online
2020-06-06
343888
lisa kasutaja sõbralisti
lisa Iha-listi
blokeeri kasutaja
˅ näita rohkem ˅
Tee sellele kasutajale kingitus!
Kingi VIP konto.

VIP konto kinkimiseks saada vastavalt oma operaatorile üks järgneva sisuga SMS. Sõnumi hind on 3.25 EUR

Eesti    IHA VIP 346913 numbrile 13017
Soome MP3 IHA VIP 346913 numbrile 179022
Läti      IHA4 VIP 346913 numbrile 1897
Konto tüüp
naine
Nimi
Isabella
Sünniaeg
28. oktoober 1985 (38)
Riik
Eesti
Elukoht
Tallinn
Lisainfo
Olen täna 27 märts olemas Haapsalus 16-22


Võite alati mulle rahalist küllust ülekandega saata.Soovin kõigile kes seda teevad,et see summa ,mis ülekandega saadetakse mulle tuleks saatjale nii mitme kordselt tagasi,kui saatja seda soovib.💰💲💵💸
Saagu nii!

Helena Nõmmann
LT063250061116686462

Võtan tänuga vastu kingtusi.🎁🙏🤍
Kingitusi võib saata Viru Keskuse Omniva automaati.

Nt see oleks ilus kingitus:

*https://www.euronics.ee/ilu-ja-tervis/kehahooldus/fotoepilaatorid/bri957fs00/fotoepilaator-philips-lumea-ipl-9000-series?cstrackid=d2acba12-902b-49fe-a9f6-3c87bc91314a

Ja see vein:

https://www.cityalko.ee/product-detail/vivanco-4-dulce-de-invierno-135-375cl



Aeg -ajalt leiate mind Liivalaia 32
Sealt leiate sel Goodvibe.ee vesipiibu lounge Mjäu koos sauna ja lounge ruumidega.

Saunas ja lounge ruumis võimulaus tellida ka kerge massaaž seljale ja jalgadele
20-30min(Tasumine sularahas eraldi)
Sauna rent koos tüdrukuga 350€ tund.(ei sisalda midagi intiimset).
Lounge rent koos tüdrukuga 170€ tund.(ei sisalda midagi intiimset)

Tüdruk pakub klientidele lounges meeldivat seltskonda ja tüdruk tuleb soovi korral vestluskaaslaseks ka sauna ja lounge ruumi kaasa. Tüdrukule saab kingitusi osta ja ka heast joogist ei ütle keegi ära.
(Intiimteenuseid pole mõtet küsida. )



Kui soovite Minuga ühendust saada ja Teil pole siin saidil pilti,palun see koos kirjaga saata. Tänan🙏(Tava massaaži seanssidel pole ilmtingimata vajalik. )


Minu number 5606 2116 .Palun ärge helistage mulle ei mobiilile,ega ka whatsappi.Kui kirjutate whatsappi või saadate sõnumi palun lisage ka enda iha kasutaja nimi ja pilt.



Pakun nüüd teenuseid eelneva kokkuleppe alusel kliendi pinnal vastavalt sellele kus asun või kuhu kutsutakse.Ise elan Kiius ja viisaka kliendi võin ka enda juurde seanssile lubada.


Pakun seanssi aegu eelnevalt kokku lepitud ajal. Samal päeval erandjuhul ja lisa panuse eest.

Energiapanust soovin kõikide seansside puhul sel hetkel, kui klient ruumi siseneb või mina kliendi juurde jõuan.



Hakkan kasutama 50% ettemaksu ülekandega .

Hetkel valikus teenused:

* Intuitiivne massaaž, kus kasutan erinevaid tehnikaid ja toetajaid 60 min 88€
*AromaTouch kehatehnika 45min 50€
*Kerge massaaž eeterlike õlidega u 20min 25€
*Kerge massaaž eeterlike õlidega + lihaste lõdvestus ja töötlus u 45 min 50€
*Alaselja massaaž 15 min 25€(kasutan ka eeterlike õlisid)
*Kätemassaaž 15 min 15€
*Tuharamassaaž 15 min 15€(tuhara lihaste massaaž)
*Massaaž jalgadele 20 min 20€
*Kaelamassaaž koos krae piirkonnaga 25 min 25€
*Sacred yoni- ja lingamimassaaži seanss koos energeetilise puudutusega 1-1.5 tundi 200€
*B2b massaaž 111€tund (see ainus massaaži liik millega olen ülakeha paljas.)
*Rasseerimine 50€


Ees pool loetletud sessioonide eesmärk ei ole nn. õnnelik lõpp.

Ma kohtun ainult nendega kellega mulle sobib.See on kindlasti rahalise 💰 panuse eest(võin teha erandeid ,aga ainult oma tunnetuse järgi) ja soovin ka pilti inimesest kes soovib kohtuda, et saaksin energeetiliselt tunnetada sobivust ja valmidust.

