30m
2016-06-24
441765
lisa kasutaja sõbralisti
lisa Iha-listi
blokeeri kasutaja
˅ näita rohkem ˅
Tee sellele kasutajale kingitus!
Kingi VIP konto.

VIP konto kinkimiseks saada vastavalt oma operaatorile üks järgneva sisuga SMS. Sõnumi hind on 3.25 EUR

Eesti    IHA VIP 253842 numbrile 13017
Soome MP3 IHA VIP 253842 numbrile 179022
Läti      IHA4 VIP 253842 numbrile 1897
Konto tüüp
naine
Nimi
terapeut/nõustaja
Avalik e-maili aadress
Riik
Eesti
Elukoht
Asun Tallinnas praegu.
Lisainfo
✅✅✅NEILE KES EI JAKSA LUGEDA (kuulatav variant)✅✅✅
✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅
https://drive.google.com/file/d/1zIGI_JPjtcPhJyniGuVIBUICf7-PE5Hx/view?usp=sharing
✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅

Selgitan kohe, et ma ei paku siin kohtinguid siin, ma pole mänguasi - õpetan sind midagi iseendas kogema, see võib olla muutus, et saada veidi paremaks variandiks iseendast.
On ka nõustavaid seansse suhete või potensi teemadel, näiteks suguvõimehäirete teemalisi psühhoteraapilisi seansse. Andke andeks, aga kõik potentsi teemad (võimekuse probleemid) on seotud enesehinnanguga ja enne, kui seda enesele ei teadvustata, asjad paremaks ei lähe. Kui nüüd just midagi kehaliselt päris viltu pole, siis on võimalik leida abi.

Kõik me vajame armastust, kuid paljud ei mõista armastada, kusjuures kuritegelik teadvustamata tõsiasi enda suhtes on, et minnakse valesti lahku. Lahku tuleks minna armastusega või andestusega . Armastust õigesti vabaks lastes saan ka teraapia vormis aidata. Teistsuguste tunnetega ei taha see lõppeda (pettumus), ei teki eriti terviklikku tunnet iseendast, et edasi minna oma eluga. Muideks ka see, millist suhet, armastust vanemad omavahel su lapse-eas omasid, mängib tihti suurt rolli (saan ka aidata teraapia vormis). Elus on kindel lõpetatuse reegel lähisuhetes. Intiimsuhted peaks tekitama kiindumust ja armastust, seda, mida me kõik vajame. Lõpetamata suhted minevikus lükkavad kraavi ka järgnevate paremate suhete võimaluse ilma sisemise kasvuta, ei otsita uut armastust, vaid plaastrit südamele või lihtsalt seksi ebakindlusest, eneselegi mõistmata, miks ei suudeta kiinduda, kardetakse lähedust vahel ka intiimsust. Ebaõnnestunud suhted mõjutavad enesehinnangut ja see mõjutab ka potentsi. Alla 45- aastastel meestel on üle 40 protsendi probleeme seksuaalselt Eestis, sest elu ja suhted on neid/teid räsinud. Nende naiste hulka, kellega pole lõpetatud suhteid, kuuluvad ka emad, kes mõjutavad mehe elu päris palju, terve mehe eluaja, kui on üle elatud raskusi suhtes ka emaga. Näiteks ükski mees ei suhtle labaselt või lugupidavalt siin netis või päriselus naistega, kui tal oleks emaga suurepärane suhe olnud. Mõelge, kuidas te naistesse suhtute! Selle põhjuseks on ehk naistega inetud lahkuminekud. Kõigil ja kõigel on eluõigus, ei hakka vaidlema nendega, kes teisiti arvavad, kuid need, kes soovivad paremasse eluenergiasse liikuda, on oodatud minu seanssidele.

Olen professionaalne nõustaja, annan loenguid, kursusi, viin läbi teraapiaid. Pakun ka massaaži.
Siin lehel on peamiselt pakutud Energeetilise kogukehaorgasmi seansi tutvustust ja praktikaid + erootilise massaažiga või ilma ning suguvõimehäirete psühholoogilist mõistmist/nõustamist.

Pakun professionaalset nõustamist kehapsühhoteraapiat tundva terapeudina, seansse,mida sa ette ka ei kujuta.

Erootilise massaažiga seansse on kaks (nr 3 ja 8)

Energeetilise kogukehaorgasmi treening seansside finaaliks Erootiline massaaž, kuid enne võngete ja värinate äratamist teadvuse muutunud seisundis iseendas (kliendil), kogedes energeetilist kogemust. Närvid peavad suht korras olema, inimene usaldav protsessi suhtes! Minu poolt massaaž ja õpetus, kuidas see kõik toimib, et sellele kaasa aidata. Strippi ma ei tee, sest see pole kohting.

Minult saad teada enam sellest teemast ja kogemuse, mida pakuvad surinad ja värinad kehas, liigud energeetilisse plahvatusesse iseendas, mis ei lõpe ära paariteist minutiga, kui rääkida võimsamatest elamustest. Klient saab selle, mitte meie või mina (nõustajana/terapeudina).
Seansi algul vestleme üle 30 minuti sellest, mis see kõik on ja kuidas seda kogeda, äratada, vastu võtta, läbi elada. Kui seksi käigus vallandad sa näiteks 15 ühikut stresse oma kehast, siis Energeetilise kogukehaorgasmi treening seansside käigus 300-500 ühikut, tegu on kehapsühhoteraapiaga.

