17t
2013-12-16
161893
lisa kasutaja sõbralisti
lisa Iha-listi
blokeeri kasutaja
˅ näita rohkem ˅
Tee sellele kasutajale kingitus!
Kingi VIP konto.

VIP konto kinkimiseks saada vastavalt oma operaatorile üks järgneva sisuga SMS. Sõnumi hind on 3.25 EUR

Eesti    IHA VIP 186590 numbrile 13017
Soome MP3 IHA VIP 186590 numbrile 179022
Läti      IHA4 VIP 186590 numbrile 1897
Konto tüüp
naine
Nimi
Rena
Sünniaeg
7. oktoober 1987 (36)
Riik
Eesti
Elukoht
Viljandi
Lisainfo
♥ The best bitch on the block ♥


Vabandan siiralt kõiki nende heade inimeste ees, kellele ma ei vasta. Pakkumisi kohtumiseks saabub väga palju ja lihtsalt kuidagi pole võimalik kõigiga suhelda.

Siinset saiti sirvides ilmneb piltidelt et Eestimaa metsad on täis rohkesti igasugu erinevate seksuaalsete kalduvustega inimesi, transusid, pesumehi ja igasugu muudes värvitoonides inimesi. Niiet seeni ja marju korjavad inimesed olge valvel, vahel võite leida hoopis midagi huvitavamat kui marjad või seened.

Kas keegi nendest kes mulle hindeks 1 panevad võiks kirjutada et miks nii??? Ma saan aru et solvujaid on palju aga ma tõesti ei jaksa vastata kõigile. Milleks siis niimodi kibestuda, see ei muuda nagunii midagi. Pealegi mind nagunii hinded ei huvita. Mu elus on muud kõrgemad väärtused kui siinsed hinded. Ei mõista miks paljud siin peavad hindeid nii oluliseks. Isegi 5ga hindamise eest saab bloki. Ddddd. Ainult 10ned?

Kui kohtun, siis vaid reaalselt. Cam ja muu sarnane ei paku huvi.

Soovin õnne muhedatele mitme kontoga inimestele. Vahel ikka juhtub, et mõni inimene kirjutab mulle mitmelt kontolt. Hea huumori vastu pole mul midagi, kuid justnimelt ongi see naljakas ja niisuguseid inimesi ei saa tõsiselt võtta. Kui Sul on mitu kontot ja mitu rauda korraga tules, siis see tähendab et Sa hoorad siin ihas lihtsalt ringi. Mida Te võite muidugi minugi poolest nõrkemiseni teha, kuid mulle ei meeldi siin lihtsalt niisama ringi seksida. Minuni jõudmiseks tuleb enne veidi vaeva näha.

Aga miks ma peakski olema kerge saak. Ja miks ma peaks oma niiöelda "latti" madalamale laskma? Kui ma seda teeks, siis ma ju poleks see kes ma olen ja see tekitaks kohe suhetes probleeme. Seega mu kaaslane peaks minuga samal tasemel olema ja mul pole mõtet end ohverdada kellegi nimel. Ja miks ma peakski end ohverdama kui mul on valida paljude seast. Kõlab julmalt või liiga egolt? Aga see on mu elukogemus. Ükski inimene pole mulle kunagi niisama midagi andnud, niisama aidanud, niisama toetanud. Kõik kes midagi annavad, neil on ikkagi tagamõte olnud midagi saada vastutasuks minult..... Seega aetakse küll mesijuttu aga tegelikkuses on kõik ratsionaalsed ja küllaltki julmalt, hoolimatult ja ilma mingi kaastundeta oma eesmärkide peal väljas. Seetõttu pole ka mul võimalik olla südamik, hooliv ja hea, sest tegelikkuses jääb mu headus vastuseta ja mind kasutataks muidu lihtsalt ära. Inimühiskond on läbi mänginud ajaloos katse jõuda ideaalühiskonda ehk kommunismi, kus kõik töötavad võrdselt kõigi teiste heaks, kus pole raha ja kõigi jaoks valitseb küllus ja idüll. Reaalsuses see kõik varises kokku, sest inimesed olid kõik liialt julmad, omakasupüüdlikud ja hoolimatud teiste suhtes. Nii asumegi täna paratamatus reaalsuses ehk kapitalismis kus kõike mõõdetakse rahas. See rahapõhine süsteem näib inimestele sobivat, nagu on näha ka siin ihas. Kus enamik neiusid otsivad sponsorit..... Suutmata ise midagi luua ja teha saamatu ja abituna loodavad et keegi nende elu kinni maksab müües selle eest oma keha ja hinge. Julm. Karm. Jube. Aga paras just inimestele kes ongi niisugused. Me ühiskond on me endi peegel milles me elame.

