Foorum
1
2
2011-12-18 11:15
aga mida see naine siis netti tuleb leidma, otsima, sellele ei saa kunagi vastust
˅ näita rohkem ˅
2011-12-18 12:12
Eks ta ise teab,mida ta tahab...teised ei peagi seda mõistma....
Ma ei saa tegelikult üldse aru..miks läheb kellelegi teisele korda mida keegi teine tahab-otsib.
Nagu see pidev sponsorlusteema.Mina arvan,et igaüks seksib täpselt sellistel tingimustel nagu ta soovib.
Kelle tingimuseks on meelehea,kelle tingimuseks kuu-päike-tähed...mind ei häiri.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-18 12:38
See on enam-vähem kindel, et kõik mehed, kes siia konto teevad, tahavad seksi. Erineb võibolla, kuidas ja kellega ja mis tingimustel, aga kõik tunnevad selle vastu huvi. Ma ei ole caribianiga nõus, et siin on valdavad "tõeliselt saamatu isend või siis "võrdse suhte"otsija" (mida see teine üldse tähendab?), arvan pigem, et enamus on abielumehed või siis sellised, kellele meeldib vaba aega internetis veeta ja seda oma seksihuviga siduda. Muidugi leidub ka igasuguseid muid variante, sealhulgas ka rikkaid ja edukaid, kel pole aega klubides kolada ja kes tahavad anonüümsust.

