Foorum
2025-08-18 22:01
Spicel on viimasel ajal väga ägedad kuulutused
Ma juba fantaseerin ja onan selle peale, kuidas tal kahe mehe vahel silmad suurest mõnust pahupidi lähevad
Keegi võiks seda erakordset sündmust jäädvustada
˅ näita rohkem ˅
2025-08-19 09:30
Spice on ise oma ankeedis ausalt ja avalikult teatanud, et tegemist nalja- ja pullikontoga. Nii et need fantaasiarikkad kuulutused ilmselt enamasti fantaasiate tasemele jäävadki....
Pakkumised meestele Maldiivide reis välja teha, ''modellikonkursid'', üleskutsed grupiseksiks jms.
Loomulikult pole fantaseerimine keelatud. Aga kuulutustesse võikski teha fantaasiate rubriigi nagu foorumis see juba kenasti eksisteerib😁
˅ näita rohkem ˅
2025-08-19 15:53
Miks ei võiks üks eneseteadlik naine grupiseksi soovida?
Maldiivide reisi väljategemine mehele kõlab juba kahtlasemalt jah. Seksikas naine saab keppi ka ilma mingeid lisaboonuseid pakkumata.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-19 18:33
Ihas saavad kõik naised seksi kui nad seda vaid tahaks. Ei jõua järjekordi tühjendada.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-19 19:30
kahjuks sina kiisuke75 küll siin vast nussi ei saa. kõige ennem pead endaga tegelema vaata mihuke välja näed. oh õudust
˅ näita rohkem ˅
2025-08-19 19:33
Endast räägid , sa vaeseke.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-19 19:36
ikka sinust rasvamagu
˅ näita rohkem ˅
2025-08-19 19:50
oki vaeseke on kiisukesest sisse võetud ja ei suuda kuidagi alla neelata seda, et blokeeritud on. Leidub ikka mölakaid siin, kes naisterahvaid sedasi solvata tahavad.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-19 20:47
see naisterahvas on siin suurem varikontode omaja ja võõraste piltide alt komenteeria
˅ näita rohkem ˅
2025-08-19 21:18
Räägid endast jälle , küll sa oled tubli.Teete spicegirl iga neid koos . Moderaator Lancelotil oli teie kohta palju öelda kui sadu kontosid kinni pani. Nüüd vist jälle puhas fuuk tehtud ,et nii usinalt koos tõmblete oma põhikontodega.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-20 03:20
Kes krt siin sae jälle käima tõmbas?
˅ näita rohkem ˅
2025-08-20 08:20
Eile sain kirja moderaatorilt,et "korduvaid" pilte ülesse ei lasta. Küsisin kas see kehtib kõigile ja ilma eranditeta? Jah,nüüd kontrollivad piltide ajalugu ja rohkem korduvaid pilte ülesse ei lasta. Voilaaa,täna lastakse Spicegirli pilt ülesse,mida ta on kümneid kord ülesse pannud ja maha võtnud 😃
˅ näita rohkem ˅
2025-08-20 11:17
Kuule, ma üldse ei imesta, et sellise kirja said. Sul on ju kuus ühesugust pilti persest. No jah üks on värviline, aga ikkagi nad ei ütle sinu kohta midagi enamat. Oleks piisand ühestki.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-20 11:29
Ära jonni printsess 😉
˅ näita rohkem ˅
2025-08-20 12:58
kas jfjm on nüüd printsess?
keerme, teoreetiliselt võib seekord tegemist olla ka proovikabiini staari uue kunstfotoga, mida polegi veel 50 korda siia üles laetud.
kuna seekord eksponeeritud kenasti narmendavaks kantud alukad, millel üllatuslikult isegi hinnasilt küljes ei tolkne
˅ näita rohkem ˅
2025-08-20 14:24
Ta võiks nendele alukatele oksjoni teha.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-20 14:46
No kuule. Ega siis teine saa püksata ringi käia. Alghinnaks peab olema ikka uute hind vähemalt.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-20 15:02
Igatahes on proovikabiini supermodell enda ankeedis vahepeal 5 aastat nooremaks muutunud😃
50st on sujuvalt saanud 45..