Paljud mehed tõesti usuvad et loeb vaid suurus. See on nii mehelik arusaam. Mulle on esmalt tähtis puhtus, haigustest vaba inimene, kes pakub hellust, turvatunnet, hoolivust, lugupidamist, heatahtlikkust ja mõistmist. Kui kõik see on olemas pole suurus küll oluline.

Olgem lihtsalt mõnusad ja toredad teistega, siis saate ka sama vastu.

Neile, kes siin raha pakuvad:
https://www.armastanaidata.ee/et
https://kingitudelu.ee
https://www.hooandja.ee



Mees jääb alati selle naisega, kelle kõrval ta paremaks muutub.

Naiselik suhtlemine õpetab armastamist, andestamist ja mõistmist ning kingib elurõõmu. Olla naiselik, seda häbenemata ja vabandamata, kui oled siiras, õrn ja armas, nagu me loodud oleme, kulgeme läbi elu rahulolus.

Mehed on alati just nii auväärsed, tugevad ja kombekad, kui heatahtlikud on naised, kelle väärilised nad olla soovivad. Kui mees armastab naist, soovib ta saada tema vääriliseks.

Mida rohkem naiselikkuse energiat on naine endasse kogunud, seda sügavamal mehe südames ta on, seda tugevam on mehe soov ja igatsus teda kaitsta ja hellitada.

Mari ja Juku läksid omavahel karvupidi kokku........ ja Mari jäi rasedaks.
˅ näita rohkem ˅
Kasv
185
Kaal
75
Kehaehitus
sportlik
Juuste värv
blond
Kui tihti soovin seksida
kord nädalas
Minu roll seksis
nii aktiivne kui passiivne
Mind erutab
seksvideod, nahk, lateks, karvutu, karvane, seksikad riided, jalanõud
Mind jahutab maha
Räpasus, sõltlased, rumalus, harimatus.
Minu ettekujutus ideaalsest esimesest kohtingust
Mulle meeldivad ilusad riided ja hoolitsetud välimus ja puhtus, kuid mulle meeldib vaadata ka inimese sisse, kui inimene on ka sisemiselt meeldiv ja on klappi, siis oleks see ju päris ideaalne.
Mida õppisin oma viimasest suhtest
Järeldasin, keda ma sooviks leida. Kui ma ei vasta kirjadele, siis see pole see, mida ma soovin leida.
Minu magamistoast leiad
Igasuguseid asju nii kehale kui hingele.
Mis muudab minu jaoks seksi kvaliteetseks?
Side ja kui teaks ka inimest veidi enam, mitte ei kohtuks esimest korda seksides.
Soovin tutvuda
naisega, paariga n+n, paariga m+n
Tutvumise eesmärk
eksperiment
Mina (me) oleme
üksik
Kas sa oled abielus?
ei
Kas sul on lapsi?
ei
Kingitused
kingitused ei huvita
Keeled
eesti, vene, inglise
Elukoht
maja
Sissetulek
suur sissetulek
Haridus
kõrgharidus
Liiklusvahend
auto
Hobid
sport
Lemmikfilm
https://www.youtube.com/watch?v=Mg9YPGB8yl4
Muusika, mis meeldib
pop
Kas sa suitsetad?
ei
Suhe alkoholi
ei tarbi
Suhe narkootikumidesse
vihkan neid
Pildid
Kasutajaid: 34012
Kasutajate pilte: 28298
Kasutajate videosid: 1957
Kommentaare: 2000388
Saadetud kirju: 266357662
Foorumi postitusi: 281841
Seksikaid jutte: 179
Kuulutusi: 4204
Kasutajaid 24h: 8055