4t
2022-09-21
3526
lisa kasutaja sõbralisti
lisa Iha-listi
blokeeri kasutaja
˅ näita rohkem ˅
Tee sellele kasutajale kingitus!
Kingi VIP konto.

VIP konto kinkimiseks saada vastavalt oma operaatorile üks järgneva sisuga SMS. Sõnumi hind on 3.25 EUR

Eesti    IHA VIP 394282 numbrile 13017
Soome MP3 IHA VIP 394282 numbrile 179022
Läti      IHA4 VIP 394282 numbrile 1897
Konto tüüp
mees
Nimi
Tagurpidi ananass 🍍
Avalik e-maili aadress
Sünniaeg
4. mai 1992 (31)
Riik
Eesti
Elukoht
Tallinn
Lisainfo
Olen siin saidil, kuna vajan vahel rutiinile mänglevat vaheldust. Igapäevaelus elan rangete reeglite järgi ja tunnen, et vahel on vaja "jalg gaasipedaalilt korra ära võtta".

Olen kogenud paljusid 'vanilla' elamusi ja olen õppinud seeläbi end paremini tundma. Ühtlasi on need kogemused viinud mind otsima uusi põnevamaid elamusi.

Mul on varasemalt olnud kohtumisi mitme paariga. Kahjuks on läinud nii, et elutee on mind nendest lahku viinud - seis selline, tutvun uue vahva paariga, kelle suhet rikastada Bull/Cuckold/Hotwife dünaamikaga.

Olen paaridega teinud nii pimekohtumisi kui ka planeerinud hotellikülastusi, mänginud rollimänge jpm. Üks parimaid elamusi oli paariga, kus meespool oli täiesti kõrvaltvaataja rollis ja meie tema naisega pakkusime erutava vaatemängu. Teine vapustav kogemus oli jällegi selline, kus seksisime naisega korda-mööda ja hiljem ka kolmekesi korraga. Seega võin öelda, et tunnen end mugavalt pealtvaatajate ees ja samas oskan partnerit ka jagada.

Enne, kui mulle kirjutad, palun sul läbi mõelda järgmised aspektid:

Mis sorti suhet te otsite - kas tahad naist jagada, või pakute naisele vabadust ja uut hingamist teise mehega?
* Mis rolli mängib selles suhtes teie meespool - kas tal on näiteks keelatud naisega paar päeva enne kohtumist seksida, et tõsta elevust?
* Kas minuga suhtleb ainult meespool, kes lepib kokku kõik kohtumised ja osaleb ka ise, või on naisel täielik vabadus suhtluses ning kohtumistes?
* Kas teie meespoolele pakub huvi olla toetavas/teenindavas rollis?
* Kas teie meespool vastutab selle eest, et naine näeks enne minuga kohtumisi kütkestav ja rabav välja?
* Kuidas võiks näha välja meie suhtlus - kas tahate suhelda ainult iha portaalis, eelistate suhelda näost-näkku, või tahate kasutada muid digitaalseid suhtluskanaleid?
* Kas otsite mõttekaaslast, peolooma või põhineks suhe ainult seksil?
* Mis muudab teie jaoks suhte kvaliteetseks ja heaks?
* Kas tahate säilitada maksimaalselt anonüümsust ja diskreetsust, või olete valmis mugavustsoonist väljas seiklema?
* Kas teie jaoks on veel midagi olulist, mis mul on ununenud ülalpool märkimata? Äkki vanus? Või suhtestaatus?

Mida pakun enda poolt:
- pühendumust (ilmun kohale, kui olen lubanud tulla. Mul on võrdlemisi paindlik elurütm.)
- oma aega maksimaalselt 1-2x nädalas
- arvestan teie soovidega
- diskreetsust
- loovust ja "kastist välja" mõtteid (erinevad rollimängud)
- valmisolek maksta oma aus osa, kui oleme otsustanud kohtuda hotellitoas/AirBnB-s
- valmisolek liikuda Tallinnas või selle lähiümbruses autoga.


Üks põhimõte, millest olen rangelt kinni pidanud, on see et ma ei ole kunagi seksi eest maksnud. See ei tähenda, et ma oleks ihne kooner - kui oleme otsustanud, et kohtume baaris või hotellis, siis käin välja oma õiglase osa. Ma saan aru, et on olemas üksikud paare, kelle jaoks on erutav mõte sellest, et naispoolega aja veetmise eest tasutakse, aga see pole minu jaoks.

Kui leiate et olen teid blokeerinud, siis selle taga on reeglina kaks põhjust - kas olete jätnud minu kirjale varasemalt vastamata või siis mulle on jäänud mulje, et pakute teenust. Kaebuseid saab saata e-mailile koos põhjendusega.
˅ näita rohkem ˅
Kasv
200
Kaal
99
Kehaehitus
tavaline
Silmade värv
pruun
Lisainfo
Olen pikka kasvu ja ma kasvatan habet. Riietun korrektselt ja kiirgan endast autoriteeti - seetõttu võin vahel mõjuda veidi hirmutava või ülbena. Tegelikult olen täitsa muhe mees.