Mida kõike üks naine väidetavate kohtumiste nimel ka ära ei tee…😉😃
Ei tea kas 50selt lööki polnud v millest selline muudatus ankeedis vajalik oli😛
˅ näita rohkem ˅
2025-08-20 15:35
Barbfire kontol 15 a tagasi oli ta 40 .pushup kontol 10a tagasi ka 45. Ja sünnipäevad muutuvad vastavalt pühadele.🤣🤣🤣nalja peab saama.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-20 19:12
sa kiisuke75 vaata oma kontosi mis oled siia vorpinud ja halvustad ainult teisi. sõge eit paksmagu
˅ näita rohkem ˅
2025-08-20 19:46
Kas foorumis võivad sel juhul ainult siresäärsed ja saledad arvamust avaldada?
Odavpoodide pesu annab peale paari kandmiskorda juba väsinud välimuse.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-20 19:50
SpiceGirl kontol on vanuseks märgitud 55.
Mingi veider kambakas käib praegu? See jätab teist halva mulje, naised!
˅ näita rohkem ˅
2025-08-20 19:56
Sina Keermeke oled üks nendest sarikustutajatest ja lisajatest siin lehel.... Küll on hala kui peab piltide üles laskmist kaua ootama ja siis kui lased pildid üles kohe kustutatakse ja lisatakse uuesti. Nii palju seda nuttu ja hala lugenud,et Keegi pani 1 ja keegi kommenteeris halvasti ja selleks kustutasin. Kas uuesti lisamine muudab hinnet või kommentaari. Seega vähem ulgu ja rohkem uusi pilte
˅ näita rohkem ˅
2025-08-20 20:18
kallis robespierre, kas kolm korda päevas ankeedis vanust muuta ja mingite ''pullitamise'' kuulutustega regulaarselt inimesi lollitada jätab hea mulje?
või mis mulje sulle jätab küpses eas naine, kes kommenteerib oma kontolt teiste kasutajate pilte sellises stiilis:
''Anomaalia on tõesti, päevast päeva kuskil lillepõõsastes kollaste ürpidega ühenäolisi pildikesi vorpida, või käpukil kümme ühesugust nisad rippu pilti klõpsida''-
see siis madam spicegirli kommentaar Karolina fotode kohta, mille Karolina siin teemas juba postitas, eelmisel leheküljel.
mis puutub eneseteadlikke, REAALSELT grupiseksi harrastavaid naisi, siis nemad reeglina seda kuskil kuulutustes ja kümnete mangumise eesmärgil ei afišeeri.
ülemise ajuga mõtlevad kodanikud on enamasti seda taibanud ning aeg-ajalt ironiseerivad antud teemal.....
kui järjekordne üllitis reisipakkumiste, grupika, modellikonkursi jms kuulutuste näol jällegi ilmunud. klounaadi ja tsirkuse eesmärk ongi ju kaaskodanike lõbustamine
nii et edu naljakontole uute fantastiliste fantaasiate välja haudumisel
˅ näita rohkem ˅
2025-08-21 08:22
blacknwhite mis jama sa ajad? 😃
˅ näita rohkem ˅
2025-08-21 08:33
Caprichosa
Nojah, aga mis siis? Igaüks elab nagu oskab, milleks seda kritiseerida või naeruvääristada?
Ma foorumis ei näe, et tema kedagi ründaks või alandaks. Seega tema pihta teemade tegemine ei tundu õiglane. Kuulutusi lisatakse siin igapäevaselt aga seinast seina, tavaliselt pigem eemaletõukavaid kui kutsuvaid.
