4p
2008-09-25
108406
lisa kasutaja sõbralisti
lisa Iha-listi
blokeeri kasutaja
˅ näita rohkem ˅
Tee sellele kasutajale kingitus!
Kingi VIP konto.

VIP konto kinkimiseks saada vastavalt oma operaatorile üks järgneva sisuga SMS. Sõnumi hind on 3.25 EUR

Eesti    IHA VIP 19334 numbrile 13017
Soome MP3 IHA VIP 19334 numbrile 179022
Läti      IHA4 VIP 19334 numbrile 1897
Konto tüüp
naine
Nimi
Regina
Sünniaeg
12. veebruar 1967 (57)
Riik
Eesti
Elukoht
Tartumaa ühe kauni järve äär
Kodulinn
Elva
Lisainfo
Inimese paneb tõeliselt särama armastus. Hoolimine. Eelkõige iseenda vastu. Kõik meist on võimelised seda ise looma, end väärtustades ja hinnates. Igaüks peakski seda tegema hakkama. Sa ei usu, eks? Endast pole võimalik anda seda, mida ei ole. Pole midagi jagada, kui oled tühi, mõistad? Seepärast me klammerdumegi ja sõltume välisest liiga palju. Et tuleb Tema, kuldne kuu seljas. Teeb mind õnnelikuks. Annab seda ja seda. Nii tore, et on keegi, kes mind tähele paneb.
Kuna sa ise ennast viimati märkasid...................................
Kõik meist tunnevad vahel end väga näruselt. Olemine kehv, enesehinnang null. Istud diivanil nagu väljasülitatud toore karusmaja kest. Rõõmu pole, hinges ulub tuul. Maailm üldse on selline tumedates toonides koht. Inimesed omakasu peal väljas.
Kui aeg on illusioon, miks me ei oska samasugusena näha ka oma igapäeva rutiini? Kui aeg on limiteeritud, siis miks ma raiskan seda asjadele, mis mind tegelikult ei küta? Kui palju aega sa oled jätnud kõige olulisemale – sellele, mis sind päriselt õnnelikuks teeb........ Mõelge miks te olete sellel roosal karjamaal.
Eluvalem......olla endast parem....

Noortel on püüdlused, mis ei saa kunagi teoks, vanadel aga meenutused sellest, mis kunagi ei juhtunud- sellist elu tahame või????????????????
Pole erilist vahet, kas istud vaikselt nurgas või võtad seisukoha, tantsid läbi elu või võitled oma põhimõtete eest. Alati leidub keegi, kellele sa ette jääd.. ja nii ongi !!
Ma ei ole täiuslik, kuid osa minust on ikka kuradima hea .! :)

Vähendage raha osatähtsust oma elus, nii jääb piisavalt ruumi sellele, mis teeb sind tõeliselt õnnelikuks.
Ma olen isekas , kannatamatu ja veidi ebakindel . Ma teen vigu , ma väljun kontrolli alt ja aeg-ajalt on minuga raske toime tulla , aga kui sa mu halvimate külgedega hakkama ei saa , siis põrgupäralt sa ei vääri mu parimaid külgi

Veevalaja on uuenduste märk. Nad on intellektuaalsed ja vajavad vaimset stimulatsiooni. Ka kõik ebatavaline erutab Veevalajat. Oota ootamatut! Nende jaoks pole tihti tähtis, kas partneril või tal endal oli hea - kui üleüldine seksiseiklus pani adrenaliini voolama, siis oli see sooritust väärt.

Olen ilus tark ja hea... unistada ju võib ;) Vahel oma käitumist kõrvalt vaadates, tundub mulle, et kolme musketäri mileedi on minu kõrval lausa plikake ...............

Oma unistusi ei maksa endale hoida. Oled mees kes omab võimet vabalt vestelda ja kogemusi jagada siis oled teretulnud minu maailma. Ma ei otsi lihtsalt paljast sexi, kui sul on ainult see huvi palun ära tülita.Kui sa soovid kohtuda ainult SEXIKS siis mulle pole seda vaja. Leia keegi teine. Otsin meest kes ei söltuks teise naise gravitatsiooniväljast..................

