1t
2015-10-15
370677
lisa kasutaja sõbralisti
lisa Iha-listi
blokeeri kasutaja
˅ näita rohkem ˅
Tee sellele kasutajale kingitus!
Kingi VIP konto.

VIP konto kinkimiseks saada vastavalt oma operaatorile üks järgneva sisuga SMS. Sõnumi hind on 3.25 EUR

Eesti    IHA VIP 235805 numbrile 13017
Soome MP3 IHA VIP 235805 numbrile 179022
Läti      IHA4 VIP 235805 numbrile 1897
Konto tüüp
naine
Nimi
CD KATYA
Sünniaeg
1. jaanuar 1985 (39)
Riik
Belgium
Elukoht
BRUSSELS
Lisainfo
"""""" Ma ei räägi eesti keelt """""" Ma olen Aktiivne ja Passiivne. Nagu soovite!!! Suur ja paks riist!!! Sügav kurk. Ime suhu. Neelake alla. Ma mõistan 99% teie vürtsikatest fantaasiatest. Räägime.

***** KOHTUAN AINULT SPONSORITEGA! "$$$$$" ***** Püsige lainel.

Tere.

Vabandust, et ma eesti keelt ei räägi, seega tõlgib GOOGLE selle eestikeelse teksti automaatselt, nii et kui seal on vigu (või palju vigu), pole see minu süü.

Ma ei ole "NAINE". Ma olen "" CD "" või ristkleitja (seega olen tavaline mees, kellele meeldib kanda naiste pesu, kleite, sokke, kingi, meiki jne. Minu konkreetsel juhul muudan end ainult "õekaks või CDks". ", ainult selleks, et seksida meestega või teiste "õdede või CD-ga". Niisiis, ma kohtan kutte/mehi, kes armastavad naisteriietes kutte või muid samasuguse kinnismõtetega kutte). Kohtun eelistatult MEESTEGA ja mul on selleks diskreetne kohtumispaik. Paarid on mõnikord teretulnud olenevalt sellest, millist teenust nad soovivad, nii et kui olete paar, öelge väga selgelt, milliseid asju soovite, et saaksin näha ja otsustada, kas me kohtume või mitte).
Enda kohta võin öelda, et enamikust teistest CD-dest või transvestiitidest eristab mind see, et nad naudivad "Diiva" või "Lady" mängimist. Ma ei ole neist parem ega halvem, ei, ma ei räägi sellest. Aga mida ma tahan öelda, on see, et ma pole kunagi tahtnud olla, mängida ega tunda end diivana või daamina: mulle väga meeldib mängida, tunda, olla (ja MA OLEN) HOOR!! !

Ma olen Kreekast. Nii et ma pole venelane, õppisin vene keele lihtsalt enda huvides. Räägin ka inglise, hispaania, prantsuse, portugali keelt, aga kahjuks eesti keelt siiski ei räägi (aga mõned sõnad ja laused sain muidugi selgeks, need "põhilised" nagu: "Ma armastam imeda riista" (minu lemmiklause) !

Ma luban, et saad oma elu parima suhu (kummiga või ilma, kui soovid). Ma jumaldan sügavalt ja pikalt imemist. Muidugi meeldib mulle anda ja vastu võtta ääristamist ning olen valmis täitma peaaegu kõik teie soovid, fantaasiad ja fetišid. Mul on väga vähe tabusid, kuid mul on teatud piirid nagu kõigil. Pakun ka anaalseksi, turvaliselt.

*** Isegi kui ma tegelen oraalseksiga ilma kondoomita, ei tee ma anaalseksi ilma kondoomita. (Anaalseks – ainult OHUTU – EI TOHI). Olen ravimitest ja haigustest VABA. Olen HIV NEGATIIVNE. Igal juhul võtan ravimit PreP, mis hoiab ära HIV-nakkuse. Juhul, kui olete kokku puutunud selle viirusega nakatunud inimesega. Nii et ma tõesti hoolitsen enda eest ja olen topelt kaitstud.

https://www.hiv.ee/kaitse-ennast/profulaktiline-ravi/

__________________________
__________________________

RU / РУ

Я могу быть актив и пассив, как вы хотите!!! У меня Большой и ТОЛСТЫЙ "Клитор"!!!
Для любитих хороший отсос не просто "минетик", у меня глубокая глотка. Сосу и глотаю. Я выполняю 99% ваших пикантных фантазий. Давай обсудим.