Rohkem tolerantsust, kaasihalejad! 🙂
˅ näita rohkem ˅
2025-08-21 09:39
Robespierre,
Et kui Spicegirl oma piltide all avalikult pidevalt teisi mõnitab,see on sinujaoks okei v?
Ja usu mind,ta ise kritiseerib ja naeruvääristab teisi ikka kordades rohkem!
Jube suur alandamine tõesti minu v teiste poolt siin,kui nii süütuid asju mainime,et Spice lisab-kustutab-lisab pilte…või,et mängib oma kuulutustega😁
Seega seda tolerantsuse juttu võiksid rääkima minna eelkõige Spicegirlile.
Me oleme ka siiski inimesed ja pea taluma kõike siin välja eksole.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-21 10:28
robespierre,
kui inimene ei julge foorumis sõna võtta, aga pidevalt halvustab oma kommentaarides piltide all teisi kasutajaid, see on siis ok su meelest?
Seda '' rippuvate nisade'' kommentaari Karolina pihta nägin muide ka ise spicegirli kontos.... võimalik, et see hetkel juba kustutatud.
Aga mürgipritsimist oli seal veel paljudes kommentaarides. Nii et ei tasu üllatuda kui see ka teatavat vastukaja tekitab....ka kõige tolerantsemate poolt.
Antud isik tegeles juba aastaid tagasi aktiivse intriigitsemisega siin, erinevatelt kontodelt. Seepärast tema ''pullitamised'' ka sagedamini iroonia märklauaks satuvad....nii et igal tegevusel on tagajärg😛
˅ näita rohkem ˅
2025-08-21 10:48
Ma ei jälgi ei tema ega teiste kontot ja ammugi mitte pildikommentaare, seega ei oska sel teemal kaasa rääkida. Aga usun, et väga paljud ei käi igapäevaselt ta piltide kommentaare lugemas, küll aga satuvad lugema siin foorumit. Ja neile jääb paratamatult mulje, et tambitakse suvalisi kasutajaid, kes parajasti mingil põhjusel ei meeldi.
Ega piltide all, ankeetides ja postkastides teiste halvustamine ka loomulikult õige ole. Vähemalt käivad neid lugemas aga vaid huvilised. Foorum on avalik ruum.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-21 11:12
Robespierre,see kui sina ei loe naiste ankeete ja piltide all olevaid kommentaare,ei tähenda nagu teised mehed samuti seda ei tee.
Mul pidevalt meeskasutajad annavad teada,et kas sa seda nägid v toda,mida see naiskasutaja oma piltide all minust postitab.
Ja kuidas saab jääda foorumis mulje,et teda tambitakse suvaliselt,kui mul lausa copy siia tema teemasse lisatud,et mis sõnavara Spicegirl ise kasutab teiste naiste aadressil.
Sorry,kuid me võtame õiges kohas siiski sõna,milleks on foorum.
Sama võiks ka tema teha,mitte ussitada oma piltide all.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-21 11:47
Irw @ proovikabiini supermodell
Väga hea ja tabav!
˅ näita rohkem ˅
2025-08-21 12:02
avalik kommentaarium piltide all on samuti avalik ruum, robespierre.
lihtsalt infoks sulle, et seekord käivitus madame spicegirli mürgiprits, kuna üks härra transvestiit hindas end ise päeva vipiks....ning spicegirl viskas seepeale suurest rõõmust hundiratast, et Karolina päeva vipiks ei saanud. ning järgnes ridamisi mürgiseid kommentaare spicegirli poolt Karolina pihta, ühe varikonto piltide alla.
isegi kui need hetkel juba kustutatud, siis iha arhiivis kõik kenasti näha.
loomulikult on kahjurõõm kõige suurem rõõm😛
aga ehk oleks mõistlikum ja tolerantsem teiste kasutajate halvustamist teostada privaatselt postkastis?
˅ näita rohkem ˅
2025-08-21 12:25
No just nii oligi,et Spicegirl võttis endale õiguse hakata heast peast minu kallal oma pildi all iroonitsema päeva vip teemal.
