Foorum
2025-10-24 02:43
Panin eile kuulutuse, mille esimene rida oli selline
"TÄNA 23.10 (ainult täna)"

Esimese 3 kirjast olid 2 kirja sisuga "Ma täna ei saa äkki homme?"
Sellist debiilsust me ometi oma riigiks ei tahtnud ju

Mis targa Eesti rahvusega juhtunud on?
˅ näita rohkem ˅
2025-10-24 20:26
Lollust võib kannatada just nii kaua, kuni kannatus katkeb. Kas on veel küsimusi?
˅ näita rohkem ˅
2025-10-24 20:36
Lollus on see, et pede nimetab ennast bi-ks, kellel naisterahvas on vaid ussiks konksu otsas, et äkki mõni lootuse kaotanud hetero näkkab.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-24 21:52
Mkm, see pole lollus, see on strateegia. Lollus on sellesse uskuda.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-26 03:26
Siin on palju neid kes koolis halvasti õppis .
Üldse ei imesta
Lugemisoskus on paljudel puudulik
˅ näita rohkem ˅
2025-10-27 23:45
Nagu ka õigekirja kirjutamise oskus
˅ näita rohkem ˅
2025-10-28 05:07
Kui täna siis täna. Teeme ära.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-28 07:13
Lollus on pahandada laste peale. Tuleks imestada ( kui enam sedagi), selmet vihastada. Mainin, et ta on ise selle lapse eeskuju ja kasvataja siin! Kust need lapsed ikka õpivad?
˅ näita rohkem ˅
2026-03-18 11:59
Täna sain uue näite:
Mu kuulutuse tekst algas "Ca kuu pärast, aprilli teises pooles kohtume sõbraga..."
Postkasti ilmus mees ilge huviga kohtuda. Ja siis mingi hetk kirjavahetuses ütleb "Ma tulen mais Eestisse"

Kuidas krt saab mai kuu olla aprilli teine pool? Miks sa mulle üldse kirjutad, kui sa tead juba ette, et minu soovitud aja-raamis sa ise kohtuda ei saa?
˅ näita rohkem ˅
2026-03-19 22:46
Ja kahjuks , hea kasvatusega kõik ei hiilga
Nii et tavaline lugu
˅ näita rohkem ˅
2026-04-25 00:16
Mul on kirjas et kui 10 panna ei saa ÄRA pane midagi
Ja kui saab blokki siis kohe nagu väike laps - teeb uue konto ja paneb 1 see järel blokib ära
Aga teate mis - mul on pohhui
Kasvage üks kord suureks
˅ näita rohkem ˅
2026-04-25 10:47
tädi riina kas just teie pole nagu väike laps..kes paneb blokk kui 10 ei saa..seejärel ütleb, et kava suureks ja tegelikult on mul po...
Väga vastuoluline käitumine ühe eaka proua kohta. Ealised iseärasused ilmselt.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-25 10:51
Samas see on päris hea lugemisoskuse ja viitsimise kontroll. Mida tahta mehest, kes soovib tutvuda, aga ei viitsi isegi profiili läbi vaadata? Ega ei viitsi naise kõige väiksemategi soovidega arvestada? Miks peaks mõni naine sellisega kohtuma?
˅ näita rohkem ˅
2026-04-25 12:34
Tänapäeva kohtingumaailma süvenedes tekib paratamatult küsimus: kuhu on kadunud sisuline ausus? Isegi kui toetuda elukogenud ja ratsionaalsete meeste (keda tihti tsiteeritakse kui pragmaatilise mõtlemise eeskujusid) tähelepanekutele, joonistub välja kurb muster.
Meestel on üha raskem leida motivatsiooni süveneda pikkadesse ankeetidesse, kui kogemus näitab, et ligi 90% juhtudest taandub pealtnäha intellektuaalne tutvuja lõpuks varjatud abipalvele. Ei loe see, et ankeeti on märgitud kõrgharidus või lemmikautoritena on reas Dostojevski ja Bulgakov – "Meister ja Margarita " tõlgendamise asemel jõutakse vestluses kiiresti hoopis argisemate abipalveteni.
Üha sagedamini kohtab skeemi, kus sissejuhatavale vestlusele järgneb nimekiri hädadest: maksmata üürid, ootamatud tervisehädad või "vältimatud" iluprotseduurid. Kui tutvumise fookus nihkub intellektuaalselt vahetuselt finantsabi vajaduse katmisele, kaob suhte algne eesmärk.