Soovin leida tarka, haritud, meeldivat meest kes peab lugu heast naljast ja on intelligentne......meest kellel on siht ja soovid.Meest kelle jaoks on sex ülim nauding ja ta oskab ka naisega ringi käia.Ise olen lihtne, haritud naine, kes teab mida ta tahab. ...............
Armastan päikest, merd, rattamatku, häid raamatuid, atlaseid.Olen naine loodusest. Sõbrad on minu jaoks väärt kapital tänases päevas. Hindan otsekohesust ja loodan, et sinu jaoks sõnapaar volüümikas ilus naine pole hirmutav.Kardan labasust, vägivalda ja rumalaid mehi. Kõike siin ilmas võin mõista aga mitte nautida.............Loodan, et leidub selline mees kes on sama meelt kui mina ja see teooria ka talle laianeb.Lihtne soov tegelikult aga raske leida....
Minu unistus on kirjutada. Lugeda raamatuid. Ma teeksin seda vist kogu aeg, kui see aitaks ära elada sealhulgas.......................Kuid selles elus ma seda võimalust vist ei saa kahjuks.
˅ näita rohkem ˅
Kasv
167
Kehaehitus
volüümikas
Juuste värv
blond
Silmade värv
sinine
Lisainfo
Lihtne, siiras, paheline, rikutud....Kuid kui sõber siis tõeline.Tore, et vale on olemas. Kujutlege, kui kõik, mida kuuleme, oleks tõsi!
˅ näita rohkem ˅
Orientatsioon
hetero
Kui tihti soovin seksida
korra päevas
Minu roll seksis
aktiivne
Kas sulle meeldib masturbeerida
jah
Mind erutab
seksvideod
Mind jahutab maha
labasus, rõve jutt ja palju lobisev mees....Mees kes teeb ennast toredamaks, targemaks.....................haige värk lausa.
Minu ettekujutus ideaalsest esimesest kohtingust
Mõnus olemine...........Tarkade meeste seast kaaslast nii mitmekski puhuks
Mida õppisin oma viimasest suhtest
Et ka 30 aastat sõprust puruneb ikka meeste pärast...Kuid eks elu õpetas selles loos paljutki.
Minu magamistoast leiad
minu , raamatud, mukiasjad..ilma milleta ma ei saa magadagi.....
Mis muudab minu jaoks seksi kvaliteetseks?
Vastastikune nautimine, usaldus ja austus..
Soovin tutvuda
mehega
Soovitud vanus
43 - 55
Tutvumise eesmärk
ajaviide
Mina (me) oleme
üksik
Kas sa oled abielus?
ei
Kas sul on lapsi?
jah, kuid me ei ela koos
Kingitused
kingitused ei huvita
Keda soovin leida
haritud, tark ja edukas mees...,seksuaalselt gravitatiivne ja vaimse mõistusega olevus...
˅ näita rohkem ˅
Keeled
saksa
Elukoht
maja
Sissetulek
keskmine sissetulek
Ametikoht
Riigiteenistus....
Haridus
kõrgharidus
Liiklusvahend
auto
Hobid
raamatud
Lemmikfilm
Vennad
Lemmikraamat
Heitlus Heavenis
Muusika, mis meeldib
rock
Kas sa suitsetad?
ei
Suhe alkoholi
vahel seltskonnas
Suhe narkootikumidesse
ei ole kunagi tarvitanud
Pildid
Kasutajaid: 34006
Kasutajate pilte: 28288
Kasutajate videosid: 1952
Kommentaare: 2001200
Saadetud kirju: 266414037
Foorumi postitusi: 281876
Seksikaid jutte: 179
Kuulutusi: 4153
Kasutajaid 24h: 7961