Olgugi,et ma polnud grammigi ise eelnevalt reageerinud selle peale,et keegi teine vipiks sai.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-21 12:30
Jah, mehed eidestuvad, mis on kurb. Käia mingi naise pilte vaatamas, et siis sealseid kommentaare edasi klatšida teistele ... meessugu on tõesti nii alla käinud?
Aga siiski, ma oleksin tänulik, kui seda verbaalset kaklust foorumis vähem oleks.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-21 12:45
Robespierre,ära unusta ikkagi põhi fakti ära,et kui Spicegirl ei tegeleks sellega millega ta paraku tegeleb,siis poleks ka eidestunud meestel miskit edasi kanda,ega ammugi mul põhjust foorumis sõna võtta.
Kõik saab alguse ikkagi temast endast ja siis tuleb valmis olla ka temal tagajärgedeks,nii paraku on.
Veider,et näed süüd isegi eidestunud meestel,kuid mitte temal,kes selle kõige põhjustaja tegelikult ju on!😛😁
˅ näita rohkem ˅
2025-08-21 12:50
See on minu arvates igatahes kõige hullem,et kõik on süüdi,isegi ettekandjad,kuid mitte see,kes teisi heast peast solvama kukkus..😃
˅ näita rohkem ˅
2025-08-21 12:50
kas erapooletud selgitused on kaklus?
veidi naljakas, kuidas üritatakse mingist intrigaanist teha märtrit, kelle pideva õelutsemise kohta justkui ei tohiks üldse arvamustki omada ega avaldada.
kommentaarid piltide all on muide jätkuvalt avalikult kõigile näha.
eidestumine väljendub pigem selles kui mõni 'härrasmees'' privaatsete kohtumiste või kirjade sisu jookseb mööda saiti jagama...
˅ näita rohkem ˅
2025-08-21 12:59
Karolina...
robespierre ju ütles, et igaüks elab nagu oskab. järelikult mõni ei oska elada ilma teisi solvamata
aga kritiseerida loomulikult selle eest ei tohi....kui ei taha ebatolerantsuse surmapatu süüdistust kaela saada.
selline tore ''moodne moraal'', et pätt tuleb tänaval vastu ja virutab sulle. kui julged vastu hakata ja lausa avalikult tema tegudest teada anda, oled ebatolerantne ja üldse tuleks sind ühiskonnast isoleerida
˅ näita rohkem ˅
2025-08-21 13:10
No kui see teema siin läbi lugeda, siis ei ole ju jutt ainult laimamise hukkamõistust. Aluspesu ja kuulutuste üle naljaviskamine pole ikka päris sama asi.
Olgem ausad - siin on ikka omavaheline tüli mängus, mis foorumisse tiritud.
Ja foorum ei ole sama avalik asi, mis pildikommentaarid. Foorumit saab lugeda sisse logimata, pildikommentaare ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-21 13:11
See on vana hea nali jah,et kõige suurem surmapatt on see,kui julged enda eest seista!😛😃
See kui pätid tegutsevad v tagaselja laimajad,see ei huvita kedagi ja pigem kiidetakse veel takka!😃
˅ näita rohkem ˅
2025-08-21 13:16
No ma lisan Robespierre uuesti postituse,millest siin kõik tegelikult alguse sai,kuna kuni sinnamaani polnud keegi kritiseerinud tema katkist aluspesu jne
Aga kui Spice võtab endale õiguse kritiseerida teiste välimust ja riietust,siis miks peaks see olema keelatud teistele?
Või ei lähe sulle üldse korda tema kohutavad solvangud minu aadressil?

Karolina7777
Kustuta postitus2025-08-18 07:52
Ja kuna julgesin siin tagasihoidlikult mainida,et lisab-kustutab-lisab pilte,siis proua Spice julges kohe sõna võtta ka minu piltide suhtes😃
Olgu öeldud,et ma ise pole kritiseerinud kordagi millised pildid tal on üleval v millised mitte,lihtsalt ainult seda,et korduvpildid.Nii,et selline väga sõbralik daamikene see Spicegirl..

