7p
2012-10-18
4580
lisa kasutaja sõbralisti
lisa Iha-listi
blokeeri kasutaja
˅ näita rohkem ˅
Tee sellele kasutajale kingitus!
Kingi VIP konto.

VIP konto kinkimiseks saada vastavalt oma operaatorile üks järgneva sisuga SMS. Sõnumi hind on 3.25 EUR

Eesti    IHA VIP 152334 numbrile 13017
Soome MP3 IHA VIP 152334 numbrile 179022
Läti      IHA4 VIP 152334 numbrile 1897
Konto tüüp
mees
Sünniaeg
29. jaanuar 1970 (54)
Riik
Eesti
Elukoht
Tallinn/Läänemaa
Lisainfo
Neid pilte siin kontol paluks aga mitte määravalt võtta. Lihtsalt üldine kaasaminek, et poleks nn pilditu. Tegelikult on neid pilte ja videosid hulga asjalikumaid, kuid tegelikult on need kõik ju vaid hetke jäädvustus-kogu elu võlu ja kaunidust nad nagunii ei suudaks edasi anda. Ja see mis on fotol, see järelikult "on juba olnud". Kuid elus tuleb edasi minna, mitte niiskete silmadega mälestustes sobrada.Huvitaval kombel olen normaalne, ausalt kah. Samas ei ole ideaal, kuigi kompenseerin selle muude omadustega. Aga täpsema kontakti saad, kui küsid. Ja oled siis selline inimene, kes vajab seda kontakti. Kuigi oskaks teid ka vast psüholoogiliselt aidata, paluks siiski probleemsetel eemale hoida. Hindan oma aega liiga palju lihtsalt. Sobin väga paljuks, alates heast sõbrast kuni diskreetse fotograafini välja. Kogemused kogu skaala pikkuses.
˅ näita rohkem ˅
Kasv
193
Kaal
75
Kehaehitus
tavaline
Juuste värv
brünett
Silmade värv
sinine
Lisainfo
Otsid välimust?? siis vaata moeajakirju..vajad sisemust..siis viska ajakiri kõrvale. Samas haritud, diskreetne, seltskondlik. Vaimuvaesust ja küünilisust pole ka veel täheldatud. Inimene, kes on elanud väga mitmekesist ning elamusterohket elu, osanud jääda inimeseks nii heas, kui halvas.
˅ näita rohkem ˅
Minu roll seksis
nii aktiivne kui passiivne
Mind jahutab maha
räpasus vägivald
Minu ettekujutus ideaalsest esimesest kohtingust
See oleneb ju kellega kohtun
Mida õppisin oma viimasest suhtest
Et elu saab ilusaks elada,..aga samas?? Kes julges väita, et see viimane suhe oli :)
Mis muudab minu jaoks seksi kvaliteetseks?
Teine tore inimene
Soovin tutvuda
mehega, naisega, paariga m+m, paariga n+n, paariga m+n
Tutvumise eesmärk
seks, grupiseks, kooselu, üheöösuhe
Mina (me) oleme
üksik
Kas sa oled abielus?
jah ja me elame koos
Kingitused
kingitused ei huvita
Keda soovin leida
Mis on elus vahel puudu?? Just selline diskreetne sõber, kes täiustab seda, mis muidu vaid fantaasiaks võib jääda. Iga inimene soovib seda-sisemuses, kuid vähesed julgevad ellu viia ja vähestel on soovi korral see võimalus. Endal läbitud etapp-lihtsalt elu hetkel teine.Aga sellest etepist sai õpitud vaid üht- tihti jääbki asi inimese taha, lihtsalt pole sobivat.Kunagi kirjutan sellest asjast raamatu, õpikuks, mida ei tohi teha ja kuidas ei tasu olla :) No ise ma ei otsi kedagi, seetõttu ka avatud kõigele-kui asi ei sobi, oskan seda ka välja öelda. Kui sul on elus puudu selline inimene, kes liigset ei küsi, liigselt ei roni, hinge ei murra ja su elu ei hävita..vaid ta on, kui vaja ja kõik jääb vaid nende inimeste vahele-siis proovi. Kogemus, teadmised, intelligents ja avatud maailmavaade-koos soovitud käitumisega. Seda polegi nii vähe. Pealegi on mul teistest natuke erinev omadus, mis aitab teie elu mitte "laiali lüüa", aga sellest kõigest juba hiljem.Ja ära unusta-elus on määrav mitte juhuse puudus vaid võimaluse puudus. ja veelkord-mina ei otsi siin mitte kedagi, pole vajadust, kuid toredate inimeste puhul olen täiesti olemas. Just selle nimel, et teha oma elus meeldivaid asju. Kuid see vastastikune tegemine peab ju põhinema ka vastavatel inimestel-ehk, kui sa leiad, et tahad oma ellu tuua mingeid elamusi, siis kirjuta. Kuid oska omada oma elu ja omi soove: stiilis"kuidas läheb ja mis teed", saad ka vastava vastuse. Ei müü, ei osta, ei teeni ei tekita. Elus on palju võluvamaid asju, kui pelgas äritehing. Nautige elu, kuni seda võimalust on.
˅ näita rohkem ˅
Keeled
eesti, vene, inglise
Ametikoht
sõltumatu
Haridus
keskeriharidus
Kool/Ülikool kus õppisin
neid on palju
Liiklusvahend
auto
Hobid
naised, mehed
Kas sa suitsetad?
harva
Suhe alkoholi
vahel seltskonnas
Suhe narkootikumidesse
ei ole kunagi tarvitanud
Pildid
Kasutajaid: 34006
Kasutajate pilte: 28288
Kasutajate videosid: 1952
Kommentaare: 2001200
Saadetud kirju: 266414037
Foorumi postitusi: 281876
Seksikaid jutte: 179
Kuulutusi: 4153
Kasutajaid 24h: 7961