Kui soovite mind vaadata nautimas või mulle naudinguid pakkuda küsige hinnapakkumist.(massaaž mulle jne).Panused alates 100€.

Otsin ka orjasid/alluvaid kes mu kulud katavad ja kingitusi toovad ja saadavad ja Minu vajadusi täidavad. Eriti otsin finantsorjasid ja koristajaid.(Ka isiklik kokk kuluks ära.)
Alluvad saavad mind teenindada alates 150€ tund. (See hind kehtib ka lühemate kohtumiste puhul.)

Erinevaid seansse võimalik liita ja vastavalt sellele energia panuseid kombineerida.

Küsi julgelt aega sessiooniks.🤗


"Lõbus, särtsakas, aga ka müstiline Isabella on olemuselt erakordne ja audentselt eristuv terapeut lisaks põhjalikule väljaõppele erinevate sügavate massaažide alal ning väga heale tunnetusele pakkuda inimesele individuaalset terapeutilist lähenemist, aidates temal üleneda ka erinevatest psühholoogilistest blokeeringutest ja vaimsetest probleemidest.

Ta julgeb olla suure südamega tema ise kõikides varjundites ja tahkudes, mis võivad tunduda veel mõne ebakindlama inimese jaoks, kas võõras või lausa tabu. See tähendab, et Isabella on siin oma ehedas olemuses inspireerimaks ja tõstatamaks ka teisi valehäbidest ja iganenud sotsiaalsetest normidest kõrgemale, suunates aina lähemale enesearmastusele ja julgusele olla tõeline Mina ning heas kontaktis iseendaga. Oma massaaži ja seksuaal tervenduse teenustes, kasutab Isabella ka oma lisa talente, milleks võib olla näiteks tervendav laulmine ja rahustav ümisemine, häälimine, mida ta kutsub valgusekeeleks või enesearengulisi eluliste sõnumitega kaarte, mis toetavad sind ja sinu tervist eluteel. Sobiva seansi välja valimisel saab konsulteerida, et selgitada välja kõige sobilikum ning tervendav teraapia, ka seansil on võimalik pikemalt vestelda oma murekohtade osas. Isabella loodud ruum on mõnusalt hoitud, kus tunda ennast väga kergelt ja vabana sellisena, nagu sa oled

Siit ka tema järgmised sügavad, vaimset potentsiaali tõstvad ning keha tervendavad teraapiad pikemalt lahti kirjutatult.

1) Tantristlik yoni- ja lingamimassaaž

Võimas tervendus läbi yoni või lingamit masseerimise, mis on võimeline vabastama energeetilisi seksuaal blokeeringuid, füüsilisi pingeid, tervendama suguelundi häiretest , meestel enneaegset seemnepurset ja erektsioonihäireid. Seansil masseeritakse ka üldist keha. Kuna sugupiirkonda talletuvad kõiksugused seksuaalsed hirmud ja traumad, siis suguelundit peenetundeliselt masseerides on võimalik tervendaval moel kogu see minevikuline blokeering rakumälust vabastada. Terapeut on riides ja terapeuti pole lubatud puudutada.

2) Intuitiivne massaaž

Erinevate tunnetuslikult valitud eeterliku õlide ja tunnetuse põhjal erinevate toetajatega massaaž, mis omavad erinevaid tervendavaid toimeid tervele füüsilisele kehale. Õlid masseeritakse erinevatesse keha piirkondadesse sisse tunnetuslikult, mis stimuleerivad erinevat moodi, mida vaja oleks tasakaalu saavutamiseks ning imenduvad ka vereringesse, tõstatades meeleolu ning klaarimaks ebavajalikku müra ning ebakõlasid mõistuses. See on taevalik massaaž aroomide keskel, mis paneb sind rändama avardunud muutunud teadvuseseisundisse ning kõrgematele reaalsustasanditele igapäeva elu kõrvalt.

3) AromaTouch

AromaTouch massaaži tehnika on doTerra
terapeutiliste eeterlike õlide peale kandmise meetod puudutuse ja massaažitehnikate abil.


Õrn, rütmiline puudutus töötab harmooniliselt koos parima kvaliteediga terapeutiliste õlide aroomiga, mis jõuavad sügavale kudedesse ja pakuvad just sellesse piirkonda vajalikku toetust. Doterra eeterlikud õlid jõuavad 20 sekundiga igasse meie keha rakku.
Sel moel saab tuge meie autonoomne närvisüsteem ning tänu sellele väheneb füüsiline ja vaimne stress ja keha tasakaal (homöostaas) taastatakse. Keha hakkab end ise tervendama ja jõuvarud taastuvad.