Me räägime Eestis palju kõrgharidusest, kuid tundub, et see on teatavates ringkondades devalveerunud. On õigustatud küsimus, mis on maksumaksja raha eest omandatud 5-aastase hariduse väärtus, kui inimene valib hiljem tee, kus tema peamiseks "oskuseks" on oma füüsilise kättesaadavuse müümine?

Ühiskondlikult on see raiskamine. See ressurss, mis kulub näilise haridustee toetamisele, võiks ja peaks olema suunatud sinna, kus abi on päriselt vaja – olgu selleks siis lastehaiglate aparatuur või tõeline sotsiaalne hoolekanne.

Tõele au andes, mina mõistan neid mehi, kes enam neid ankeete ei loe.

Ikka edu ihaledes!
˅ näita rohkem ˅
2026-04-25 12:40
hostinne
See iseloomustab iha, aga mitte kogu Eestit. Meil on karjuv puudus näiteks eesti keele õpetajatest seoses selle eesti keelele üleminekuga. Need Dostojevski ja Bulgakovi lugejatest kõrgharitud saaksid ju 2000+ eurot kuus teenida, aga ma kardan, et siinsed kõrgharidusega naised ei pruugi sageli kaugeltki nii haritud olla kui väidavad.
Tõsi ta on, et 2000+ ja isegi 3000+ ei ole hea välimusega seksitöötaja jaoks motiveeriv raha, aga ma pole kindel, et kõik abipalujad siin sellist raha kokku ajavad.

Ehk siis mudasemat sorti tiigis pole mõtet kurta, et üheski veekogus puhas pole.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-25 12:49
Hr Robespierre

Ma põhjendasin, miks siinsed mehed enam ankeete ei loe!
Kui 90% kontaktidest liigub samas suunas – tervisehädadest' kuni 'kiirete rahamuredeni- –, siis pole tegu enam juhuse, vaid strateegiaga. On ratsionaalne lõpetada sellistesse ankeetidesse süvenemine, sest statistiline tõenäosus leida inimene, kes ei otsi finantstuge on muutunud marginaalseks.

Ma ju ei plaaninudki mudatiiki puhastada. Ärge lugege välja seda, mida seal ei ole.

Edu ..... !
˅ näita rohkem ˅
2026-04-25 13:05
Võimalik, aga Sa justkui õigustad praegu ebaviisakust, rumalust ja ükskõiksust sellega, et X protsent on rahahädas. Kas mitte džentelmen ei peaks selleks jääma ka lumpeniga suheldes?

Turg tekib siis, kui on nõudlus. Siin lehel on üsna suur nõudlus meeste poolt seksi osta. Loomulikult hakkasid seega siia koonduma pakkujad ehk seksi müüjad. Nad on olemas, kas just 90% (päris mitmed rahanuiajad on siin ilmselt mitme kontoga), aga neid muidugi on. Samas võib kindlalt välja, et kui klientuur puuduks, siis sureks see äri kohe välja.
Seega jutt korralikest džentelmenidest, kes hea meelega ankeete loeksid ja neiu sügavamaid tundeid tundma õpiksid, on pehmelt öeldes jama. Siinse turu on tekitanud tüübid, kelle jaoks oluline on kiiresti keppi saada ja kes ei viitsi selleks üle paari sõnumi vahetada. Lugeda osa neist ei oskagi, teised ei viitsi.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-25 13:19
Hr Robespierre

"Üks eesel tunneb teise ära, on eeslitelgi omapära."

On üüratu optimism eeldada 1.korrusel istuvalt inimesel võimekust hüpata tornmaja 10. korrusele.
Oodata, et üks osapooltest selles äris oleks oma käitumiselt süvaintellektuaal (hetkel siis mehed), on ikka väga palju tahetud.
Loodan, et mõistad (intelligentse inimesena!!!) minu mõtet.