Пярну: 7 и 8 сентября. Если вы еще не встретились со мной или хотите побыть со мной еще раз, это последний шанс до следующей поездки в Эстонию.

***** ВСТРЕЧАЮСЬ ТОЛЬКО СО СПОНСОРАМИ! "$$$$$" ***** Оставайтесь на связи!

Я не "ЖЕНЩИНА. Я "CD" или КРОССДРЕССЕР или трансвестит (я обычный парень, который любит носить женское нижнее белье, платья, носки, обувь, макияж и т. д. В моем конкретном случае я переодеваюсь, просто чтобы заняться сексом с мужчинами или с другими "сестрами или сд". Итак, я встречаюсь с парнями/мужчинами, которым нравятся парни в женской одежде или другие парни с такими же фетиш). Я предпочитаю встречаться с МУЖЧИНАМИ и я имею осторожное место встречи. Иногда приветствуются пары, в зависимости от того, какую услугу они хотят, поэтому, если вы пара, четко объясните, что вы хотите (чтобы я увидела, и решила, встречаемся мы или нет).

Я из Греции. Так что я не русская, я выучила русский только ради знание языков. Я также говорю по-английски, по-испански, по-французски, по-португальски, но, к сожалению, я до сих пор не говорю по-эстонски.

Обещаю, у вас будет лучший отсос в вашей жизни (с резиной или без, как вы предпочитаете). Я обожаю глубокий и долгий сосать. Конечно, я люблю дарить и получать кайф, и я готова исполнить почти все ваши желания, фантазии и фетиши. У меня очень мало табу, но у меня есть определенные границы, как и у всех. Я также предлагаю анальный секс, безопасно.

*** Даже если я занимаюсь оральным сексом без презерватива, я не занимаюсь анальным сексом без презерватива. (Анальный секс - только БЕЗОПАСНЫЙ). Я свободна от болезней. Я ВИЧ-ОТРИЦАТЕЛЬНЫЙ. В любом случае я принимаю препарат (называется "ПрЕп ") который предотвращает заражение ВИЧ. В случае, если вы были в контакте с человеком, зараженным этим вирусом, вы не получаете его. Так что я действительно забочусь о себе, и я вдвойне защищен.

https://www.hiv.ee/ru/zaschischajte-sebya/profilakticheskoe-lechenie/
__________________________
__________________________

EN

I am Active and Passive. As you wish!!! Big and thick dick!!!
Deep throat. Suck in the mouth. Swallow. I realize 99% of your spicy fantasies. Let's talk.

***** I ONLY MEET WITH SPONSORS! "$$$$$" ***** Stay tuned!

Hello.

I am not a "WOMAN". I'm a "" CD "" or CROSSDRESSER (so I am a normal guy who likes to wear women's lingerie, dresses, socks, shoes, make up etc. I meet preferencialy MEN, and have a discreet meeting place for that. Couples sometimes are welcomed depending on what type of service they want, so if you are a couple, please be very clear of what kind of things you wish to happen so I can see and decide if we match for a meeting or not) .

I'm from Greece. So I'm not Russian, I just learned Russian for my own interest. I also speak English, Spanish, French, Portuguese. I do not speak Estonian.

I promise you'll get the best blowjob of your life (with or without rubber, if you wish). I adore sucking, deeply and long. Of course, I like to give and receive rimming, and ready to do almost all of your wishes, fantasies and fetishes. I have very few taboos, but I have some limits as everyone. I also offer anal sex, safely.

