Foorum
2016-11-30 09:18
Aga seda juhul kui pole sobivat eestikeelset sõna. Paraku eksisteerib eestikeelne blokeerima ja selline võõrsõna väänamisega eputamine näitab pigem hariduse puudumist, kui haritust.
˅ näita rohkem ˅
2016-11-30 09:54
Jäägu teile te õigus!
˅ näita rohkem ˅
2017-02-03 19:43
Ma korra sattusin angerjasving lehte vaatama, järgmine hetk olin blokeeritud. Nagu mis mõttes?!? Kellelgi lööb tihti piss pähe?? Ei nooo, minugi poolest blokkigu kas või terve iha seltskond ära, võiks nagu teada miks või milleks. Saaksin aru, et neile ei meeldinud mu pilt, aga mul ei ole siin pilti olnudki Ei imestaks, kui nad suures blokkimise hoos iseennast ka ära blokivad
˅ näita rohkem ˅
2017-02-03 20:09
Tunne ainult rõõmu, et angerjas Sind blokkinud on ......muidu peaksid inimesed Sind puhaimelikuks, et miks küll teda pole veel .......eks terve portaal käib ta kontol väljalogituna
˅ näita rohkem ˅
2017-02-05 20:32
Lappasin pisut teemasid ja õige mitmes on avaldatud rahulolematust piltide hindamise pärast. Isiklikult ma edetabelitesse ei pürgi, ka jääb mulle võõraks eluline vajadus seal figureerida (pole veel selle kasulikkusest reaalses elus aru saanud.....tõuseb päike siis varem või pole liiklusummikuid või saan autosalongist auto poole hinnaga...?). Viimased poolteist kuud aga toimub mu kontol erinevate kasutajanimede (ja neid lisandub aina juurde) poolt massiline ühtede voor, massiline tähendab seda, et 5-6 venda tulistavad igaüks 5-10 ühte. See oleks naljakas, kui poleks nii nõmedalt hale oma eesmärgilt. Nii tekkiski mul mõte, et ma ise hea meelega eemaldaks ennast igasugustest top-dest, st võiks olla pildi lisamisel võimalus valida, kas soovid, et pilt osaleb hindamisel või mitte. Kommentaaride lisamise võimalus jääb sellegi poolest.
Teiseks võiks olla ka ühtedega hindamine ööpäevas arvuliselt piiratud nagu 10-ga. Kõrgem ots on praegu kahe erineva teguri, VIP staatuse ja kordade arvuga reguleeritud, alumine aga mitte.
˅ näita rohkem ˅
2017-02-12 15:04
Väga normaalne oleks sinu pakkumine, kui ainult siin lehel seda tehtaks! Oleme täiesti poolt sinu arvamusega!
˅ näita rohkem ˅
2017-02-12 16:38
Põhimõtteliselt oleks see hindamise välistamine täitsa ok, aga mida siis vaesed viiemehed peavad tegema, kes üritavad sarihindamisega tähelepanu võita. Igaüks pole lihtsalt suuteline korraliku kommi väljamõtlema ja imelik oleks ka panna kümme korda järjest, et seda limpsiks, või midagi taolist.
˅ näita rohkem ˅
2017-02-13 21:22
Las nad hindavad siis.Ju pakub rahuldust.Kenasuudlus jah eriti ihaldatav.Rinnad nagu kantud sokid ja ega see pekivolt seal parem pole.Kui pole mõttlemis ollust antud ega siis keha saa parem olla sellisel vitu tuulutajal.
˅ näita rohkem ˅
2017-02-13 21:32
Ei nad hinda ühti.
˅ näita rohkem ˅
2017-02-13 23:26
Kuskil teemas keski pakkus välja väga mõistliku variandi. Kui pilt meeldib, saab seda väljendada hindega kümme ja muid hindeid polegi. Siis puudub võimalus teistel niisaba sigatseda ja jutt nii pikk!
.....ja see kontoseade on ka hea mõte, tahan osalen hindamisel, tahan valin seadetest, et hinnet panna ei saa keegi.(saab pildi kohta valida vaid ühe korra)
˅ näita rohkem ˅
2017-02-14 20:46
Selliseid muudatusi või üldse mingeid muudatusi siin lehel enam niikuinii ei tehta. Pole mingit motivatsiooni ju. Praegune süsteem töötab ja toob raha sisse - milleks enam lisavaeva näha?
˅ näita rohkem ˅
2017-02-15 21:54
Aga teeks hindamist väheke lihtsamaks ehk võtaks kasutusele sinutoru.com süsteemi: pöial üles ja pöial alla. Oled juba oma pöidla asendi andnud, siis ongi kõik. OK, VIPidele tuleb ka midagi mõelda: ehk aitab topelt pöidlad?

Kindlasti tehakse miskeid arendusi. Kas see suure populaarsusega kasutajale ja VIP kontot omava kasutaja kirjutamise teema ei ole mitte uuem asi?!? Ei mäletaks, et 2009 selline asi ajusid koinis või polnud keegi populaarne Pole küll selle saidi soolikatesse süvenenud, kuid eeldaks, et siin taga on mingine viisakas ja tuntud framework, mis lubab ilma suurema vaevata featuure juurde meisterdada. Kuid nüüd tekib küsimus, kas selle lehe arendamine/haldamine on mõnele inimesele põhitöö või lihtsalt väike pühapäeva õhtune nokitsemine. Kes viitsib võib ju otse kirjutada antud firmale, kes seda lehte haldab

Väike taustauuring firmale, raha tuleb sisse nagu putru Ega juba vanasti teati, et seks on see, mis müüb
˅ näita rohkem ˅
2017-02-16 11:58
Pole siin paari aasta jooksul mitte midagist tehtud. Milleks muuta seda mis juba ideaalselt toimib ja raha sisse toob. See raha ongi kõige olulisem osa siin. Ja enamus raha tuleb TOP-i tegelaste taskust.
˅ näita rohkem ˅
2017-02-25 23:40
Hämmastav jah et sellised sokisahtlid eesotsas?Aga eks see pakub konto omanikele rahuldust.See et sa oma lontis nisasi ja jalge vahet pildistad ei tähenda et seal midagi ihaldatavat on.
˅ näita rohkem ˅
2017-02-25 23:45
Ooooooo Kenasuudlus lükkaks sulle oma kingatalla näkku ehk oleks see ilusam pilt ????
˅ näita rohkem ˅