Ikka edu ihalemisel!
˅ näita rohkem ˅
2026-04-25 13:26
Mõistan. Aga ...
Mina mehena ei lähe kirjutama kuulutuse peale, kus otsitakse tänaseks kohtumist, et ma järgmisel nädalal saaksin. Samuti ma mehena loen reeglina naise profiili läbi (tõsi küll, enamasti peale seda ei kirjuta neile üldse midagi). Kui naine otsib naist või nooremat kui 40 või kedagi Põlvamaalt, siis ma ei sobi ja ma ei hakka talle kirja saatma.

Ehk siis nende mittelugejate meeste probleem ei ole motivatsiooni puudumine, Hostinne. Nad on, nagu Sa kenasti ütlesid, samast eeslitõust. Sellised kirjutavad naisele mingi ignorantse jama ka mujal kui iha lehel.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-25 13:46
Just nii
Mees kes ei oska , ei viitsi , ei raatsi kah MINU soovidega arvestada on minu jaoks olematu nähtus
Ei oska lugeda - mine kooli tagasi
Enam ei näe nii hästi et lugeda - pane prillid ette
Nii kiire et lugeda - vaevalt et sul on üldse aega millegi teise jaoks kui töö ja jõusaal , hinda oma võimalusi
˅ näita rohkem ˅
2026-04-25 13:54
Ma vaatan seda olukorda küll naisena, kuid püüan mõista ka meeste perspektiivi.
Meenub aastate tagune kogemus Rootsi ettevõtjatega, kui lavale ilmusid palja ülakehaga naised, muutus meeste käitumine hetkega – alkohol ja keskkond tõid esile nende instinktiivsema poole. Nende juht vabandas hiljem, öeldes tabavalt: see, kuidas mehed sel hetkel käituvad, ei peegelda nende suhtumist kõikidesse naistesse.

Minu toodud "eesli metafoor'"ei ole mõeldud süüdistusena, vaid meeldetuletusena: meil on vastutus valida oma keskkonda. Kui sa asetad end vabatahtlikult olukorda või platvormile, mille reeglid ja eesmärgid on madalalaubalised, siis on ebamõistlik oodata sealt rüütellikku kohtlemist. Seksitutvuste grupid ongi loodud teatud eesmärgil – me ei saa eeldada, et sealne suhtlusstiil esindaks meeste üldist väärtusmaailma.
Mulle teeb haiget praegune trend, kus meessugu järjepidevalt ja üldistavalt halvustatakse. Mul on elus vedanud kahe erakordse mehega – oma isa ja mehega –, mistõttu tean, et väärikus ja austus on meestele loomuomased. See "peksmine," mis siin meeste suunal toimub, on ebaõiglane.
Ma ei poolda vägivalda ega matslust, kuid need naised (ka mina !) oleme siin 100% omal valikul. Eestis on vabadus valida nii tööd kui seltskonda. Kui me teeme teadliku valiku viibida keskkonnas, mis meid ei väärtusta, siis miks me ootame, et meid seal kätel kantaks? Austus algab sellest, et me ei pane end ise olukordadesse, kus meid austada ei suudeta."
˅ näita rohkem ˅
2026-04-25 15:04
Ma olen nõus juhul, kui me räägime osade tänaste feministide katsest mehi vaimselt ära kastreerida ja neid iga asja eest süüdistada. Aga ihas ei käi jutt ilmselt neist meestest. Meil on siin rohkelt tüüpe, kelle jaoks ihas konto teinud naine ongi lits, kes peaks igal soovijal väikse papi eest lahti imema. Kui naine ei taha imeda või isegi kirjale vastata, siis liigitatakse ta petiseks või sõimatakse niisama läbi.
Usu, neid mehi ei tahaks Sa kohata, Hostinne. Ja kui enda tutvustest räägid, siis need mehed siin ei ole nagu Sinu tuttavad.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-25 15:22
Soovin tervislikku seiklemist looduses - seda tõlgendatakse kännul keppimist .🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2026-04-25 15:23
Hr Robespierre
Ma olen siit reaalselt oma Iha algusaastatel ( nüüd enam mitte) käinud väljas 150 mehega. Põhjus jäägu minu teada.
Ma ei saa nende ühegi kohta halba sõna öelda.

Siin räuskavad, lollitavad ja muud " pulli" tegevad tegelased võivad samahästi olla " alakad" ( alaealised koolipoisid), minu postkastis räuskavad nn " mehed" kibestunud prostitueerivad naised, kes minu väljaütlemiste peale on vihastanud ja oma labast külge näidanud, kasvõi armas emand Fistingking.
😀😀😀
Äkki jätame mehed rahule.

