremini... ning pealegi on piitsutamine ka allumine, st et on ka teemas.

ja mis vanillasse puutub, siis selle ma sain teada saidilt, mida ma internetist uurisin (Wikipediast muide). seal oli "the term "vanilla" is sometimes used as an insult, to describe someone who is overly conventional, or unwilling to take risks, in both sexual and non-sexual contexts". ju siis on olnud andmeid ka sellisest suhtumisest ja see fikseeriti seal. need väiteid ei teki ju eimillestki, kuskilt peab see tulema
˅ näita rohkem ˅
2010-08-05 17:23
To jfjm: Tõepoolest nagu ennegi kirjutasin siis mingis mõttes domineerisin juba lasteaias. Võibolla kui mu teele oleksid sattunud mehed kes tarvitavad naise kallal nii vaimset kui füüsilist vägivalda siis mine tea äkki oleksin ühel hetkel plahvatanud ka Aga kuna mind on ümbritsenud teistsugused mehed siis oleks suht mõttetu spekuleerida sel teemal.
To Juuksur: Mis Wikipedias toodud vanilli terminisse puutub siis on see minu arust suht jabur. Ma ei tea ühtegi BDSM teemaga seotud olevat isikut kes kuidagi halvustavalt või solvavalt suhtuks neisse kes sellega ei tegele. Vähemalt Eestis see küll nii pole. Liiga tavaline ja ei taha võtta riske, nii seksuaalses kui mitte seksuaalses kontekstis...muide võib ka BDSM mäng olla liiga tavaline ja ilma riskideta Eriti seda viimast on see kohe kindlasti. Näiliselt võid ju domineerida aga reeglid paneb paika alluv pool. Domineeriv pool peab järgima reegleid ja jälgima, et kõik oleks ohutu. Paluks mitte segi ajada tavaliste sadistide ja retsidega või tavalise koduvägivallaga. See on juba hoopis teine teema ja BDSM-ga sama palju ühist kui seal ja kosmosel.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-24 01:30
Õppematerjal : )

http://xhamster.com/movies/31693/whipping_a_chubby_girl.html
˅ näita rohkem ˅
2010-09-25 08:30
desire-kena et sa seletasid rahvale siin asja lihtsalt ja arusaadavalt ära
˅ näita rohkem ˅
2010-09-25 08:44
Kui ilusti küsitakse leian alati võimaluse asi ära seletada.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-25 11:37
triibud on ju normaalne nähtus, mis täitsa sobivad sinna
˅ näita rohkem ˅
2010-09-25 11:37
triibud on ju normaalne nähtus, mis täitsa sobivad sinna
˅ näita rohkem ˅
2011-07-08 00:03
Kui täna mõni naine mulle kärataks, TULE SIIA, MA KÜTAN SU TAGUMIKU KUUMAKS, siis ma laseks sellel juhtuda, kas või juba nostalgiast, ikkagi lapsepõlve valu ja mure.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-10 20:14
ma ei saa aru, mis siin nii pikalt nämmutada. Kes tahab suuri tisse, kes väikseid. Keegi tahab omasoolist, keegi kasutab tolmuimejat. Asi nüüd mille üle siin vaielda. Kes teab ja oskab, see ka mängib.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-25 14:34
paar triipu võiks olla küll
˅ näita rohkem ˅
2014-08-26 06:51
mänguline sm... muidugi ka triibulised.. supper .
˅ näita rohkem ˅
2014-08-28 08:15
kas on erutav triibutamist pealt vaadata?
˅ näita rohkem ˅
2014-10-10 20:55
meeldiks,saada,ka,vitsa
˅ näita rohkem ˅
2014-10-11 13:31
Huvitav on see, et mõnikord ei olegi triipe saada hea. Aga kui järgmisel päeval on jäljed korralikult näha, siis see on erutav!
˅ näita rohkem ˅
2014-10-12 19:20
Jfjm jääb mulle viimasel ajal silma oma lihtsa ja ausa ellusuhtumisega... isegi mina pidin ühe teise teema all endasse vaatama ja piinlikust tundma.
... Seega õppige nautima teise naudingut ja seks on palju huvitavam ... kas saaks enam ilusamini öelda?
˅ näita rohkem ˅
2014-11-09 08:14
kirjutaks vitsa-huvilise naisega
˅ näita rohkem ˅
2016-10-19 12:22
Olen mõned korrad vitsa saanud, see on ikka nii erutav. Kõige mõnusamad on ikka head peened kasevitsad, kui nendega kiires tempos tugvasti lüüa, siis on valu akumuleerub mõnusasti. Lisaks ei jäta need üldiselt pikaajalisi jälgi, kuigi vitsaotsad toovad mõne koha peal vere välja, seda peab pärast arvestama, et ringi pöörates kogemata voodit ära ei määriks. Need väikesed haavad pärast kipitavad veel tüki aega mõnusasti
˅ näita rohkem ˅
2016-10-19 20:18
tule ja vemmeldan su perse siniseks kui pajapõhja
˅ näita rohkem ˅