Mind iseloomustavad järgmised omadused:
Minu jaoks on olulised praktilised väärtused ja sisu.
Oskan olla oma lähedaste suhtes hooliv, samas oskan olla nõudlik.
Mulle ei meeldi otsuste langetamisel tormata, eelistan võtta aega et kaaluda valikuid.

Huvide osas võin öelda, et olen tundud huvi fotograafia, reisimise, spordi, ajaloo, (tööstus)tehnika ja tarkvara vastu - mul on täitsa arvestatav silmaring ja seetõttu võin olla meeldiv vestlus- ja mõttekaaslane.
˅ näita rohkem ˅
Minu roll seksis
aktiivne
Mind erutab
seksikad riided, grupiseks, erinevad vormiriietused, Wifesharig, hotwife, threesome, cuckold, blowjob, double penetration, dogging, MMF, MFF, spitroast
Mind jahutab maha
Prostitusioon
Minu magamistoast leiad
Kondoomid, libesti, sidumisnööri, läbipaistva masturbaatori jpm.
Mis muudab minu jaoks seksi kvaliteetseks?
Kirg
Soovin tutvuda
naisega, paariga m+n
Mina (me) oleme
üksik
Kas sa oled abielus?
jah ja me elame koos
Kas sul on lapsi?
ei
Kingitused
kingitused ei huvita
Keda soovin leida
Minu suurim soov on saada sõbraks kütkestava naise ja tema armastava mehega. Tahaksin õppida teid tundma, et meie vahel kasvaks mõistmine ja usaldus. Ideaalis looksin teie meespoolega sõbrasuhte ja naispoolega kirgliku füüsilise suhte.

See tähendaks seda, et lisaks teie mõlemaga koos kohtumistele käiksin hea meelega vahetevahel ka meespoolega kahekesi koos näiteks sporti tegemas või reede õhtul vahel baaris - nagu sõbrad! Samal ajal püüan end sobitada teie suhtesse ja olla olemas just siis, kui teie naispool vajab füüsilist lähedust. Loodan, et aja möödudes kasvaks sellest välja sümbioos, kus teie vahel oleks soojus ja armastus, meespoole jaoks oleksin sõber ja naispoole jaoks oleksin mina see, kellele ta mõtleb, kui tahab seksi. Suhte arenedes kinnitaksin järjepidevalt oma rolli naise armukesena, kellega ta saab rahuldada kõik oma läheduse vajaduse ja suunaksin teie mehe toetavasse rolli - oleksid igapäevaselt olemas, et pakkuda naisele emotsionaalset tuge. Samas vastutaksid selle eest, et kui me soovime naisega kohtuda, siis aitad naisel valmistuda. Aitaksid tal valida pesu, aksessuaarid jms, panustad organisatoorselt. Seks oleks sinu jaoks paar päeva enne kohtingut rangelt keelatud, aga soovi korral saaksid aidata eelmängus ning jälgida, kuidas su naine ennast unustavalt minu käte vahele langeb ja sõnakuulekalt minu soovid täidab. Kes teab - kui oled hästi käitunud, siis premeerime ka sind!

Eelneva osas peab loomulikult olema meie kõigi vahel konsensus - minu eesmärk ei ole kindlasti naist üle lüüa!

Nagu näete, siis ma pole lihtsalt arg "kintsukraapija" ega lihtne "fuckboy" - mul on oma nägemus, mida toetavad mõned kogemused.

Tutvumise osas toon eraldi välja selle, et ma ei kiirusta teiega suhtlema suhtlusäppides ega mujal sotsiaalmeedias. Põhjused on väga lihtsad - siin portaalis saab kõik olulise läbi rääkida ja päris kohtumisel saame juba siis tegelikult tutvuda ja silmast silma suheldes saab selgeks kas on huvi ka edaspidi suhelda või mitte.
Elu on näidanud et paraku on ka paaride hulgas neid, kes armastavad palju kirjutada, aga tegudeni ei jõua. Kui oleme juba mõnel korral kohtunud ja tekkinud on vastastikune usaldus, siis võime rääkida sellest, et kuidas me omavahelist suhtlust väljaspool seda portaali mugavamaks teeme.
˅ näita rohkem ˅
Keeled
eesti, inglise
Elukoht
maja
Ametikoht
Arendaja
Haridus
kõrgharidus
Liiklusvahend
auto
Hobid
sport, reisimine, poliitika, ajalugu, kokkamine, arvutid-internet
Kas sa suitsetad?
ei
Pildid
Videod
Kasutajaid: 34012
Kasutajate pilte: 28294
Kasutajate videosid: 1947
Kommentaare: 2002398
Saadetud kirju: 266475364
Foorumi postitusi: 281892
Seksikaid jutte: 179
Kuulutusi: 4261
Kasutajaid 24h: 7945