....ja veel- ärgem unustagem, et need paljukirutud mehed siin on naiste pojad. Ärge nüüd sööstke kallale, et isad on olulised. Ongi!!!
Aga kui ema ihas prostitueerib, mida poeglaps siis elust õpib?

Sellised siis minu mõtted.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-25 15:46
Aga hostinne. Paljudega 150nest sa seksisid?
˅ näita rohkem ˅
2026-04-25 15:53
Copy 😉
Teaduse nimel- kõigiga 😄

Hr Robespierre
Mott - meestel ongi õigus, kõik naised ihas ongi litsid 😁
˅ näita rohkem ˅
2026-04-25 16:02
Mitte ainult ihas. Vanasõna: Kõik on litsid, kellel on putsid.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-25 16:21
Sul on rängalt vedanud, Hostinne. Isegi mina saan siin keskmiselt kord kuus kirjakese, millel on paar lihtsat sõna (popimad on "imeda annad" ning üks suhuvõtmisemoji).
Neid saadavad mehed, hoolimata sellest, et mul pole pilti, ma olen mees ja peaaegu ainus asi, mida mu profiilist lugeda saab, on mu heteroks olemine.
Kujutan täitsa ette, mis veel naiste postkastides toimub.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-25 16:42
Pead naise konto tegema , igaühega ei kohtu ja vaata kuidas raha ning kinke kukutakse pakkuma 🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2026-04-25 17:50
Hostinne,
Kui sa käisid ihast kohtamas 150 mehega uurimustööga seoses, siis pole ime kui sinuga mehed viisakad olid, kuna nad teadsid, et nad ei lähe tavakohtingule v sekskohtingule.
Milleks ikka mingit uurimustöö tegijat sõimata…😁.
Seda ei saa seega võrrelda sellega, milliseks muidu mehed muutuda võivad naistega!
Kuna, kui mehed ei saa seda mida nad tahavad, siis võib nende käitumine totaalselt siiski muutuda!
˅ näita rohkem ˅
2026-04-25 19:09
Jep siised huiarid miskipärast kohtudes on nii õnnelikud🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2026-04-26 11:20
Mulle teeb haiget praegune trend, kus meessugu järjepidevalt ja üldistavalt halvustatakse. Mul on elus vedanud kahe erakordse mehega – oma isa ja mehega –, mistõttu tean, et väärikus ja austus on meestele loomuomased. See "peksmine," mis siin meeste suunal toimub, on ebaõiglane.
-------------------------------------------
Taaskord Hostinne väljaütlemine, mis kiirgab tohutut tõde ja ainult temal on õige arvamus, teiste inimeste isiklik kogemus on ilmselgelt "väär".
Kaks meest on muidugi kõikehõlmav valim.
Mis me siis siit saame järeldada?
Naine, kellel vo ei vedanud isaga ja siis veel vo ka mehega ei kukkunud kogemus välja selline nagu tema oli oodanud, tema olgu vait ja hoidku oma arvamus endale. Tema kogemus kuulub mahavaikimisele, sest "õige Hostinne" on kõnelenud.
Mul, ausalt öeldes, lugedes neid väljaütlemisi kerkib ikka ja jälle üles küsimus, et huvitav, milline on selle "õige Hostinne" kogemus tema emaga, et ta ikka ja jälle võtab vaevaks peksta naisi üldistatult?
-----------------------------------------
Kokkuvõtvalt: Sa ei pea vastama teiste ootustele või kuvanditele, sest nende arvamus on vaid nende isiklik perspektiiv, mitte tõde.
Elage, kogege, arvake, õppige ja korrake vigu, kuni te enam neid ei tee (lubage naerda, eksimatud).
˅ näita rohkem ˅
2026-04-26 11:28
Kohtumised on alati õnnestunud ja siiani sõbralikud. Lihtsalt igaühega ei kohtugi🥰🥰
˅ näita rohkem ˅
2026-04-26 11:43
Ma olen küll Hostinnest mõneti erineval seisukohal, aga siin pean tema kaitseks küll ütlema, et "tohutu tõde ja ainult tema õige arvamus" on ülepingutatud ad hominem rünnakud. Ilmselgelt on Hostinnel lihtsalt oma arvamus, millega võib ja ei pea nõustuma. Tema ründamine sel teel, et alustuseks teda mingiks autokraatlikuks arvamustüranniks tembeldatakse, on sügavalt vale. Vaidlustame ikka sõnumeid, mitte ärme ründa inimesi!
˅ näita rohkem ˅
2026-04-26 11:48
"Vaidlustame ikka sõnumeid, mitte ärme ründa inimesi!"