SpiceGirl
aega tagasi6t
Karolina7777
2025-08-17 23:46
Veider anomaalia tõesti,lisada-kustutada-lisada-kustutada samu pilte..

Anomaalia on tõesti, päevast päeva kuskil lillepõõsastes kollaste ürpidega ühenäolisi pildikesi vorpida, või käpukil kümme ühesugust nisad rippu pilti klõpsida
Mingi aeg oli seeria auto ukse vahel kõõluda
˅ näita rohkem ˅
2025-08-21 13:21
absoluutselt mingit tüli pole, robespierre.
rippuvate tisside üle naljaviskamine on siis lubatud, aga pesu ning lollitamise kuulutuste üle mitte?
sa ikka vist ei saanud aru, et meiepoolne vastureageering toimus ainult tänu spice õelatele kommentaaridele....muidu poleks keegi teda üldse märganudki.
ehk ongi tegemist rahuldamata tähelepanuvajadusega.
aga sinult oleks ikka oodanud enamat kui sellist kaksikmoraali jutlust
˅ näita rohkem ˅
2025-08-21 13:30
No ma ei saagi aru, miks te neid kommentaare kusagilt võtate ja siia foorumisse toote. Siin võiks sõbralik ja ühtset seksikat aega veetev seltskond olla. Üksteise halvustamine ei ole seksikas, see on toksiline.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-21 13:33
No Spicegirlil jäi minu puhul kõik ette…minu riietus..nisad rippu pildid..kui ka see,kui olen teinud pilte auto juures..😁
˅ näita rohkem ˅
2025-08-21 13:37
Ja see,kui teatud tegelased pritsivad mürki teiste suunal oma piltide all,ei tee neid kuidagimoodi paremaks nendest,kes julgevad võtta sõna seal,kus selleks õige koht on,ehk siis foorumis!
Ning kui teemaks on Spicegirl,siis ei tähenda seda,et ainult ülistada tohib,kuna inimeste arvamused temast võivad siiski piisavalt erinevad olla!
˅ näita rohkem ˅
2025-08-21 13:44
ole nüüd ikka tolerantsem, Karolina
aga kuna robespierre on otsustanud ignoreerida, et asi sai alguse siiski spice toksilistest ebaseksikatest kommentaaridest (nagu alati), siis ei näe mõtet sel teemal rohkem diskuteerida.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-21 13:52
Sama,kuna piisavalt seda ühte sama asja juba seletatud.
Ja kes ei taha süüdlast näha,see loomulikult ei näe ka!😃
˅ näita rohkem ˅
2025-08-21 17:44
Ka minul tekkis täpselt sama küsimus, et milline küll on see mees, kes loeb naiste piltide all olevaid postitusi ja siis teavitab sellest kõneall olnud naiskasutajat. Iha ongi mõne inimese elu, lausa uskumatu. Millisel mehel on selliseks tegevuseks huvi ja aega ja tahtmist??? Eitmehed, mitte mehed. Ilmselt sellised isendid (pugejalikud pealekaebajad) hoidusid/hoiduvad ka kaitseväest.
Üks suure algustähega mees ei tegele sellise jampsiga.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-21 18:39
Hostinne ja Robespierre,mitte keegi ei käi meestest heast peast uudistamas Spicegirli ankeeti ,ega tema viimaseid kommentaare..
Vaid naisterahval endal komme saata minu hindajatele emoticume v siis mingi muu silbikene kirjutada😁
Loomulikult siis mehed tutvuvad tema ankeediga jne.
Uudishimu pole patt ja ei usu,et Kroonikat samuti ainult eitmehed loevad😁
˅ näita rohkem ˅
2025-08-22 05:33
Olete kõik ühesugused , võta üht ja viska teist .
˅ näita rohkem ˅