AromaTouch tehnika on leebe, kuid ülimalt võimas looduslik tervenemise meetod, mis ühendab endas Hiina meditsiini iidsed teadmised, meridiaanide ja akupuntide ravi, erinevad massaaži tehnikad, aroomiteraapia ja aroomimassaaži ning veel palju kasulikke tehnikaid. Kombineerime kaheksat erinevat doTerra terapeutiliste omadustega õli kindlas järjestuses kindla süsteemi alusel. Igal õlil on selles teraapias oma ülesanne.

AromaTouch tehnika mõju

Tsooniteraapia õlidega on kordades võimsam kui tavaline aroomimassaaž, samas õlidel on siin oma roll maandamisel, sügavasse rahu seisundisse viimisel, immuunsuse tõstmisel, energiate liigutamisel, vaimu virgutamisel, terviklikul tervendamisel.

4) Seksuaalenergia tervendus (alates 500€ tund)

Osates tegeleda mõlema soo poolega, oskab Isabella pakkuda oma tervendavat kohalolekut seksuaalsetes küsimustes, murekohtades ja terapeutiliselt tegeleda inimeste seksuaalsusega füüsilisel tasandil, olles kui avatud tervendav "vahekanal."

5)

BDSM teraapia(energiapanus alates 150€ tund)

See on varieeruvalt erootiliste praktikate või rollimängude kesine teraapiline näitemäng, kus märksõnadeks on distsipliin, dominantsus ja allumine, alistumine, rituaalid ja muud interaktiivsed nilbemad tegevused. Tegevus hõlmab kliendi ja terapeudi omavahelist stsenaariumi, mis lepitakse omavaheliselt sobivalt kokku ja rõhk asetub kliendi fantaasiate elluviimisel, mis aitaksid tal endas allasurutud tahtest, eneseväljendusest ja emotsionaalsest repressioonist välja tulla. Seansi dünaamika, kus üks on domineeriv ja teine on alistuv, võib ka vahetuda, et inimene saaks tunda, mis on erinevus erinevatel psühholoogilistel polaarsustel: jõuline, domineeriv ja pehme ning alistuv. See on selle jaoks oluline, et loksutada paika endas tasakaal ja õppida tundma enese väge, mõtestamaks, et meil on elus vaja mõlemaid jõudusid kasutada õigel ajal ja õiges kohas erinevalt. Tegemist on seksuaalsete tegevuste rohke seansiga, ent seanss ei pea sugugi tähendama seksuaalset vahekorda. BDSM on erakordne teraapia, kus kõige sügavamad allasurutused võivad endas vabaks saada ning usk oma unistustesse ja fantaasiatesse saada reaalsuseks, andes tugeva veenduvuse, et elus on kõik võimalik!
˅ näita rohkem ˅
Kasv
168
Kaal
78
Kehaehitus
volüümikas
Silmade värv
hall
Orientatsioon
bi
Kui tihti soovin seksida
kolm korda päevas
Minu roll seksis
nii aktiivne kui passiivne
Kas sulle meeldib masturbeerida
jah
BDSM
huvitatud
Mind erutab
kehamaalingud, õlid, karvutu, seksikad riided, tätoveeringud
Mind jahutab maha
Labasus
Minu magamistoast leiad
Erinevad mänguasjad
Mis muudab minu jaoks seksi kvaliteetseks?
Kohalolu
Soovin tutvuda
mehega, naisega, paariga m+m, paariga n+n, paariga m+n
Soovitud vanus
25 - 50
Tutvumise eesmärk
seks, eksperiment, sõprus, ajaviide, kunst, reisile minek, otsin armukest
Mina (me) oleme
üksik
Kas sa oled abielus?
ei
Kas sul on lapsi?
jah ja me elame koos
Kingitused
kingitused meeldivad
Keda soovin leida
Kliente ja inimesi kes on mõeldud minuni jõudma.
˅ näita rohkem ˅
Keeled
eesti, inglise
Elukoht
üüripind
Sissetulek
keskmine sissetulek
Liiklusvahend
liinibuss, troll, tramm
Hobid
raamatud, seks, seksuaalsed eksperimendid, reisimine, kino, naised, mehed, fotograafia, maalimine, saun, kokkamine, shoppamine
Muusika, mis meeldib
pop, house
Kas sa suitsetad?
ei
Suhe alkoholi
vahel seltskonnas
Pildid
Videod
Kasutajaid: 34006
Kasutajate pilte: 28288
Kasutajate videosid: 1952
Kommentaare: 2001200
Saadetud kirju: 266414037
Foorumi postitusi: 281876
Seksikaid jutte: 179
Kuulutusi: 4153
Kasutajaid 24h: 7961