robespierre, äkki loeksid siis veelkord mu sõnumit?
˅ näita rohkem ˅
2026-04-26 12:12
Karolina,
alles hiljuti teatas hostinne, et on kohtunud iha algusaastatel 100 iha mehega. nüüd see arv juba 150. varsti ehk 500....kuigi väidetavalt enam ei kohtu. päris põnev matemaatika
aga jah, kuskil kohvikus jalg üle põlve jutukest veeretades võib ka kõige suurem tropp jätta endast väärikalt viisaka mulje.
nii et selle põhjal ja kuna isaga on vedanud, on vast natuke ennatlik end kogu meessoo eksperdiks pidada.
ma muide arvasin ka kunagi, et tean meestest kõike.....
peale mitut abielu ning paljusid armusuhteid. ning minu kogemused ei piirdunud uurimistöö eesmärgil vestlemisega
aga peale 2 kuud teenuse pakkumist avastasin, et tegelikult ei teadnud varem meestest mitte midagi. päriselt ka.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-26 12:13
Ma loengi, kulla Varbadliivas. Sa ütled, et Hostinne pretendeerib ainsana õiget arvamust ütlema. Ei, ta ütles lihtsalt oma arvamuse. Täpselt samamoodi nagu me kõik siin lihtsalt oma arvamust ütleme.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-26 12:14
Kui see saladus pole, Caprichosa, siis mis numbrist Sinu puhul jutt käib? Äkki lööd Hostinne numbri üle, siis on Sul suurem valim.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-26 12:28
robespierre, sellele su küsimusele jättis hostinne targu vastamata ......''Kas mitte džentelmen ei peaks selleks jääma ka lumpeniga suheldes?''
härrasmees, kes on tõeliselt hea kasvatusega, ei muutu labaselt räuskavalt matsiks, kui näeb napilt riietatud naist või ei suuda diskussioonis oponenti oma argumentidega veenda.
selles mõttes oli hostinne näide rootsi nn ''härradest' väga tabav......
tõelised džentelmenid ilmselgelt ei loomastu ega muutu labaseks topless tantsijannasid nähes. ja nende käitumist poleks olnud vaja hiljem vabandada a la ''see, kuidas mehed sel hetkel käituvad, ei peegelda nende suhtumist kõikidesse naistesse.''
just nimelt Kõikide naiste suhtes ongi tõeline härrasmees viisakas.
selles suhtes on robespierre hea näide.
kuna pole kordagi märganud, et ta labaseks muutuks. ka mitte vaidluses intellektuaalselt endast nõrgemaga või nö ''madalate'' ametite esindajatega
˅ näita rohkem ˅
2026-04-26 12:29
Hostinne:
Mul on elus vedanud kahe erakordse mehega – oma isa ja mehega –, mistõttu tean, et väärikus ja austus on meestele loomuomased.
Elus on niivõrd vedanud ja siis pead kohtumisel käima lisaks lausa 150 erineva mehega ihast🤭😃.
Tõeline vedamine tõesti!😛
˅ näita rohkem ˅
2026-04-26 12:34
igasugu numbrid ei oma tähtsust tegelikult, robespierre. oluline ikka, mis eesmärgil ja olukorras kohtutakse....
kohvikus kükitada võib ka 1000 mehega. aga see ei tähenda, et tegelikult saad teada, millised need inimesed on.
aga võin öelda, et kindlasti juba paari kuu jooksul kohtun rohkemate meestega kui see hostinne poolt väljakäidud number.
ning tunduvalt intiimsemates situatsioonides.....kus ei teeselda väärikat viisakust vaid näidatakse oma tõelist olemust.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-26 12:36
Ma tänan komplimendi eest, Caprichosa! Kummardan!