*** Even if I do oral sex without a condom, I don't do anal sex without a condom. (Anal sex - SAFE only - NO BAREBACK). I am drugs and disease FREE. I am HIV NEGATIVE. In any case, I take PreP, a drug that prevents HIV infection. In the event that you have contact with someone who is infected with this virus. So I really take care of myself and I'm doubly protected.

https://www.hiv.ee/en/protect-yourself/prophylactic-treatment/
˅ näita rohkem ˅
Kasv
171
Kaal
67
Kehaehitus
tavaline
Juuste värv
must
Silmade värv
pruun
Kui tihti soovin seksida
kolm korda päevas
Minu roll seksis
nii aktiivne kui passiivne
Kas sulle meeldib masturbeerida
ei
BDSM
huvitatud
Mind erutab
karvane, tätoveeringud, grupiseks, erinevad vormiriietused, https://www.redtube.com.br/726483
Mind jahutab maha
Bad breathe smell Strong cigar smell Dirty dick Dirty ass
Minu ettekujutus ideaalsest esimesest kohtingust
Оральный секс (глубокое горло, долго и с проглотом), «69», Сперма питание, Римминг (лизать анус), Анальный секс (активный или пассивный), ролевые игры, легкий БДСМ Золотой дождь (Дам и принимаю); Морально унижения, Матом, Групповой секс (Ганг Банг)
Mida õppisin oma viimasest suhtest
To be submissive to the strong ones and be the Mistress to the submissive ones!!! So I can be a slave or a MISTRES!!! Yeah, I already met a man like this. Really big dicks are rare but they really exist. 31 CM DICK!!! https://www.xvideos.com/video21554171/one_tape_-_big_dick
Minu magamistoast leiad
https://www.ashemaletube.com/videos/331801/blowjob-for-two-men/ MY SEXUAL DREAM: 150 Mehed / Мужиков / Men https://www.redtube.com.br/726483
Mis muudab minu jaoks seksi kvaliteetseks?
MY BDSM LEVEL: https://bdsmtest.org/r/zzjynuKz Я очень люблю сосать с глотанием спермы https://fr.pornhub.com/view_video.php?viewkey=1727974498
Soovin tutvuda
mehega, paariga m+m
Soovitud vanus
18 - 99
Tutvumise eesmärk
seks, grupiseks, üheöösuhe, eksperiment, ajaviide, reisile minek
Mina (me) oleme
üksik
Kingitused
kingitused meeldivad
Keda soovin leida
""""""""""""" Ma ei räägi eesti keelt """""""""""""

Ma räägin vene ja inglise keeles. MA EI RÄÄGI EESTI KEELT!!! PALUN KIRJUTAGE ME IN vene või inglise. Kui sa ei tea neid 2 keelte kirjutada eesti keeles, kuid siis saate keelt abiga Google tõlkida (kuid seal on palju vigu).


https://www.youtube.com/watch?v=-gRVX0hkFKs&feature=youtu.be
˅ näita rohkem ˅
Keeled
vene, inglise, hispaania, ...muu
Elukoht
korter
Ametikoht
Hooker
Haridus
keskharidus
Hobid
autod, loomad, seks, seksuaalsed eksperimendid, reisimine, kino, teater, mehed, fotograafia, maalimine, saun, ajalugu, kokkamine, shoppamine
Lemmikfilm
Heartbreakers (2001)
Lemmikraamat
Lazarillo de Tormes (1554)
Muusika, mis meeldib
pop, rock, klassika, house
Kas sa suitsetad?
ei
Suhe alkoholi
vahel seltskonnas
Suhe narkootikumidesse
ei ole kunagi tarvitanud
Pildid
Videod
Kasutajaid: 34006
Kasutajate pilte: 28288
Kasutajate videosid: 1952
Kommentaare: 2001200
Saadetud kirju: 266414037
Foorumi postitusi: 281876
Seksikaid jutte: 179
Kuulutusi: 4153
Kasutajaid 24h: 7961