Mulle teeb haiget praegune trend, kus meessugu järjepidevalt ja üldistavalt halvustatakse. Mul on elus vedanud kahe erakordse mehega – oma isa ja mehega –, mistõttu tean, et väärikus ja austus on meestele loomuomased. See "peksmine," mis siin meeste suunal toimub, on ebaõiglane.
-------------------------------------------
Taaskord Hostinne väljaütlemine, mis kiirgab tohutut tõde ja ainult temal on õige arvamus, teiste inimeste isiklik kogemus on ilmselgelt "väär".
Kaks meest on muidugi kõikehõlmav valim.
Mis me siis siit saame järeldada?
Naine, kellel vo ei vedanud isaga ja siis veel vo ka mehega ei kukkunud kogemus välja selline nagu tema oli oodanud, tema olgu vait ja hoidku oma arvamus endale. Tema kogemus kuulub mahavaikimisele, sest "õige Hostinne" on kõnelenud.
Mul, ausalt öeldes, lugedes neid väljaütlemisi kerkib ikka ja jälle üles küsimus, et huvitav, milline on selle "õige Hostinne" kogemus tema emaga, et ta ikka ja jälle võtab vaevaks peksta naisi üldistatult?
-----------------------------------------
Kokkuvõtvalt: Sa ei pea vastama teiste ootustele või kuvanditele, sest nende arvamus on vaid nende isiklik perspektiiv, mitte tõde.
Elage, kogege, arvake, õppige ja korrake vigu, kuni te enam neid ei tee (lubage naerda, eksimatud).