Mõtlesin numbri all ihas kohatud mehi. Hostinne 150 tundub suur number, aga tõenäoliselt on siin naisi, kes on kohanud rohkem meessoost iha kasutajaid. Ja ilmselt igasuguseid on ette tulnud.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-26 12:41
On suur vahe, kas käija kellegiga kohvikus deitimas v siis mingi uurimustöö raames mehi lihtsalt küsitlemas.
Hostinne on varem korduvalt maininud, et tegeles kellegi teise heaks uurimustööga, kes ise mehi küsitlema minna ei soovinud..
Ma isiklikult muidugi sügavalt kahtlen, et iha mehed nii agarad olid selle raames muudkui kohtuma Hostinnega.😛
Ihas on 90% meestest seksi ja lõbude peal väljas, seega selline kuiv kohviku külastus küsitluste raames on vägagi kaheldav!
˅ näita rohkem ˅
2026-04-26 12:46
enamus mu külalisi omavad ihas kontosid ning esmane suhtlus toimubki siin saidil tavaliselt. seega vähemalt siinsete aktiivselt tegutsevate teenusepakkujate jaoks see hostinne pidevalt suurenev number tundub suht pisike
ning jätkuvalt arvan, et et niisama kohvikus korra jutustamine ei anna tegelikku pilti inimese väärikusest ja tema austusest naiste suhtes, erinevates olukordades.
palju kõnekam oli see hostinne näide, kuidas rootsi ''härrad'' oma teeseldud viisakuse ja väärikuse hetkega kaotasid...piisas ainult tantsijannade nägemisest
˅ näita rohkem ˅
2026-04-26 13:00
Mina olen läbi aegade füüsiliselt kohtunud vist ainult umbes paarikümne iha kasutajaga, neist enam kui pooled naised. Umbes kümmet inimest, sh peaaegu kõiki mehi nägin ühel iha peol. Maganud olen vaid kahe naisega siit. Seega minu valim ei kõlba kuhugi, aga isegi selle pisikese numbri sees oli väga erinevaid isikuid.
Tõsi küll, otseselt ebameeldiv pole keegi olnud. Haridustase on keskmisel madalam kui ma harjunud olen, aga otseselt lolliks ei saa ka kedagi nimetada.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-26 13:00
Caprichosaga nõus, sama siin. Klientidena end ihaliseks tunnistanud on kõik viisakad olnud ka need kes siin foorumis mõnikord kõigi kohta plärtsuvad. Ütlevad ,et kirgastavad foorumit kuid tegelikult ....🤣🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2026-04-26 13:04
Mina sedasi meestega kohvitamas ei käi, kuna ei näe vajadust just sel põhjusel, et ühel ühisel kohvitamisel suudab pea iga mees end normaalselt ülal pidada ja see ei anna tõesti veel tegelikku pilti mehest.
Mehe iseloomu ja suhtumise naistesse näeb ära väga kenasti pigem siin, kui natukenegi viitsida pikemalt suhelda.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-26 13:15
Eesmärk pühitseb abinõu. Ma võin vabalt bipolaarne olla ja mängida keda vaja, et seks kätte saada.
6 erinevat kontot on selleks vaja. Siis tavaliselt saab targeti jutule.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-26 13:24
Copy, kirjuta palun mulle kasvõi 20ne erineva konto alt🤭😃ja usu mind, mul oskused iga mehe tõeline pale siin varem v hiljem välja tuua😉ja tahaks näha kuidas sa oled võimeline “mängides kedagi, kes sa tegelikult pole”, minult seksi saad!😂
Naised pole nii lollid ja naiivsed midagi, kui osad mehed arvavad vist olevat!😉
˅ näita rohkem ˅
2026-04-26 13:27
Tubli Copy, istu 5. Kohe näha, et mees on loogilise mõtlemisega. 😉💋
Psühhiaatrite hulgas levib nali, et palatis on luku taga patsiendid ja arstid.
See, kes kiiremini valge kitli selga tõmbab on arst.

🤔ja veel tundub, et prostituutide imeline maailm pole siiski nii imeline. Ennäe imet- meeste hulgas liigubki tõpraid- kes taipab lugeda ridade vahelt, see taipab! Seega ohud valitsevad ja sugugi mitte väiksed....
ehk siis piisab ühest ebaõnnestunud kliendist, et oma elu ära solkida!!!

Edu ihalemisel!
˅ näita rohkem ˅