Terapeutilised psühhoteraapia seansid ja nõustamine
NR 1. ✅ Nõustav vestlus või terapeutiline psühhoteraapia seanss 100€ 1,5h.
NR 2. ✅ Vestlus (1 tund) teraapiakabinetis või salongis 80€, vestlustund telefoni kõne teel 50€

ENERGEETILISED + HÜPNOTERAAPILISED TERAAPIA SEANSID MASSAAŠIGA
NR 3. ✅ Massaaž + "Erootiline massaaž", koos energeetiliste võngete ja värinate äratamisega, vabastava hingamise praktikaga heas füüsilises vormis mehele, hind 130€, seanss 2h. Seansis ka tavaline massaaž.
Keskendumishäired ja ärevushäired, ülekaal ning madal füüsiline vorm või hiljuti 2,5h täissöödud kõht võivad tulla kahjuks, et programm otsast-lõpuni edukalt läbida. Ühel kümnest esineb just takistusi: kõrgema vanuse, madala füüsise või keskendumisäirete pärast ja/või nende koosmõjude tõttu.
Kui on soovitud pikemat vestlust pidada veel pärast seanssi ja järgmist klienti ukse taga pole, siis vestlustund seansi järgselt 50€ tund ühisel kokkuleppel.

NR 7. "Energeetilise kogukehaorgasmi treeningseanss" hingamispraktikaga, 90 € võimalus ka massaaž lisatasu eest. Seanss on meelerännakuga teadvuse muutunud seisundis, et lõdvestuda Seansi kestvus, kuni 1,5h koos tavalise massaaziga + 20€, selleta 1h. (Ka naistele!).

NR8. ✅ "Võimsam Energeetilise kogukehaorgasmi treeningseanss" + "Erootilise massaaži praktika", seanss nr kaheksa 150 € meestele, seanss 2h - 2h 20 min. On ka tavaline massaaž. Kui on soovitud pikemat vestlust pidada veel pärast ja järgmist klienti ukse taga veel pole, siis vestlustund seansijärgselt 50€ h vastastikusel kokkuleppel. *Hoiatused ja täpsustused, mis ka seansile nr3, kehtivad ka selle seansi juurde, jutt keskendumishäiretest, kehakaalust, füüsiline vorm.

!!! On ka suguvõimehäire mõistmiseks teraapiaseansse.

NR 5. ✅ Telefoni teel konsultatsioon/nõustamine suguvõimehäire mõistmiseks või muude psühholoogiliste probleemide puhul hind 50€ 1h, seanss teraapiaga hind 1,5h 80€ (kordan telefoni teel)

NR 6. ✅ Seanss teraapiakabinetis 1,5h 90€ suguvõimehäire mõistmiseks või muude psühholoogiliste või seksuaalsete probleemide puhul (seanss teraapiaga). Võimalik juurde osta lõõgastav tavaline massaaž 20€.


Ma olen õppinud 7 aastat psühhoteraapiaid. Kui sinul on seksuaalsusega seotud raskusi, sa ei tea, miks üks või teine asi avaldub, haiguse, häire, trauma või ärevusena, siis nõustan huvilisi ka telefoni teel ja pakun teraapiaid oma nõustamiskabinettides: Tallinnas, Tartus.
Vahel käin ka Viljandis, Pärnus (võimalik, et küsin broneeringu tasu viimastes, sest see on minu jaoks väljasõit).

☝Massaažiga seanss broneeritav kenale, PILDIGA, viisakale mehele. Pildita broneering +20€
☝Massaažiga seanss ülekaalus inimestel jääb ära, ülekaal mõjutab soorutust.
☝Massaažiga seanss, kuni 53 aastasele mehele, kahtluse korral küsin dokumenti.
☝Mingeid imelikke pakkumisi mitte teha, ma pole igavuse pärast siin.
☝Meelerännakutega ja massaažiga seansid ei pruugi välja tulla ärevushäiretega ja keskendumishäirete korral. Kas sul on unehäireid, usaldamatust?
☝Täis kõhuga pole ka maksimaalset tundlikkust, meel on lömaks söödud, ära siis söö enne tulekut 2,5 tunni jooksul!

Eelisjärjekorras kiireim vastus viisakale kliendile: [email protected]
Erootiline massaaž ja Energeetiline kogukehaorgasm pole samad asjad(viimane on kauakestev ja võimas elamus, raputus kehas, kuid mõned kliendid on osanud osava praktika tulemusel neid isegi päris korraga saada. Korda, närvid peavad enamvähem siis korras olema, soov usaldada protsessi ja kõht mitte hiljuti täis laetud, muidu oled tuim ega taju ennast sügavamal tasandil, et vabastada pingeid.

Energeetilise kogukehaorgasmi seansse Eestis küll keegi läbi ei vii, pole küll kuulnud kuskilt.
Mind mitte pidada massööriks, tegelikult see on lisand kahes, kolmes seansis.
Olen terapeudi ja nõustaja kvalifikatsiooniga, õppinud psühhoteraapiaid.

Loe või kuula seda nüüd uuesti, kui tekkis huvi. Tee enesele selgeks, mida soovid broneerida ja siis kirjuta mulle. :)
˅ näita rohkem ˅
Kasv
177
Juuste värv
must
Silmade värv
pruun
Keeled
eesti
Ametikoht
terapeut, nõustaja, massöör
Pildid
Kasutajaid: 34006
Kasutajate pilte: 28288
Kasutajate videosid: 1952
Kommentaare: 2001200
Saadetud kirju: 266414037
Foorumi postitusi: 281876
Seksikaid jutte: 179
Kuulutusi: 4153
Kasutajaid 24h: 7961