Naiste puhul on ilmselt valdavaks uudishimu ja tähelepanuvajadus. Kumbki neist kahest ei tõota kiiret sekstutvust suvalise kirjasaatjaga, aga vahel kellelgi ikka veab. Neid naisi, kes tulevad siia seksi otsima ja seda teadlikult ka teevad, ei ole tõenäoliselt väga palju.
Aga tähelepanuvajaduse puhul on iha.ee parem kui rate. Sest siin annavad kepinäljas kõigesööjad noore tüdruku pildile ainult ülivõrdes hinnanguid ja saadavad neiut jumalannaks või unistuste printsessiks kuulutavaid kirjakesi. Meeldivad hetked on neiu päevas sellega tagatud.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-18 13:58
läheb korda. see on ju sekssait, kui niisama tahetakse pilte näidata, siis selleks on reit olemas, igasugu muud portaalid. tuled lehele ja miski sulle ei sobi, aga mujale ka ei lähe, ankeeti kirjutad ka suurelt EI SEKSI. EI TUTVU, no milleks siin olla ja viriseda
˅ näita rohkem ˅
2011-12-18 14:01
john: vbl jah, reidis on suurem konkurents, seal ka naised kommenteerivad naisi, ihas seda naljalt ei juhtu, kriitilises mõttes. teeb naine konto, loeb oma kirjakesi, tunneb end tahetuna ja ongi kogu maailm meeste jaoks on see ajaraiskamine, alguses paljud ei taba seda ära, hiljem hakkavad ilusate kirjade asemel mingi jama saatma, siis jälle naised oigavad
˅ näita rohkem ˅
2011-12-18 14:02
Naiskasutaja EI PEA kõigile avalikustama mida ta otsib.Meeskasutaja ka ei pea.See pole meie asi.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-18 14:17
aga mida sa siis teed siin ihas?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-18 15:17
mismoodi mehed tähelepanu saavad kui naised ei kommenteeri neid, ei kirjuta neile?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-18 15:28
kirjutad naise kirja, saad vastuseks kolm emotikoni, see ongi kogu suhtlus siin enamus tähelepanu otsivate naistega kirjtuad 3 kirja ära, 4 elusees enam ei viitsi. ma olen huvipärast vaadanud mõnda meest kellel on päris head pildid, null kommentaari ja pildid on terve aasta olnud üleval. kui ise ei olda foorumis või jutukas aktiivne, siis ei ole ka tunnustust. see päris nii pole nagu sa arvad.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-18 16:01
jep, nii see on. Meeste seisukehalt on see iha täiesti igav koht, mis puutub tähelepanu ja suhtlemist, ainus võimalus seda saada, on see välja pressida, erinevalt ratest, kus pannakse pidevalt piltidele hindeid ja kommenteeritakse ja alustatakse ka kirjavahetusi. Meeste jaoks siin olemise peamine mõte on naiste pilte vahtida. Kes foorumist midagi enda jaoks leiab, siis selles suhtlemine ka.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-18 17:32
Mul siiski kama2 nende suhetes või mitte asjaga. Kui uutki ei söendaks alustada. Aga eks see ole hämmastav, et kust võtta eestimaaltki need sponsorid mida siin vajatakse või on see ikka õige asi. Ihast olen saanud vahestki leevendust kasvõi sümboolse tasueestki. Aga ku... sain viimaks mandavoskad külge ja andsin vist edasi samal päeval ...voivoivoi. Kui haiseb, siis ära püksegi alla lase.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-18 18:16
juuksur, sa ise ju väitsid seda meeste tähelepanud vajadust ja nüüd korraga küsid jälle nii rumalalt. mehed tulevad siiski saama, otsima. vähe on neid meeste ankeete kus mees ei seksi
˅ näita rohkem ˅
2011-12-19 04:03
Nüüd paneb imestama, et ei teegi midagi. Aga mehi ei saa lahterdada mustadeks ja valgeteks ega vajaduste rahuldamiseks. Kui aga vötta netituvused, siis on need üsna nigelad ja hoopis keda vajaks on väljaspool ruutu. Muidugi otsin ikka väljaspoolt ka, sest keegi ei tea kus kolahtab. Ja kui ei leidu, siis ennast haletseda on patt ja kas see on mu viga täielikult. Mul on ikka enesehinnang ja uhkus ka. Samas on aga mööda läinud selliseid toredaid naisi kellest oleks võinud ju tulla midagi aga see on elu või jäägu se iha. Mu elus on ka neile antud mida meenutada.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-19 11:48
suhteekspert ja tuntud psühholoog utka avaldab arvamust taas. Absoluutselt igale poole peab ikka oma nina toppima???
˅ näita rohkem ˅
2011-12-19 12:12
Ei mehed viitsi siin niipaljugi kirjutada ja vaeva näha, ega see kaubamaja pole. On mehed enesekesksed ja sinna ei saa midagi. Liiga palju naistelt st. exält asjata haiget saanud.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-19 14:40
ei, utka, ei ole valus. Ära kujuta ette endale Lihtsalt oksele ajad
˅ näita rohkem ˅
2011-12-19 16:45
Eks igal naisel oma käsitlus. Ma ei tea mis türannist on küsimus kui mehele pannakse suhtes nii ootused ja lootused. Ja kui mees väsinuna koju jõuab siis on tüligi majas tegemata naisepooltki elu paremaks vaid elatubki veel su rahast, kuigi ei me ela 9a. kooski.
Ei leidnud paremat sõna kui vuorovaikutteinen oleks tabav siinkohal ja kui palju se muserdab. Puumanaine on mulle vahvasti öelnud sa oled Mees, kannata ära.
Aga naised on ise süüdi oma häbelikkusega tutvusi sobitada, kuigi see on teine teema.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-19 16:54
hmmm juuksur, ometi sa vingerdasid kui sulle sama kahvliga äsati. või sa ikka mängid sellele, et sulle kui naisele on rohkem lubatud võrdses sõjas jääksid sa alla ja kolinal
˅ näita rohkem ˅
2011-12-20 12:19
miks sa nii rumal oled? mitte millegist sa kunagi aru ei saa, matsu ei jaga... piinlik hakkab
˅ näita rohkem ˅
2011-12-20 14:02
nüüd läksid täiesti lühisesse? kui sa pole tundnud siis on hästi, su jutt muidu räägib koguaeg vastupidist. ega minagi pole mõistnud sinu probleemi ega ei mõistagi. inimene pidi õppima surmani, sul siis veel 20 aastat aega esimest eluklassi muudkui korrata ja korrata
˅ näita rohkem ˅
2013-10-01 00:10
Kipub ratestuma jah, olen märganud, et mõnel on rates täpselt samad pildid, mis siin, seega mõni pole aru saanud, mis lehega tegu ja topib oma pilte kõikjale, kus vähegi saab ja pilte hinnatakse. Paraku on siin ka vallatumate piltidega kasutajate seas ratest halb komme kaasa tulnud - viiega hindajatele blokk peale panna. Igasugune hindamine tuleks siin ära lõpetada ja asendada like-tüüpi hindamissüsteemiga (edetabel meeldimiste arvu järgi) ja blokeerimine tasuliseks teenuseks panna. Hetkel näitab edetabel seda, kui palju pappi on pildi alla maetud ja kui palju eeltööd on tehtud, et alla 10p hindajad oma kontolt elimineerida.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-01 23:22
Las lapsed ajavad huuli prunti Rate 'is, kuidagi peab ju täiskasvanuid eemale peletama kes muidu kogematta võiksid pildile kõrged punktid anda ja kommenteerida väga pedelt, et "ilus oled" või nii, ise kommenteeritava vanust vaatamatta.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-01 23:36
ai need "pardimokad" on tõesti rõvedad
˅ näita rohkem ˅
2014-03-04 11:50
võiks ju mingi toreda update kodulehele teha
näiteks vanuse tuvastuse
oleks ju kena kui hoiaks ka alaealisi siit eemale

nimelt selline hoiatus väga ei mõju piisavalt. LEHEKÜLJE KÜLASTAMINE ON LUBATUD ÜLE 18a VANUSTELE ISIKUTELE.
Kui sa oled alla 18a. vana, siis palun lahku leheküljelt!

Kuna alaealistel ju hormoonid möllavad
˅ näita rohkem ˅
2014-03-04 17:30
Ei, ei ja veelkord ei.
Mina ei ole nõus ainult nende keskeakriisis olevate pensionieelikute tsellupekiseid tagumikke vahtima!
Mina nõuan noort liha! Rate ruulib
˅ näita rohkem ˅
1
2